|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Hejka
Ale się cieszę , patrzcie jak wesoło i radośnie się zrobiło na naszym forum , poznałyśmy się bliżej i jest bajerka vvitaminka - gdzie pracujesz ? jaka praca ? wszystkim na L4 życzę leniwego dnia , a pracującym szybkich godzin |
![]() ![]() |
![]() |
#692 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Cytat:
![]()
![]() |
#693 |
Zadomowienie
|
Dzień Dobry Piękne
![]() Ja dopiero wstałam,idę sobie zrobić herbatkę ![]() Milego dnia ![]()
Czas Nie Leczy Ran.. On Tylko Przyzwyczaja Do Bólu ![]() Moje dwa aniołki: ![]() ![]() Edytowane przez Daria16071989 Czas edycji: 2011-05-25 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Życzę Wam wszystkim miłego dzionka. A z klubem - pomysł rewelacyjny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!!
OO Matko! A wy już od rana plotkujecie ![]() ja jem sobie śniadanie, chociaż nie mam na to ochoty :/ vvitaminka no to kciukasy trzymamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#696 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() tak tak z klubem pomysł rewelacja poznałyśmy się jeszcze bliżej ![]()
#697 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() A ja w końcu dzisiaj mam spokojny dzień ![]() A pomysł z tym klubem rewelacyjny ![]() ________________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 |
Zadomowienie
|
Miałam pracować a zamiast tego udało mi się wkleić zdjęcia w klubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Zakorzenienie
|
Hej piękne
![]() Witaminko gratuluje pracy Ja też cały czas rozsyłam CV i niestety nic z tego Basiu super że wszystko dobrze czytam teraz że nieźle przetrzymałaś dziewczyny ![]() U mnie jakiś spadek energii , od kilku dni cały czas łzy mi lecą, nie mogę się opanować. Jutro na dodatek idę robić zdjęcia na imprezie u ksześnicy .Nie wiem jak dam radę ![]() ![]() Dołączyłam do klubu mam pytanie czy da się zamieścić tam zdjęcie prosto z kompa? albo z F? Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2011-05-25 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#700 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _______________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#702 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja dziś od rana małą odnowę mam, w szkole byłam na ostatnich zajeciach przed wakacjami i zrobiłam sobie paznokcie u rąk i stóp ![]() Dziś wieczorkiem jadę do salonu kosmetycznego na jakiś tam pokaz związany z dniem kobiet, może coś zobaczę fajnego ![]() Odebrałam posiew z pochwy, mam mała grzybicę ;/ (ale to z tej luteiny dopochwowej ;/ w koncu bez przerwy ją biorę od lutego) i dużo bakterii kwasu mlekowego, chyba dobrze a;e nie wiem czy może nie za dużo, zobaczę co powie gin ![]() Cieszę się że nie wyszły mi gronkowce, paciorkowce i inne, kiedyś je miałam w gardle a złapałam na praktykach w szpitalu ;/ Bacharybnik jak się dziś czujesz ?? vvitaminka napisz koniecznie jak w pracy i co to za praca
5.01.2011[*] 08.03.2015[*] Mikołaj 19.11.2011 ![]() Edytowane przez natalia_23 Czas edycji: 2011-05-25 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
Widziałam Wasze zdjęcia ale z was ładne kobietki
![]() Toto kolor bajeczny uwielbiam takie kolory ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#705 |
Zakorzenienie
|
neska951 chyba coś w powietrzu wisi z tym spadkiem energii, bo ja wczoraj tak miałam. Dzisiaj też niekoniecznie dobrze :/
ejj, mam nadzieję, że w ciąży nie ma żadnych przeciwwskazań do pedicure??? bo się zapisałam na piątek. Nie wiem jak wytrzymam jak obca ręka będzie dotykać moich stóp, ale mam nadzieję, że dam radę ![]() ja znowu przespałam pół przedpołudnia ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-05-25 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#706 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#707 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry moje modelki kochane
![]() Ja sie tylko na szybciaka melduje.. TZ ma do piatku wolne wiec ruszamy w plener gdzies.. Choc mowiac szczerze nie chce mi sie.. Dola mam.. Zla jestem sama na siebie.. Wczoraj wieczorem zona szwagra urodzila coreczke.. A ja wtedna i zazdrosna istota nie umialam zadzwonic z gratulacjami.. Normalnie otworzylam dziub i ...bek. Wstyd mi za sama siebie ![]() Kasiorku ![]() ![]() Basiu jak sie czujesz? Jak plamienia? Jak synek? Antybiotyk zadzialal?? |
![]() ![]() |
![]() |
#708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą 'awersją' do dzieci to tak jest chyba. Ja nigdy nie lubiłam obcych... w sensie cudzych dzieci, i... nadal nie lubię chyba. Jak byłyśmy u znajomej teraz co ma 8 miesięczną córkę i ta chciała mi małą dać na ręce, to zaraz oddałam ją mamie... nie chciałam mieć z nią nic wspólnego... normalnie nie mogłam na nią patrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Hejko
dziewczyny nie łamcie się , Ja mam ślicznie świezo zrobiony peddicure z paznokciami ale jak dzisiaj zamykalam zamrazarke to rąbnęłam w paznokcia dużego palucha w stopie oooo, krew popekany paznokiec , spuchniety i boli narazie go zawinelam , jak sie troche podkuruje to pojde ratowac frencza |
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaa zainspirowałyście mnie zrobię sobie na ciemno paznokcie będą ładnie prezentowały się z aparatem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
Fiolusiek - wysłałam Ci zaproszenie do klubu
rozgość się i oczywiście czekamy na foteczkę |
![]() ![]() |
![]() |
#713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja paznokcie mam na blady pomarańcz, ale chyba zaraz zmyje i wymyślę jakiś inny kolor, bo w tym się jakoś nie czuję :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za to do innej kobitki, która też jest w ciąży ale jest Aniołkową mamą z przed 2 lat - mogę jeździć codziennie i wcale mi nie przeszkadza jej brzuszek ![]() A moje pazurki...no cóż .... wołają o manicure ![]() Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#716 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra, ja się wyspowiadałam. Która następna? ![]() vvitaminka powodzenia! Trzymam kciuki i czekam na relację z pracy i oczywiście zdjęcie. ![]() Cytat:
![]() Mnie też zazdrość zżera ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
eee, u na z poznaniem to żadna romantyczna historia... Chodziliśmy razem do klasy w LO
![]() Cytat:
![]() normalnie tragedia, koniec świata, chyba poszłabym się rzucić z mostu jak bym miała taki problem... No i cały czas wypytuje mnie co i jak a ja NIE mam ochoty z nikim rozmawiać o ciąży. Nie wiem dlaczego. Forum jest jedynym miejscem gdzie o tym piszę, i z tż rozmawiam. Ale zauważyłam jak byłam u tej znajomej teraz że z nią na spokojnie mogłam pogadać. Ona jest po 3 # i rozumie dobrze co się dzieje. Powiedziałam jej że jestem w ciąży, bo zapytała co lekarz powiedział i czy się staramy... i nie było tekstu u niej że przecież MUSI być dobrze, bo wie, że w takich wypadkach nic niestety nie musi... za to było 'wiem jak się boisz' Ojj, weszłyście dla mnie na grząski teren dziewczyny... Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-05-25 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Zadomowienie
|
Opowieści o poznaniu TŻ-a tak? No dobrze...z powodu samotności zamierzałam spróbować życia z pewnym lalusiem, którego moja serdeczna koleżanka nie była w stanie strawić
![]() Zwrócił moją uwagę jeden "kolega", z którym (zamiast z ówczesnym towarzyszem) miło gawędziliśmy cały wieczór. Ale ponieważ z kimś tam przyszłam to i grzecznie wyszłam. Następnego ranka zadzwoniła serdeczna koleżanka i zapytała: "Kasiu, czy ja mogę dać Twój numer tel temu sympatycznemu koledze, z którym wczoraj rozmawiałaś?" Powiedziałam, że może a ona na to: "to dobrze, bo on za chwilkę ma do Ciebie zadzwonić ![]() Przyznała się oczywiście dopiero po jakimś czasie, że specjalnie zaprosiła go wtedy i nalegała, żebyśmy wszyscy byli. Liczyła na to, że się "spiknimy". No i dalej nie trzeba wiele tłumaczyć... jesteśmy razem 4 latka, od stycznia w małżeństwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zapodałam wiśniowy brąz ![]() Inutil u nas też nuda jeśli chodzi o poznania bo my tez ze szkoły średniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#720 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ojjj, no to uciekamy z niego szyyybciutkoooo!!! Inutilku, wcale nas tam nie było ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Kasiorek211 Czas edycji: 2011-05-25 o 13:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:59.