|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Witam kobietki, oj nie było mnie kilka dni, ale miałam taka grype żołądkową, że wolałam was nie pozarażać.
Obiecuje, ze wszystko w weekend nadrobię, życzę Wam miłego dnia buziaki ![]() Mam nadzieję, że nie zapomniałyście o mnie ![]()
#3242 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Witam
![]() Miałam ciężką noc ![]() ![]() Zaraz muszę jechać do okulisty z dzieckiem a cały czas mi niedobrze. Rano nie biorę tego duphastonu bo wiem że jak coś zjem to znowu polecę przytulać kibelek tylko mam nadzieję, że nic się nie stanie przez to że go nie wezmę! _______________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek Edytowane przez bacharybnik Czas edycji: 2011-06-10 o 06:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane
![]() u mnie dziś też ciężka noc była trzęsło mnie z zimna jak nie wiem później zmierzyłam temp i hmmm 37,7 tylko że najlepsze jest to że nic mi nie jest i nic mnie nie boli;/ ale pół nocy nie spałam Basia nic się nie stanie dziś masz wizytę to powiesz co i jak i moze da Ci luteine zamiast dupka ![]() ![]() Witaminka pewnie że o Tobie pamiętamy ![]() Daria i Basia trzymam mocno ![]() ![]()
#3244 |
Zakorzenienie
|
łoch
ale nialam nadrabiania , ale nie mam lapka wiec nie siedze tak czesto dzisiaj tz mi zostawil swojego wiec moze uda sie byc w miare na bierząco TOTO - Tak ja mialam plamienia na poczatku ciazy , lekarka kazala sie oszczedzac , i bralam luteine , potem dolozyla mi dupka na moje zyczenie . Bacha - nic ci nie bedzie ze nie wzielas dupka , wyjasnij to z lekarzem bo moze lepiej jak bedziesz brala luteine ah no i nie wiem co dalej komu napisac trzymam za wszystkie kciuki co maja dzisiaj wizyty ja dzisiaj ide do knajpy na posiadowke z ludzmi z pracy , dwoch sie zwolnilo ode mnie z dzialu i robia imprezke pozegnalna , ha ha to sobie ide wieczorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#3245 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
Ja zaraz muszę iść po jakąś bułkę i potem jadę na robienie paznokci ![]() Daria16071989 czyli razem z Basią idziecie, trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści ![]() kasiahexe koniecznie powiedz lekarzowi o tym guzku, bo nigdy nic nie wiadomo. Ale jak miałaś już to, to możliwe że to samo wynikło. A co do psów... to niekoniecznie tak jest. Wiem, że dużo zależy od charakteru psa. Ale my staraliśmy się szkolić Pestkę metodą 'pozytywną', nie zawsze nam wychodziło - przed wszystkim przez to że nie byliśmy/jesteśmy konsekwentni. Ale sikania w domu oduczyliśmy jej tylko metodą nagradzania za zrobienie na dworze, a nawet jak nie zdążyliśmy jej wypuścić, a ona czekała pod drzwiami i piszczała to dostawała nagrodę. Przestała całkowicie sikać w domu po jakiś dwóch tygodniach. A zdarzało jej się po prostu jak nas nie było. A sprawy gryzienia i niszczenia, to co zniszczyła, to była raczej nasza wina - po prostu jak zaczynała to nie reagowaliśmy. Zaczęliśmy dopiero potem, a teraz jak podchodzi z zębami do czegoś - np. szafki drewnianej - i powiemy 'zostaw' to odchodzi i nawet nie próbuje. Ja stara się zwrócić naszą uwagę gryzieniem i chęcią niszczenia, dajemy jej jej zabawkę (mamy ich sporo pochowanych w różnych miejscach) i wtedy odwraca uwagę od niszczenia. bacharybnik dobrze, że nie wzięłaś dziś rano, na pewno nic się nie stanie, tym bardziej że idziesz do lekarza. Moja koleżanka miała duże problemy z żołądkiem właśnie po duphastonie, nawet na gastroskopię potem ją kierowali. Może lekarz przepisze Ci luteinę dowcipną (ona nie mogła bo ciągle miała infekcje). trzymamy kciuki ![]() vvitaminka bidulko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 |
Zakorzenienie
|
musze posprzatac w domku , tak wiecie , dokladnie z podlogami prochami , na pincus glancus
takze bede zagladac co jakis czas |
![]() ![]() |
![]() |
#3247 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki.
Basiu - dzisiaj wizyta, mam nadzieję, że lekarz coś poradzi. Pij chociaż kochana, no i weź ze sobą jednak coś do przegryzienia w razie jak by Ci się słabo z głodu zrobiło. Czekamy na info po wizycie o trzymam kciuki. Daria - ![]() A tak wogóle to dzisiaj dopiero się zorientowałam jaka jestem ciemna masa: jak pisałaś, że "obcinałaś" kogoś to myślałam, że tak się jemu bardzo przyglądałaś i zastanawiałam się po kiego grzyba Ty się ludziom tak przyglądasz. Dopiero dzisiaj jakoś się jarnęłam, że Ty przecież fryzjerką jesteś więc faktycznie obcinasz ![]() A muffinki wczorajsze wyszły takie pyszniutkie ![]() ![]() ![]() Pewnie dopiero w poniedziałek odezwę się do Was, ale obiecuję że postaram się czytać w miarę na bieżąco. Dziś wielkie przygotowania a jutro impreza urodzinkowa. No a w niedzielę pewnie będę musiała zacząc przygotowania do piątkowego wyjazdu. Ale się rozpisałam ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zadomowienie
|
DZIEN DOBEREK )
Inutil we wtorek mam wizyte u GP i napewno im powiem ale juz bardzo duzo sie naczytałam o takich guzkach i zmiany rakowe nie bolą a mnie ona zawsze napierdziela i własnie czytałam ze takie guzki czesto sie powiekszaja przed @ lub w ciazy :/ a dzisiaj lepeij sie czuje chyba bo jeszcze nie wstałam w z łózeczka hihi Basiu popros o zamienieni dupak na luteine ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Raczkowanie
|
Hej,
wpadlam dzis na chwilke zeby sie przywitac, nadrobic zaleglosci (nie bylo mnie 2 dni) i zdac relacje jak sie u mnie sprawy potoczyly. No i dziewczyny... mialyscie racje. Po powaznej rozmowie (twarda bylam, no i przed oczami mialam wciaz ten topor od Toto, hehe) okazalo sie ze moj facet przyznal sie do tego, ze strasznie to wszystko przezyl i dlatego byl taki oschly i kazal mi sie szybko wziac w garsc... No moze i racja... Co do zdrady... oczywiscie sie nie przyznal a ja juz pewnie nigdy nie dowiem sie jak bylo naprawde... Ale ten cien niepewnosci pozostal i pozostanie juz na zawsze. A ja? Wlasnie nadrabiam wszystkie zaleglosci - generalne sprzatanie, troche papierkowej roboty, dzis ide do mojej szefowej porozmawiac o powrocie do pracy. Zycie toczy sie dalej, w koncu to do mnie dotarlo a najwieksza w tym Wasza zasluga, kochane ![]() ![]()
#3250 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- millefiorikk, dobrze, że pewne kwestie sobie wyjaśniliście. Rozmowa to podstawa w związku. Oby Wam się ułożyło! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3251 |
Zakorzenienie
|
millefiorikk Witaj Kochana dobrze że sobie wyjaśniliście co i jak teraz już będzie tylko lepiej
![]()
#3252 |
Raczkowanie
|
Lucy1111, agatkaa1
dziekuje ![]()
#3253 |
Zakorzenienie
|
Lucy a Ty jak tam?? ja się martwię czy przez tą gorączkę w nocy nie rozreguluje mi się cykl znów bo wzięłam aspirynę w nocy
![]()
#3254 |
Zakorzenienie
|
Millrfiorik - dobrze ze sobie wyjasniliscie , tak jest zycie toczy sie dalej
|
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Wtajemniczenie
|
no to i ja się dołączam do tych co miały ciężką noc-ja miałamdo tego stopnia ciezką, że wstałam dopiero przed 10. teraz siedze z kawą, nawet w łazience jeszcze nie byłam bo jestem normalnie jak taki "tłuman"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3256 |
Zakorzenienie
|
są tu jakies kibicki NBA ?
wlasnie ogladam 5mecz finałów, w przerwach będe sprzątać , bo gora już lśni |
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha, no i pierwszy raz zbadałam sobie szyjkę. nie znam się na tym, ale wyczułam, że jest taka spulchniona i tak dosyć nisko. Wyczytałam, że to na okres ![]() Edytowane przez Lucy1111 Czas edycji: 2011-06-10 o 09:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | |
Wtajemniczenie
|
kiedyś trenowałam koszykówkę, ale nigdy nie lubiłam jej ogladac w tv, jestem namiętną fanka siatkówki-też trenowałam i dzieki temu mam teraz bardzo poważne problemy z kolanem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apetytu tez jakoś nie mam. Z ledwością wcisnęłam drożdżówkę. No i nic mi się nie chce. Najchętniej położyłabym się do łóżka. Nito, mój właśnie ogląda jakiś mecz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
w moim wątku decoupażowym zamieściłam zdjęcia deseczki, którą wczoraj zrobiłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- p.s wczoraj byłam na wygibasach dla ciężarnych , kurcze fajne są takie zajęcia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 | |
Zadomowienie
|
Dzien doberek pieknosci
![]() Ja jeszcze w wyrku... Kolejna bezsenna noc.. ![]() Vitaminka no to dadrabiaj kochana szybko bo tutaj posty sie pojawiaja z predkoscia swiatla ![]() Basiulka trzymam kciuki odezwij sie szybko bo sie martwic bedziemy Daria slonko ty tez daj znac co i jak Cytat:
![]() nita milej imprezki i sie nie schlaj za mocno ![]() Powiedz mi tylko prosze Jak dlugo mialas te plamienia i czym one byly spowodowane? Inutil jak kulanie idzie? Pochwal sie pazurkami potem ![]() Kasiorku a z jakiego przepisu robilas? No i co w koncu na ta impreze robisz? millefiorikk ![]() ![]() ![]() Ufff dzisiaj duszno strasznie jest... No i temp znowu mi skoczyla tym razem do 37,1... Chyba zaczynam przychylac sie do waszej teorii... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3266 |
Zakorzenienie
|
Lucy ja też chcę już niedzielę!!!!!!!
#3267 | |
Zakorzenienie
|
TOTO - ja te plamienia mialam moze ze dwa tygodnie , ale caly czas byly takie same , nie za duzo , takie w kolorze toffi.
jak wiesz ja zaszlam w ciaze 2 tyg po zabiegu wiec moze jeszcze sie czyscilam w twoim przypadku to moze byc rowniez czyszczenie to sie czesto zdarza na poczatku ciazy. ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- chyba lepiej sprawdzic czy jest ciaza czy nie bo jesli pojawi sie krew to trzeba jechac do szpitala bo wiadomo jest to niebezpieczne , bo u Ciebie to teraz nie wiadomo czy jak przyjdzie krew to @ czy raczej to gorsze. ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
tez myslalam o basenie ale boje sie infekcji |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
toto, ale byłyby jaja, gdyby każdej z testujących w niedzielę wyszły dwie krechy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hihi My jesteśmy dobre lekarki i dobre diagnozy stawiamy ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.