![]() |
#601 | |
Rozeznanie
|
Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?
Cytat:
Ja kupiłam sobie Pycnogenol firmy Unia, za 120 tabletek zapłaciłam 74 zł. W tabletce jest 25 mg pycnogenolu i biorę po 3 dziennie ![]() ![]() Znalazłam jeszcze coś takiego http://vitamarket.pl/sklep/p250-Na-t...x-2-gramy.html ciekawe ile w tym jest pycnogenolu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem najbardziej opłacalnym zakupem jest chyba Anti Age firmy Active Life, ze względu na największą zawartość pycnogenolu w tabletce - chyba ok 30 mg.
Złe wiadomości to takie, że aby osiągnąc optymalne rezultaty, trzeba brac 60-70 mg dziennie, a wieć 2 tabletki, co wychodzi raczej mało ekonomicznie. W PL nie mamy preparatów zawierających większe dawki pycnogenolu, a szkoda. JAkiś czas temu któraś z WIzażanek pisała chyba, że trochę pycnogenolu znajduje się w herbatce "na trudne dni" firmy Bio-Active, ale na pewno nie ma tam 30mg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Zakorzenienie
|
tak, anti age zawiera najwieksza dawke pycnogenolu 30 mg a i tak nigdzie go nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czy czytalyscie ta wypowiedz Basi o anti age i wyciagu z pestek winogron tej samej firmy? ja juz sie tak napalilam na to, a tu takie bum jak cegla na glowe:/ zobaczcie:
http://www.biochemiaurody.fora.pl/viewtopic.php?t=53 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm...
dlatego co raz czesciej zastanawiam sie nad skorzystaniem z jakiejs zagranicznej apteki - tylko ze kompletnie sie na tym nie znam ![]() jest tyle fajnych rzeczy, pycnogenol, q10... no i BIOTYNA o ktorej caly czas marze... zadna z was nie miala takich pomyslow?:p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale być może pojadę w te wakacje do UK, to zobaczę co mają w swoich aptekach. Tylko problem polega na tym, że zupełnie nie znam nazw ich suplementów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#611 |
Przyczajenie
|
Biotyna??? inaczej wit.H??? dobra tez na skore i przeciwko zmarszczkom?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Raczkowanie
|
..."Dziewczyny początkujące z MSM - na początku stosowania możecie się czuć jak na "detoksie" - i dokładnie to bedzie się działo z Waszymi organizmami. Moga wystąpić lekkie zaburzenia snu, objawy grypopodobne, wzmożone pragnienie, suchość ust, bóle głowy, wzdęcia, zatwardzenie - lub w odwrotną stronę
![]() Nie przerażać się , tylko zmniejszyć dawkę i pić duuuuuuzo wody te objawy są [ale nie musza wcale si epojawic] oznakiem, że MSM czysci nasz organizm z toksyn. Mi osobiscie przytrafiły się zaburzenia snu i ....wzdęcia, ktore po kilku dniach ustąpiły. teraz nie czuje juz zupełnie nic ![]() Jednakże brak jakichkolwiek objawów nie oznacza ze MSM nie działa.[/quote]..." Dzięki L V za ta informację, bo ja biorę MSM od jakiś 2-3 tygodni już chyba i własnie zaczęło coś byc ze mną nie tak-nie znając przyczyny-bo chora nie jestem-a tu dziwne objawy-bóle głowy-owszem(ale biorę na noc bromergon, wiec na niego zwalilam-mimo, ze wczesniej nie dokuczal mi tak)trochę inne niż zwykle sprawy klozetowe, oprycha na ustach, wypryski tam, gdzie wczesniej nie występowały, dokladnie suchośc w ustach i pragnienie okropniaste-ciągle kombinuję, co ja takiego zjadlam,z e tka mi się chce pić-a to może ten MSM mnie oczyszcza na maxa? pewnie jest z czego;-)Dzięki za ta cenną informację, przeczekam i mam nadzieje, ze będzie dobrze.pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Zadomowienie
|
Yolla, ja tez kupuje ten Unii, tyle ze pakowany po 30 tabletek.
![]() |
#614 |
Raczkowanie
|
Coś żle zrobilam z tym cytatem-nie wyszlo mi-ale trudno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 | ||
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o interesujące nas "obszary", niedobór witaminy H może powodować wypadanie i siwienie włosów, łupież, rozdwajanie się paznokci, zaburzenia pigmentacji skóry, stany zapalne i złuszczanie naskórka na podłożu zapalnym, rumień, wysypki, chorobliwie wzmożoną czynność gruczołów łojowych, a więc łojotok, trądziki i skłonności do łojotokowego zapalenia skóry, a także częste nawroty i rzuty łuszczycy i skórnych chorób autoimmunologicznych. Aktywność biologiczną wykazuje tylko prawoskrętna D-biotyna. Unieczynnieniu ulega pod wpływem utleniaczy. Znaleźć ją można w drożdżach, wątrobie, mące sojowej, orzechach, migdałach, brązowym ryżu, sardynkach, mleku, pyłku kwiatowym, żółtku jaj (natomiast białko zawiera awidynę, która uniemożliwia jej wchłanianie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#618 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pomozcie pliss!!!!
Zakupilam omege forte z Hasco leku i MSM Fote Olimpu. Skora mi sie przetluszcza---jak to wszystko dawkowac ja myslalam o tak 2 razy dziennie po jednej omegi i tak samo MSM . Myslicie ze bedzie tak ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Raczkowanie
|
Nie wiem jak z MSM, ale jeśli chodzi o Omegę forte to jedna kapsułka zawiera 1g czyli to jest dzienna dawka. Jedna kapsułka wystarczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Zadomowienie
|
Omegi, zwlaszcza przy przetluszczaniu, wystarczy 1 kapsulka. MSM mozesz 2, zapytaj L_V specjalistki od MSM
![]()
![]() |
#621 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W tej aptece znalazłam pycnogenol pakowany po 60 i 120 tabletek, ale producenta to nie byli łaskawi dopisać, myślę jednak, że chyba chodzi o ten z Unii. http://www.apteka4u.pl/dane_produktu...oducts_id=1516 Chętnie spróbowałabym tego MSM, ale to chyba dopiero w następnym m-cu. Pozdrówka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Wtajemniczenie
|
Co do MSM, ja zazywam rano do sniadania na raz 2 tabletki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Raczkowanie
|
Ja też MSM zazywam od razu 2 tabletki-po obiadku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#624 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam serdecznie ja niestety musze MSM przerwac... wogole nie spie... i czuje sie tak jakbym miala wlaczone turbo... boje sie ze mnie rozniesie...sprobuje jeszcze pozniej ...zrobie przerwe..pare dnibiore narazie tylko Merz...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Przyczajenie
|
Hallo witam serdecznie... widze ze wszyscy wyjechali... tyle dni wolnego... zycze milego i slonecznego wypoczynku.. nie zapomijcie prosze o "cudownych tabletkach na zmarszczki"wezcie z soba..pa pa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rodzina: "Nie wyrażamy zgody na sekcję zwłok XY" Klinicysta: (podanie do Zakł.Patomorfologii) "Sekcja zwłok konieczna(...) Z punktu widzenia rozpoznania, w sekcji można pominąć głowę.." ------------- |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
ja siedze na miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ja też jestem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaa no i smaruje się też Juvitem, który na razie mnie nie zapycha ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Rozeznanie
|
Mam pytanie do suplementujących się MSM z Olimpu:
Kupiłam MSM i się zastanawiam, czy zjadacie kapsułkę razem z otoczką, czy też proszek ze środka wysypujecie na łyżeczkę np. i tak zjadacie? Mnie sie wydaje, że można całość, ale ta kapsułka jakaś taka duża jest, więc może należy jednak wyjadać tylko środek ![]()
![]() |
#630 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
Podałam tę informację jako ciekawostkę, nie sądziłam - oczywiście, jak zwykle niesłusznie - że interesują was takie szczegóły ![]()
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2006-05-01 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:18.