|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
66 | 65,35% |
Nie |
26 | 25,74% |
Nie wiem |
9 | 8,91% |
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | |
Raróg
|
Dot.: E-papierosy :)
Nie wymieniam w telefonie profilaktycznie, a pytam, bo krótko pali, a to moje początki z wymianami różnych części : /
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 | |
Raróg
|
Provog, prawie rok dała radę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Przyczajenie
|
Witam,
Też się przestawiłam się w 99% na e-fajka ( czasem jeszcze zgrzeszę ale już mi tak nie smakuje analog). Wpierw myślałam, że to kompletnie nie dla mnie bo kupiłam sobie jednorazowego mentola (nie pamiętam marki) okropność ! Dostawałam duszności paląc to! teraz mam e-papierosa Vivo chyba Quicka i liquidy (palę energy i ice menthol marki Vivo, ten drugi jest boski ![]() Ktoś z Was palił te smaki ? Jakie wrażenia ? Zastanawiam się nad zakupem ale się wacham nad wyborem bo w niektórych recenzjach liquidów piszą, że truskawka bywa "chemiczna" w smaku. Jakie liquidy z tych smaków możecie polecić? Chodzi mi o jakąś sprawdzoną markę. O tej marce co palę to w ogóle mało opinii w internecie, te smaki co mam są bardzo dobre ale chciałabym mieć porównanie. Edytowane przez nanillia Czas edycji: 2014-03-11 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
firmy Vivo nie znam. Jeżeli chodzi o słodkie smaki, polecam Aromativ. Mają idealną budyniową wanilię. i fajną czarną porzeczkę. I jeszcze przyjemną kawkę. I są w miarę gęste, z wygodną butelką, a od liqueen tańsze znacznie. Cottien próbowałam, świetny smak i wygodna buteleczka, ale wydajność niewiele lepsza od p1 (polska marka, taniutka, przez większość omijana, ale, moim zdaniem, często niesłusznie ) Wczoraj kupiłam w kiosku jakiś polski liquid, bo w promieniu paru kilometrów nic innego nie było, jakiś lixir? luxor? liquor? o smaku, uwaga, jeRZynowym. Jak na jeżynę przez rz za 13 zeta, jest serio całkiem niezły i może warto inne smaki próbować. japko? tróskafka? Atmos lab jest ponoć spoko, ja od nich miałam tylko banana. Nie porwał mnie, ale był poprawny. Ale z "pewniaków " to aromativwanilia i liqueen cały oprócz wanilii. Ja aktualnie wchodzę na wyższy poziom wtajemniczenia, na vpg+ z inawery będę robić własne liquidy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja 'palę' hangseny. Dobra chmura, niezłe smaki ( brzoskwinia *-*) no i tanie jak barszcz - 5.5 w sklepach internetowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Raróg
|
Uwielbiam brzoskwinię, taka słodziutka
![]() Miał ktos arbuza albo orzechy laskowe? Jak wrażenia?
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 | |
Raróg
|
Przyznam, ze nie jadlam, a kusi mnie ten arbuz.. hmm... na razie skoncze to co mam, brzoskwinkę i owoce leśne.
Szukam czegos bardzo slodkiego.
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2014-03-12 o 07:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyznam, że spełnia oczekiwania. Aromat jest boski. Wszelkie akcesoria typu buteleczka z zakraplaczem mozna kupić. No i obliczyłam, że za 10ml wychodzi około 3zł, za świetną jakość i doskonały aromat. I to nie jest szczególnie skomplikowane, niemniej trzeba zaopatrzyć się w strzykawki i igły, bo dzięki nim można bardziej precyzyjnie odmierzać składniki. Jak wiesz już, co i w jakich proporcjach zmieszasz, to cała procedura zajmie 3 minuty plus 12h leżakowania xD. Czyli wieczorem robisz, rano wapujesz. Cudnie ^^ Edytowane przez nosferatku Czas edycji: 2014-03-12 o 09:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#431 | |
Raróg
|
Też mieszam, teraz mam te owoce z brzoskwinią.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
Konto usunięte
|
Ja teraz mam mieszanke czekolady i banana :p mniam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#433 | |
Raróg
|
Ale smaka narobiłaś : D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
Zadomowienie
|
Tez fakt. Ja kupilam 5 i zamierzam je myć albo wyparzać. Jezeli Twoje buteleczki można rozkręcic to spoko.
Ale strzykawki i igły kupić trzeba, w przeciwnym razie osiwiejesz, próbując dozować składniki. Do mieszających : jakie bazy i aromaty uważacie za najlepsze? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#436 |
BAN stały
|
Hej dziewczyny... mam taki problem w zasadzie to temat z innej beczki ale nie wiem gdzie o to spytać... otóż od 2 miechów leczę się psychotropami i ostatnio słyszałam na ten temat różne rzeczy... i sama nie wiem czy liquid może jakoś mi zaszkodzić w takim wypadku? podobno zawiera śladowe ilości alkoholu i sama już nie wiem... a nie wyobrażam sobie wrócić do normalnych papierosów... także byłabym wdzięczna gdybyście mi coś poradziły w tym temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
Albo kupić bazę i samemu robić. To najlepsze, jakie paliłam, te własnoręcznie robione, z laboratorium młodego chemika xD
Śladowe ilości Ci nie zaszkodzą raczej, nie bardziej, niż warzywa duszone w winie. Możesz też zapytać lekarza prowadzącego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
BAN stały
|
mnie lekarz nawet czekoladek z alko zabronił... :/ a niby wiecie no w większości to też śladowe ilości nie mówię tu o jakiś mocnych...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym, wdychając liquid, raczej nie wprowadzisz alkoholu etylowego do krwiobiegu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
BAN stały
|
niby ta ale np. znam osobę "zaszytą" na esperalu i wiem, że raz po epapierosie miała nieprzyjemną sytuację, że musiała wzywać pogotowie więc troszkę mnie to zmartwiło ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Raczkowanie
|
Od jakiegoś czasu e-palę i widze w tym duże plusy. Ograniczyłam prawie całkowicie normalne fajki a do tego już tak nie śmierdzę papierosami.
![]()
![]() |
#443 |
BAN stały
|
jeżeli mogę coś doradzić to podzielę się doświadczeniem... ja paliłam normalne z ponad 4 lata i kiedy kupiłam sobie e-peta od razu paliłam tylko i wyłącznie jego dzięki temu nie palę normalnych od 10 miesięcy i prawdę mówiąc chyba bym zwymiotowała gdybym spróbowała znów zapalić... inni z mojego towarzystwa, którzy się tylko ograniczali w normalnych fajkach albo wrócili do nich zupełnie albo palą jedno i drugie a to już chyba przegięcie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#444 |
Konto usunięte
|
Ja przez pół roku paliłam tylko elektryki i myślałam że mi przeszło palenie normalnych, ale kiedyś do piwa sięgnęłam jak mi bateria padła i teraz palę jedno i drugie :/ Mimo to i tak się lepiej czuję, bo elektryki na co dzień a normalne na wyjścia tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zabieraj elektryka na wyjścia zamiast normalnych. :p
![]() |
![]() |
#446 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
BAN stały
|
życzę aby i wam się udało zupełnie z analogami pożegnać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 | |
Raróg
|
wlasnie pale mieszanke 24 arbuza z 18 brzoskwini, pycha : )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
BAN stały
|
dla mnie brzoskwinia jest za słodka, ja na ogół palę z płynów P1 arbuz, truskawka i moja ulubiona malina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zadomowienie
|
Paliłyście coś firmy Trendy? Jak z jakością?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.