Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-09, 19:26   #3211
Daria16071989
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Siemka
Miałam 5 stron do nadrobienia,no pięknie Wy to gaduły jesteście.. Aż strach tu wchodzić jak się do domu wróci
A ja dzisiaj jakaś jestem zajechana ;/ nic mi się nie chce,jestem jakaś zmęczona,obcinałam tż mojej siory i tak mi się nie chciało,że myślałam tylko,żeby już skończyć ale jakoś mozolnie mi dzisiaj to szło. Jutro idę na wizytę do gin,powiedziała mi,że już jutro będzie "coś" widać... hmm..dzisiaj się nie denerwuje ale jutro pewnie będzie cykor hehe

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Daria16071989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:29   #3212
Lucy1111
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
nie zapraszaj 2 razy bo wszystkie do ciebie przyjedziemy zrobimy mały zlocik
nawet nie wiecie jak chciałabym się z Wami wszystkimi spotkać Ale byśmy zrobiły sobie babski wieczór, już to sobie wyobrażam.
Śmiech na zmianę z płaczem...
Gadanie o głupotach, partnerach
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:30   #3213
kasiahexe
Zadomowienie

Kochane ja nie wyrabiam / własnie przeczytałam 8 stron to jest masakra jakas ))))

mam dzisiaj tragiczny dzien czuje sie jak by mnie tranwaj przejechał a do tegogo tem mój guzek coraz bardziej mnie boli i jak pojde we wtorek do lekarza to napewno o tym wspomnie i powiem zeby miusg zrobili ((((((

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
ehhh no nie oddam go, Amilcia piesek ma dopiero 4 miesiace ale taka mnie czasem złosc nachodzi...
dziewczyny ktore macie psinkę prosze o radę- otóż Diego wszamuje swoje kupy i zaznaczam nigdy nie był karany za załatwianie sie w domu więc to nie dlatego ze się boi że źle zrobił.... nie wiem co z tym robic
kochana przykro mi to mówić ale to jest Wasz bład ze nigdy nie byl karany za załatawianie w domu :/ psa sie wychowauje na zasadzie kar i pochwał jak sie zesra w domu to trzeba go zabrać w to miejsca pokazac nakrzyczeć a nawet w dupe strzelić a jak zrobi kupe na zewnatrz to pochwalić a nawet dac ciasteczko żeby wiedział ze dobrze zrobił

co do jedzenia kup to najpierw zobacz jak szybko on je jedzenie bo jak bardzo szybko je polyka to ona nawet nie ma jak sie dobrze strawic tylko jest wydalane i pachnie nadal jak jedzenie
i też jak tylko zobaczysz ze ja kupe to karac ile wlezie ://///

Jeżeli gryzie rzczey to kupowac mu jakieś grube zababwiki do gryzienia zeby miał sie na czym wyrzyć, zreszta wiekszaś psów gryzie jak jest małe a potem przechodzi
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:34   #3214
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Kochane ja nie wyrabiam / własnie przeczytałam 8 stron to jest masakra jakas ))))

mam dzisiaj tragiczny dzien czuje sie jak by mnie tranwaj przejechał a do tegogo tem mój guzek coraz bardziej mnie boli i jak pojde we wtorek do lekarza to napewno o tym wspomnie i powiem zeby miusg zrobili ((((((

kochana przykro mi to mówić ale to jest Wasz bład ze nigdy nie byl karany za załatawianie w domu :/ psa sie wychowauje na zasadzie kar i pochwał jak sie zesra w domu to trzeba go zabrać w to miejsca pokazac nakrzyczeć a nawet w dupe strzelić a jak zrobi kupe na zewnatrz to pochwalić a nawet dac ciasteczko żeby wiedział ze dobrze zrobił

co do jedzenia kup to najpierw zobacz jak szybko on je jedzenie bo jak bardzo szybko je polyka to ona nawet nie ma jak sie dobrze strawic tylko jest wydalane i pachnie nadal jak jedzenie
i też jak tylko zobaczysz ze ja kupe to karac ile wlezie ://///

Jeżeli gryzie rzczey to kupowac mu jakieś grube zababwiki do gryzienia zeby miał sie na czym wyrzyć, zreszta wiekszaś psów gryzie jak jest małe a potem przechodzi
kurcze, niepokojący jest ten guz. masz pewność, że nie jest złośliwy?
Stary 2011-06-09, 19:38   #3215
Toto1
Zadomowienie

Muffinki z serem i pieczarkami.. Hmm pewno i mozna ale jak?
Ja zrobilam swoje i jak zwykle wyszlo wiecej niz powinno.. Jak druga porcja sie piekla to w tym czasie TZ wszamal pierwsza po cichaczu haha

No to co? U kogo impreza ?

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Kasiu a gdzie ty tego guza masz??

http://muslitotek.blogspot.com/
Toto1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:39   #3216
bacharybnik
Zadomowienie

Jutro mam dzień chodzenia po lekarzach. Rano z synem do okulisty, potem muszę jechać po wyniki badań a na 16:50 do gina. Jak sobie przypomnę że ostatnio już byłam w tym czasie w szpitalu to bardzo się boję iść do tego lekarza, boję się znowu najgorszego

Ja idę już spać dobranoc

17.09.2006 Kamilek
07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:42   #3217
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
kurcze, niepokojący jest ten guz. masz pewność, że nie jest złośliwy?
w tamtym roku miałam robione usg i pobierali mi próbke z tego guza i twierdzili ze tak mam zbudowane piersi ale dawno juz go nie czułam a do tego w poprzedniej ciąży napewno mnie nie bolał ((((

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Toto1 Pokaż wiadomość

Kasiu a gdzie ty tego guza masz??
hymmmm on tak jak by sie przesuwał po piersi ://////////
Stary 2011-06-09, 19:45   #3218
agatkaa1
Zakorzenienie

kasiahexe mam nadzieję że on nie jest złośliwy
natalia_23 zrobiłam i już zjadłam dobre wyszły ale obtoczyłąm je jeszcze w mące kukurydzianej i się bałam że może zaszkodzić i wrzuciłam na chwilkę na olej ;/

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:46   #3219
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
w tamtym roku miałam robione usg i pobierali mi próbke z tego guza i twierdzili ze tak mam zbudowane piersi ale dawno juz go nie czułam a do tego w poprzedniej ciąży napewno mnie nie bolał ((((

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

ja miałam jednego wyciachanego ponoc to nawet nie był guz a rozrost włóknisty, drugi mi zniknął.
Wyszły mi oba po tabletkach anty mam piersi mastopatyczne i skłonności do takich zmian, ale odpukać nic nowego mi nie wyłazi, poza hormonalnymi zmianami w cyklu Ot taki urok

Ja trafiłam na takich którzy chcieli wycinać, pani onkolog mi mówi wszystko co nie jest prawidłowe lepiej usuwać, tego drugiego tez chcieli bo niby to że tamten nie był groźny to nie znaczy że drugi też, no ale się wchłonął i nie ma co wycinać

Parę znamion w miejscach drażnionych też sobie wycięłam, fakt blizny małe zostały, ale jestem spokojniejsza, jeszcze mi na stopie jedno zostało (właśnie muszę się wybrać, bo znów zajdę w ciążę i nie wytnę :P)
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka

Edytowane przez Alfahelisa
Czas edycji: 2011-06-09 o 19:51
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:48   #3220
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Jutro mam dzień chodzenia po lekarzach. Rano z synem do okulisty, potem muszę jechać po wyniki badań a na 16:50 do gina. Jak sobie przypomnę że ostatnio już byłam w tym czasie w szpitalu to bardzo się boję iść do tego lekarza, boję się znowu najgorszego

Ja idę już spać dobranoc

17.09.2006 Kamilek
07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
dobranoc! a na dobry sen po dupsku powinnaś dostać za takie czarne myśli! będzie dobrze Kochana
Cytat:

koniecznie powiedz o tym lekarzowi przy najbliższej wizycie, nie można tego bagatelizować
Mam nadzieję, że doskwiera tylko teraz, na początku ciąży.

Jutro też mam wolne, ale się cieszę
Stary 2011-06-09, 19:49   #3221
agatkaa1
Zakorzenienie

a ja czuję że jutro to mnie gardełko będzie bolało jak nie wiem już czuję taki osad jakby w gardle ;/

Basia wszystko na pewno będzie dobrze

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 19:49   #3222
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie wiecie jak chciałabym się z Wami wszystkimi spotkać Ale byśmy zrobiły sobie babski wieczór, już to sobie wyobrażam.
Śmiech na zmianę z płaczem...
Gadanie o głupotach, partnerach
zapomniałaś dodać o jedzeniu

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 19:53   #3223
kasiahexe
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
ja miałam jednego wyciachanego ponoc to nawet nie był guz a rozrost włóknisty, drugi mi zniknął.
Wyszły mi oba po tabletkach anty mam piersi mastopatyczne i skłonności do takich zmian, ale odpukać nic nowego mi nie wyłazi, poza hormonalnymi zmianami w cyklu Ot taki urok
no własnie mi ze tak powiedzili ze to takie zrosty i zastanawiam sie czy to po hormonch mi sie znowu nie stał wyczówalny bo pierwszy raz go wyczołam teraz zaraz po owulacji potem znikną a teraz go czuje znowu :/
a ja biore dosyc sporo tej luteiny :///tzn rok temu tez go czulam i dwa lata temu też :/ ale robili usg i było oki potem pobrali próbke i też mówil ze to nie jest rak ale teraz jakoś boje sie bardziej (

Edytowane przez kasiahexe
Czas edycji: 2011-06-09 o 19:54
Stary 2011-06-09, 19:55   #3224
agatkaa1
Zakorzenienie

kasiahexe na pewno będzie dobrze może faktycznie to jakieś zrosty i po tych hormonach jest wyczuwalny
ja pierdz....... nóg po prostu nie czuje ;/

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-06-09, 20:00   #3225
Kasiorek211
Zadomowienie

Do Was to nawet daleko bym sie wybrała! Ale by była impreza

Moje mufki w pekarniku (z jagodami, drugie z truskawkami a trzecie z brzoskwiniami), tż w drodzr do domu z winem - imrezka się szykuje.

Dobrej nocki dziewczynki
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 20:03   #3226
Ania ania23
Wtajemniczenie

impreza u mnie u mnie!!!!!!!!!!!!!

kasiahexe nie karaliśmy psa za kupy w domu po to żeby nie wszamywał, zawsze był nagradzany na zewnątrz i już sie zalatwia na zewnątrz-czasem jak się mu w nocy zdarzy to je a sposób w jaki je hmmm je bardzo powolutku.. eh no cóz może mu minie
a co do guzka to nic nie doradzę nie mam bladego pojecia..............
Ania ania23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 20:06   #3227
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość
zapomniałaś dodać o jedzeniu
no o jedzeniu też

na takie spotkanie to nawet urlop w pracy bym wzięła heh...
Stary 2011-06-09, 20:06   #3228
Daria16071989
Zadomowienie

Ja już uciekam. Idę obciąć mojego tż i idę się kąpać i spać bo padnieta jestem .Dobranoc kochane papa

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Daria16071989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 20:13   #3229
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
Do Was to nawet daleko bym sie wybrała! Ale by była impreza

Moje mufki w pekarniku (z jagodami, drugie z truskawkami a trzecie z brzoskwiniami), tż w drodzr do domu z winem - imrezka się szykuje.

Dobrej nocki dziewczynki
nono to sie będzie działo

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Daria16071989 Pokaż wiadomość
Ja już uciekam. Idę obciąć mojego tż i idę się kąpać i spać bo padnieta jestem .Dobranoc kochane papa
Dobranoc Kochana śpij słodko

Mój Tż ogląda mecz ;/ ale ja tez chyba zaraz idę do wyra bo padam dzisiaj już

a tak poza tym hmmm....byliśmy dziś z Tż zapłacić ubezpieczenie auta no i kobieta na mnie się tak gapiła że nie wiem o co chodzi pomyślałam sobie że jakaś nie normalna ale cóż wyszliśmy i mówię do Tż że ta kobieta się na mnie mega gapiła czy może brudna gdzieś jestem?? Tż mówi że nie no to dałam spokój
Później pojechaliśmy zrobić przegląd auta no i na stacji diagnostycznej koleś się na mnie znów gapił aż w końcu podszedł do auta otworzył mi drzi i mówi można sobie wysiąść a mój tż gały zrobił a później mi mówi co Ci ludzie dziś się tak na Ciebie gapią?? (chyba był zazdrosny) hehe i stwierdził może Ty w ciąży jesteś i przyciągasz ludzi nie wiem o co chodzi

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
no o jedzeniu też

na takie spotkanie to nawet urlop w pracy bym wzięła heh...
no to bierz i co spotkanie nad morzem?? hihi

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-06-09 o 20:12
Stary 2011-06-09, 20:20   #3230
Lucy1111
Zakorzenienie

Agatka, no proszę... może faktycznie Wam się udało z tą ciążą co nie zmienia faktu, że czekamy do soboty? jutro pójdę kupić test, o ile nie dostanę @.

Daria, śpij dobrze!
Stary 2011-06-09, 20:24   #3231
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Agatka, no proszę... może faktycznie Wam się udało z tą ciążą co nie zmienia faktu, że czekamy do soboty? jutro pójdę kupić test, o ile nie dostanę @.

Daria, śpij dobrze!
czekam czekam
nawet do niedzieli bo w sobotę to @ może się zjawić nawet po południu także jak coś to testuję w niedziele najwcześniej już tyle wytrzymałam to i do niedzieli wytrzymam ale myślę że moje testowanie nie dojdzie do skutku bo dziś już mi temp spadła ale zobaczymy jutro

zmykam do spania bo juz padam ;/ DOBRANOC

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-06-09 o 20:28
Stary 2011-06-09, 20:32   #3232
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
czekam czekam
nawet do niedzieli bo w sobotę to @ może się zjawić nawet po południu także jak coś to testuję w niedziele najwcześniej już tyle wytrzymałam to i do niedzieli wytrzymam ale myślę że moje testowanie nie dojdzie do skutku bo dziś już mi temp spadła ale zobaczymy jutro

zmykam do spania bo juz padam ;/ DOBRANOC
dobra, to do niedzieli w takim razie (mam wolne, więc lepiej)
dobranoc
Stary 2011-06-09, 20:39   #3233
Cookie24
Zadomowienie

Juz ze spacerku, mialam pod prysznic ale sie zaczytałam jak zwykle tu
toto 8 faktów, niezłe , humorek mi sie poprawil
Natalia23 cudownie czuc dzidziusia, super a co do pracy dasz rade, ja dzisiaj swoja zawiozłam do dziekanatu , zeby wrzucili sprawdzic w programie antyplagiatowym heh... zamieszanie tylko wprowadzaja
lucy jakie Ty fotki wrzucasz, uwazaj bo na kawke przyjade i te ciastka heeh
agatka dobranoc słoneczko , pazurki sliczne
ania ania Ty tak nie zapraszaj bo jutro niespodzianke mozesz mieć
daria trzymam kciuki za wizyte, buziaczki
kasiahekse , mam nadzieje ze to nic powaznego z tym guzkiem.....
basiu słodkiej nocki , nie martw sie wizyta !!!
kasiorek miłej imprezki z mezulkiem zycze, moj to mecz oglada własnieeeeee
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 21:13   #3234
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Natalia23 cudownie czuc dzidziusia, super a co do pracy dasz rade, ja dzisiaj swoja zawiozłam do dziekanatu , zeby wrzucili sprawdzic w programie antyplagiatowym heh... zamieszanie tylko wprowadzaja
zazdroszczę oddania pracy, ja nie wiem czy dam radę oddać do wtorku bo jutro znów praktyki, sob-nd mam siostrę z siostrzeńcem w domu i zostaje mi tylko pon ;/
wiesz już kiedy się bronisz ??

co do ruchów to właśnie mężowi powiedziałam, że chyba dopiero teraz zaczynam dopuszczać myśli, że jestem mamą, chyba psychicznie ciąglę się blokowałam

kochane trzymam mocno kciuki za wasze wizyty Daria i bacha nie wiem czy dobrze pamiętam ?

dobrej nocki i miłego piątku

Mikołaj 19.11.2011

Edytowane przez natalia_23
Czas edycji: 2011-06-09 o 21:16
Stary 2011-06-09, 21:20   #3235
Cookie24
Zadomowienie

Kochana tez sie nameczyłam.. na ostatnia chwile normalnie. Bronie sie 27.06
A Ty tam uwazaj na siebie na tych praktykach...Wiem,ciezko. .... (paktyki tez robilam na ostatnia chwile i jeszcze bez urlopu, calymi dniami w domu mnie nie bylo) a duzo zostalo jeszcze do napisania Tobie?

też sie zstanawiam jak to ze mną bedzie.... to chyba wszystkie tak mamy, żeby nie zapeszyć....Dobrej nocki, buziaki

Edytowane przez Cookie24
Czas edycji: 2011-06-09 o 21:23
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-09, 21:26   #3236
Toto1
Zadomowienie

Cytat:

Daria, śpij dobrze!
Do jakiej soboty? do niedzieli droga kolezanko!

Stary 2011-06-09, 21:45   #3237
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Do jakiej soboty? do niedzieli droga kolezanko!
do niedzieli, do niedzieli Dołączasz się?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-09, 22:00   #3238
Toto1
Zadomowienie

Cytat:
do niedzieli, do niedzieli Dołączasz się?
Dolaczam sie dolaczam . Mam dwa terminy testowania, jeden w ta drgi w nast niedziele.. Dziwnie sie czuje a @ ani widu ani slychu...

Stary 2011-06-09, 22:16   #3239
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cookie24 Pokaż wiadomość
Kochana tez sie nameczyłam.. na ostatnia chwile normalnie. Bronie sie 27.06
A Ty tam uwazaj na siebie na tych praktykach...Wiem,ciezko. .... (paktyki tez robilam na ostatnia chwile i jeszcze bez urlopu, calymi dniami w domu mnie nie bylo) a duzo zostalo jeszcze do napisania Tobie?

też sie zstanawiam jak to ze mną bedzie.... to chyba wszystkie tak mamy, żeby nie zapeszyć....Dobrej nocki, buziaki
część badawcza mi została tzn wyniki, omówienie, wnioski i podsumowanie
mam nadzieje ze mnie natchnie
A praktyki to są takie z uczelni wyznaczone, więc nie było opcji ich zrobić szybciej. Jak nam dziś koleś zaczął wymieniać jaką gamę bakterii i grzybów mają na oddziale to miałam dość mam nadzieje że nic nie podłapałam, właściwie nic zabradzo tam nie robiłam ( oszczędzali mnie bardzo) i z koleżanką ciągle ręce dezynfekowałyśmy ;p

idę bo jutro wstaję o 5 rano

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Dolaczam sie dolaczam . Mam dwa terminy testowania, jeden w ta drgi w nast niedziele.. Dziwnie sie czuje a @ ani widu ani slychu...
a ja tu widzę ciążę ;p

Mikołaj 19.11.2011
Stary 2011-06-09, 22:21   #3240
Toto1
Zadomowienie

Nomalnie wy lepsze od testow jestescie ciekawe tylko na ile skuteczne

Lo matko o 5 wstac... Za nic w swiecie...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości