![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?
Zakupłam wczoraj MSM, mam nadzieję, ze wzmocni mi skore i włosy, zaleczy wysyp pryszczy po Ysthealu. Przeczytalam takze na innym forum, ze korzystnie wplywa takze na produkcje kolagenu. Zobaczymy...poki co to zalezy mi na naprawieniu masakry "poysthealowskiej".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#483 |
Wtajemniczenie
|
Ja będę musiała przerzucić się na MSM. Może mnie też pomoże na zwiększone przetłuszczanie się skóry (po omega3).
Biorę od jakiegoś czasu te Omega3 z Hasco Leku, 2x1. Jednak to jest zdecydowanie za dużo dla mnie, bo przetłuszcza mi się wszystko po nich. Zmniejszę dawki do 1 na dzień, a jak nie pomoże to odstawię zupełnie. Wiem, że ja na pewno nie mam po nich lepszej skóry. Już wiele razy było to napisane w tym temacie i innych: ze dobór supementów to jest naprawdę indywidualna sprawa. Ja jestem przyzwyczajona do brania Vite Femu, zawsze mi odpowiadał. Do tego od czasu do czasu dodawałam wiesiołek, ogórecznik, omega3, olej lniany, olej z pestek dyni - różne oleje w różnych kombinacjach, oczywiście nie wszystko na raz garsciami lub łyżkami ![]() Jakies 2 miesiące temu zmienilam sobie suplementy. Wybrałam: Solarin max, Anti Age, Omega3 regularnie i w sumie nie jestem zadowolona: przede wszystkim to koszmarne przetłuszczanie się skóry. Także myśle, że jednak wróce do Vita Femu. Chociaż z drugiej strony ja go lubiłam dlatego, że miałam wszystko w jednym. Nie wiem jak to by wyglądało, gdybym próbowała brac jednocześnie: Vita Fem, Anti Age i MSM? Ewentualnie brać co drugi dzień Vita Fem i co drugi dzień resztę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zadomowienie
|
J mysle, ze pomysl, zeby brac co drugi dzien jest lepszy. Zebys nie przesadzila.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Żandarm na emeryturze
|
Dobra wiadomość dla wszystkich spływających tłuszczem po 2g Omega-3. Wreszcie, po 2 miesiącach (!) od zupełnego odstawienia kapsułek z olejem rybim (4 miesiące temu), a potem z lnianym (właśnie 2 miesiące), nadmierne przetłuszczanie minęło.
Raczej nie wiążę tego z przyjmowaniem MSM, bo łykam dopiero ze 2 tygodnie. Cierpliwość nagrodzona. ![]()
![]() |
#486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#487 |
Zadomowienie
|
Jutro poniedzialek, biegne do apteki poMSM Olimpu. Znowu cos nowego mi podpowiedzialyscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Raczkowanie
|
Witam szanowne panienki.
Uff... nareszcie przebrnęłam przez ten wątek... Uświadomiłyście mi drogie koleżanki, że moja wiedza w temacie pielęgnacji i zachowania urody jest zerowa... No cóż, miłe to nie było, ale... powiadają, ze lepiej późno niż wcale... pozdrawiam, wiem, że skorzystam wiele. na marginesie - Pittipel, jesteś... powiem - WIELKA !!!! całuję i odezwij się. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
Witamy Jaszczurke! Tak, lepiej pozno niz wcale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Raczkowanie
|
Dzięki Klara
![]() Na razie założyłam zeszycik, czytam, ![]() ![]() ![]() Zaniedbałam się w pracy, nie byłam na gimnastyce, opuściłam inne ważne zajęcia, dom leży odłogiem, mąż zaczyna łypać bardzo podejrzliwie. To już trwa czas jakiś. Wzięłam sobie do serca apele doświadczonych forumowiczek, aby nie pytać o byle co od razu, jak tylko przyjdzie do głowy, ale szukać po forum i czytać. Jestem pełna podziwu dla waszej wiedzy. Pozdrawiam bardzo serdecznie. ![]() Edytowane przez jaszczur-ka Czas edycji: 2006-03-26 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
Właśnie przekopałam się ponownie przez początek tego wątku gdzie były podawane linki do aptek internetowych, w kótrych można kupić preparat Anti Age z Active Life. Sprawdzam, ale teraz w tych aptekach produkt jest niedostępny. Czy któraś z was kupowała może ostatnio ten produkt przez internet i ewentualnie gdzie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#492 |
Rozeznanie
|
Ja też od paru dni próbowałam zakupić Anti Age. Najpierw w aptekach w swoim mieście (usłyszałam, że to nowość i jeszcze nie ma!), później w sieci. Niedawno zamawiałam preparat w AquaVita, obecnie już go nie ma. Wczoraj zamówiłam w tej aptece:
http://www.apteka-centrum.pl/advance...ce852&x=6&y=10 Na razie czekam na przesyłkę, mam nadzieję, że dotrze wkrótce. Pozdrawiam cały wątek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Przyczajenie
|
Tabletki, peelingi, dobry krem. To podstawa. Ja już od dłuższego czasu łykam Omega - 3 Forte Hasco Leku, raz na pół roku pozwalam sobie na serię peelingów u dermatologa i stosuję dobre dermokosmetyki (SVR, La Roche Possay) Polecam!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Zadomowienie
|
Czy może któraś z wizażanek spotkała się np. z jakimś uczuleniem po pestkach dyni z Gala???????. Już sama niewiem co robić, wyglądam strasznie, niewiem co robię źle , że moja cera zamiast wyglądać lepiej wygląda coraz gorzej. Na omegę jestem uczulona ale obiawiało się to swędzeniem a teraz obsypuje mi policzki bez swędzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#495 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odstaw pestki, i obserwuj - innego sposobu nie ma. Możesz jeszcze udać sie do poradni alergologicznej po porade, zrób testy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki piękne za ten link, właśnie zamówiłam. Coś się jednak dzieje, bo w ub. tygodniu zamówiłam w http://www.apteka4u.pl/ no i dziś otrzymałam telefon, że nie ma i nie będzie, bo brak u samego producenta. (????????????????????) Zobaczymy czy tu się uda. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci bardzo za info. Właśnie od dzisiaj postanawiam ich nie brać. Tylko jak tak dalej pójdzie to ja niczego nie będę mogła brać i będę musiała się starzeć w zastraszającym tempie, bo wierz mi zmarszczki mimiczne jak na swój wiek mam brzidkie ![]() Ponadto teraz tak analizuje, że wczoraj będąc u teściów zjadłam garść pestek dyni i jak wieczorem zmyłam makijaż to w lustrze myślałam, że się nie poznam ![]() ![]() ![]() Już planuje kupić MSM ale narazie się wstrzymam z dobre 2 tygodnie bo jestem ciekawa co wydarzy się na mojej gambie ![]() Jeszcze raz dziękuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zadomowienie
|
Do L_V i Hulietty.
Po co sie bierze wlasciwie ten MSM? Zamowilam w aptece i zglupialam, kiedy przeczytalam co pisze producent. to niby na stawy, na chrzastki, dziala przeciwzapalnie i takie tam. Po co Wy to bierzecie? Czy to dziala jakos na skore, poprawia stan wlosow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
Raczkowanie
|
No i klapa,
tutaj też już nie ma http://www.apteka-centrum.pl/advance...852& x=6&y=10 Ki czort ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Zadomowienie
|
Jaszczur-ka! ja tez nie moge zdobyc nigdzie. Ponoc braki w hurtowniach. Poczekajmy tydzien, moze zaspokoja popyt na pyknogenol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 |
Raczkowanie
|
Wiesz Klaro, ten był chyba najkorzystniejszy cenowo...
Ale cóż, poczekajmy. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- wzmacnia [bardzo] włosy i pazury - wzmacnia skórę [hamuje tradzik, przetluszczanie sie skory, ale nie wysusza]; - wzmacnia tkanki łączne [ stawy]; - poprawia gęstość skóry; - jest silnym antyoksydantem; - odtruwa organizm [detoksykuje, filtruje krew]; - oczyszcza organizm z metali ciezkich [met. ciezkie przyłączją sie do siarki] Łykamy z wit C - wspomaga wchlanianie MSM. Ach, MSM nie jest toksyczny, mozna to łykać bez przerwy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#504 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Piernika ale reklama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#506 |
Zadomowienie
|
L_V dzieki wieeeelkie! Jestes kochana!!!!
A ja niecierpliwa, po jakim czasie pierwsze efekty widac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Zakorzenienie
|
L V bardzo dziękuję, muszę zakupić kolejne opakowanie.
W jakiej cenie kupujecie MSM? u mnie w aptece kosztuje 36zł
![]() |
#509 |
Zadomowienie
|
Mnie sie wydaje, ze widzialam po 28zl...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.