Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-01, 10:38   #1711
Kasiorek211
Zadomowienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
A z innej beczki podobają się wam pierścionki na stopę ?

http://allegro.pl/distile-pierscionk...3.html#gallery

Ja jestem fanką złota więc pierwszy i drugi niestety na moich paluszkach koślawych nie wyglądają ładnie
Kasiorek211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:40   #1712
agatkaa1
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
A z innej beczki podobają się wam pierścionki na stopę ?

http://allegro.pl/distile-pierscionk...3.html#gallery
Nita podobają mi się kiedyś swego czasu miałam taki

u mnie dziś zupka ogórkowa właśnie wcinam bo miałam na nią taką ochotę że hej a Wy co robicie na obiad?? no i do tego mam spagetti dla Tżta

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2011-06-01 o 10:42
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:41   #1713
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Ale jest wymieniony w wątku na wizażu "tego ginekologa nie polecamy?"
Każdy osobnik jest innywięc ma też prawo mieć inne zdanie. Ale ja wierzę bardziej tobie niż rozhiteryzowanym nieznajomym, które oczekują uśmiechu na twarzy lekarza i powitania na czerwonym dywanie od progu...
Stary 2011-06-01, 10:42   #1714
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasiorek211 Pokaż wiadomość
Każdy osobnik jest innywięc ma też prawo mieć inne zdanie. Ale ja wierzę bardziej tobie niż rozhiteryzowanym nieznajomym, które oczekują uśmiechu na twarzy lekarza i powitania na czerwonym dywanie od progu...

Cofnij się o stronę bo jeszcze Ci cosik dopisałam Ale ja ostatni jestem głównie rozhisteryzowana ...

Nita pierścionek fajny ale czy wygodnie się w nim chodzi
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:42   #1715
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Ale jest wymieniony w wątku na wizażu "tego ginekologa nie polecamy?"
Wiesz zawsze możesz sie na mnie powołać heheheh wysłałam do niego kilka koleżanek to potem mówił że przysyłam mu "ciężkie "prypadki i śmiał się A ostatnio jak była moja mama u nieo to pytał jak tam u mnie czy ciśniniemi spadło hehehehe A teraz to pamięta mnie na pewno bo dawno takiego wyjca w gabinecie nie miał hihhi
a gdzie on przyjmuje?
Stary 2011-06-01, 10:44   #1716
Nita6
Zakorzenienie

Soffciaa - To że każda ciąża jest inna to się już sama o tym przekonała bo suma sumarum to moja trzecia , i w dwóch pierwszych ( druga zakonczona w 11tc #) miałam bóle (.)(.) że nawet ich dotknąć nie mogłam , kawe tez mi od razu odrzuciało
a teraz ? cyce w ogóle nie bolą , mam ochotę na kawę , i całkiem inaczej się czuję , i nie ze względu że niby na inną płeć bo znowu będę mieć dziewczynkę

także z tymi objawami to róznie bywa , mogą ale nie muszą być
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:46   #1717
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
Cofnij się o stronę bo jeszcze Ci cosik dopisałam Ale ja ostatni jestem głównie rozhisteryzowana ...

Nita pierścionek fajny ale czy wygodnie się w nim chodzi
A myślisz, że ja to spokojna będę i nie będe wyć??? Otóż - będę napewno. Przeciez będę musiała opowiedzieć po kiego do niego przyszłam. Zabroni Ci kogokolwiek przysyłać i tyle z tego będzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 10:51   #1718
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

ok ja uciekam, jeśli będę na wizycie, to po napiszę co i jak
buziaki, miłego dzionka

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 10:55   #1719
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
A myślisz, że ja to spokojna będę i nie będe wyć??? Otóż - będę napewno. Przeciez będę musiała opowiedzieć po kiego do niego przyszłam. Zabroni Ci kogokolwiek przysyłać i tyle z tego będzie

Hahaha no co Ty ja same buczki mu podsyłam zatem sopkojnie...Jego generalnąwadą jest to że po nim nie widac emocji wydaje się oschły i nieprzyjemny, i mówi do stałych pacjentek bezosobowo,ale ja chodzę do niego ok 10 lat , i teraz jak poroniłam to mówił że to normalne że wada genetyczna że kobiety ronią a widziałam że miał łzy w oczach i jak wychodziłam i szedł za mną, bo on wychodzi po pacjentki na korytarz" połozył mi rękę na ramieniu i powiedział "będzie dobrze niech się nie martwi"
ale ja to już w galopie byłam a on biedaczek nie wiedział co ma zrobić Zresztą potem jeszcze wielerazy u niego wyłam bo przecież cały czas mnie boli i teraz jak go widzę i mam opowiadać że mnie boli to czasem nie wytrzymuje i buczę

a przyjmuje w przychodni na Chełmskiej Jak zdecydujesz się na wizytę daj znak sygnał podam Ci moje nazwisko . Telefon do poradni zamieszczę wieczorem bo teraz jestem u rodziców

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2011-06-01 o 11:00
Stary 2011-06-01, 10:55   #1720
agatkaa1
Zakorzenienie

Wiecie co zrobiłam?? na blacie leżał seler i pietruszka a dalej było sporo wody bo wcześniej mieso się rozmrażało i zapomniałam pościerać no i wzięłam ściereczkę podniosłam warzywa i myślę pościeram i schowam od razu do lodówki a w zlewie sterta garów no i zamiast wziąść warzywa do lodówki wrzuciłam do brudnych garów do zlewu spanie mnie męczy ale muszę pierw Tż wyprawić do pracy

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-06-01, 11:01   #1721
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sofciaa Pokaż wiadomość
ok ja uciekam, jeśli będę na wizycie, to po napiszę co i jak
buziaki, miłego dzionka
Trzymam z całej siły kciukasy

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ----------

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Wiecie co zrobiłam?? na blacie leżał seler i pietruszka a dalej było sporo wody bo wcześniej mieso się rozmrażało i zapomniałam pościerać no i wzięłam ściereczkę podniosłam warzywa i myślę pościeram i schowam od razu do lodówki a w zlewie sterta garów no i zamiast wziąść warzywa do lodówki wrzuciłam do brudnych garów do zlewu spanie mnie męczy ale muszę pierw Tż wyprawić do pracy

hihihi dobre
Stary 2011-06-01, 11:02   #1722
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Hej

Ja nie byłam u lekarza, idę w przyszłym tygodniu. Byłam w szpitalu na badaniach, bo na przyszły tydzień muszę mieć, potem na rynku po zakupy jakieś i jestem w domu...

Najchętniej bym się położyła spać i obudziła się na 5 tygodni w II trymestrze

przy okazji poprosiłam żeby pani mi ciśnienie zmierzyła i miałam 90/60

na obiad robię gołąbki. To znaczy kupiłam kapustę i mielone i będę próbować bo jeszcze nigdy nie robiłam

Ania nie waż mi się robić testu w dzień @ i ani dnia wcześniej
Lucy Ja zawsze korzystam z tego bloga, dla mnie jest genialny i dzięki niemu potrafię robić torty
Kasiorek211 a będziesz mogła panikować ile wlezie... damy radę. Zresztą w waszym przypadku to jest inny strach, bo jednak u nas najgorszy jest I trymestr, potem jakoś napięcie chyba opada i strach jest jednak mniejszy - taką mam nadzieję.
sofciaa Jak nie dasz rady iść do lekarza to jedź na IP. Powiedz że plamiłaś, że cię boli. Powinni zrobić usg, przebadać. Zawsze będziesz spokojniejsza. ja jak ostatnio byłam to trafiłam na pielęgniarkę która powiedziała że w ciąży ze wszystkim warto przyjeżdżać.A tak będzie wszystko dobrze i odeślą Cię do domu, a ty spokojniejsza
Nita6 Ale ja Ci zazdroszczę tych ruchów...
Alfahelisa ja nie musiałam po # sprawdzać, musiałam iść dwa tygodnie później z wynikami ze szpitala na kontrolę. Ale co lekarz to co innego. Trzymaj się bo to ciężki czas...
Agata ty to nieźle zakręcona jesteś...

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-06-01 o 11:05
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:10   #1723
natalia_23
Zakorzenienie

nadrobiłam zaległości w 3h chyba 2 strony napisałyście

sofcia trzymam mocno za ciebie i fasolkę

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:20   #1724
Nita6
Zakorzenienie

ja tylko poszłam poodkurzać , pościerać kurze , uciąć kwiaty do flakonu a tu tyle napisane
ha hah , tu żeby być na bierząco trzeba co chwila zaglądać

teraz idę na góre pościel dla gości zmienić , wróce to napewno znowu będzie coś do czytania
Stary 2011-06-01, 11:31   #1725
sofciaa
Zadomowienie

GG do sofciaa

Ajj mocno trzymałyście te kciukasy, bo pójdę do lekarza mój chrzestny mnie poratował kochany człowiek co za ulga więc odezwę się po wizycie

25.02.2011 [*] Aniołek

Co nie zabije...

17.01.2012 Córcia
sofciaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:32   #1726
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Ajj mocno trzymałyście te kciukasy, bo pójdę do lekarza mój chrzestny mnie poratował kochany człowiek co za ulga więc odezwę się po wizycie
No to czekamy

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-06-01, 11:33   #1727
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Nita podobają mi się kiedyś swego czasu miałam taki

u mnie dziś zupka ogórkowa właśnie wcinam bo miałam na nią taką ochotę że hej a Wy co robicie na obiad?? no i do tego mam spagetti dla Tżta
my już po obiedzie Tż na szczęście zdążył wrócić z przychodni.
Zrobiłam ziemniaczki, kotlet z piersi kurczaka i do tego fasolkę szparagową i ćwikłę z chrzanem
Aaa.. i kompot truskawkowy

Wiatraczek już stoi w pokoju ale fajnie wieje

nita, ale fajnie, że mała już daje o sobie znać
ciekawe jak to jest czuć ruchy

Wiecie co, chyba dostanę ten głupi okres... zaczyna mi się psuć humor. A ja tak mam na ok. tydzień przed @. Tyle czekałam na powrót tż
, a jak wrócił, to prawie się z nim pokłóciłam......o pierdołę! :/

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
powodzenia
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 11:38   #1728
agatkaa1
Zakorzenienie

Lucy nie przejmuj się ja wczoraj się nie mogłam doczekać Tżta a jak przyszedł to się na niego wydarłam za nic ot tak sobie bo miałam taki kaprys

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2011-06-01, 11:41   #1729
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

A ja normalnie wymiękam. Oglądam jakiś program na tvn style i mówią cały czas o poradniku o bliźniakach co te dwie kobiety jakieś ( hihi, wiecie o co chodzi ) i te mówią, jak to było z bliźniakami a mi już łzy lecą :brzy dal:

Cytat:
noo, to koniecznie daj znać i spokój, spokój, spokój....

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Zrobiłam ziemniaczki, kotlet z piersi kurczaka i do tego fasolkę szparagową i ćwikłę z chrzanem

Wiecie co, chyba dostanę ten głupi okres... zaczyna mi się psuć humor. A ja tak mam na ok. tydzień przed @. Tyle czekałam na powrót tż
taki humor to nie tylko na @ jest my wiatrak mamy już od jakiegoś czasu wyciągnięty i wieje non stop - nawet w nocy ;]

a obiadek i ciasto... dogadzasz temu tż

ale ja nie jestem gorsza, już wyszukałam jak zrobić gołąbki, do tego rolada ze śmietaną i truskawkami i muffinki razowe z rabarbarem bo rodzice przychodzą do nas na kawę z okazji dnia dziecka...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 11:46   #1730
Nita6
Zakorzenienie

Ja gołąbki mam od wczoraj
zaraz sobie zagrzeję skoro tak gadacie o obiedzie

też ogladam TVN style
Stary 2011-06-01, 11:49   #1731
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:

powodzenia
Rewelacyjne uczucie. Przynajmnie na początku. Miałam okazje cieszyć się nimi 4 tygodnie - siedziałam czasem w pracy i specjalnie się usadawiałam na fotelu, żeby się mały poruszał. Już nie mogę się doczekać ponownych wybryków
Stary 2011-06-01, 12:03   #1732
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

Lucy Ja zawsze korzystam z tego bloga, dla mnie jest genialny i dzięki niemu potrafię robić torty
wszystko dobrze i odeślą Cię do domu, a ty spokojniejsza
tortów jeszcze nigdy nie robiłam, ale raz przymierzałam się do czekoladowego z orzechami. Ona wszystko tak fajnie tłumaczy, a w razie wątpliwości można napisać zapytanie - odpowiada błyskawicznie
robiłam dużo serników i ciast z owocami wg jej przepisów.

Cytat:
taki humor to nie tylko na @ jest my wiatrak mamy już od jakiegoś czasu wyciągnięty i wieje non stop - nawet w nocy ;]

a obiadek i ciasto... dogadzasz temu tż

ale ja nie jestem gorsza, już wyszukałam jak zrobić gołąbki, do tego rolada ze śmietaną i truskawkami i muffinki razowe z rabarbarem bo rodzice przychodzą do nas na kawę z okazji dnia dziecka...
dogadzam, dogadzam mój tz jest bardzo szczupłym mężczyzną i miałam nadzieję, że po ślubie się to zmieni. Niestety każdy nam dogryza, że go nie karmię i nie tuczę, bo w ogóle nie tyje... A co ja mam na to poradzić taką ma naturę

Cytat:
Rewelacyjne uczucie. Przynajmnie na początku. Miałam okazje cieszyć się nimi 4 tygodnie - siedziałam czasem w pracy i specjalnie się usadawiałam na fotelu, żeby się mały poruszał. Już nie mogę się doczekać ponownych wybryków
może kiedyś będzie mi dane to poczuć
Stary 2011-06-01, 12:08   #1733
agatkaa1
Zakorzenienie

no i u mnie pada deszczyk nie na darmo mnie spanie męczyło

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
dogadzam, dogadzam mój tz jest bardzo szczupłym mężczyzną i miałam nadzieję, że po ślubie się to zmieni. Niestety każdy nam dogryza, że go nie karmię i nie tuczę, bo w ogóle nie tyje... A co ja mam na to poradzić taką ma naturę
u mnie jest to samo

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-01, 12:17   #1734
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
no i u mnie pada deszczyk nie na darmo mnie spanie męczyło

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

u mnie jest to samo
tak? też taka chudzina? bo mój przy 180cm waży chyba ledwo 60kg :/
je normalnie, ale ma bardzo szybkie spalanie.

Wysłałam go niedawno do lekarza, by się przepadał, czy nie ma jakiegoś pasożyta Ale nie.. Wszystko jest ok. Lekarka mu powiedziała, że jest zdrowym, szczupłym mężczyzną :/
Stary 2011-06-01, 12:22   #1735
Kasiorek211
Zadomowienie

Cytat:
tak? też taka chudzina? bo mój przy 180cm waży chyba ledwo 60kg :/
je normalnie, ale ma bardzo szybkie spalanie.

Wysłałam go niedawno do lekarza, by się przepadał, czy nie ma jakiegoś pasożyta Ale nie.. Wszystko jest ok. Lekarka mu powiedziała, że jest zdrowym, szczupłym mężczyzną :/
oj oj oj...to moje szczęście z chęcią odda parę kilo....ma 185 cm wzrostu i waży....117 kg!!! Z tym, że jest "dobrze" zbudowany - klata, barki to sporo ważą po wspólnym zamieszkaniu zgubił parę kilo bo staram się dogadzać warzywkami i owocami

Mam mały problem jak go zezłoszczę i nie może sobie ze mną poradzić to mnie po prostu na łopatki rozkłada i ...łaskocze aż obiecam, że będę już grzeczna
Stary 2011-06-01, 12:22   #1736
shehzadi
Zadomowienie

Cytat:
Cieszę się bardzo. I trzymam kciuki.

Dziewczyny, Wy ciągle o tym gotowaniu. Aż mi głupio, bo ja to jestem antytalentem kulinarnym. U nas podział jest taki, że Tż gotuje a ja sprzątam. On jest mistrzem patelni, nie znam nikogo, komu nie smakowałoby to co on ugotuje. Tyle, że jadamy bardzo ostre potrawy.

Lucy, agatkaa u nas to ja jestem takim chudzielcem i za nic nie mogę przytyć

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:34   #1737
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

hihi, byłam na zakupach i wszystko mam, zabieram się za gołąbki i resztę. Trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że wyjdą

jak macie tvn style to jest fajny wywiad z anią przybylską. Wiedziałyście że ona straciła dziecko w 19tc???

Lucy ja pierwszy upiekłam właśnie z jej przepisu i zostałam wierna - ciasta, ciasteczka i torty - tylko z tej strony. Ostatnio robiłam ciasto truskawkowo-rabarbarowe
Stary 2011-06-01, 12:36   #1738
Daria16071989
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

powodzenia
Oj Lucy nie koniecznie takie objawy muszą być na @ Ja ostatnio byłam tak rozdrażniona,że wytrzymać ze mną nie szło,wszystko mnie wkurzało. Nawet siora mi się pytała co ja taka nerwowa jestem,czyżbym w ciąży była? A ja jej odpowiedziałam,że może.. Bo w poprzedniej też na początku byłam nie do zniesienia więc od razu jej na myśl to przyszło i co? Okazało się,że jestem Trzymam żebyś nie dostała @ i zobaczyła II krechy na teście
Sofciaa będzie dobrze z Tobą i Twoją fasolką,zobaczysz Ja trzymam
A mój tż to nie jest taki chudzielec jak Ci Wasi Panowie hehe ;p Mój ma 175 wzrostu a waży 89 kg hehe ;p Za to jest zbudowany górą a dupkę ma małą hihi

Moje dwa aniołki:
25.02.2011 [*]
12.06.2011[*]
Daria16071989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:36   #1739
kasiahexe
Zadomowienie

Dziewczyny ja za wam nie nadążam!!!! wypadało by mi nie chodzic do pracy zeby nadrabiac to wszystko co piszecie czasami uda mi sie na telefonie poczytac co tam piszecie ale odpowiadac to mi ciezko :/

Cytat:
Napisane przez Ania ania23 Pokaż wiadomość
ojjj dziewczyny jak mnie kuszą te testy, które schowałam głęboko głęboko.... ciekawe czy 5 dni przed@ by wyszedł :brzyda l: wiem wiem nie wolno robic proszę przywołac mnie do porządku
kochana przeczytaj sobie moj wczorajszy post :/ bedzesz wiedział jak człowiek sie czuje po zrobieniu wczesnie testu :/

Cytat:
ja mam na dzisiaj umówioną wizytę, na 16:05... ale nie wiem czy pójdę ;/ bardzo możliwe, że będę zmuszona przełożyć... mam nadzieję, że do tego nie dojdzie, bo czuję że coś chyba jest nie tak...
kochana bedzie dobrze trzymam Kciuki za Was
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-01, 12:45   #1740
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
hihi, byłam na zakupach i wszystko mam, zabieram się za gołąbki i resztę. Trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że wyjdą

jak macie tvn style to jest fajny wywiad z anią przybylską. Wiedziałyście że ona straciła dziecko w 19tc???

Lucy ja pierwszy upiekłam właśnie z jej przepisu i zostałam wierna - ciasta, ciasteczka i torty - tylko z tej strony. Ostatnio robiłam ciasto truskawkowo-rabarbarowe
trzymam kciuki na pewno wyjdą znakomite gołąbki!!

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Cieszę się bardzo. I trzymam kciuki.

Dziewczyny, Wy ciągle o tym gotowaniu. Aż mi głupio, bo ja to jestem antytalentem kulinarnym. U nas podział jest taki, że Tż gotuje a ja sprzątam. On jest mistrzem patelni, nie znam nikogo, komu nie smakowałoby to co on ugotuje. Tyle, że jadamy bardzo ostre potrawy.

Lucy, agatkaa u nas to ja jestem takim chudzielcem i za nic nie mogę przytyć
no widzisz, tak to już jest, że nikt nie jest idealny... jak nie za dużo kilogramów, to znowu ktoś ma za mało... Jak nie za niska, to za wysoka. Nie te włosy, nie ten kolor skóry.Ech :/ ja mam wielki kompleks, z którym staram się walczyć, mianowicie mam szparę między zębami, która mnie wku****ia, marzę o aparacie - może kiedyś go założę Może nie jest wielka jak u Karolaka, no ale jednak jest :/

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

aha, zaraz idę do miasta.
Muszę wejść do kościółka się wyspowiadać przed chrzcinami, bo jutro będę w pracy 12h. a w piątek już jedziemy.

Pomodlę się przy okazji i zapalę świeczuszkę za nas wszystkie. Za nasze wątpliwości, niepewności. Za marzenia, za dwie kreseczki na testach, za zdrowie nasze i naszych Małych Perełek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości