cudowne tabletki na zmarszczki ? - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-27, 22:53   #511
L_V
Zakorzenienie

Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?

Łykam od 10 - 12 dni dopiero, po 2 kapsułki dziennie. Póki co - wzmocnione paznokcie, szybko rosną. Ale mysle, że to jeszcze za krótko, zeby cos powiedziec. Ja biore MSM ze względu na włosy...zapuszczam
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 00:10   #512
Iwonalodz
Zakorzenienie

Question Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?

L_V mam pytanko w sprawie tych włosów i paznokci czy bierzesz do tych MSM jeszcze jakieś skrzypovity ?? Bo ja juz od tych porad to kręćka dostaję aktualnie łykam tran w kapsułkach, wit.PP, omegę forte, dermorutin, skrzypovitę i tak sobie myslę, że może jak mi się wykończy skrzypowita to sie na ten MSM przekieruję ??
Proszę o porady, bo zagubić się można i dziękuję
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 06:47   #513
ewunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA
Skoro na omegę jestes uczulona to chyba na produkty , gdzie te kwasy występują również. A może twój organizm nie potrzebuje dodatkowej dawki tych kwasów ?

Rozterko no całkiem możliwe , chociaż zastanawia mnie jedna sprawa, a mianowicie przed pestkami dyni brałam też z Gala kapsułki z wiesiołka a one chyba tez maja te kwasy. I nic mi nie było. Sama już niewiem, na dzień dzisiejszy wiem, że odstawiłam pestki dyni, agresywną pielęgnację i nabiał bo go spożywam b.sporo. I zobaczę co wydarzy się na mojej paszczy
ewunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 09:25   #514
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz
L_V mam pytanko w sprawie tych włosów i paznokci czy bierzesz do tych MSM jeszcze jakieś skrzypovity ?? Bo ja juz od tych porad to kręćka dostaję aktualnie łykam tran w kapsułkach, wit.PP, omegę forte, dermorutin, skrzypovitę i tak sobie myslę, że może jak mi się wykończy skrzypowita to sie na ten MSM przekieruję ??
Proszę o porady, bo zagubić się można i dziękuję
Brałam skrzypowitę przez dwa miesiące, tzn zjadłam 1,5 opakowania i żadnych rezultatów, włosy od stycznia do marca urosły mi 2cm, czyli mniej niż przewiduje norma.
Nie wypadały, to prawda, ale nie wiem czy to zasługa Skrzypowity czy szmponu Klorane z chinina.
Dokłądnie, jak skończysz Skrzypowitę, to przezuc sie na MSM. ja tak włąśnie zrobiłam, po po skrzypovicie zero zmian. MSM zazywam niecale 2 tyg.
Stary 2006-03-28, 09:58   #515
Iwonalodz
Zakorzenienie

Smile Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?

Dziekuję za szybka odpowiedź !!!
No właśnie ja po tych wszystkich tabletkach "na skórę, włosy i paznokcie" to efekty mam bardzo średnie. Takie same miałam po większości tych tabletek i żadnych rewelacji, różniły się one tylko cenowo. Fakt byłam zadowolona po Merz Special, ale w tym wypadku mniej był zadowolony mój portfel więc jak skończę skrzpovitę to zakupię MSM może będzie lepiej ??

Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 14:46   #516
Klara02
Zadomowienie

Ja tez sie pochwale co biore
Wyciag ze skrzypu, tokowitE, omega3 hasco, wapno z muszli ostryg, pyknogenol, no i zakupilam MSM. Chyba zaczynam sie uzalezniac
Klara02 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-28, 14:49   #517
Klara02
Zadomowienie

L_V, kupilam MSM po 28zl za 120 tabletek. Ja tez ze wzgledu na wlosy. Nie wypadaja mi, mam dluuugie i chce aby tak pozostalo

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-03-29, 08:10   #518
!violet!
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jaszczur-ka
No i klapa,
tutaj też już nie ma http://www.apteka-centrum.pl/advance...852& x=6&y=10
Ki czort ?
To wygląda na to, że wykupiłam ostatnie opakowanie Anti Age
!violet! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-29, 08:24   #519
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwonalodz
Dziekuję za szybka odpowiedź !!!
No właśnie ja po tych wszystkich tabletkach "na skórę, włosy i paznokcie" to efekty mam bardzo średnie. Takie same miałam po większości tych tabletek i żadnych rewelacji, różniły się one tylko cenowo. Fakt byłam zadowolona po Merz Special, ale w tym wypadku mniej był zadowolony mój portfel więc jak skończę skrzpovitę to zakupię MSM może będzie lepiej ??

Myślę, że będzie lepiej. ja zauważyłam już ierwsze efekty...np. brak uczulenia po deplacji...jak do tej pory, zawsze, po każdej depilacji to był pewnik. No a teraz nie ma
A Merza tez brałam, ale mi nie służył, robiło mi się po nim niedobrze..
Stary 2006-03-29, 08:26   #520
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klara02
L_V, kupilam MSM po 28zl za 120 tabletek. Ja tez ze wzgledu na wlosy. Nie wypadaja mi, mam dluuugie i chce aby tak pozostalo
AAAchh, zazdrrrrrroszczę.. Ja miałam swego czasu długie aż do .... i ścięłam No a teraz zapuszczam, i każdy centymetr to święto
Stary 2006-03-29, 08:56   #521
Klara02
Zadomowienie

L_V ja tez czasem scinam tak do polowy plecow i potem znowu zapuszczam do d... Czasem trzeba dac wlosom odzyc, bo bardzo dlugie to sie chyba mecza troszke. Wlosy maja te wlasciwosc, ze rosna. Twoje tez Beda dlugie za jakis czas i to na 100%

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-29, 17:48   #522
Alchemiczka :D
Zadomowienie

Witajcie!
Od razu mówię, że jestem tu nowa , dlatego zanim wdam się w rozmowę muszę najpierw przeczytać cały ten wątek. Dziękuję L_V, która zaprosiła mnie tu

Jedyne co mogę na razie powiedzieć to to, że przymierzam się do zażywania MSM firmy Olimp. Porównanie ceny (ok. 30 zł), ilości tabletek (120 tabl.) oraz ilość MSM w każdej tabletce (1000 mg MSM) wypada dla mnie bardzo korzystnie

Poza tym cieszę się, że istnieje taki wątek. Zawitam tu do Was jeszcze jak uporam się z aktualnym nawałem pracy.

Pozdrawiam serdecznie
Stary 2006-03-30, 14:54   #523
strzelec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez !violet!
To wygląda na to, że wykupiłam ostatnie opakowanie Anti Age
Cześć, nie uczestniczyłam jeszcze czynnie na tym forum, choć jak najbardziej korzystam z rad, które są tutaj udzielane. I w zwiazku z tym nabywałm sobie systematycznie Anti Age Active Live. Wszystko było OK, dopóki się nie okazało,że nie mogę tego już kupić, bo podobno nie ma w hurtowniach w moim mieście (Konin). Właśnie wczoraj dostałam SMSa od zaprzyjaźnionej pani ekspedientki, Pani Renaty, która poinformowała mnie, że znalazła coś nowego. To jest Anti Age firmy Megafyt(www.europlant.com.pl) Mam do Was pytanie, czy któraś z Was używała tych tabletek, co możecie o nich powiedzieć? Warte zakupu? Bo cena jak najbardziej zachęcająca (ok.8 zł oczywiście) (POMYLIŁAM SIE WCZEŚNIEJ SORRY)za 20 tabletek, dawkowanie 1 tabletka/dobe. Bardzo proszę podzielcie sie opiniami na temat tego specyfiku. Dziękuję i pozdrawiam.
strzelec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 15:14   #524
agaku
Rozeznanie

Srzelec, ekspertką od suplementów nie jestem, ale wydaje mi się, że nie nazwa Anti Age jest najważniejsza. Preparat Active Life zawiera składnik o nazwie pycnogenol, natomiast preparat w podanym przez ciebie linku go nie posiada.
Możesz kupić inny suplement z pycnogenolem:
http://vena-vita.pl/product_info.php?products_id=1115
agaku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 15:27   #525
strzelec
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agaku
Srzelec, ekspertką od suplementów nie jestem, ale wydaje mi się, że nie nazwa Anti Age jest najważniejsza. Preparat Active Life zawiera składnik o nazwie pycnogenol, natomiast preparat w podanym przez ciebie linku go nie posiada.
Dziękuję Ci Agaku.
Właśnie ten brak pycnogenolu mnie zastanowił, czy bez niego preparat jest skuteczny i ma właściwości takie, o jakie nam chodzi ("przeciwstarzeniowe ")
Kurcze, proponowany przez Ciebie pycnogenol jest troche drogi (porównuje do ANTI AGE Active Life) prawda?,ale pewnie sie skuszę jak nie uda mi sie zdobyć tego wcześniejszego albo kupię ten proponowany przez Panią Renatę, aby zobaczyc co to za cudo???

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-30, 15:37   #526
jaszczur-ka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agaku
Wszystko pięknie tylko, że 1 kaps. anti age Activ Life zawierała 30 mg pycnogenolu, op. 30 kaps. mniej niż 20 zł,
a tu mamy w 1 kaps. 40 mg pycn. ale op. 30 kaps. to już 50 zł.
Szkoda ... różnica na niekorzyść spora.
jaszczur-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 15:43   #527
agaku
Rozeznanie

Strzelec, to prawda, Bio Pycnogeol jest bardzo drogi. Jeśli chciałabyś przyjmować zalecaną dawkę dzienną 60 - 75 mg dziennie, to wystarczy na 2 -3 tygodnie. Ale przed chwilą wrzuciłam w google hasło "anti age+apteka" i wyskoczyło mi parę aptek, gdzie możesz zakupić preparat. Może poszukaj w ten sposób.
agaku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-30, 15:51   #528
strzelec
Raczkowanie

Drogawy, drogawy, a obecnie używam Omega 3, TokovitE, juvit, na dzień Bioderma, na noc Diroseal, a to wszystko kasa,kasa i to, jak pewnie wiesz niemała, więc wrzucam i szukam tam gdzie podałaś,może będzie coś taniej, dzięki Agaku.
Stary 2006-03-31, 16:18   #529
Noor
Żandarm na emeryturze

Cytat:
Wszystko pięknie tylko, że 1 kaps. anti age Activ Life zawierała 30 mg pycnogenolu, op. 30 kaps. mniej niż 20 zł,
a tu mamy w 1 kaps. 40 mg pycn. ale op. 30 kaps. to już 50 zł.
Szkoda ... różnica na niekorzyść spora.
Jest jeszcze Pycnogenol Unii we w miarę porównywalnej cenie (1 tabl. a 25 mg) http://www.bio-inter.pl/product,200....e22be25ffcc6a8

Cytat:
Napisane przez strzelec
Właśnie wczoraj dostałam SMSa od zaprzyjaźnionej pani ekspedientki, Pani Renaty, która poinformowała mnie, że znalazła coś nowego. To jest Anti Age firmy Megafyt(www.europlant.com.pl). Bardzo proszę podzielcie sie opiniami na temat tego specyfiku. Dziękuję i pozdrawiam.
To zestaw przede wszystkim wspomagający układ krążenia i przeciwdziałający miazdżycy i anemii (proantocyjanidyny, wit. B12, kwas foliowy i wit B6, olej rybi o nieznanej ilości EPA i DHA), będą miały również jakiś tam pozytywny wpływ na skórę (izoflawony sojowe, witamina E, witaminy z grupy B) i na depresję przedwiosenną (B12, B6, kwas foliowy i omega-3) ale ja bym na nie nie wydawała pieniędzy.

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda

Edytowane przez Noor
Czas edycji: 2006-03-31 o 16:43
Noor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-03-31, 23:02   #530
jaszczur-ka
Raczkowanie

Dzięki Noor
A ja znalazłam takie cóś :
http://www.hygieia.pl/e_apteka/index...=sklep&sp=4679
Co to jest ?
Stary 2006-03-31, 23:08   #531
jaszczur-ka
Raczkowanie

Pytając, co to jest, mam na myśli cenę preparatu...
Nie pytam, co to jest pycnogenol.
To wyjasnienie, to tak na wszelki wypadek...
Stary 2006-04-01, 09:37   #532
Noor
Żandarm na emeryturze

Cytat:
Pytając, co to jest, mam na myśli cenę preparatu...
Nie pytam, co to jest pycnogenol.
To wyjasnienie, to tak na wszelki wypadek...
Aby na pewno im się coś nie pomyliło? Z opisu wynika, że to jest to: http://www.activelife.pl/uroda_AntiAge.php -> bo to się właśnie nazywa "Active-Life® Anti Age". Nie wiem co do tego ma EUROPLANT PHYTOPHARM - może jest rzeczywistym producentem (ale na liście jego produktów, opublikowanej na stronie firmowej w internecie jedyny Ati Age, to ten na przeciwmiazdżycowy wspomniany wyżej) albo dostarczycielem pycnogenolu . Trzeba by napisać maila do tej apteki z pytaniem, albo poczekać na Justy, może ona wie co to?

Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda
Stary 2006-04-01, 10:23   #533
ewunia2
Zadomowienie

Już jestem pewna na 95% , że winowajcom za krostki na policzkach były pestki dyni . Już sama się boję sięgnąć po ten MSM Olimpu, bo dla odmiany miałam omegę olimpu i myślałam, że zadrapię się do krwi . Jejku jak ja Wam zazdroszczę.
Stary 2006-04-01, 10:55   #534
jaszczur-ka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Noor
Aby na pewno im się coś nie pomyliło? Z opisu wynika, że to jest to: http://www.activelife.pl/uroda_AntiAge.php -> bo to się właśnie nazywa "Active-Life® Anti Age". Nie wiem co do tego ma EUROPLANT PHYTOPHARM - może jest rzeczywistym producentem (ale na liście jego produktów, opublikowanej na stronie firmowej w internecie jedyny Ati Age, to ten na przeciwmiazdżycowy wspomniany wyżej) albo dostarczycielem pycnogenolu . Trzeba by napisać maila do tej apteki z pytaniem, albo poczekać na Justy, może ona wie co to?
A ja ciach ! i zamówiłam. Zresztą więcej od razu.
Bo jeżeli kapsułki mają dużo mniej pycnogenolu, to trzeba ich będzie więcej.
Ale jakby miały niewiele mniej, no to ... rewelka.
Jak otrzymam, to doniosę co jest.
Pozdrawiam
Stary 2006-04-01, 11:13   #535
Noor
Żandarm na emeryturze

Cytat:
A ja ciach ! i zamówiłam. Zresztą więcej od razu.
Bo jeżeli kapsułki mają dużo mniej pycnogenolu, to trzeba ich będzie więcej.
Ale jakby miały niewiele mniej, no to ... rewelka.
Jak otrzymam, to doniosę co jest.
Pozdrawiam
Donieś! Sama jestem ciekawa

Stary 2006-04-02, 08:22   #536
Klara02
Zadomowienie

Ewunia, MSM to sie nie boj. Nie ma nic wspolnego z omega, poza producentem.
Stary 2006-04-02, 08:34   #537
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klara02
Potwierdzam. Firma Olimp robi jeszcze odżywki dla kulturystów [wiem od TŻta]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-02, 09:58   #538
yorsa
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Pitipel
wiecie co, kochane? JA ZAZYWAM oMEGA 3 I SOLARIN MAX. i DAJE TO EFEKTY.
Po co wywalacie kasę na czort wie co? jest dla mnie nie do pomyślenia - mądre dziewczyny, a lecą do apteki i wywalają kupę kasy tylko dlatego, że napisali na pudełku, ze ujedrnia...
Poczytajcie o oleju lnianym w kapsułach albo o kwasach omega 3... Bierzcie pyknogenol, albo jakieś inne antyoksydanty - dobry zestaw antyutleniaczy z beta karotenem to właśnie solarin max... Moje kwasy omega kosztują 18 zł/60 kapsułek, solarin 35 zł/ 40 szt...
Pozdrawiam, Piti

PS: polecam też preparat z pyknogenolem anti age... Miesieczna kuracja (30 tabletek) = 20 zł
Też ujędrnia
CUDOWNA PITPEL Ty wiesz wszystko... Posłuchałam wszystkich Twoich rad i zdobyłam wszystkie suplementy, które polecałaś... Po miesiącu moje cera wyglada o niebo lepiej. Zastanawiam się teraz jeszcze tylko nad jednym - podoba mi się skład i działanie OEPAROLU. Teraz pytanie: Czy jeżeli biorę OMEGA 3 (1000mg) dziennie i TOKOVIT to czy jeszcze OEPAROL na to, czy może wymiennie z OMEGĄ 3 -czyli jeden miesiąc kwasy rybie , a drugi roślinne. Czy to ma sens??? A może jakoś inaczej????
yorsa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-02, 11:23   #539
strzelec
Raczkowanie

Question Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?

Ja również biorę od dłuższego czsu Omegę3, TOKOVIT, Anti Age (chwilowa przerwa ze względu na braki w hurtowniach,ale cały czs szukam) I właśnie a' propos przerwy. Czy robicie przerwy w braniu tych tabletek? jeśli tak ,to jakie długie?
Stary 2006-04-02, 15:36   #540
ewunia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Klara02

O to fajnie, jeszcze muszę się dokształcić w sprawie MSM, ale i tak dziekuję, zobaczymy jak będą mi służyły
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości