cudowne tabletki na zmarszczki ? - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 19:00   #1111
ebena
Zadomowienie

Dot.: cudowne tabletki na zmarszczki ?

Ja biorę Biomegalin i staram się odpowienio odzywiać
ebena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-06, 19:12   #1112
mmajkaa3
Raczkowanie

ufff....
przebrnęłam przez cały wątek....
poczyniłam pewne kroki
a tu widze pusto się zrobiło

może pojawiły sie jakies nowe preparaty godne polecenia?
mmajkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-11, 00:30   #1113
niutka1
Wtajemniczenie

he he, fajny wątek
zrobiłam sobie cała listę produktów...
i tylko kasy brak

Cytat:
W ramach oczyszczania organizmu dobre też jest picie ciepłej przegotowanej wody z wyciśniętym sokiem z cytryny! polecam!
Najlepiej pić codziennie na pusty zołądek przed śniadaniem z dodatkiem 1-2 łyzek dobrej gatunkowo oliwy z oliwek extra virgin
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-22, 22:20   #1114
dorotita
Raczkowanie

Czy ktos mogłby mi wyjascic co to sa za tabletki MSM do tłustej skóry?szukam ale nigdzie na necie nie moge znalezc, a tu były wspominane. I tez ktos pisal o Linomagu w tabletkach na tłusta skórę. Czy ktos moze wyjasnic jak to działa? dzięki
dorotita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-01, 18:20   #1115
gosiazlodzi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dorotita Pokaż wiadomość
Czy ktos mogłby mi wyjascic co to sa za tabletki MSM do tłustej skóry?szukam ale nigdzie na necie nie moge znalezc, a tu były wspominane. (...)
linki - tabletki z MSM

http://www.i-apteka.pl/product-pol-2...-tabletek.html
http://ai24.pl/apteka/Uklad_kostny/O...k/c907/p22844/
gosiazlodzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-11, 07:42   #1116
azakk
Przyczajenie

mam pytanie- czy anti age activelife(ten w fioletowym trojkatnym pudle) został wycofany czy jak?
nigdzienie moge znalazc
azakk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-17, 14:44   #1117
niesiaaa
Przyczajenie

Ja łykam drugie opakowanie agelimit. jestem zadowolona
chociaż oprócz tego chodzę często do kosmetyczki (kwasy lub mikre albo mezoterapia bezigłowa) i dlatgeo może widać efekty
niesiaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-17, 19:15   #1118
ebena
Zadomowienie

A co sądzicie o tych http://www.aptekaeskulap.pl/oenobiol...sc-p-6754.html

Wygrałam kiedyś 1 opakowanie mam 33 lata i nie wiem czy moge sobie wiząć np. 1 dziennie czy ich sprezentować siostrze 40-stolatce
ebena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-18, 09:11   #1119
niesiaaa
Przyczajenie

No ja bym raczej oddał siostrze
Wybróbuj blissa hydro, też jest dobra
Stary 2010-04-18, 11:03   #1120
aga tb
Przyczajenie

witam, mam pytanie do PITI mam 29 latek i chciałabym zacząc stosowac cos zapobiegawczo na marszczenie sie gdyż pracuje w większosci na powietrzu, a do tego mam tłustą cere i juz mam widoczne zmarszczki mimiczne w większym stopniu niż rówieśnice, czytałam cos o antyutleniaczach, omega 3, oleju lnianym , wit e i mam mętlik w głowie .... co mam stosowac ???marzyłam tez o poprawie koloru skóry bo uwielbiam opalenizne ciemno oliwkową ale czytałam ze solarin max nie jest rewelacją bo nie chce złotej opalenizny, wyczytałam wszystko o czym pisałaś ale nie umiem sie w tym odnaleść Czy mogłąbym Ci zaprzątnąc głowę i poprosic o doradzenie mi ??? mozesz tez cos poradzic mi odnosnie kremow na twarz na noc ??? Bardzo dziękuje z góry pozdrawiam
aga tb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-19, 13:00   #1121
Michell72
Zakorzenienie

Dziewczyny czy biogal lub wiesiolek moze zapychac??? jem te tabsy zamiennie plus nouvelle teraz i szukam winowajcy
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-19, 22:40   #1122
trojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Michell72 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy biogal lub wiesiolek moze zapychac??? jem te tabsy zamiennie plus nouvelle teraz i szukam winowajcy
Ja bym stawiała na sosnę (Pycnogenol) - mnie nic nie zapycha a jak zaczęłam używać czysty pycno to okropnie mnie wysypywać zaczęło, szczególnie dekolt

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na siłę problemów!
Słodka niewiedza i szacunek to spokój w związku.
trojka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-20, 13:05   #1123
mmajkaa3
Raczkowanie

ja mam pycnogenol z mazideł i nic mnie nie sypie
pamiętajcie, że każdy organizm inaczej reaguje
co pasuje mnie nie zawsze bedzie dobre dla kogoś innego
mmajkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-21, 20:01   #1124
Michell72
Zakorzenienie

Trojka masz racje kobieto od kiedy zaczełam jesc pycnogenol sam lub w skladzie mam jakies nasilenie okresu dojrzewania wyeliminowalam biogal a tu ten odmladzacz sosnowaty mnie zapychał a tak najlepsza metoda na mlodzienczy wyraz twarzy jest robienie mezo 2 razy do roku ,botox od 30 profilaktyka i wklad na przyszlosc..sama tak dzialam i ogólnie 38 mi nikt nie daje..ostatnio zaffiro robilam..Polecam..ze szczerego serca bo same suplementy diety,tabsy nie pomoga na zmarszczki..moga wspomóc ale musza byc poparte czyms silniejszym..Buziaczkam Was wszystkie
Stary 2010-04-22, 06:06   #1125
niesiaaa
Przyczajenie

botox ? ja się zastanawiam, ale wydaje mi się, że jeszcze powinnam zaczekać... bo co będę stosować jak stuknie 50 ?
w środę zapisałam się na hialurox a tabletki łykam dodatkowo
agelimit są tanie mają ciekawy skład
belissa hydro też jest "ciekawa"
Stary 2010-04-22, 10:45   #1126
Martini17
Raczkowanie

Według mnie belissa hydro niczym się specjalnym nie wyróżnia no chyba że reklamą w TV
A co do botoksu, zgadzam się, co jak stuknie nam 50?
Ja już bym wolała zastrzyki z kwasu hialuronowego.
Martini17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 11:06   #1127
Michell72
Zakorzenienie

botox botox w wieku 50 lat to juz jak beda głębokie zmarchy mało co pomoze oprócz liftingu..dozuje sie od 30- ki małe dawki,zapobiegawczo bo po botoxie nic nowego sie nie marszczy i namawiam Was serdecznie na mezoterapie raz po raz..boli jak jasna...ale skuteczna i paszcze głeboko odzywiona i nawilzona..
Stary 2010-05-01, 11:17   #1128
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
botox botox w wieku 50 lat to juz jak beda głębokie zmarchy mało co pomoze oprócz liftingu..dozuje sie od 30- ki małe dawki,zapobiegawczo bo po botoxie nic nowego sie nie marszczy i namawiam Was serdecznie na mezoterapie raz po raz..boli jak jasna...ale skuteczna i paszcze głeboko odzywiona i nawilzona..
Ale to jest watek o tabletkach

Zresztą żeby się obstrzykiwać trzeba mieć w co. Ja mimo iz po 30-stce w zasadzie mam tylko jedną zmarszczkę na czole nadającą się ewentualnie do wstrzyknięcia generalnie wierzę w dobre geny

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 15:52   #1129
sonia07
Raczkowanie

Nie słuchajcie dziewczyny mądrali polecających botox po 20-tce!!!!!!!!!!Postawcie na zdrowe odżywianie,suplementy i dobre kosmetyki. Ja stosując się do tego i po 50-tce nie muszę poddawać się liftingowi.Ostatnio zrobiłam serię zabiegów laserowych i wyglądam super. Jak więc widać są jeszcze inne możliwości odmłodzenia.Trzymam kciuki za rozumne forumowiczki!!!
sonia07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-05-01, 17:41   #1130
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sonia07 Pokaż wiadomość
Nie słuchajcie dziewczyny mądrali polecających botox po 20-tce!!!!!!!!!!Postawcie na zdrowe odżywianie,suplementy i dobre kosmetyki. Ja stosując się do tego i po 50-tce nie muszę poddawać się liftingowi.Ostatnio zrobiłam serię zabiegów laserowych i wyglądam super. Jak więc widać są jeszcze inne możliwości odmłodzenia.Trzymam kciuki za rozumne forumowiczki!!!
Soniu przychylam się do Twojej wypowiedzi tez polecam suplementy i kremy z filtrami
Jakie suplementy Ty polecasz? Ja łykam Omegę3, wit.C, tokovit E200.

Stary 2010-05-01, 21:38   #1131
sonia07
Raczkowanie

Najlepszy jest oli femin oraz biocel. Oba znacznie spłycają zmarszczki, oczywiście po dłuższym stosowaniu- minimum paromiesięcznym. Jeszcze trochę o botoksie- lekarze zachęcający do jego stosowania nie informują,że po długim stosowaniu skóra staje się znacznie cieńsza, sądzę, że po długim stosowaniu tego specyfiku nawet lifting nie pomoże.Nie jest to mój wymysł, tylko opinia uczciwego dermatologa.
Stary 2010-05-01, 22:04   #1132
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepszy jest oli femin oraz biocel. Oba znacznie spłycają zmarszczki, oczywiście po dłuższym stosowaniu- minimum paromiesięcznym.
Dzięki ale akurat oli femin ma w składzie zarówno omegę3, jak i wit.E, które biorę już, więc pozostanę w tym wypadku przy "moich" suplementach. Pomyslę za to o biocellu

Stary 2010-05-02, 21:41   #1133
sonia07
Raczkowanie

Zapomniałam o koenzymie Q10 i witaminie E, nie rozstaję się też od lat z magnezem.Pozdrawiam
Stary 2010-05-02, 23:17   #1134
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam o koenzymie Q10 i witaminie E, nie rozstaję się też od lat z magnezem.Pozdrawiam
Tokovit E 200 tez łykam i magnez, a w jakiej dawce dziennej lykasz koenzym q10? 10 czy 30mg?

Stary 2010-05-03, 09:39   #1135
Michell72
Zakorzenienie

wiesz co Soniu nazwanie mnie mądralinskiej nie jest mile tym bardziej ze chcialam pomóc w dobrej wierze..tak wiem ze to jest wątek o tabletkach..dodatkowo Wam proponowalam rozwazenie mozliwosci zrobienia botoxu nie po 20 tylko po 30 urodzinach!!!! a jezeli sonia ma pokerowa twarz i mało mimiki twarzy to tylko pozazdroscic!! nie wypadlam krowie spod ogona..swego czasu mialam kontrakt z tel TVN bylam twrza Sharleya..sztab ludzi mi doradzal i karmil wiedza na temat zachowania młodosci..Tabletki oki..kremy mało co pomogą..zabiegi mezoterapiii wpływ zbawienny..botox powtarzam polisa na przyszłość!!!! nie mozna wierzyc ze tabletki jakiekolwiek by one nie były rozprasuja zmarszczki..Czuje nie smak po wpisie Sonii wiec ochote na zagladanie na forum stracilam..pozdrawiam wszystkie..pa
Stary 2010-05-03, 12:23   #1136
Iwonalodz
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co Soniu nazwanie mnie mądralinskiej nie jest mile tym bardziej ze chcialam pomóc w dobrej wierze..tak wiem ze to jest wątek o tabletkach..dodatkowo Wam proponowalam rozwazenie mozliwosci zrobienia botoxu nie po 20 tylko po 30 urodzinach!!!! a jezeli sonia ma pokerowa twarz i mało mimiki twarzy to tylko pozazdroscic!! nie wypadlam krowie spod ogona..swego czasu mialam kontrakt z tel TVN bylam twrza Sharleya..sztab ludzi mi doradzal i karmil wiedza na temat zachowania młodosci..Tabletki oki..kremy mało co pomogą..zabiegi mezoterapiii wpływ zbawienny..botox powtarzam polisa na przyszłość!!!! nie mozna wierzyc ze tabletki jakiekolwiek by one nie były rozprasuja zmarszczki..Czuje nie smak po wpisie Sonii wiec ochote na zagladanie na forum stracilam..pozdrawiam wszystkie..pa
Eee nie ma się, co tak od razu denerwowac! to tylko net i slowo pisane na pewno w realu inaczej wygladalaby ta dyskusja
Ja osobiscie nie wykluczam obstrzykiwania siebie, ale zanim to nastapi , a nie mam zmarszczek choc jestem po 30-stce to chce wspomoc to, co mam. Nawilzanie i dostarczanie od wewnatrz roznych witamin uwazam, ze pomaga Biore je juz ponad 5 lat i naprawde tak na razie zmarszczek nie mam. Oczywiscie geny tez robia swoje.
Jak bede miala zmarszczki wtedy byc moze pomysle o zastrzykach, ale chyba raczej o kwasie hialuronowym.

Stary 2010-05-03, 12:36   #1137
Madzia_M77
Zadomowienie

Ja się nad kwasem też zastanawiałam. Ale obserwowałam koleżanki, które sobie robiły iniekcje i nie wiem - ale ja nie widzę efektów Bruzdy jak były tak są, no może trochę płytsze. Jedna z nich powiększała sobie usta hialuronowym i przez tydzień jako tako, a później wszystko wróciło do poprzedniego stanu.
Tak sobie sama wykminiłam, że jeżeli ktoś ma bardzo suchą lub odwodnioną skórę, to może ten kwas jest zużywany, że tak powiem, po całości (bo to jak by nie patrzeć nawilżacz), chociaż z drugiej strony - podaje się go miejsowo
Korci mnie botoks, między brwiami, reszta jak na razie spoko. Będę jeszcze estetyczną czytać, może mi się rozjaśni.
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-03, 12:44   #1138
Iwonalodz
Zakorzenienie

No właśnie wszystko polega na tym, żeby dobrac najlepsza opcje dla swojej skory i dla swoich potrzeb i tego sie trzymajmy w koncu wszystko jesat dla ludzi jeden bierze pod uwage obstrzykiwanie sie, inny nie i ok

Stary 2010-07-09, 23:54   #1139
ania_1994
BAN stały

Dot.: cudowne tabletki na zamrszczki ?

firma "APTEKA POD KURANTEM"
95-015 Głowno k/Łodzi
ul. Swoboda 17/19/6

nie opłaciła tutaj reklamy i spamuje nasze forum.

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2010-07-10 o 06:50
ania_1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-08-10, 21:03   #1140
Malinawawa
BAN stały

ja oprócz kremu stosuje tabletki agelimit. moja kosmetyczka mówi,że to dobra metoda nA walkę ze zmarszczkami. No ale wiadomo,że aby dostrzec efekty musi upłynąc troszkę czasu
Malinawawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości