|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
66 | 65,35% |
Nie |
26 | 25,74% |
Nie wiem |
9 | 8,91% |
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: E-papierosy :)
Standardowa pojemność to znaczy jaka??? Są naprawdę różne. Czasami niższa cena jest wynikiem własnie słabszych baterii czy jakości liquidu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Przyczajenie
|
1100 jest a liquid to blackline
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, mam pewien problem związany z e-papierosem, może ktoś miał podobnie i mi pomoże. Palę e-papierosa od około miesiąca i mniej więcej od tygodnia, za każdym razem jak zapalę bolą mnie płuca i serce
![]() ![]()
Nie wiem jak Ty, ale ja żyję RAPEM. Edytowane przez Ercola Czas edycji: 2013-12-19 o 13:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
BAN stały
|
Mi ostatnio przypadł do gustu koncentrat brzoskwiniowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
BAN stały
|
Pani mi mówiła, że dodaje się to do liquidu, więc sobie wymieszałam jak mi smakowało najbardziej i jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Konto usunięte
|
Od tygodnia siedzę na forach o e-paleniu i poległam
![]() Szukam czegoś na start. Palę do paczki dziennie (czasem, chociaż rzadko 1/3 paczki, czasem paczka ledwo mi wystarcza ![]() Myślę nad tym zestawem http://sklep.cigito.pl/e-papierosy-c...111967000.html ewentualnie http://sklep.cigito.pl/e-papierosy-c...2go-basic.html I liquidami Boge/Dekang z tej samej strony. 11mg chyba Dobry wybór? Coś jeszcze warto dokupić na początek? Generalnie zależy mi żeby bateria trzymała te 10h, gdy jestem w pracy i żeby mieć zapasową sztukę w razie czego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Koniecznie kup zapasowe grzałki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
Ja zalapalam się na akcje darmowych e-paperosow jednorazowych na esmokingworld i mentol całkiem smaczny, a 18-stka. Jeden poszedl jako prezent pod choinkę dla palacza
![]() Często na funku jestem, Sorry. Edytowane przez holaseniorita Czas edycji: 2013-12-26 o 01:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wystartowałam od 11-12, była za słaba (bardzo długo paliłam, żeby zaspokoić głód nikotynowy), chwilę paliłam 25 (i wtedy faktycznie paliłam tyle, co normalnych fajek), teraz mam 18. Na 12 zamierzam przejść w przeciągu paru miesięcy. Na początku łatwo ponoć przesadzić - e-fajka nie drapie tak w gardło, nie tworzy wokół Ciebie ciężkiej chmury, dużo można "spalić" bez negatywnych doznań...i podtruć się nikotyną. Ja doświadczyłam lekkiego bólu głowy mojego pierwszego dnia z e-fają. Byłam tak zachwycona, że nie moglam się od niej odkleić. 25 jest na tyle mocna, że od razu to czujesz (to takie nikotynowe mrowienie charakterystyczne) i nie będziesz "pykać" godzinami, dlatego mi się wydaje najlepsza na początek dla osoby, która dopiero "przesiada się" z analogów. Ale to jest bardzo indywidualna sprawa, to, co najlepsze dla jednej osoby, dla innej będzie kiepskim wyborem. Więc nie masz innego wyboru-musisz trochę pobawić się w królika doświadczalnego i sprawdzić, co w Twoim przypadku spisze się najlepiej. Plus tego taki, że testowanie jest bardzo przyjemne. Mam do Was pytanie...wciąż poszukuję dla siebie wymarzonych liquidów ^^. Uwielbiam słodkie liquidy, nie ma poziomu słodyczy, którego nie akceptuję, im bardziej landrynka z karmelem i posłodzoną watą cukrową, tym jestem szczęśliwsza. Macie jakieś super-mega-ultra-uber słodziaki, które polecacie (informacje o liquidach, które były dla Was zbyt słodkie też mile widziane...będę wiedziała, co kupić ![]() Aktualnie pykam poziomkę z p1 oraz cafe latte z Liqueen, są pycha, ale szukam czegoś słodszego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Konto usunięte
|
Ślicznie dziękuje za pomoc!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam mega słodziaków ale ostatnio pojawiają się na all mieszanki, nawet niezłe ![]()
![]() |
![]() |
#376 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Przyczajenie
|
Witam, czy moze ktos mi odpowiedziec na pytanie czy grzalka z volisha ego3 crystal3 po wczesniejszym usunieciu knota bedzie pasowac do volisha atom ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Raczkowanie
|
Na początek zmień liquid. Bardzo dużo moich znajomych miało podobne odczucia, ale jak sobie dopasujesz dawkę i jakość olejku to powinno pomóc. Sprawdzałaś czy nie jesteś uczulona na którykolwiek składnik liquidu?
Spotkałam się wiele razy z opinią, że takie objawy to reakcja organizmu na brak substancji smolistych w analogowych papierosach. Ale to zależy od organizmu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, na ile wam wystarcza buteleczka liquidu? Pytam z ciekawości, już nie palę e-fajki. Bo u mnie i tż to były maksymalnie 3 dni... Jakoś to paliliśmy i paliliśmy bez umiaru... I też wam ten olejek paruje? Jak zostawialiśmy załóżmy do połowy napełniony na noc to rano była 1/4 albo i mniej. Zrobiliśmy raz doświadczenie i owinęliśmy fajkę szczelnie folią i faktycznie podziałało, nic nie ubyło.
Niestety wróciłam do zwykłych fajek, elektroniczna mi smakowała i bardzo ją sobie chwaliłam, dopóki nie przeliczyłam ile wydaję na te olejki. Nie spotkałam tańszych niż 10 zł (w stacjonarnych sklepach), kupowaliśmy różne, ale średnio koszt jednej buteleczki wynosił tyle co paczka papierosów, którą też miałam te powiedzmy 3 dni. Doliczając ile olejków wylaliśmy (szybko nam się nudziły smaki, ciągle kupowaliśmy inne, niestety nie wszędzie były testery i naprawdę spoooooooro się okazywało obrzydliwych) to zwyczajnie nam się to nie opłacało ![]()
![]() |
#382 | |
Raróg
|
Mój ostatnio zakosił mi e-papierosa i z nagła przestał palić. Mówi że czasem się nim zaciągnie i tyle. Nie wiem, czy to jego ciche noworoczne postanowienie, w każdym razie trzymam kciuki za niego, bo trochę już wytrwał.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Konto usunięte
|
Aneta może problem był w fajce, mi nic nie paruje. Liquid mały starcza mi na tydzień. Może kup sobie mocniejszy? Jak wdychalam słabszy to też ciagnelam bez opamietania, niedopalona chodziłam i dużo więcej mi schodzilo.
Edytowane przez 201607050913 Czas edycji: 2014-01-09 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż może i fajka była powodem, bo i moja i jego była "składana" - atomizer i ogólnie cała "góra" z Volisha, a bateria inna, nawet nie wiem z czego. Właśnie też podejrzewałam za słabe liquidy, ale paliłam takie o mocy 11-12, kupiłam kilka 18 z różnych firm ale wszystkie były za mocne i strasznie mi szły po gardle ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Ja używam e-papierosa Mild Sin. Bardzo ładny, jeśli chodzi o walory wizualne i stosunkowo niedrogi, ale niestety- szybko sie wyładowuje
![]()
![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#388 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.