E-papierosy :) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa?
Tak 66 65,35%
Nie 26 25,74%
Nie wiem 9 8,91%
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-12-13, 03:04   #541
spaghettii
Wtajemniczenie

E-papierosy :)

Cytat:
Napisane przez hatee Pokaż wiadomość
Masz tutaj na stronie obliczarke jakie liqudiy powinnaś brać jak chcesz rzucić palenie. https://www.freepal.pl/
Na moje oko to powinnaś zacząć od 16.

Mysle, ze 16 moga byc tez za slabe, nie wiem ile palilas, ale najcsesciej zaczyna sie od 24 lub 18. Ja pale 18 i jestem zadowolona, a wczesniej palilam marlboro light.

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-15, 10:37   #542
MartulaSSS
Przyczajenie

Dot.: E-papierosy :)

Ja palę już zerówki ONE ma fajne smaki liquidów więc sobie kompensuje :P W tej chwili smoczy owoc jest moim faworytem.
MartulaSSS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 13:31   #543
alaba71
Raczkowanie

Nie mam nic przeciwko tym co palą jeśli robią to kulturalnie . Nie palą przy innych, np matka przy dziecku. Jeśli jednak to robi nie jest lepsza od Waśniewskiej . Zabija powoli dziecko , które sama urodziła. Uważam, że opieka socjalna powinna się zająć taką patologią. Rodząc mamy kilkanaście milionów pęcherzyków płucnych , które są odpowiedzialne za oddychanie . Dym papierosowy osiadając na nich powoduje, że przestają funkcjonować. Jak wyliczono jeden wdech powietrza może zniszczyć do 2 tysięcy pęcherzyków odpowiedzialnych za oddychanie w płucach. Ci co palą nie licząc się z innymi to mordercy. Jestem przeciwny e-papierosom. Kiedy czuję smród mogę odejść i nie wdychać. Kiedy nie czuję nadal oddycham związkami chemicznymi z e-papierosów. Bo likwidują one jedynie zapach, a nie szkodliwość. Tak jak napisałam jeśli ktoś liczy się z inną osobą zawsze spyta się czy mógłbym przy Pani zapalić ? Jeśli uzyska odpowiedź przeczącą oddali się. Jest to wtedy inteligentna osoba posiadająca nałóg palenia i zdająca sobie sprawę z konsekwencji jakie temu towarzyszą. Jednak bardzo wiele osób palących to osoby o niskim ilorazie inteligencji lub po prostu sprawia im przyjemność zatruwanie innych. Takie osoby powinno się odizolować od normalnych ludzi. Szczególnie denerwują mnie kobiety w ciąży lub te ,które palą przy swoim dziecku. Wiadomo , że jeśli rodzice palą dziecko prawie na 802% też będzie palić. Trzeba więc potrafić pokazać dziecku , że tytoń szkodzi. Nie każdy to potrafi. Pamiętajmy też , że e-papieros należy myć. Chodzi o bakterie jakie uwielbiają osadzać się na ustniku. Przechodzą potem na człowieka powodując np problem z kubkami smakowymi. Ci którzy palą e-papierosy mają po jakimś czasie problem z odróżnieniem smaków. Nagle mogą się zorientować, że to co oni uważają za słodkie czy słone inni kojarzą inaczej. Dlatego nawołuję do kulturalnego palenia i świadomości. Pamiętajcie e-papierosy także szkodzą, nie mają po prostu substancji smolistych , ale też są szkodliwe. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony moją wypowiedzią. Jednak palacz palaczowi nierówny. Jeden jest mordercą drugi jest osobą uzależnioną od nikotyny. Jedną bym odizolowała od społeczeństwa druga mogłaby być moją znajomą. Jeśli palicie proszę was myślcie o innych. Dla mnie ten pierwszy rodzaj palacza jest osobą gorszą od pijaka i narkomana. Pozdrawiam wszystkich
alaba71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 17:01   #544
Lady_Mosquito
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alaba71 Pokaż wiadomość
Nie mam nic przeciwko tym co palą jeśli robią to kulturalnie . Nie palą przy innych, np matka przy dziecku. Jeśli jednak to robi nie jest lepsza od Waśniewskiej . Zabija powoli dziecko , które sama urodziła. Uważam, że opieka socjalna powinna się zająć taką patologią. Rodząc mamy kilkanaście milionów pęcherzyków płucnych , które są odpowiedzialne za oddychanie . Dym papierosowy osiadając na nich powoduje, że przestają funkcjonować. Jak wyliczono jeden wdech powietrza może zniszczyć do 2 tysięcy pęcherzyków odpowiedzialnych za oddychanie w płucach. Ci co palą nie licząc się z innymi to mordercy. Jestem przeciwny e-papierosom. Kiedy czuję smród mogę odejść i nie wdychać. Kiedy nie czuję nadal oddycham związkami chemicznymi z e-papierosów. Bo likwidują one jedynie zapach, a nie szkodliwość. Tak jak napisałam jeśli ktoś liczy się z inną osobą zawsze spyta się czy mógłbym przy Pani zapalić ? Jeśli uzyska odpowiedź przeczącą oddali się. Jest to wtedy inteligentna osoba posiadająca nałóg palenia i zdająca sobie sprawę z konsekwencji jakie temu towarzyszą. Jednak bardzo wiele osób palących to osoby o niskim ilorazie inteligencji lub po prostu sprawia im przyjemność zatruwanie innych. Takie osoby powinno się odizolować od normalnych ludzi. Szczególnie denerwują mnie kobiety w ciąży lub te ,które palą przy swoim dziecku. Wiadomo , że jeśli rodzice palą dziecko prawie na 802% też będzie palić. Trzeba więc potrafić pokazać dziecku , że tytoń szkodzi. Nie każdy to potrafi. Pamiętajmy też , że e-papieros należy myć. Chodzi o bakterie jakie uwielbiają osadzać się na ustniku. Przechodzą potem na człowieka powodując np problem z kubkami smakowymi. Ci którzy palą e-papierosy mają po jakimś czasie problem z odróżnieniem smaków. Nagle mogą się zorientować, że to co oni uważają za słodkie czy słone inni kojarzą inaczej. Dlatego nawołuję do kulturalnego palenia i świadomości. Pamiętajcie e-papierosy także szkodzą, nie mają po prostu substancji smolistych , ale też są szkodliwe. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się urażony moją wypowiedzią. Jednak palacz palaczowi nierówny. Jeden jest mordercą drugi jest osobą uzależnioną od nikotyny. Jedną bym odizolowała od społeczeństwa druga mogłaby być moją znajomą. Jeśli palicie proszę was myślcie o innych. Dla mnie ten pierwszy rodzaj palacza jest osobą gorszą od pijaka i narkomana. Pozdrawiam wszystkich
Po pierwsze- skąd wzięłaś te głupoty o problemach w odróżnianiu smaków? Bo jeśli z artykułów, z gazet, gdzie wyniki badań na temat e-papierosów są nagminnie przekręcane to radzę znaleźć lepsze źródło informacji. Ok, e-fajki to nie są cukierki, ale wystarczy przeczytać skład liquida i znać podstawy chemii by wiedzieć, że większość tego co mówią media o e-papierosach to bzdury.
Po drugie- rozumiem, że zapach liquidów i zwykłych fajek może drażnić osoby niepalące (starałam się mieć to na uwadze kiedy paliłam elektryka i analogi), ale twoja wypowiedz i porównania również nie świadczą najlepiej o twojej kulturze

Mój paznokciowy instagram
lubimy czytać
Lady_Mosquito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 18:34   #545
spaghettii
Wtajemniczenie

Ja slyszalam, ze po kilku miesiacach palenia e-papierosa ma sie wode w plucach gwarantowana wiec u mnie po 1,5 roku palenia to juz chyba ocean w plucach jest :p

