|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Cytat:
Robiiłam ft4 i ATPO i są ok napisałam o tym tsh dla dziewczyn które mają problemy tarczycowe i kłopoty z zachodzeniem że jeśli mają niby w normie a ponad 2 to żeby może pomyślałay o obniżeniu tego wyniku. Ja zaszłam w ciżę na tsh ok 2,1 okres dostalam po 6tyg od zabiegu, kolejny cykl miał 37 dni, teraz brałam orgamentril żeby wyregulować ale nic z tego powinnam dostać okres najpóźniej wczoraj jak dodtąd nie ma tylko plamienie. A i nie staraliśmy się , ani nie staramy o dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zadomowienie
|
Nie nooo nastepna
![]() ![]() Kasiorek cwaniaku ty jeden ![]() Ania ja Diegusia zaadoptuje z mila checia ![]() Amilcia no to teraz kciuki za wyniki. Kiedy beda? A u mnie slooooonko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3065 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
_______________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą wyznaję zasadę "lepiej się zdziwić niż rozczarować" ![]() a pogoda? u nas dziś pod psem. pada od wczorajszego wieczora, zero słońca, zimno. Ale nich popada, co zmyje te wszystkie pyłki. Mój tż cierpi strasznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3067 |
Wtajemniczenie
|
ehhh no nie oddam go, Amilcia piesek ma dopiero 4 miesiace
![]() ![]() ![]() dziewczyny ktore macie psinkę prosze o radę- otóż Diego wszamuje swoje kupy i zaznaczam nigdy nie był karany za załatwianie sie w domu więc to nie dlatego ze się boi że źle zrobił.... nie wiem co z tym robic ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3068 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem ale pamętasz jak gadałyśmy o tym jak dr odstawił mi leki bo zrobiła mi się nadczynność, to wina przerwanej ciąży niestety ![]() Nie można oddawać Diegusia trzeba przyjać psa z całym dobrodziejstwem czyli pogryzionymi przedmiotami codziennego użytku. W jakim on jest wieku? ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Ach tylko pozazadrościć ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
1 trzeba pochować rzeczy żeby nie miał dostępu, np firanki zawinąć na paraper 2 pokupować mu zabawki do gryzienia i bawić sie z nim nimi żeby zakumał że zabawkę można , jeśli widzisz że gryzie przedmot skarcić, tak żeby było mu nieprzyjemnie np zaklaskać bardzo głośno w dłonie i powiedzieć dobitnie "FE" ociągnąc jego uwagę djąc mu zabawkę do gryzienia. 3 dbać o to żeby nie brakowało mu mikroelementów w diecie 4 dbać żeby był wybiegany zmęczyć go na rannym spacerze 5 jedzenie kup przez psa jest niestety normalne ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie też cały czas pada i strasznie zimno _______________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek Edytowane przez bacharybnik Czas edycji: 2011-06-09 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3070 |
Wtajemniczenie
|
Neska najbardziej wkurza mnie to, ze na prawde o niego dbamy, dostaje bardzo drogą karme (royal canin) oprócz tego gotuję mu mięsko z kurczaka z marchewką a on i tak woli odchody
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihihiihihih bo odchody ładniej mu pachną hihihihiih mój pies jest najszczęśiwszy na świecie jak jest na wsi i wytarza sie w krowich gównach ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz przechodzę etap zobojętnienia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zadomowienie
|
No i ja pochwalę się moją psinką
![]() ![]() Lucy1111 a ja myślałam, że tylko ja miałam takie jazdy. _________________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek Edytowane przez bacharybnik Czas edycji: 2011-06-09 o 11:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 | |
Zakorzenienie
|
mój pies też wcinał kupy
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Toż to mój Bombel!!! Tylko bez ogonka ![]() ![]() ![]() I nawet w takiej samej wykładzinie za szczeniaka dziurę wygryzł ![]() Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-06-09 o 11:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
Basia ale fajna
![]() Kasiorek czy mi się zdaje czy napisałaś że idziesz do lekarza w piątek? |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zadomowienie
|
Miałam planowo iść, ale byłam już wcześniej u swojej ginki. Przejdę się do tego twojego ale dopiero w sierpniu. Niech wtedy powie czy jest ok, zawsze będzie trochę bliżej do starań.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3078 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Toto - wyniki w poniedziałek, dziwi mnie tylko to, że moja gin nie zleciła mi badania na progesteron, przeciez wie, że miałam niski ![]() Lucy - to straszne ale miałam tak samo, zależało mi tylko na wytrysku. I to poróżniło mnie z TŻ em. Gdy odpuściłam - samo przyszło. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do zjadania swoich kup to postaraj się sprzątać szybko zanim je zdąży pożreć albo chociaż go od nich odciągnąć. Z czasem powinien zapomnieć, że to uwielbiał. Bombi zjadał na spacerze wszystko co popadło, skończyło się na tym, że jako 1,5 kg piesek chodził...w kagańcu. Po miesiącu przeszła mu ochota na zjadanie. Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-06-09 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dobrze bo już chciałam Ci dac dokładne instrukcje, ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- ![]() Cytat:
Krowie gówna to dla nich rarytas ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
Dziewczyny przepraszam że się wtrącę ale przeciez facet i tak w końcu kończy ![]() Rozkosz i orgazm sprzyja zajściu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A rarytasik to jest, trochę śmierdzące mięsko, albo jakaś stara ryba....generalnie wszystko co jest w śmietnikach to napewno jest pyszne. Przyniosło moje zwierzątko w weekend zdechłą żabę. Oczywiście był przy tym niemiłosiernie mokry od kąpieli w wiejskim stawie (jeju jak on śmierdział!!!!!) Niestety taki ich urok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opisałam sytuację kiedy ważniejsze od przyjemności było dla mnie zajście w ciążę. Bez dodatkowych przeżyć. Wtedy seks nie jest fajny. A mój tż, gdy widzi, że nie jest mi dobrze, to solidaryzuje się ze mną i nie kończy - przerywa. Stąd moja złość i frustracja. Nie wytrzymałam i się wydarłam na niego, że ma kończyć i już. Bo to ten moment. Na szczęście zdarzyło się to tylko raz i mam nadzieję, że już nigdy więcej. Seks bez obciążenia psychicznego w postaci "ciąża musi z tego wyjść" jest dużo przyjemniejszy ![]() Mam nadzieję, że mnie któraś rozumie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3083 |
Zadomowienie
|
Wstawiłam zdjęcie mojego brzydala w klubie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Podczas orgazmu macica się kurczy i "zasysa" nasienie do środka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
na chwile mnie nie ma a tu znowu nadrabiania
Dziewczyny - odwyk dla was , bo nie idzie nadązyć TOTO zabrała mi słońce , u nas zimno i pochmurnie , pada, też zaraz pingwiny wylezą ale idę coś posprzątać póki pogody nie ma obiad : 1. zupa szczawiowa 2 kura + ziemniory + cukinia no to tyle buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nita6 ja na obiad dzisiaj mam ziemniaczki młode z koperkiem, kalafior i jajko sadzone ![]() _________________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek Edytowane przez bacharybnik Czas edycji: 2011-06-09 o 11:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurde przeszłam 3000 postów i nie zauważyłam stawiam wszystkim pifko bezalkoholowe ![]() Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-06-09 o 12:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3089 |
Zadomowienie
|
[/B]lucy [/B]
![]() I nie zabralam slonka bo juz sobie poszlo.. Pochmurno znowu. Wsciec sie mozna. Basiu slodka psinka ![]() U mnie cos dzisiaj samoloty nisko lataja i jakie glosne cholery..po moim niebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 | ||
Zakorzenienie
|
Ojj, nawet ładnie, bo tylko 1,5 strony do nadrobienia miałam po zakupach
![]() nakupowałam kosmetyków a miałam nic nie kupować ![]() Ania ania23 ojj, ten Diego... ![]() ![]() ![]() pewnie sporo zapomniałam ![]() hihi, teraz ma już ponad rok i trochę jej przechodzi. W domu już niczego nie rusza, nawet jak jest sama, za to na dworze wystarczy cokolwiek zostawić i na pewno będzie pogryzione. a co do kup.... ee ![]() ![]() Cytat:
a siostra, boi się straszliwie, ale bierze leki (sama sobie 'zapisała' bo u nich lekarze się takimi sprawami nie przejmują). a tż, nie wkurza się, ale czasem twierdzi że forum miesza mi w głowie... i najczęściej piszę jak go nie ma, albo jak ma jakąś robotę, tak jak dziewczyny pisały, czego oczy nie widzą, tego sercu... ![]() ![]() neska951 niestety cholernie ciężko jest trafić na endokrynologa takiego jak ty trafiłaś. Ja w ciąży miałam tsh powyżej 3... nie pamiętam już dokładnie, mogę odszukać. resztę też w normach - i każdy twierdził że to jest ok, nawet endokrynolog u której leczy się moja mama. Kazała zrobić tylko anty TPO, powiedziała że jak będzie w normie to spoko, nie mam się czym przejmować, no i było. A teraz mi gin nawet robić nie kazał. Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:10.