![]() |
#871 |
Zadomowienie
|
Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?
Ze niby ja kompetentna
![]() ![]() Omega 3 to wielonasycone kwasy tluszczowe pochodzenia rybnego ![]() Swietnie dzialaja na naczynia krwionosne i serce, obnizaja "zly" cholesterol. Lagodza skutki stresu, palenia i zlego odzywiania. Organizm lepiej funkcjonuje, jest lepiej dotleniony. Wiadomo, koniec zmeczenia, szarej, "papierowej" cery, suchej, cienkiej skory. Czyli wygladamy mlodziej, czujemy sie lepiej. I o to chodzi ![]()
![]() |
#872 |
Wtajemniczenie
|
Klaro Droga,
dziekuję za wytłumaczenie, i poddajesz pod wątpliwość swoją kompetencje w tym temacie? A jeśli ja mam skóre mieszaną - partiami tłusta - czy wskazany jest dla mnie ten specyfik i czy powoduje on rowniez prawidłowa pzremiane materii/ A może polecisz mi Kochana, jakiś specyfik na zniszczone i wypadające włosy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
Przemiane materii to poprawiaja tabletki z octem jablkowym (nie polecam) albo CLA (polecam!) pomagaja spalac tluszcz pozostawiajac miesnie
![]() A wlosy... Ja schudlam na strasznej diecie 12 kg. Mam dlugie wlosy i myslalam, ze zostane lysa... Kupilam Hpantoten. Lykalam (i nadal lykam) a moje wlosy zostaly na glowie ![]()
![]() |
#874 |
Zadomowienie
|
Acha, ja tez mam mieszana cere i dlatego biore omege3 co 2 dzien. Suche partie znacznie lepiej, tluste nie gorzej
![]()
![]() |
#875 |
Wtajemniczenie
|
To sie nazywa kompetencja Klaro.
Na wypadające włosy łykałam Skrzyp w różnych postaciach i kombinacjach, ale chyba niezbyt pomaga. A na jakiej diecie Ty Kochana schudłaś 12 kg, jesli moge zapytać. Rozumiem , że ten hpantoten - to też tabletki? - alez mam rozbieg myslowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#876 |
Wtajemniczenie
|
Klaro Droga,
chiałam jeszcze nieskoromnie zapytać, czy to CLA doprawdy działa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Zadomowienie
|
Ano, na Diecie Cambridge tak schudlam rok temu miedzy wielkanoca a wakacjami. Mnie osobiscie CLA pomoglo. Nic mi ne obwislo
![]() Skrzyp wzmacnia wlosy, ale nie zapobiegnie wypadaniu. Tak Hpantoten to tabletki. 120 sztuk za 46 zlotych. Zaczynasz lykac nawet 6 dziennie i zmniejszasz ilosc do 2. W skladzie jest skrzyp, duzo witamin, cynk, zelazo, magnez, pokrzywa.
![]() |
#878 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Kochana, za wyczerpujące informacje - wszystko zapisałam i dzis wyruszam po zakupy.
Jesli pozwolisz jeszcze będe Cie nękała pytaniami. Pozdrawiam serdecznie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Zadomowienie
|
I jak zakupy?
