![]() |
#2731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucić palenie, część II
A ja się znów przymierzam do całkowitego rzucenia. Póki co udało mi się ograniczyć do 2-3 fajek dziennie co jest sukcesem bo już pół paczki potrafiłam wypalić. I jakoś mnie nie ciągnie więc mam nadzieję, że niedługo znów pozbędę się tych śmierduchów! Trzymajcie kciuki!
![]() Monkaaa92 - faktycznie ciężko rzucić jak w domu wszyscy palą i zachęcają. Jak następnym razem zdecydujesz się skończyć z papierosami to po prostu powiedz rodzicom żeby Cię wspierali (w końcu im też powinno zależeć na twoim zdrowiu), nie kusili i nie namawiali. My, palacze czasami sami szukamy pretekstów "aaa bo ktoś namawia", "bo zdenerwowana byłam" itd. Każda z nas to zna.
![]() Edytowane przez Dagusiac Czas edycji: 2014-01-25 o 16:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2732 |
Zadomowienie
|
Na mnie ta ksiązka nie działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2733 |
Raczkowanie
|
Dagusiac - A takie ograniczanie faktycznie coś daje? Zawsze wydawało mi się, że lepiej tak z dnia na dzień.. Nie wiem sama
![]() Moje "rzucanie" palenia znowu obsunęło się w czasie, ta sesja to jednak ma coś w sobie ![]() ![]()
![]() |
#2735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2736 |
Konto usunięte
|
Nie palę 15 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2737 |
Raczkowanie
|
też chcę rzucić.....znowu. Wczoraj wypaliłam dwie paczki, dziś raczej po fajki nie sięgnę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2738 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie rzucające palenie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mni dzis dokladnie 1 rok 1 tydzien i 3 dni ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2741 |
Raczkowanie
|
jak rzucałam palenie to się nie zważyłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2742 |
Raczkowanie
|
Gratulacje dla wszystkich, którym się udało
![]() Ja mam za sobą już 7 dni niepalenia ![]() ![]() ![]() Trzymam mocno kciuki za wszystkich, którzy podejmują walkę oraz za tych którzy się wahają... WARTO!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2743 |
Raczkowanie
|
Gratuluję wszystkim, którym udało się pokonać to choler.stwo
![]() ![]() Zebrałam się w sobie, motywację i zapał mam.. życzcie mi powodzenia! ![]() Dzień 1. ![]()
![]() |
#2744 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny! Chcę do was dołączyć i rzucić to cholerne palenie. Mam już dosyć tego i coraz bardziej odczuwam tego skutki. Palę już ok 5 lat. Próbowałam rzucić 2 razy ale kończyło się tylko na tym, że nie paliłam miesiąc i znowu zaczynałam. W okół mnie pełno palących osób i do tego ciagle mi powtarzali ze nie dam rady ze wróce do palenia i rzeczywiście wracalam. Teraz mam o tyle fajną sytuacje ze w pracy u mnie nikt nie pali wiec nie ma mnie kto kusić a w domu nie bede palic bo rodzice sobie tego nie życzą. Dzisiaj jest 1 dzień bez papierosa i liczę na wsparcie z waszej strony, myślę, że dzięki temu tym razem mi się uda!
![]() ![]() Edytowane przez Katherine345 Czas edycji: 2014-03-10 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie mija rok i 5 tygodni. I nie dam sie juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2746 |
Raczkowanie
|
Co jak co ale w życiu bym nie pozwoliła na to żeby przez moją głupotę jeszcze niewinne dziecko się truło. Może kiedyś przyjdzie i na nich czas by to zrobić
![]() Będę walczyć by móc kiedyś pokazać innym, że dzięki silnej woli i samozaparciu da się osiągnąć cel i rzucić to dziadostwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2747 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wspieram Ciebie ![]() ![]() ![]() Tymczasem 6 dzień ![]() Ostatnio odkryłam aplikacje na telefon: QuitNow! Bardzo mi się podoba, i pomaga mi jak mam chwilę słabości ![]() Ściskam rzucające! ![]()
![]() |
![]() |
#2748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez KarolinaK Czas edycji: 2014-03-11 o 13:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Współczucia dla bobasa ![]()
![]() |
![]() |
#2750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mi już leci 3 dzień, wspomagam sie piciem dużej ilości wody m, dłubaniem pestek dyni i słonecznika. Bo ciągle jeść mi się chce a nie chce przytyc :P Trzmam kciuki żeby i Tobie sie udało i wszystkim innym, które rzucają to dziadostwo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2751 |
Raczkowanie
|
Mi już "stuknął" miesiąc
![]() ![]() ![]() MOCNO TRZYMAM ZA WAS KCIUKI!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2752 |
Raczkowanie
|
Gratulacje, miesiąc to już coś
![]() ![]() Mi już 4 dzień idzie i jakoś daje rade, mam wsparcie w najbliższych wiec myślę ze bedzie ok ![]() Ostatnio mialam problem z kasą i każde pieniądze jakie wygrzebywałam szły na papierosy a teraz mogłam sobie wkońcu kupić eyeliner o którym od dawna marzylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2753 |
Raczkowanie
|
Widzicie dziewczyny, brak fajek spełnia marzenia <3
![]() Ja też już się czuję dobrze ![]() ![]() AnnaBas - wyślesz mi adres stronki na priv? ![]() Ostatnim razem po miesiącu się złamałam, obyś Ty wytrwała ![]() Katherine345 - dziękuję ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 | |
Raczkowanie
|
już 5 dzień bez papierosa i czuję się z tym bardzo dobrze, w pracy nie patrzą na mnie krzywo ze co chwila wychodze zapalić
![]() Nie czuje porannego kaca popapierosowego, ogolnie samopoczucie lepsze. Wczoraj spotkałam się z koleżanką, która pali jak smok i powiem wam, że nie ciągnęło mnie ani troche, no może przez sekunde pojawiła się chęć zapalenia ale zaraz minęło ![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2755 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 5 dni to też sporo, chyba najbardziej krytyczny moment masz już za sobą, dasz radę ![]() Pisałam wcześniej, że nie interesuje mnie aspekt finansowy (nie dlatego, że "cierpię" na nadmiar gotówki, tylko po prostu zakup papierosów był zawsze wkalkulowany w moje stałe wydatki), ale zauważyłam, że teraz częściej mogę pozwolić sobie na zakupy, które wcześniej uznałabym za fanaberię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2756 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie
![]() ![]() ![]() Edytowane przez vikcia39 Czas edycji: 2014-03-17 o 12:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2758 |
Raczkowanie
|
Ja już nie palę 9 dzień i jest coraz lepiej, nawet w weekend bylam na imprezie, przebywałam wśród palaczy przy piwku, momentami było ciężko ale dalam rade i jestem z siebie dumna
![]() vikicia39 Dasz rade pierwsze dni są najgorsze ale później jest już coraz lepiej, znajdź sobie jakies inne zajęcie, pobiegaj, idź na rower czy na basen. Kiedy będziesz ćwiczyć nie bedziesz myśleć o zapaleniu. Ja tak robie kiedy przyjdzie mi ochota na papierosa albo dlubie sobie pestki dyni byle by nie jeść za dużo :P i pij dużo wody! Dobrze jest tez mieć w kimś wsparcie dlatego dobrze że masz męża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2760 |
Raczkowanie
|
Niestety tak jest, znam osoby które nie palą po 7-10 lat a wciąż momentami mają ochote zapalić ale nie jest to już taka silna potrzeba jak na początku rzucania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.