|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
66 | 65,35% |
Nie |
26 | 25,74% |
Nie wiem |
9 | 8,91% |
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: E-papierosy :)
Może wprowadza podatek na palenie w miejscach publicznych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
ja sie nie dziwie ze to zrobili, gdyby ludzie nie przesadzali i nie palili w autobusach itp, to wszystko byłoby ok, a tak trzeba płacić za kulture innych;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#513 | |
Raróg
|
Słyszałam w jakiejś audycji, że z e-papierosa nie wydziela się tylko para wodna, ale podobno są tam jednak jakieś szkodliwe substancje...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
BAN stały
|
Ale po prawdzie co komu przeszkadza, że ktoś sobie pali nawet w autobusie oczywiście jeżeli nie dmucha komuś prosto w twarz?
Sama czasami nie mogę wytrzymać bo np.chciało mi się palić ale nagle mój autobus przyjechał i musiałam wsiąść, jak był cały pełen ludzi no to nie paliłam ale jak np. połowa była wolna a tam gdzieś na początku siedziało sobie kilka osób to co komu wadzi , że sobie palę? ![]() Myślę, że to zwykła zazdrość palących kopciuchy i tyle, w pracy też na mnie z pod byka się gapili jak sobie w wc jarałam bo oni musieli na zewnątrz wychodzić i to raz w czasie przerwy na 8 h pracy, pozdrawiam ;D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Konto usunięte
|
Mój ex twierdził że czuje i np. nie cierpi kokosa to mu ten zapach przeszkadza i tak może być ogólnie z ludźmi, chodzi o aromaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
Wtajemniczenie
|
Ale na przystanku ? Nie wiem, jak to może komis przeszkadzać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#517 |
Zakorzenienie
|
dla mnie palenie w autobusie to brak kultury, nie wazne czy czuć ten dym czy nie, tak samo na wykładzie. Nie mówie o sytuacji kiedy autobus jest cały pusty, sama bym nie zapaliła ale tak bardzo mi to nie wadzi, ale już jak ktoś w pobliżu nas siedzi to wg mnie nie bardzo już.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#518 | |
Raróg
|
Ja też staram się palić, gdy w pobliżu nikogo nie ma. Nie chcę ryzykować opr...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
BAN stały
|
Ciekawe czy jak im się woda na herbatę zawrze w domu to też czują niesmak
![]() Szkodliwe substancje im przeszkadzają ? To może niech kierowcy się przerzucą na rowery bo mnie np. smród spalin nie kręci ![]() Mnie kiedyś babeczka na przystanku opierniczyła, że czemu palę bo ją ten widok razi i powinnom to robić u siebie w domu to ją właśnie spytałam jak ona sobie radzi kiedy musi wodę ugotować to zdębiała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#520 |
Przyczajenie
|
![]()
musze się wam przyznać, ze zakupiłam sobie fajnego e-papierosa i od tej pory nie ma mowy o zwykłych. Nie smierdza mi już rece (tego najbardziej nie lubie w nalogu). Mam [link], jest mega stylowy
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-10-28 o 06:04 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#521 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2014-10-28 o 06:05 Powód: Link w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#522 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio kupiłam sobie płyn o smaku pomelo. Mniam!
![]() |
#523 | |
Raróg
|
Kupiłam dziś cytrynowego liquida, bardzo przyjemny : )
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#524 |
Wtajemniczenie
|
Z jakiej firmy ten pomelo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
Raczkowanie
|
Firma się nazywa One.