Moj blog

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
Stary 2014-12-16, 18:45   #546
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
Ja slyszalam, ze po kilku miesiacach palenia e-papierosa ma sie wode w plucach gwarantowana wiec u mnie po 1,5 roku palenia to juz chyba ocean w plucach jest :p
serio?
navioe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-16, 19:30   #547
Lady_Mosquito
Rozeznanie

Cytat:
Mój ulubiony argument ludzi niemających zielonego pojęcia o e-papierosach Gdyby to była prawda to codzienny prysznic byłby o wiele bardziej szkodliwy od tych niewielkich ilości liquidu

lubimy czytać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-12-18, 08:47   #548
alaba71
Raczkowanie

Instytut Narodowego Zdrowia Publicznego w Japonii,opublikował raport
odnośnie a-papierosów odkrył, że poziom substancji rakotwórczych jest ponad 10-krotnie wyższy od tego, jaki stwierdzono w jednym papierosie tradycyjnym – powiedział Naoki Kunugita, członkiem zespołu badawczego. Stężenie substancji onkogennych było najwyższe, gdy przegrzewało się urządzenie podgrzewające płyn zawierający nikotynę.

To link do dzisiejszej publikacji na wp.pl

http://tech.wp.pl/kat,1009793,title,...wiadomosc.html

Pijak nigdy nie powie, że jest pijakiem. Tak samo mało osób palących przyzna , że krzywdzi innych . Moja wcześniejsza wypowiedź skierowana była aby tym , którzy mają gdzieś innych ludzi uświadomić. Tak jak napisałem osoba paląca, ale robiąca tak aby nie zaszkodzić innym jest dla mnie przykładem inteligentnego człowieka czyli ssaka potrafiącego posługiwać się mózgiem. Taka osoba posiada empatię . Osoba nie zważająca na innych palącą na przystankach czy przy innych osobach po prostu ich zabija nie jest dla mnie lepsza od ss-manów . Stosowałbym dla nich metodę oddzielenia od normalnych ludzi. Specjalnie piszę normalnych. Gdyż osoba szkodząca innym normalna nie jest. Z papierosów rodzą się inne choroby nie tylko rak lecz także choroba alkoholowa . Gdyż 75% palaczy częściej sięga po alkohol. Nadal jednak mówię- masz prawo palić jeśli nie krzywdzisz innych i stosujesz się do reguł. Pytasz drugiej osoby czy możesz zapalić nie palisz w kawiarni czy na przystanku trując świadomie innych.
alaba71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-18, 18:26   #549
Lady_Mosquito
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alaba71 Pokaż wiadomość
Instytut Narodowego Zdrowia Publicznego w Japonii,opublikował raport
odnośnie a-papierosów odkrył, że poziom substancji rakotwórczych jest ponad 10-krotnie wyższy od tego, jaki stwierdzono w jednym papierosie tradycyjnym – powiedział Naoki Kunugita, członkiem zespołu badawczego. Stężenie substancji onkogennych było najwyższe, gdy przegrzewało się urządzenie podgrzewające płyn zawierający nikotynę.

To link do dzisiejszej publikacji na wp.pl

http://tech.wp.pl/kat,1009793,title,...wiadomosc.html

Pijak nigdy nie powie, że jest pijakiem. Tak samo mało osób palących przyzna , że krzywdzi innych . Moja wcześniejsza wypowiedź skierowana była aby tym , którzy mają gdzieś innych ludzi uświadomić. Tak jak napisałem osoba paląca, ale robiąca tak aby nie zaszkodzić innym jest dla mnie przykładem inteligentnego człowieka czyli ssaka potrafiącego posługiwać się mózgiem. Taka osoba posiada empatię . Osoba nie zważająca na innych palącą na przystankach czy przy innych osobach po prostu ich zabija nie jest dla mnie lepsza od ss-manów . Stosowałbym dla nich metodę oddzielenia od normalnych ludzi. Specjalnie piszę normalnych. Gdyż osoba szkodząca innym normalna nie jest. Z papierosów rodzą się inne choroby nie tylko rak lecz także choroba alkoholowa . Gdyż 75% palaczy częściej sięga po alkohol. Nadal jednak mówię- masz prawo palić jeśli nie krzywdzisz innych i stosujesz się do reguł. Pytasz drugiej osoby czy możesz zapalić nie palisz w kawiarni czy na przystanku trując świadomie innych.
Tak, jak już wcześniej pisałam, znajdź lepsze, przede wszystkim rzetelne, źródło informacji bo artykuły z wp do takich nie należą. Ten artykuł to stek bzdur z, jak zwykle, przeinaczonymi wynikami badań.

Gdzie znalazłeś dane o tym, że 75% palaczy częściej sięga po alkohol? Mam nadzieje, że w badaniach naukowych (które chętnie bym przeczytała, jeśli istnieją), a nie artykułach internetowych.

lubimy czytać

Edytowane przez Lady_Mosquito
Czas edycji: 2014-12-18 o 18:28
Stary 2014-12-18, 21:27   #550
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez Lady_Mosquito Pokaż wiadomość
Tak, jak już wcześniej pisałam, znajdź lepsze, przede wszystkim rzetelne, źródło informacji bo artykuły z wp do takich nie należą. Ten artykuł to stek bzdur z, jak zwykle, przeinaczonymi wynikami badań.

Gdzie znalazłeś dane o tym, że 75% palaczy częściej sięga po alkohol? Mam nadzieje, że w badaniach naukowych (które chętnie bym przeczytała, jeśli istnieją), a nie artykułach internetowych.
Szkoda nerwów, osoby nigdy nie mające styczności z e-papierosami zawsze głoszą najwięcej herezji na ich temat :P

Wysłane z mojego telefonu komórkowego <3
MascarpOOne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-19, 00:14   #551
spaghettii
Wtajemniczenie

Nie wiadomo czy smiac sie czy plakac.. Nie dosc, ze sie mozna dowiedziec, ze jest sie gorszym od ss-manow to jeszcze alkoholiczki z nas sa.. A takich artykulow jak na wp sa setki, tak samo jak zupelnie odwrotnych, o tym, ze e-papierosy 10krotnie mniej szkodza..

Moj blog

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-12-22, 10:05   #552
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

E-papierosy szkodzą na nerwy. Mnie np. Mój E-papieros bardzo zdenerwował o 1 w nocy kiedy naszła mnie ochota zapalić a tu taki przykry smród spalenizny Spalona grzała to jest to

Wysłane z mojego telefonu komórkowego
Stary 2014-12-22, 10:09   #553
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MascarpOOne Pokaż wiadomość
E-papierosy szkodzą na nerwy. Mnie np. Mój E-papieros bardzo zdenerwował o 1 w nocy kiedy naszła mnie ochota zapalić a tu taki przykry smród spalenizny Spalona grzała to jest to

Wysłane z mojego telefonu komórkowego
dlatego trzeba kupić sznurki i robić samemu
navioe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-22, 21:54   #554
hatee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MartulaSSS Pokaż wiadomość
Ja palę już zerówki ONE ma fajne smaki liquidów więc sobie kompensuje :P W tej chwili smoczy owoc jest moim faworytem.
Nigdy nie jadłam, dobre to? bo liquid rozumiem, że dobry.

Cytat:
Ok, e-fajki to nie są cukierki, ale wystarczy przeczytać skład liquida i znać podstawy chemii by wiedzieć, że większość tego co mówią media o e-papierosach to bzdury.
Niestety jak jest sensacja, to są i czytelnicy, więc portale piszą takie bzdury na okrągło.

Cytat:
Szkoda nerwów, osoby nigdy nie mające styczności z e-papierosami zawsze głoszą najwięcej herezji na ich temat :P
Ale to chyba tak jest jeśli chodzi o wszystko. Nie znam się, ale wypowiem się. Dlatego trzeba szukać informacji u kilku źródeł a nie tylko na forum od przypadkowych ludzi.
Stary 2014-12-25, 22:05   #555
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Napisane przez navioe Pokaż wiadomość
dlatego trzeba kupić sznurki i robić samemu
Tak po prawdzie nie umiem :P

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez hatee Pokaż wiadomość

Ale to chyba tak jest jeśli chodzi o wszystko. Nie znam się, ale wypowiem się. Dlatego trzeba szukać informacji u kilku źródeł a nie tylko na forum od przypadkowych ludzi.
Ja wszystko co potrzebuje o nich wiedzieć to wiem Raczej chodziło mi o to że ich przeciwnicy to na ogół osoby niepalące lub nie będące w stanie zostawić za sobą kopciuchów i na nie przejść :P
W pracy też była wielka zazdrość, że mogę zapalić przy każdym wyjściu do toalety a nie raz na 8h

Stary 2014-12-29, 11:16   #556
nosferatku
Zadomowienie

Cytat:
Po pierwsze- skąd wzięłaś te głupoty o problemach w odróżnianiu smaków?
Matko jedyna, jak ja bym chciała, żeby mi, na przykład, szpinak smakował czekoladą karmelową! Chyba mam szanse. Jeszcze...tylko...kilka.. .wdechów. Nie. Nie działa.

Cytat:

No i Smoker ma też tanie rzeczy... bateria 45 zł (wytrzymuje 8 miesięcy bez usterek) ładowarka 16 zł , atomizery najlepsze ma firma Volish bez dwóch zdań i ceny są od 25 do 40 zł, za model Volimizer dałam 35 zł
Volish ma najdroższe, a nie - najlepsze. OK, wyjątkiem jest Volimizer, który faktycznie jest bardzo, bardzo fajny (i mało wytrzymały i drogi w eksploatacji, bo grzałki do wymiany non stop) i którego nie ma w innych miejscach. E-dym mi za to nie płaci (może powinien???), ale naprawdę, NAPRAWDĘ polecam kupować tam albo w innym, podobnym sklepie.

Te clearomizery, które oferuje Volish za 40 złotych, bez literki V (ale z tej samej linii produkcyjnej w Chinach) kosztują coś koło 20 i mniej.
Ja przygarnęłam ostatnio w promocji Vivi nova slim (oszczędzam na moda, więc nie szaleję z klirkami) za 22.90. W komplecie z trzema (TRZEMA) grzałkami. Hula, aż miło.

Nie piszę tego, żeby wdać się z Tobą w polemikę, bo parę stron temu sama zachwalałam Volimizera. Volimizer mi zdechł wieki temu, a za życia żarł olbrzymią ilość grzałek. Plus - ciepły dym. Naprawdę ciepły i gęsty. Kto lubi, to polubi.

Chcę tylko nowym duszyczkom na forum nakreślić lepiej ogólny obraz rynku e-papierosów z perspektywy konsumenta Chodzi mi o to, że parowniki Volish są identycznej jakości, jak inne z segmentu ekonomicznego, np. dwukrotnie tańsze parowniki Vision. Parę miesięcy i do kosza - w moim przypadku.

Co do baterii, paliłam na Volishu starym 1100mAh (ok. 90 PLN), paliłam na Vision 1100mAh (ok. 25 PLN), palę na Spinnerze (80 - 90 PLN).
Oczywiście, między Spinnerem a pozostałymi jest przepaść. Ale między Volishem a Vision w tej samej kategorii (1100mAh) aż takiej przepaści nie ma.

Nie ulega wątpliwości, że każdy z tych sprzętów się psuje, zużywa, trzeba go wymieniać. Ale rada od cioci Nosferatku: wydawajcie swoje pieniądze rozsądnie. W tym przypadku cena nie zawsze idzie w parze z jakością.

Edytowane przez nosferatku
Czas edycji: 2014-12-29 o 11:42
nosferatku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-12-29, 12:50   #557
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Ja mam Volimizer od 2 lat i nie psuje mi się a grzałki trzymają po nawet miesiąc Czasami trafi się tak jak teraz że 2 grzałki mi padły w 2 tygodnie ale to wina grzałek a nie atomizera :P
Jestem z niego ogromnie zadowolona i nigdy nie miałam lepszego
Fakt kosztował 35 zł ale moim zdaniem jest wart swojej ceny.

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

Co do baterii miałam e-king, provog i smokera no e-king 2 miesiące i idzie gwint, provog ok 100 zł za baterie i nie widzę różnicy między nim a smokerem za 45zł, oba są świetne

Stary 2015-01-08, 15:20   #558
martawarta
Przyczajenie

a co z płynami? polecacie jakieś konkretne smaki, albo konkretnych producentów?
martawarta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-08, 15:39   #559
semprebambino
Wtajemniczenie

Polecam owocowe z intenze:red Berry, orange, black juice i mięta. Czekolada i wiśnia mdłe, a truskawka smakuje jak pasta do zębów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-08, 18:15   #560
Buzzerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martawarta Pokaż wiadomość

Ja nałogowo pale ostatnio Blackcurrant wind z Lime. Czarna porzeczka z mięta to jest, przypomina te fioletowe gumy Airwaves.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię.
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach

Mała Mi

"Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-08, 18:34   #561
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

e-king : malina, wiśnia, truskawka,poziomka i wiśniówka :P

P1- truskawka, malina, cytryna, owoce tropikalne
Stary 2015-01-10, 10:36   #562
spaghettii
Wtajemniczenie

Ja tez owocowe bajbardziej lubie, do tego czekolada. Ogolnie mozna mieszac smaki i fajne wychodza. Np czekolada+wisnia

Moj blog

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
Stary 2015-01-10, 11:02   #563
semprebambino
Wtajemniczenie

Albo pomarańcza+mięta pycha
Stary 2015-01-10, 11:40   #564
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez semprebambino Pokaż wiadomość
Albo pomarańcza+mięta pycha

Tez dobry miks
A mnie znowu jak za dlugo pale miete to gardlo zaczyna bolec.

Moj blog

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
Stary 2015-01-10, 13:24   #565
MascarpOOne
BAN stały

GG do MascarpOOne

Cytat:
Tez dobry miks
A mnie znowu jak za dlugo pale miete to gardlo zaczyna bolec.
A ja mam problemy żołądkowe jak palę mięte :/

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Cytat:
Ja tez owocowe bajbardziej lubie, do tego czekolada. Ogolnie mozna mieszac smaki i fajne wychodza. Np czekolada+wisnia
Muszę wypróbować

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-01-18, 22:04   #566
Rotkohl
Zakorzenienie

Jakie liqiudy polecacie generalnie? coś intensywnego ale nie mdłego i innego niż mieta (bo jak na razie tylko mieta mi podchodziła)

generalnie testowałam liqueen z tych popularniejszych marek jak na razie tylko (bo reszta to jakieś mało popularne że nawet sama nazw nie pamietam)
z chęcią spróbowałabym czegoś nowego
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-18, 23:55   #567
semprebambino
Wtajemniczenie

A próbowałaś granatu z liqueena?
Stary 2015-01-19, 09:33   #568
IsztarMaciejOlas
Przyczajenie

Zapraszam do naszego sklepu internetowego www.e-isztar.pl pomogę dobrać odpowiedni e-papieros i odpowiem na każde pytanie
IsztarMaciejOlas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 11:13   #569
Janisz
Przyczajenie

Jak chodzi o dobre liquidy to polecam firmę LIME. Mają chyba najlepsze liquidy jakie paliłem. Nie są najtańsze ale na allegro mają bardzo dużo promocji gdzie za liquid wychodzi między 6-9zł. W każdym razie są warte swojej ceny nawet bez promocji! (15,90zł za 10ml).

http://allegro.pl/olejki-do-e-papier...976685329.html
Janisz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-01-19, 12:42   #570
nosferatku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martawarta Pokaż wiadomość
Tak. Nosferatku.
Najlepsze smaki.

A tak serio, to mówię serio - najlepsze liquidy robi się samemu. Każdy może sobie ukręcić przepyszny liquid za grosze.

Czasem, kiedy muszę kupić gotowca, wybieram P1 (super arbuz!!!), liqueen (jak już muszę) i aromativ (dobra jest czarna porzeczka i wanilia).
nosferatku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości