|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Witam Was ja tylko na chwilkę bo jedziemy z Tż na zakupy
testu nie zrobiłam bo temp spadła o 0,2 stopnia bedę popołudniu nie piszcie za dużo ![]()
#3032 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
witajcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | |||
Zakorzenienie
|
Normalnie nie można rano wstać i po prostu napisać 'dzień dobry', bo jest tyle stron do nadrabiania że potem cała strona cytatów
![]() Dziewczyny, nie pisać mi za dużo bo się wybieram do sklepu... A gdzie Lucy zniknęła??? Nita6 no to masz fajną firmę ![]() amilcia gratuluję serducha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale gmeranko to podstawa ![]() ![]() natalia21, Daria jak czytam takie historie to aż mi ciary przechodzą... przytulam Was obie ![]() bardzo ładna, a że ucięta... to nic, nawet taki jej urok ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3034 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
też na chwilkę wpadłam zobaczyć na program tv czy nei leci meczyk NBA bo my kibice z TŻem no i oczywiscie musialam poczytać cośnie naszkrobały od wczoraj wieczora |
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Wpadłam na chwilę się przywitać i zmykam bo straszny bałagan w domu i muszę posprzątać. Dziś nie jestem taka słaba, na dworze nie jest ciepło to i lepiej się czuje więc trzeba wykorzystać moment i posprzątać ![]() _______________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek |
![]() ![]() |
![]() |
#3036 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Ja od wczoraj byłam bez prądu ;/ dopiero 10 minut temu włączyli,a w nocy tak deszcz lał,że szkoda gadać.. Burza też była niesamowita ;/ A moja babcia taki numer wczoraj wykręciła,że byłam obeczana jak mama mi zadzwoniła i opowiedziała ![]() Tak jak pisałam była okropna burza i te pioruny rąbały na maxa,a moja babcia usłyszała,że jej coś w liczniku od prądu strzela,wzieła tel i dzwoni do energetyki,a tam nie odbierali telefonu więc z sąsiadką wymyśliły,żeby zadzwonić na straż pożarną i tam powiedziały,że coś się jej pali w tym liczniku. W tej miejscowości gdzie jest właśnie straż pożarna(od nas 5 km) zaczęły wyć syreny i straż wyjechała. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- W sumie to kazali zawołać elektryka,żeby opatrzył te kable wszystkie bo były chyba już od dawna popalone i już dawno babcia miała zawołać go żeby to naprawił ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- I znowu prąd wyłączyli ;/ pewnie niedługo mi znowu bateria od laptopa padnie bo nawet nie zdążyła sie naładować ;/ W takim razie życzę Wam miłego dnia ![]() Nie wiem o której będę bo nie mam pojęcia o której mają zamiar mi prąd włączyć ;/ ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- O włączyli prąd ![]()
Czas Nie Leczy Ran.. On Tylko Przyzwyczaja Do Bólu ![]() Moje dwa aniołki: ![]() ![]() Edytowane przez Daria16071989 Czas edycji: 2011-06-09 o 08:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zadomowienie
|
Hej kochane
![]() ja też przyszłamy sie przywitac ![]() bo u nas dalej znajomi sa ![]() Humor mam taki sobie bo piersi zczynaja coraz bardziej bolec i znowu mi sie powieksza guzek który juz mam tam od lat chyba musze isc zrobic znou usg :/// juz miałam jedyś pobierana próbke z tego guzka czy nie jest rakowa sle wszytko było ok tylko wukrza mnie bo znowu sie stała wyczówalna ://///// milego dnia kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3038 |
Zakorzenienie
|
Daria
z tymi babciami - ha ha ha niezła historia jaja na maxa ja tez zmykam bo zelżyły upały i trzeba coś porobić ide do ogrodu cos podziubac aha = poziomeczki u mnie już dojrzałe |
![]() ![]() |
![]() |
#3039 |
Zakorzenienie
|
a ja robiłam test
![]() ![]() czy od tego zależy kiedy będzie @ tzn jak spadnie HCG czy niekoniecznie?
#3040 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Daria niech żyja babcie ![]() Dziewczyny a ja sie wkurzyłam strasznie na mojego tż - pies zjadł nam już 2 ładowarki, mojemu tż kabel od laptopa (mojego sie nie czepił ![]() ![]() Poszłabym do fryzjera... mam wlosy prawie do pasa, i nie wiem co z nimi począc ![]()
![]() |
#3041 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Inutil, nie zniknęłam ![]() ![]() jak się siostra czuje? aha, pisałaś ostatnio, że wybieracie się do nowo otwartego centrum meblowego. To to na szajnochy? Daria, Natalia - ja wierzę w takie rzeczy, o których pisałyście. Wierzę w kontaktowanie się dusz z materią ziemską. Shehzadi, ale będzie się dzisiaj działo, co? ![]() ![]() Toto, niedawno też oglądaliśmy seven pounds. Oboje płakaliśmy jak dzieci. Agatka, hehe - no właśnie! ![]() Daria, a babcia to agentka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Ania ania, przypominam, że czekamy cały czas na Twoją fotkę w klubie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3042 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Witam Was rodzinko moja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3043 |
Wtajemniczenie
|
Lucy obiecuję wkleic
![]() dziewczyny widziałyście jakie fajne dziś są google?
![]() |
#3044 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3045 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, co Wasi faceci mówią na temat Waszego częstego przesiadywania na wizazu?
![]() Mój wczoraj powiedział, że jestem uzależniona. Chyba ma rację. Czasami poświęcam Wam więcej czasu niż jemu ![]() jakąś terapię mi proponujecie? mały odwyk? Aha, poproszę o namiar na sprzedawcę blachy na mufinki ![]() Edytowane przez Lucy1111 Czas edycji: 2011-06-09 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3046 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3047 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry fredzelki..
Ale sie nie wyspalam wrrrrr Ja znowu na szybciaka bo TZ dalej wolne ![]() Aaaa no i chyba nici z waszej teorii ciazowej ![]() Dzisiaj zobaczylam brazowe plamienie znowu.. Hmm a moze to efekt przytulanek?? Temp tez spadla dzisiaj jest 36,9... No i powiedzcie mi czy to nie mozna zwariowac?? ![]() Lucy a ty jak z testem? Trzymasz sie? Bo wczoraj agatek prwie wymiekl... ![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Dlatego ja pisze na wizazu jak chlopie nie widzi... Czego oczy nie widza.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pisać na wizazu też staram się, gdy go nie ma, ale nie zawsze jest to możliwe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3049 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie moje Piękne
![]() Ja po wizycie u endo Do dziewczyn z problemmi tarczycowymi moje wyniki tsh 2.912 norma 0,550- 4,780 Endo powedział że to tsh jest za wysokie jesli myślę o ciąży ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
kochana nie stresuj sie ja 6 tyg po zabiegu 8 po poronieniu miałam betę 71 a po kolejnym miesiącu 15 więc wolno spada po prostu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3050 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No a w dzień to nie widzi bo ja do 16 w pracy. Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-06-09 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3051 |
Zakorzenienie
|
Wcale nie jest złe ma swój urok ![]() Nitko o żeby zrobć "dobre " zdjęcie trzeba je roobć w dużych ilościach. Zazwyczaj robi się ze 100 a jedno jest do przyjęcia jako "dobre" Widzę planujejcie odwyk? Hmmmmmm trzeba będzie coś pomyśleć Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-06-09 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3052 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1643060511 ja zamówiłam od tego Pana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3053 |
Wtajemniczenie
|
totuś czyli nadchodzi..
Lucy Ty OPTYMISTKO ![]() ![]() Neska wyniki masz ok, ale faktycznie na ciążę powinny byc 1-2 eh ta tarczyca ![]() Dziewczynny oddam Diega, wszystko mam pogryzione ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3054 |
Zakorzenienie
|
dzięki Kasiorek, może dzisiaj zamówię też taką blaszkę?
![]() Ania, nie oddawaj go ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- dobra, ja wstaję i biorę się do roboty. muszę posprzątać i pomyśleć nad obiadem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3055 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie. Ja po badaniach, wyniki wponiedziałek, bo troche tego było, nawet grupe krwi ponownie musiałam zrobić, tarczyce, cukier i inne.
agatka - ode mnie też masz lanie ![]() Lucy - ja pisze na forum jak mojego TŻ nie ma. Mi odwyk nie grozi bo ja ostatnio rzadko wizaż odwiedzam, jakaś leniwa i śpiąca ciągle jestem. Daria - to mieliście przygodę. Dobrze, że strażacy wyrozumiali byli ![]() neska - ja robiłam badania na tarczycę ale miałam dobre więc nie pomogę. Może mister google coś pomoże. |
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tsh to hormon przysadki który współpracuje z tarczycą (na zasadzie ujemnego sprzężenia zwrotnego), a tarczycowe hormony mam ok. I mogę sobie bardziej rozregulować wszystko. Wysokie tsh oznacza niedoczynność tarczycy, niskie tsh nadczynność. Czyli wychodzi na to, że żeby zbić tsh wypadało by hormony dostać, a ja mam je w górnych granicach i mogę w ten sposób wejsć w nadczynność. Właśnie wiem że są lekarze którzy twierdzą, że tsh powinno być w granicach 1-2. Moja lekarka mi nic takiego nie mówiła i w sumie nie wiem czy to drążyć, bo nawet USG tarczycy mam w porządku. Tak sobie myślę, że jeszcze wyniki powtórzę, ale jak mi wszystko wróci do normy i jak mi coś się zmieni to pójdę znów. Ponoć tsh może skakać z zależności od pory, od stresu, przeziębienia albo jakiś leków. No, a jak ci ta beta HCG tak wolno spadała, to miałaś normalnie cykl, staraliście się wtedy? Chcę, żeby mi jak najszybciej to spadało, chcę znów się starać ![]()
![]() |
#3057 |
Wtajemniczenie
|
Ania ania - a to młody piesek czy dorosły? Młode psy tak mają , że niszczą różne rzeczy ale dorosłym też "odbija". Stara suczka mojej siostry zniszczyła im dywany, kopała przednimi łapani w nocy i pod ich nieobecność. Może poradź się weterynarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3058 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | |
Zadomowienie
|
w najlepszej firmie na świecie
![]() Mam zrobić co do mnie należy i dbać, żeby Prezes miał wszystko pozałatwiane na czas - a do tego internet jest jakby niezbędny ![]() Jestem sprytne stworzonko i szybciutko wszystko na bieżąco robię i mam wtedy czas dla Was. A dłuższe sprawy - robię po troszku i w nagrodę za zakończenie jakiegoś etapu - przychodzę do Was ![]() ![]() A wogóle to siedzę sama w pokoju bo Prezesa często nie ma w firmie i do kogo tu gębę otworzyć i się pożalić??? ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
Nie oddawaj niunia - moje zwierzę też wszystko niszczyło. Pomogło systematyczne umęczanie gnojka na tyle, że padał ze zmęczenia i nie miał siły psocić w domu. Teraz ma już ponad 2 latka i jak to już zostało napisane "czasami mu odbija" i zeżre coś ![]() Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-06-09 o 10:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.