![]() |
#1051 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?
Witam
![]() ![]() Brałam omega-3 z olimpu przez 3 miesiace i teraz odstawiam bo wydaje mi się że mnie po nim opryszcza ![]() Chce kupić tokavit E 200 i brać 2 razy dziennie - ponieważ witamina E podobno dobrze wpływa na naczynka Biore 6 cerutinów dziennie -3 razy po 2 tab Do tego 2 humavity na włosy i cere Oraz 1 beta-karoten firmy Chance (10 mg beta karaotenu w tabletce) -dla ładnego kolorku cery i ochrony Chciałam dołączyć jeszcze coś na przetluszczanie się cery cynk ? albo ten msm co myślicie? Chciałam też prosić o rade jak to wszystko brać tzn.co z czym i kiedy oraz co ewentualnie wyrzucic lub dołożyć z góry bardzo dziękuje ![]()
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
No włśnie, Omega3 i Tokovit mogą natłuszczać i wypryszczać, i po co brać cerutin?
Pokończ wszystko co kupiłaś i spróbuj stosować sam cynk "Zincas" http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p599-Zincas...mg_Zn_2_50_szt MSM wcale nie wysusza niestety :-( szkoda pieniędzy. Kup też jakieś tabletki ze skrzypem, zawarty w nim krzem odgrywa istotną rolę w utrzymaniu pięknego wyglądu skóry, włosów i paznokci. Ja polecam tabletki z największą zawartością skrzypu "Skrzyp max" http://www.☠☠☠☠☠☠☠/apteka/p1738-Skrzy...apsulki_48_szt
![]() |
#1053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A MSM jest bardzo dobry, ale na pewno nie na trądzik ![]()
...najmniejsze państwo świata Obok biegnie czas, lecz nas to nie dotyczy... ![]() ![]() Syzyf była kobietą ![]() Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2009-04-14 o 13:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Wtajemniczenie
|
takovit e nie ? myślałam że witamin E poprawia stan cery
![]() ile brać tego cynku ? omega odstawie
![]() |
#1055 |
Raczkowanie
|
Hej!Witajcie!
Dziewczyny jak u Was po swiętach,bo u mnie tragedia z obzarstwem.Teraz musze się ostro za siebie wziasć. Co do stanu mojej skóry to niestety nie widze zadnej poprawy.Może to jeszcze za wczesnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw sobie wylecz i skórę czyli cynk i skrzyp, jak twarz już będzie czysta i zdrowa to powoli stopniowo wprowadź Tokovit E, który też może wypryszczyć ale nie musi, więc lepiej chwilowo odstawić ![]() Cynk podczas posiłku 1 tabletkę 3 razy dziennie, można też kupić Zincas Forte i wtedy się bierze 1 tabletkę przed snem.
![]() |
![]() |
#1057 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1058 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zauważyłam u siebie podskórne krostki
![]() Ze skrzypem polecam Bellissę.Tą zwykłą nie hydro.Bardzo dobre efekty daje tylko po jakimś czasie jak każde inne.
![]() |
#1059 |
Rozeznanie
|
A co sądzicie o tabletkach Areskin Lieraca i Hialu - Femin? Te pierwsze mają działać ujędrniająco i przeciwzmarszczkowo (NNKT, wit. C i E, cynk), ale są drogie (80 zł - nie wiem, czy warto?), 2 nawilżać skórę. Ostatnio walczę z przesuszeniem skóry, a kremy nie do końca dają radę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 |
Zadomowienie
|
nie korzystałam akurat z tych- ale polecam poszukać preparatów z kolagenem i krzemionką.Po witaminy radzę sięgać (z własnego doświadczenia) dopiero w ostateczności.
![]() |
#1061 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1062 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny..mam pytanie odnosnie upiekszaczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
Miszelka uważaj na vit.A bo można przedawkować,dziewczyny o tym pisały.Ja tam nie ruszam tej vitaminy przez plamki
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny czy nie przegnę jeśli zacznę zażywać: Tokovit E 400mg-raz dziennie i tabletkę Omega Forte-2 tabletki Hialu Femin-2 tabletki Belissę-1 tabletkę(na włosy) Capivit Hydrocontrol-1 tabletkę Tak mi się wydaje że to chyba przegięcie.A jeśli tak to co z tego wybrać?
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2009-06-04 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
Szatanko - jeśli bierzesz Omegę nie ma potrzeby brania dodatkowo Capivitu Hydrocontrol. Szkoda kasy. Zawiera on w sobie ogórecznik, który ma nawilżać skórę od środka, a to samo Omega robi. Zawiera też w sobie wit.E, którą bierzesz w Tokovicie. Jeśli nie chcesz Omegi zastępczo może kupić sam ogórecznik. Bo te 3 preparaty sie powielają jeśli o działanie chodzi.
Belissę - na włosy bierzesz z powodu jakiego skladnika? i co to znaczy na wlosy? ![]() Nie wiem po co bierzesz Hialu Femin? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Szatanko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
Dlatego wywnioskowalam ze nie używasz filtrów... Jeśli używasz to chyba niepotrzebnie sie obawiasz....
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ten Linimer?która z Was bierze i co..naiwne to pyt
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Miszelka ja nie brałam bo biorę Omegę a to by było za dużo ale wiem ze dziewczyny chwalą sobie ten olej.Spróbuj i zobacz czy nie tłuści Cię za bardzo.Ja chyba dołączę Capivit bo Catrinka go bardzo zachwalała a skórę na nogach mam czasem aż piekącą mimo balsamu
![]()
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1073 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny, więc i ja się do was przyłączę. aktualnie poszukuję kremu przeciwzmarszczkowego do cery wrażliwej i mam straszny problem ze znalezieniem. albo trafiam na takie, które dobrze nawilżają, ale za to słabo napinają skórę - albo na odwrót napinają i w efekcie się okazuje, że są tak "chemiczne", że za chwilę mnie uczulają. już nie mam siły do tej mojej cery
![]()
![]() |
#1074 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1075 |
Raczkowanie
|
Moje Drogie, ponad 20 lat szukam specyfików na odmłodzenie. Z perspektywy lat mogę powiedzieć,że znalazłam sposób na pozbycie się ok. 15 lat. Z różnych tabletek, które łykałam najbardziej sprawdził się oli femin, kremy wypróbowałam chyba wszystkich firm- zalecam zmianę kremów, nie przywiązywanie się do jednej firmy.I broń Boże nie myć twarzy wodą z mydłem!
Nie liczcie jednak na jakieś cudowne efekty działanie kremów i pastylek. Aby zatrzymać młodość trzeba całkowicie zmienić sposób odżywiania, nie palić i najważniejsze- oczyszczać organizm z toksyn, które zatruwają nasz organizm. Ja od ponad 10 lat stosuję lewatywy i śmiało mogę powiedzieć, że nic tak nie odmładza. Na efekty trzeba czekać, ale warto! Ja jestem babcią 2 wnuczek( w wieku szkolnym) ale nagminnie jestem brana za mamę. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 |
Raczkowanie
|
Soniu ale mnie podbudowłaś z tym oli feminem
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Raczkowanie
|
Kreolka61,
Witam, Oli femin używam od roku ale, jak pisałam ,nie tylko jemu zawdzięczam dobry wygląd Owszem, zauważyłam poprawę jędrności skóry i lepsze nawilżenie. Zmarszczki jednak nie znikną, alsolutnie na to nie licz. Ja mam, 52 lata i prawie żadnych głębokich zmarszczek na twarzy, jedynie poziome zmarszczki na czole, które likwiduję od 2 lat ,co 6 miesięcy, botoksem. Sama się dziwię ,że nie mam kurzych łapek, zauważam je u dużo młodszych kobiet. Jeszcze raz podkreślam, dobry wygląd to m.inn.sprawa odżywiania- nie jeść mięsa, dużo owoców i warzyw, pić dużo wody, nie palić, nie pić i .....uprawiać dużo seksu. Jednak największą poprawę wyglądu zauważyłam po stosowaniu lewatyw. Sukcesywnie robię to od 10 lat i nie wyobrażam sobie pożegnania z nimi. Jestem wręcz pewna, że wyglądam lepiej niż 10 lat temu.Działanie lewatywy powoduje, że oczyszczamy jelito grube z zalegających tam kamieni kałowych, które oblepiają nasze jelita, utrudniając wchłanianie pożytecznych składników odżywczych. Oczyszczanie od wewnątrz daje lepsze efekty, niż łykanie tabletek. Jeżeli jelita są zanieczyszczone, to nawet najlepsze tabletki nie pomogą, a na pewno słabiej działają, niż u osób z lepszą wchłanialnością(oczyszczo nych). Jeżeli chciałabyś odtruć organizm i stosować lewatywy obowiązkowo musisz zapoznać się a książką Michała Tombaka. Na rynku są chyba 3, każda prostym językiem objaśnia, jak zdrowo żyć. To właśnie te książki otworzyły mi oczy na wiele spraw, dotyczących zdrowego sposobu życia. Bez nich pewnie wyglądałabym jak babcia i czuła sięjak babcia. Dla mnie jest to bez wątpienia książka nr. 1 na rynku. Gorąco polecam. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Kreolka61, Napisz ile masz lat, spróbuję doradzić coś w sprawie pielęgnacji skóry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1079 |
Raczkowanie
|
Soniu
![]() Ja mam 48 lat. Wiesz Soniu...dzisiaj byłam w gabinecie medycyny estetycznej na konsultacji odnośnie zrobienia czegos z moimi kurzymi łapkami.Wstepnie umówiłam się za tydzień na botoks...na kurze łapki własnie.Jednakże mam niesamowitego cykora,bo nigdy jeszcze nie miałam takiego zabiegu,a naczytałam się na różnych forach o ewentualnych powikłaniach np. typu opadająca powieka,Zadawałam temu lekarzowi mase różnych pytań min. o te powieki,a on mi na to,że nie ma obaw wszystko postara sie zrobic tak,zeby było dobrze.Niestety nie znam opinii innych pacjentek odnośnie tego lekarza i tu znowu jestem w kropce.Bo jak mi coś spartaczy....a ja przecież mam ten slub....on twardo twierdzi,że bedzie ok.Cena za jedno oko to 500 zł więc musiałabym przygotowac na przyszły tydzien tysiąc.Nie mam nic przeciwko temu,chodzi mi tylko o to,żeby był efekt i również,żeby utrzymywał się długo.Co myslisz....zaryzykować przed tym weselem czy lepiej pójśc po.Gdybym była pewna,że wyjdzie fajnie to bym zaraz leciała,bo na te naprawde wielkie kurze łapki juz patrzec nie moge.A tak na tym weselu miałabym większy komfort.Zaproponował mi równiez jakis wypełniacz na bruzdy smutku,ale z tym na razie dam sobie spokój. Soniu...co do tych lewatyw to powaznie zastanawiam się nad tym czy ja też nie zacznę je stosować.Jak często robisz lewatywy i czy robisz jakieś roztwory np.woda z cytryną ? Miło mi się czyta,że tak dobrze wyglądasz,a jeszcze bardziej,ze lepiej wyglądasz niz 10 lat temu...to jest jakaś nadzieja dla mnie. Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1080 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez majreg Czas edycji: 2009-08-07 o 08:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.