|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Cytat:
![]() ![]() Nita nie przesadzaj bo niby grubasek ale co jest w środku tego brzuszka?? sama radość i szczęście ![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... - perypetie Aniołkowych Mam część II
Wiem wiem , brzusiu jest słodziutki \ale moje kitki ? codziennie je masuje zeby tego cellulitu nie bylo
bo lato idzie i trzeba bedzie w krotkich gaciach ganiać ale są postępy |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!!
vvitaminka no widzisz... facet po prostu potrzebuje trochę czasu... może się poprawi i będzie lepiej ![]() natalia_23 może rzeczywiście to stres, ale jak tu wyluzować... ![]() nita niezła ta zachcianka... chyba tż jej nie spełni... ja wczoraj miałam ochotę n shake z mcdonalda. I odwiedziliśmy dwa, bo w pierwszym zepsuła się maszyna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny.. Tak Was sobie podczytuje i powiem Wam,że chyba te ostatnie dni były jakieś kłótliwe bo ja też pokłóciłam się z moim tż-em znaczy się dokładnie nakrzyczałam na niego i się popłakałam
![]() ![]() Wogóle od paru dni jajniki nie dają mi spokoju,tak mnie jeden kuje,że nie wiem jak mam siedzieć,a dzisiaj to już w ogóle jest jakaś masakra,podbrzusze mnie boli,jajnik kuje .. Mam nadzieję,że to nie na zbliżającą miesiączkę bo w głębi duszy modlę się żeby nie przyszła ![]() ![]() ![]() ![]()
Czas Nie Leczy Ran.. On Tylko Przyzwyczaja Do Bólu ![]() Moje dwa aniołki: ![]() ![]() Edytowane przez Daria16071989 Czas edycji: 2011-05-21 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Może te kłótnie to przez elektryczność w powietrzu? ![]() Daria jak już nie możesz wytrzymać, to zrób 26go, ale jeżeli nie wyjdzie, to możesz mieć dzień do ![]()
![]() |
#247 | ||
Zadomowienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _______________ 17.09.2006 Kamilek 07.11.2010[*] Mój Aniołek 10.02.2011[*] Mój Aniołek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam w mieście, wymienić grę na PS, mam nadzieję, że koleś mi dobrze doradził i będę zadowolona
![]() ![]() ![]() Może przy okazji wytargam z pudła moje wełny i porobię parę kulek ![]() teraz muszę chociaż trochę łazienkę ogarnąć bo zarasta kurzem ![]() Daria16071989 Ja mimo wszystko bym zrobiła w dniu, kiedy @ ma przyjść. Albo nawet poczekała ze dwa dni... Ale wiem, że to łatwe nie jest, więc kiedykolwiek nie będziesz robić testu to trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
a co tu taka ciiiisza ??? wygrzewaja sie wszystkie co??
![]() daria ja jakbym byla na twoim miejscu to bym nie wytrzymala...ostatnim razem mialam przeczucie ze jestem w ciazy, ze wzgledu na bole w podbrzuszu ktore nigdy nie wystepowaly i zrobilam test...5 dni przed okresem ![]() inutil no to wolna chata dzisiaj ![]() ![]() ![]() basiu to skoro ty tak wczesnie padasz to o ktorej wstajesz?? a co sie stalo ze dzisiaj nikt o jedzeniu nie pisze?? haaa?? ja ide robic pasztet z soczewicy ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- a co kulasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
No, chyba wszystkie na słoneczku siedzą
![]() robię korale i kolczyki z filcu ;-) kurde, posprzątałam łazienkę, tak z grubsza tylko i umyłam podłogę w przedpokoju i padam. Jestem zmęczona jakbym maraton przebiegła... a jedzenie... dzisiaj kiepsko, ale zaraz zabieram się za zupę ze szparagów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie.
Ja jestem po południowej drzemce, ostatnio często mi sie to zdarza. vitaminka - cieszę się, że z TŻ wszystko OK i teraz Wam się bedzie układać. Chyba mężczyźni tak mają, ze nawet jak cierpią to nie umieją o tym rozmawiać. daria - mi test teraz wyszedł pozytywny 3 dni przed @. A w poprzedniej ciąży po terminie @ więc to nie reguła. Jak nie wyjdzie 26 to zrobisz po kilku dniach. Co do tych testów owulacyjnych dziewczyny to tez polecam, bo sama stosowałam i udaje się ustalić owulację zwałaszcza przy różnej długości cyklach. Toto - mysię jeszcze nie znamy, witaj ![]() inutil, nita - ja nie mam jeszcze zachcianek, tylko mnie mdli na jedzenie ![]() ![]() Jak byłam w ciąży z córką to jadłam codziennie marsy (batony) - skończyło się to nadwagą 10 kg mi zostało ![]() Dziewczyny z tego co się doczytałam na 1szej stronie to jestem tu najstarsza mamuśką ![]() Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2011-05-21 o 17:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() chociaz oczy naciesze ![]() powiem Ci ze ja przez pierwsze 15 tyg ciazy bylam jakby po mnie walec przejechal... sprzatalam zawsze na raty ![]() ![]() ![]() potem jak reka odjal. explozja energii.. tak wiec wszystko przed toba kochana.. ![]() a jak zupe ze szparagow robisz ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- witam kolezanke ![]() ![]() a wlasnie apropos listy, prosilabym o dopisanie.. magda 26l , aniolek10.05.2011, kibicujaca ![]() amilcia wydedukowalam ze ty jestes zafasolkowana szczesciara ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Wtajemniczenie
|
toto - to dopiero 3 tydzień. W poniedziałek mam pierwszą wizytę, tak, że wszystko przede mną.
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to trzymam kciuki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
witam, wkońcu dotarłam...
![]() ![]() kibicujaca.. Na razie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w ktorym tyg odszedl twoj aniolek? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#258 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy co mi "doktory" powiedza.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
Amilcia -ty masz już jakieś potomstwo ?
ile masz latek że mówisz że najstarsza ? z tymi dolegliwościami to tak jest , pierwsze tygodnie to spanie , spanie , spanie , i na nic nie ma sie ochoty ale teraz ja już jestem elegancka , nie mam dolegliwosci i sił mam co nie miara wiadomo człowiek musi się oszczędzać ale jakos checi są wieksze do wszystkiego i w ogole jakos wiecej radosci |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z pracy. Jestem wykończona. Tak mnie bolą plecy
![]() A jutro znowu 12h ![]() Zaraz wstawiam lasagne do piekarnika, co będę miała na jutro do pracy. No i mąż żeby nie umarł z głodu jutro ![]() Inutil, to ślub Wam się szykuje? czy tylko kawalerskie? Widziałam dzisiaj zdjęcia w Twoim albumie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
dzień upalny !!!
jakie dzisiaj plany ? ja jade do rodziców na cały dzionek więc odezwę się wieczorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ja od 6 spać nie mogę ![]() toto1 jak coś ukulam to pokażę, już kiedyś pokazywałam jakieś korale - ale spokojnie, nie są to żadne cuda ![]() lucy noo, idziemy na wesele za tydzień. A ja jeszcze szafy nie otworzyłam i nie wiem co nałożę, w razie czego muszę na jakieś zakupy jechać, ale mi się nie chce ![]() cookie24 dobrze, że nas w końcu znalazłaś ![]() ojj, nita to miłego wypoczynku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Ja mam straszny katar
pól nocy nie mogłam spać , jestem strasznie wypompowana |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
ojj, niecierpię kataru
![]() chyba się ubiorę i pojadę do lidla po jakieś śniadanie ![]() Edytowane przez inutil Czas edycji: 2011-05-22 o 08:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Witam Was Kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#266 |
Zakorzenienie
|
Daria
to trzymamy kciuki , test zrób wtedy jak poczujesz że to odpowiedni moment. Wiem pewnie kusi aby zrobić już, zrób jak uważasz My tu wszystkie trzymamy kciuki za II kreseczki |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Czas Nie Leczy Ran.. On Tylko Przyzwyczaja Do Bólu ![]() Moje dwa aniołki: ![]() ![]() Edytowane przez Daria16071989 Czas edycji: 2011-05-22 o 09:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Witaj Cookie ;* Ja straciłam swoje maleństwo w 8t6d a dowiedziałam się o tym w 13tygodniu ;( Co do starań to powiem Ci tak: # miałam 27.02.2011 i teraz w maju się starałam i czekam na wyniki. Czekałam prawie 3 miesiące chociaż żałuję,że nie zaczęłam prędzej starań bo być może już bym miała fasolkę
![]() ![]() ![]() Aha i nie masz co myśleć czy nie popełniłaś jakiegoś błędu bo domysły już Ci nie zwrócą Twojego maleństwa ![]() ![]()
Czas Nie Leczy Ran.. On Tylko Przyzwyczaja Do Bólu ![]() Moje dwa aniołki: ![]() ![]() Edytowane przez Daria16071989 Czas edycji: 2011-05-22 o 09:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
Witaj Daria16071989, Trzymam kciuki za dwie kreseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.