![]() |
#2702 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rzucić palenie
dzisiaj 2 tygodnie jak nie palę.mimo że to mało to i tak jestem z siebie bardzo dumna.za to od 3 tygodni mam opryszczkę na dziobie.jedna po drugiej najpierw na ustach ledwo sie zagoiła to wyskoczyła druga a wczoraj wstałam i swędzi mnie coś na twarzy.myślałam że komar mnie ugryzł a to co???/ opryszczka na policzku.normalnie masakra. zwariować można.nie wiem co mi się dzieje.i co rano czuję się jakbym zaimprezowała całą noc taka jestem zmęczona.tak się robi po rzucaniu fajek????????miałam być zdrowsza a nie odwrotnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Ja również się przyłączam. Od 2 tyg. próbowałam "zacząć" rzucić, nie dałam rady. Od wczoraj biorę Tabex i jest dużo lepiej. Paliłam ok. 10 papierosów dziennie, wczoraj wypaliłam 4, a dziś 1 przed chwilą (tak z ciekawości) i powiem szczerze, że to nie to samo uczucie jak przed Tabexem, bo paliłam tak nawykowo (nie sprawił on mi takiej przyjemności jak zwykle). Jak ja teraz śmierdzę tymi fajami ( węch mi wrócił) ![]() ![]() Życzę powodzenia pozostałym rzucaczkom ( chociaż gdzieś czytałam, że powinno się mówić niepalącym, bo działa na psychikę) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2704 |
Wtajemniczenie
|
helołłł ja tez sie przylaczam mam zamiar rzucac od jutra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2705 |
Raczkowanie
|
38 dni bez fajki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Raczkowanie
|
Witam ponownie.
Muszę się przyznać że wczoraj zawaliłam ![]() Wstałam rano i wszystko było super. Mój Tż pali tylko przy piwku w weekendy. Po sobocie zostały mu 3 fajki. Gdyby ich nie było to podejrzewam że było by wszystko super, ale....... No właśnie że wiedziałam że są w domku to tak mnie korciły że szok. Po południu juz sie tak nakręciłam że choć jedną zapale że najpierw grzecznie poprosiłam Tż zeby mi dał tą jedną jedyną. On uparcie odmawiał, bo przecież rzucam ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 |
Rozeznanie
|
Hej, Kochane
![]() Veris, jesteś kochana ![]() Przejrzę jeszcze raz książkę Allena Cara "prosta metoda jak rzucić palenie", chociaż raz już ją przeczytałam Kropko,jak tam, nie palisz?Jeśli tak to gratuluję Ci z całego serca i trzymam kciuki ![]() ![]() Smolista, gratuluję i podziwiam ![]() ![]() Edytowane przez syla-78 Czas edycji: 2008-08-25 o 15:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#2708 |
Raczkowanie
|
39
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj zapalilam ale... tylko jednego slima- wieceorem to myslalam ze juz nie wytrzymam i pobiegne do jakiego s pierwszego lepszego sklepu po paczke hehe mam nadzieje ze dziss znow sukces i nie zlamie sie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 |
Raczkowanie
|
Chciałam sie tylko pochwalić że wczoraj nic nie zapaliłam. Nie było tak ciężko
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2711 |
Raczkowanie
|
dziewczyny i chopcy trzymam mocno kciuki za was. musicie w to uwiezyc ze chcecie.powtarzajcie to sobie. dam rade dam rade nieche ich juz wiecej. głęboki oddech i do dzieła.jeżeli bedziecie myslec że lubie faje palić to bedzie to trudne i do tego brak silnej woli nakłoni was do zapalenia. musicie sie zawziąśc w imie czegoś.mi córka powiedziała -mamo odejdz bo smierdzisz_hmmmmmmmmm dało do myślenia.pozaty drugi argument to tabletki antykoncepcyjne.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Raczkowanie
|
gratulacje dla tych którzy próbują coś z tym zrobic jak i dla tych którzy juz maja jakis kawałek roboty za sobą i prą do przodu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Raczkowanie
|
40
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziś zaczynam 3 dzień bez fajków
![]() Coś cicho zrobiło się ostatnio na tym forum.... Jak wam kobietki idzie rzucanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Wtajemniczenie
|
ja tez w sumie 3 dzien zaczynam omijajac pierwszy dzien z 1 fajka;D moze sie uda... mam taka nadzieje dzisiaj tez przezyc albo mi sie juz cera poprawia albo sobie tak wmawiam hehe trzymama za was kciuki dziewuszkiii
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2716 |
Raczkowanie
|
u mnie na razie kupa krost na twarzy po tym rzuceniu palenia..... organizm się chyba czyści i dlatego tak się robi.... mam nadzieję że to długo już nie potrwa
|
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Wtajemniczenie
|
hm... to moze trzeba tak stopniowo bardziej ze coraz mnie coraz mniej az do zupelnego odstawienia nikotyny... (palicc mi sie chceee!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, od jutra nie palę.
![]() ![]() Kropko, a jak tam u Ciebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie coss mi sie wydaje ze mi tez te toksyny zaczynaja schodzic czy coss.. tam gdzie mialam pryszcze jakos tak ich mniej za to na policzkach mnie coss wysypalo takimi hm... bolacymi chrostami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2720 |
Zakorzenienie
|
jak w podpisie 2 dzień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2721 |
Gang Iren
|
Ja już nie wiem co robić!!Na przemian rzucam palenie i wracam,a jak do tego wracam,to od razu na 20-30 sztuk dziennie
![]() Co robić?Teraz aż się boję zaczynać kolejny raz walkę z nałogiem,chociaż bardzo chcę się go pozbyć. Wstyd,co będzie jak znowu mi nie wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez jak nie raz rzucałam i wracałam to od razu cała pakę jarałam ![]() Nie będzie Ci wstyd nawet jak nie wyjdzie, ale nie zakładaj od razu, że Ci nie wyjdzie. Zastanów się co Ci fajki dają (wiesz dobrze że nic ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Wtajemniczenie
|
ja tez to mam dzisiaj uleglam wyszlam do sklepu i 4 na raz spalilam prawie jeden po drugim ale wcale sie jakos lepiej z tm nie czuje przynajmniej teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Hej hej zgłaszam się po prawie roku niepalenia....Za chwile będę miała rocznicę! mój TŻ, który rzucił 2 dni po mnie również nie pali.
Powiem Wam, że rzucenie fajek to jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza, decyzja w moim życiu. Dziewczyny warto sie przemęczyć, trzymam za Was kciuki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Przyczajenie
|
melduję 17 dzień bez śmierdziucha.dietę trzymam dalej. jak idzie reszcie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
happyland najtrudniejsze masz za sobą, ale nie trać czujności... Ja zmieniłam sposób myślenia o papierosach i palaczach - teraz mam natepujące wyobrażenie: palą głownie osoby niedbające o siebie, o swoje zdrowie, wygląd, zapach, wizerunek, także o innych. Palenie kojarzy mi się też z brakiem świadomości, niewiedzą, słabością charakteru. Ciężko spotkać "żula", który by nie palił.....To daje do myślenia. Nie chce nikogo urazić swoją wypowiedzią, sama kiedyś paliłam. pozdrawiam wszystkie dzielne dziewczyny chcące pozbyć sie tego okropnego nałogu chcieć = móc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Raczkowanie
|
![]()
3 dzień bez fajek zaliczony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Raczkowanie
|
41 dni bez smrodka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Raczkowanie
|
smolista wrzuc do puszki za te 41 tyle pieniedzy ile wypalałaś.to ze w porfelu jest wiecej o jakies 6 zl to dziennie tego nie odczujesz bo masz i je wydajesz. ja kiedyś miałam zeszyt i zapisywałam z góry ile potrzebuje pieniedzy na dane rzeczy w tym i na fajki i do tego miałam kupke na jedzenie . gdy szłam na zakupy zostawało coś tzw dziennego limitu wrzucałam do puszki.a to co zostało z ogólnej kasy chowałam odrazu. gdy miesiąc zapisków mijał widziałam ile wydaje kasy na to czy na tamto. dzięki temu nigdy mi na życie nie brakło a i z niczego potrafiłam odłożyć. i chocbys miała tyle i tyle kasy w porfelu tego się nie odczuje bo wydajesz kase na bieżąco. ja sobie raz zafundowałam tydzień bez limitu-nie pytaj ile mozna wydać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2730 |
Raczkowanie
|
już 4 dzień mija jak nie palę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:39.