Bo na efekty jeszcze poczekasz z miesiac ![]()
![]() |
#880 |
Wtajemniczenie
|
Witam Cie Klaro cieplutko,
pzryznam bez bicia , że zakupow nie dokonałam- pracowity miałam weekend, ale może i dobrze sie stało, bo dzis Cie jeszcze troche pomęczę, by wybrac się do apteki z pełna listą. Dlatego bardoz CIe proszę o kolejne rady - wiem, że mam nabyć: omega 3 ![]() CLA Hpantoten i co mi jeszcze radzisz Kochana, takie specyfiki, co by działaly na wszystko: czyli cera, paznokkcie, włosy, odpowiednia figura i pzremiana materii oczywiście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#881 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Klaro zakupie też specyfiki,które poleciłas Switeziance ![]() Witaj Switezianko ![]()
![]() |
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Nikuś,
cieszę się, że tu jestes - będziemy wspierać się w walce o doskonałość naszej urody ![]() Klara jest niezastapiona - jestem pewna, że nam doradzi i pomoże. jestem pełna uznania dla Jej wiedzy i abdrzo chętnie z niej skorzystam - super ![]() Klaro Droga, pozdrawiamy i czekamy na wskazowki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zawstydzacie mnie na maksa
![]() Ja metoda prob i bledow zdobylam wiedze, co dziala na moj organizm. 30 mi stuknela, po 2 dzieci i dwa razy dwuletnim karmieniu, mialam wielki brzuch, srednio jedrne cycuszki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#884 |
Wtajemniczenie
|
Klaro Droga,
podziwiam Cie za samozaparcie w kwestii dbalości o swój organizm i bardzo chętnie pzrejme od Ciebie te doskonałe recepty. Wszystko skrzętnie zapisuję, chociaz doskonale zdaje sobie sprawe Kochana, że każda z nas jest zaiste inna, ale mam nadzieję, że Twoje rady zadziałają. Nie wiem , tylko Kochana, czy możemy łączyc te specyfiki razem? Ten preparat MSM - bardzo mnie zainteresował - szczególnie jego działanie. Zakupiętakże wapno z muszli. Kochana twoje rady są wręcz rewelacyjne - nie bądx taka skromna i jeszcze bardziej ujmuje mnie to, że chcesz się nimi dzielić. Fantastyczna z Ciebie musi byc Dziewczyna. A zdradź Kochana tajniki tej cudownej diety, ktora pozwoliła Ci zrzucić 12 kg.. w jakim czasie? jesli moge Cie spytać. Pozdrowionka serdeczna i dziękujemy za Twoją cierpliwość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117841
Tu podaje linka do mojego watku o Guamie. No i czuje sie cudownie, obsypana wyrazami uznania! Zaraz pekne jak balon, tak sie napuszylam ![]()
![]() |
#886 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=107338
A tu watek o Diecie Cambridge. Jak widac zawsze zastanawialam sie jaka podjac decyzje, pytalam szukalam i znalazlam ![]() ![]()
![]() |
#887 |
Wtajemniczenie
|
Klaro Kochana,
wyrazy uznania są zupełnie zasłuzone w Twoim wypadku i szczere. Nie pekaj prosze jako ten balon, bowiem potrzebna jesteś nam bardzo ![]() POlceimy zaraz po linkach, a ja dziś wreszcie polece do apteki, tylko, czy mi kasy starczy ? ale trudno piekno wymaga wyrzeczeń ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
A na stronie 17 tego watku L_V pisze dokladnie o MSM.
Co do brania wszystkiego razem... Ja sobie robie takie "sesje". Wybieram 2-3 preparaty, kupuje i jak sie koncza to kupuje inne i znowu powtorka. Np jak biore tokowitE (przy obiedzie, bo sie najlepiej z tluszczami wchlania) to rezygnuje z anti age. MSM trzeba brac rano (po sniadanku), bo ciezko zasnac biorac wieczorem (moze podnosic cisnienie) a omega 3 wieczorem, bo moze powodowac wyciszenie organizmu i sennosc) Potem zmieniam anti age, Hpantoten i CLA. To tak przykladowo, bo rozne robie roszady ![]()
![]() |
#889 |
Wtajemniczenie
|
I widzisz Klaro Kochana, jak Ty mądra jesteś
![]() A może cos typowo na wlosy, by nie wypadały - możesz Kochanie polecic, czy mam stoswać Hpantoten? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 |
Zadomowienie
|
Hpantoten jes super na wlosy. On jest wlasnie na wzmocnienie cebulek, przeciw wypadaniu i rozdwajaniu. A efekty wyraznie widac juz po miesiacu. Na poczatek kupuje tabletki i szampon z odzywka a potem tylko tabletki. Raz na pol roku zjadam cale opakowanie i jest ok
![]()
![]() |
#891 |
Zadomowienie
|
Klaro Droga,nie pekaj bo pytań do Ciebie pewnie bedziemy miały jeszcze co nie miara
![]() Switezianka ma racje,wyrazy uznanaia są w pelni zaslużone ![]() Ja tez udam sie do apteki jednak nie dzis ale jutro ![]() Switezianko kochana,Ty chyba nie chcesz schudnąc 12 kg ![]() Klaro ja tez zaraz przelecę sie po Twoich linkach, bo chetnie zrzuce kilka kg,z pupy szczegolnie ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#892 |
Zadomowienie
|
Nika lataj sobie po linkach
![]() ![]()
![]() |
#893 |
Wtajemniczenie
|
Klara,
kurcze - jestem pełna podziwu dla Ciebie. Powiedz Kochana proszę, czy Hpantoten można kupić także w sklepach zielarskich, czy tylko w aptece i rozumiem, że moge ten specyfik spożywac razem z Omega 3 i innymi? Sorry, że tyle razy Cie pytam, ale troche tępawa jestem w tym zakresie! Nika będzie robic za te bardziej rzeczową i rozgarnietą!!! mnie trzeba powtarzac dwa razy, bo zaraz się rozochoce na zakupy i o wszystkim zapominam w marzeniach, że zrobię sie taka piękna, och rozmarzyłam się. Całuski Klara ![]() Nikuś, dobrze, że będziesz mnie wspierała!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Switezianko,weszłaś w ten link ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#895 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez Kochana Nikus, ale jak znam życie to Oni będa chcieli mnie wytransoprtowac z tym chleiwkiem w folii - razem z moim zezwlokiem, ale czegóż nie robi sie dla piekna? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 |
Zadomowienie
|
Widze, ze czytalyscie o Guamie
![]() Smierdzi i jakby szczypie. Ale warto!!! I warto wydac ta kase. Jak pisalam w tamtym watku nie sa to pieniadze wyrzucone w bloto ![]() Mozesz brac Hpantoten z czym chcesz. Tam sa 22 skladniki glownie roslinne+ witaminy i mineraly niezbedne dla wlosow. Mysle, ze kupisz jedynie w aptece.
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
![]()
Zainteresowałam się zachwalanym przez Was MSM z Olimpu.
Znalazłam również coś takiego SOLGAR FORMUŁA WŁOSY SKÓRA PAZNOKCIE SKŁAD: Celuloza (substancja zagęszczająca),MSM (metylosulfonylometan),Wi tamina C (kwas l-askorbinowy),Kwas stearynowy**(substancja przeciwzbrylająca), L-lizyna (l-lizyna HCL),L-prolina, Krzem (krzemionka-proszek z czerwonych alg L.corrdoides), Cynk (cytrynian cynku), Stearynian Magnezu***(substancja przeciwzbrylająca), Glicerol (stabilizator), Miedź (glicynian miedzi)** pochodzenia roślinnego,*** otrzymywany z roślinnego kwasu stearynowego Ten preparat też ma w swoim składzie MSM i dodatkowo inne... co o nim sądzicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 |
Zakorzenienie
|
omega 3 należą do tzw. niezędnych nienasyconych kwasów tłuszcowych i jak sama nazwa wskazuje dostarczanie ich do organizmu jest konieczne. Te tłuszcze oprócz działania prozdrowotnego - obniżanie poziomy cholesterolu, mniejsze ryzyko zawału, regulacja gospodarki hormonalnej,wpływu na cerę poprawiaja metabolizm i przyspieszają chudnięcie, szczególnie w obrębie brzucha i talii.
Oprócz suplementacji ( 3g EPA i DHA) zaleca się jedznie tłustych ryb, minimum 3 razy w tygodniu. Można zamiast omega 3 suplementować tran ( to tańszy odpowiednik), ale trzeba uważać na witaminę A, aby nie przekroczyć zalecanej dziennej dawki. Zdecydowanie lepszym wyborem jest omega 3 niż CLA. Dobry wpływ na cerę ma takze oliwa z oliwek i wogóle wszystkie tłuszcze jedno i wielonienasycone. Jednym z powodów pzresuszenia cery i włosów ( oczywiscie pomijając błędy w diecie tj. różnego rodzaju diety głodówkowe) jest dieta niskotłuszczowa i zbyt mała ilość wypijanej wody.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Wtajemniczenie
|
Pingwin,
podaj proszę, ktora z obecnych na rynku postaci Omega 3 , jest Twoim zdaniem najlepszy. dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Zadomowienie
|
Cos Pingwin z tymi cenami sie nie zgadza. Ja kupuje omega3 60 kaps Hasco leku po 19 zlotych. Uwazam, ze to jeden z najlepszych preparatow. Natomiast dobry tran Ecomer 120 szt kosztuje ponad 70 zlotych.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.