![]() |
#691 |
Raczkowanie
|
Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?
Wszytko sie zgadza ale natrudniej bedize z cwiczeniami bo poprostu nie mam czaasu
![]() Hmm ale pewnien rodzaj ćwiczeń stosuje codziennie zajmujac się moim dzieckiem-od tego mam super bicepsy ![]() Midi naprawdę myslisz ze te tabletki to zwykła sciema?? Ze ani troszkę nie będą miały wpływu na skórę?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, bo sama nie stosowałam, ale czytałam opinie dziewczyn na Wizażu i na innym forum, i wszystkie pisza na dobry działaniu na przebarwienia, a z tym ujędrnianiem to mi się tak na zdrowy rozsądek wydaje, bo zobacz: co takiego musiałaby zawierać taka tabletka, żeby 1 dziennie jakkolwiek wpływała na jędrność skóry?
![]() ![]() Na ćwiczenia siłowe schodzi mało czasu - wystarczy 45 minut 3 x w tyg. Zajrzyj sobie na wątek "Odchudzanie po 30 i później" na Fitnessie - tam jest sporo zdrowych przepisów na piękne ciałko i fachowe porady dietetyczki w naszym wieku (więc wyrozumiała jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Raczkowanie
|
Hmm ale ja potrzebuuje sie ujedrnic a nie wyszczuplić
![]() Waże 46 kilo/165 wiec nie musze chyba nic zrzucać? Kurde co do ActiveLife AntiAge to na opakowaniu napisane jest że przywraca elastycznośc skóry.Ale ani słowem nie jest napisane o tym ze pomaga na przebarwienia skórne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zakorzenienie
|
To jego składnik - pycnogenol - pomaga na przebarwienia (podobno).
W wątku o odchudzaniu część się wcale nie odchudza - ja np. się ujędrniam i rozbudowuję mięśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Raczkowanie
|
ja chcę sie ujędrnić więc tam zerknę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
Zadomowienie
|
Dziewczęta...mam problem. Od jakiegoś czasu biorę omega 3 i MSM, w ludzkich ilościach...co drugi dzień i capivit A+E. Nigdy nie byłam alergiczką i nie mialam nawet tendencji....Ostatnio mnie po prostu zsypało w zgięciach łokci i pod kolanami - ewidentnie uczulenie na cos:-( Nic innego nie jadłam, co zwykle...ostatnio zakupiłam mleczko Garniera z samoopalaczem (muśnięcie słońca, czy coś takiego)....Teraz wszystko odstawiłam i jest trochę lepiej, aczkolwiek plamy uczuleniowe schodza bardzo powoli...Czy któras z Was miała uczulenie po tych tabletkach???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Wtajemniczenie
|
Moze to przez to mleczko garniera? ponoc zawiera rumianek, ja tak mam ze wszystkim co ma w sobie chociaz kropelke tego zielska:/ chociaz tego kremu nie probowalam wiec nie moge sie wypowiedziec. Podobnie nie stosuje vit a+e ani omegi 3
![]() mozliwe, ze to reakcja na msm - moze organizm oczyszcza sie? dla dziewczyn, ktorym wypadaja wlosy: klorane po swoim niewatpliwie swietnym szamponie z chinina wprowadzilo na rynek suplement przeciwko wypadaniu wlosow. pelen opis na stronie: http://vena-vita.pl/product_info.php?products_id=2702 ja to jestem naiwna na chwyty marketingowe, juz jak slysze tabletka biala i zielona to mnie kusi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś już wylukał gdzieś Anti Age?
Jakoś ostatnio mnie naszło, że zakupię sobie i to (obok Rutinacei, Salfazinu, kompleksu witamin B i MSM...), żeby powalczyć z moimi plamami na czole, a tu lipa z miodem, jak mówi mój TŻ. Czy ta informacja o pojawieniu się po 10 maja jest prawdziwa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Toż pisałam wyżej że kupiłam tutaj http://www.aptekarodzinna.pl/index.p...odkat=&subkat= ale nikt mnie nie słucha
![]() ![]()
![]() |
#701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słucham, słucham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam normalnie w aptece.
Tylko zastanawia mnie jedno ze na BU wyczytałam ze jednak nie poleca sie tych tabletek ze względu na duża ilość dodaktków przez które pycnogenol może sie nie wchłaniać ![]() http://www.biochemiaurody.fora.pl/viewtopic.php?t=53 Jak to wiec jest?Czy ktoś mi powie?
![]() |
#703 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Raczkowanie
|
Hej! Kupiłam Anti Age wczoraj (18 zł). Dziwne..., było tylko jedno opakowanie ale juz nagadałam pani farmaceutce, żeby zamówiła więcej. Już miałam na końcu języka nt. nas Wizażanek. Pewnie popatrzyłaby na mnie jak na kosmitkę
![]() ![]() Aha! To była apteka "Cefarm'u". Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Zakorzenienie
|
Jestem w połowie drugiego pudła (120 kapsów) MSM forte. Skóra świetnie wygląda, włosy rosną, ale paznokcie to przesadzają. Noszę krótko opiłowane (ze względu na mojego maluszka), a one rosną jak szalone. Nic tylko siedzę i piłuję te pazury
![]() Oprócz tego biorę tokovit i rutinoscorbin. Niewiele tego. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kate, a kiedy zauważyłaś efekt skórny...? I jaki dokładnie...? Bo ja czekam, czekam i nic:-( A bardzo liczylam na mniejsze przetłuszczanie cery i dzięki temu mniej niespozianek. ps ja też biore jeszcze Rutinaceę i kompleks witamin B plus Salfazin na pryszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Raczkowanie
|
Yolla!
To było w aptece na Suraskiej właśnie. Stało tylko jedno opakowanie to szybko je zwinęłam. Przy kasie powiedziałam pani czy można by było zamówić więcej, ale była taka kolejka że nie rozwijałyśmy tematu. Trzeba będzie chyba jakąś petycję napisać ![]() ![]() Następnym razem jak będę to też pomolestuję panią farmaceutkę, ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tłuszczenie strefy T nie istnieje, ile w tym MSM-u a ile olejku H? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Raczkowanie
|
A ja juz kończe pierwsze opakowanie Anti Age i jedyne co widze to to ze mi włosy hurtowo zaczeły wypadać.Wcześniej też wypadały ale nie tak koszmarnie.
Ja juz drugiego opakowania nie kupię ![]()
![]() |
#712 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pozdrówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
Yolla! Wczoraj byłam na Suraskiej. Mają Anti Age.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jutro tam zajrzę, może jeszcze będą dzięki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#715 |
Zadomowienie
|
No, nie! Ja lykam Anti Age, ale, ze to dla az takich starych
![]() ![]()
![]() |
#716 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczynki, czy mogłybyście mi podać, co bierzecie zamiast Omegi 3- Forte?? Bo jednak latem muszę zmienić omegę na coś lżejszego, bo nie daję rady z tym świeceniem się i natłuszczeniem
![]() ![]() Z góry dziękuję pięknie za pomoc ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#717 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#718 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Przyczajenie
|
witam specjalistki
![]() tyle sie naczytałam forum, że mam wrażenie jakbym znała was od dawna ![]() na swoje pytanie nie znalazłam nigdzie odpowiedzi, wiec zdecydowalam sie napisac. od trzech tygodni sie suplementuje tokovitem, dermorutinem, tonalinem i MSM i chyba głownie tego oststniego dotyczy moje pytanie. mianowicie dzis zauważyłam ze pojawil mi sie delikatny meszek na brodzie i wloski na brzuchu jakby ciemniejsze i bardziej widoczne niz byly, brwi odrastaja błyskawicznie. troche sie przerazilam bo nie chcialabym jak szympans wygladac ![]() co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Raczkowanie
|
Wcale bym sie nie zdziwiła gdyby to było po MSM
![]() Ja łykałam tylko AntyAge a takie rzeczy sie po nim porobiły ze od razu odstawiłam i napewno do niego nie wrócę...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.