![]() |
#526 |
Konto usunięte
|
Właśnie dziś zakupiłam pierwszego e papierosa na allegro z wykorzystaniem kuponu -20zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
BAN stały
|
ja ostatnio na poziomce z e-kinga jadę
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Przyczajenie
|
E-paliłam przez rok. W końcu rzuciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
Zadomowienie
|
Ja paliłam e przez pół roku i wróciłam do zwykłych, na szczęście palę dużo mniej
![]()
![]() |
#531 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Ja chmurze od 2,5 roku elektrona, bo mój TŻ w tym siedzi, ale pale sobie tylko czasem, na codzien pale normalne, a elektronicznego jak np. jesteśmy na imprezie, przy piwie etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
Raczkowanie
|
Ja to samo. Jak pomyśle, że znów miałyby mi tak śmierdzieć włosy.. Owocowe liquidy zdecydowanie bardziej mi smakują.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#534 |
Konto usunięte
|
Hej, od wczoraj używam e papierosa, do zestawu dostała liquid gratis, ale bez nikotyny...ciągnę , ciągnę a tu nic, do wieczora już oczopląsu dostałam a z braku nikotyny w organizmie szału dostawałam...wizyta w żabce po fajki....Dziś rano nabyłam liquid marlboro tabacco 11mg, tak mi doradził sprzedający...ale tez mi nie podchodzi, tzn czuje , że głód nikotynowy nie zaspokojony...
Analogi paliłam lighty 0,7 mg nikotyny, jaki liquid polecacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
[1=fc45fde3c86b249a80e87ea 6cccdd7b28769e164_63c5e51 944bd4;49092147]Hej, od wczoraj używam e papierosa, do zestawu dostała liquid gratis, ale bez nikotyny...ciągnę , ciągnę a tu nic, do wieczora już oczopląsu dostałam a z braku nikotyny w organizmie szału dostawałam...wizyta w żabce po fajki....Dziś rano nabyłam liquid marlboro tabacco 11mg, tak mi doradził sprzedający...ale tez mi nie podchodzi, tzn czuje , że głód nikotynowy nie zaspokojony...
Analogi paliłam lighty 0,7 mg nikotyny, jaki liquid polecacie?[/QUOTE] 18? Ja palilam na poczatku 18, a normalne pale zawsze czerwone. Teraz zeszłam do 11, a czasem nawet 6 bo mnie gryzie w gardło czasem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
[1=fc45fde3c86b249a80e87ea 6cccdd7b28769e164_63c5e51 944bd4;49092147]Hej, od wczoraj używam e papierosa, do zestawu dostała liquid gratis, ale bez nikotyny...ciągnę , ciągnę a tu nic, do wieczora już oczopląsu dostałam a z braku nikotyny w organizmie szału dostawałam...wizyta w żabce po fajki....Dziś rano nabyłam liquid marlboro tabacco 11mg, tak mi doradził sprzedający...ale tez mi nie podchodzi, tzn czuje , że głód nikotynowy nie zaspokojony...
Analogi paliłam lighty 0,7 mg nikotyny, jaki liquid polecacie?[/QUOTE] Ja bym wzięła jakiś mocniejszy, np. 18 i jak będzie za mocny to ewentualnie zmieszala z ta 11 co masz jakos w sensownych proporcjach (zależy o ile będzie za mocny). Albo nawet jeszcze mocniejszy wzięła i zmieszala z tym 0 albo 11.
![]() |
#537 |
Konto usunięte
|
Oczywiście, że ma. Naiwnością jest sądzić, że to tylko para wodna i nic więcej szkodliwego. Jak się zaczną raki w wyniku palenia e-papierosków, to może ludzie przejrzą na oczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Raczkowanie
|
Analogi paliłam lighty 0,7 mg nikotyny, jaki liquid polecacie?[/QUOTE] Masz tutaj na stronie obliczarke jakie liqudiy powinnaś brać jak chcesz rzucić palenie. https://www.freepal.pl/ Na moje oko to powinnaś zacząć od 16.
![]() |
#540 |
Zadomowienie
|
Ja e-palę od 6 miesięcy. Liquidy od razu wybrałam słabe - 6mg.
Wcześniej paliłam 6 lat około pół paczki dziennie słabiutkich slimów. Do normalnych fajek mnie już w ogóle nie ciągnie, na pewno finansowo wychodzi to korzystniej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.