E-papierosy :) - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy polecasz e-papierosa?
Tak 66 65,35%
Nie 26 25,74%
Nie wiem 9 8,91%
Głosujący: 101. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-06, 14:33   #211
Sylwusia238907
Zakorzenienie

GG do Sylwusia238907
Dot.: E-papierosy :)

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
ja tak jak pisałam swój kupiłam za ok 200zł stacjonarnie
ale juz mój brat z dziewczyna i mój tż kupili sobie na all komplety ego-c po 99zł za 2 szt!!
i sama mam jeszcze taka baterie ego-c za 40zł
są świetne,na allegro ich od groma tylko kupowac z jak najdłuzsza gwaranacja
polecam z clearomizerami na olejek nie na watke
pale juz od 28.08 i super teraz pale cytrynowy 11mg
Dzięki mocy 11mg napalasz sie? Nie czujesz głodu nikotynowego?
Sylwusia238907 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 14:48   #212
Kryminalna
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mucia18 Pokaż wiadomość
ja tak jak pisałam swój kupiłam za ok 200zł stacjonarnie
ale juz mój brat z dziewczyna i mój tż kupili sobie na all komplety ego-c po 99zł za 2 szt!!
i sama mam jeszcze taka baterie ego-c za 40zł
są świetne,na allegro ich od groma tylko kupowac z jak najdłuzsza gwaranacja
polecam z clearomizerami na olejek nie na watke
pale juz od 28.08 i super teraz pale cytrynowy 11mg
a próbowałaś palić z liquinatora?uważam że jest nawet lepszy od clearomizerów.Jaka gwarancje dostajesz na allegro?masz certyfikat oryginału i atest olejków?bo ostrzegam że na allegro zdarzają sie podroby z chin nie atestowane z lewej ręki dlatego są aż tak tanie.A masz baterie polimerową czy jonową?bo jeśli jonową stad odpowiedz czemu tak tanio ja kupuje baterie za 60zl ale mam pewność jej oryginalności i tworzywa z jakiego jest wykonana

Edytowane przez Kryminalna
Czas edycji: 2012-11-06 o 14:49 Powód: literówka
Kryminalna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-06, 20:09   #213
bulldog
Przyczajenie

Całkowicie się zgadzam z Kryminalną. Na Allegro można natrafić na wiele "okazji". Co do zestawów, nawet jeżeli kupicie jakiś z długim okresem gwarancyjnym to wyobraźcie sobie taką sytuację, że bateria wam siada i musicie ją wysłać pocztą do sprzedawcy i czekac do 2 tyg na nową/naprawioną etc. Co w tym czasie bedziecie palic? Analoga? Szczęściara będzie miala zapasową baterię ale większość kupuje 1 sztukę. Co do liquidów. Ich ceny wahają się od ok 5 do 20 zł za 10ml. Ale jeżeli kupujecie liquid brandowy, ktory posiada europejskie atesty musicie zaplacic wiecej. Nigdy nie wiecie jakie substancje w jakim stezeniu znajduja sie w tych tanszych allegrowych liquidach, ktore nawet nie maja pudelka z napisanym skladem, a co dopiero z proporcjami.
BTW. liquinator fajna sprawa ale jego wygląd na baterii mnie przeraża niezly kop i chmura ale strasznie zzera liquid
bulldog jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-23, 15:12   #214
ak_pinki
Wtajemniczenie

Witam witam
Nie wiem czy do dobrego wątku trafiłam (jakby co proszę o przekierowanie). Mąż kupił e-papierosa ego - ce5 i pomijając fakt, że dioda nie świeci w ładowarce usb (miał drugą) po pierwszym ładowaniu (z tego co wiem trzeba go dłużej ładować) próbujemy go włączyć - 5 razy przyciska guziczek i mruga światełko (czyli się włączył) jak próbuje się zaciągnąć to znów mruga światełko i nie wiem czy się jeszcze nie naładował czy ki ... ??? Podpowiecie coś? Ja się nie znam więc szukam jakichś informacji na ten temat bo może jakiś wadliwy kupił i trzeba będzie zwracać

zapraszam
ak_pinki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-24, 00:11   #215
mucia18
Zakorzenienie

GG do mucia18

Cytat:
Napisane przez Sylwusia238907 Pokaż wiadomość
Dzięki mocy 11mg napalasz sie? Nie czujesz głodu nikotynowego?
zaczynalam od 18, potem 14 a teraz 11
nie czuje
juz 3 msc bedzie za 5 dni :P

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bulldog Pokaż wiadomość
Całkowicie się zgadzam z Kryminalną. Na Allegro można natrafić na wiele "okazji". Co do zestawów, nawet jeżeli kupicie jakiś z długim okresem gwarancyjnym to wyobraźcie sobie taką sytuację, że bateria wam siada i musicie ją wysłać pocztą do sprzedawcy i czekac do 2 tyg na nową/naprawioną etc. Co w tym czasie bedziecie palic? Analoga? Szczęściara będzie miala zapasową baterię ale większość kupuje 1 sztukę. Co do liquidów. Ich ceny wahają się od ok 5 do 20 zł za 10ml. Ale jeżeli kupujecie liquid brandowy, ktory posiada europejskie atesty musicie zaplacic wiecej. Nigdy nie wiecie jakie substancje w jakim stezeniu znajduja sie w tych tanszych allegrowych liquidach, ktore nawet nie maja pudelka z napisanym skladem, a co dopiero z proporcjami.
BTW. liquinator fajna sprawa ale jego wygląd na baterii mnie przeraża niezly kop i chmura ale strasznie zzera liquid

To tak ja na swoim pierwszym nie oszczedzalam - jak pisalam wczesniej kupilam stacjonarnie placac za baterie 109zł - pól roku gwarancji, w razie zepsucia wymiana od razu na miescu etc. kupowalam jedna sztukę .natomiast teraz duzo znajomych pokupowalo na allegro te kpl po 99zł rowniez z miejsca zamieszkania - odbior osobisty etc wymiana w razie zepsucia juz inna bo trzeba czekac na wymiane baterii - ale chcieli taniej to mają. ja wolalam troszke dolozyc.
liquidy kupuje na allegro u jednego sprzedawcy zwykle wieksza ilosc - w kilka osob kupujemy - i tanio wychodzi :0

edit.jakbym miala kupiowac tanie e-fajki na all to tylko z 2 ma bateriami - jak sie jedna zepsuje i czekam na naprawe pale drugą. Jeden na allegro bez sensu

Edytowane przez mucia18
Czas edycji: 2012-11-24 o 00:13
mucia18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-06, 19:57   #216
Andrzej Baczko
Przyczajenie

Dot.: E-papieros

e-papieros jest bardziej szkodliwy on normalnego. Naukowcy udowodnili że szkodzi. Tytoń jest lepszy.
Stary 2012-12-16, 16:33   #217
201606240916
Konto usunięte

Chciałabym kupić mężowi e-papierosa. I znalazłam u siebie w mieście taki http://allegro.pl/2x-e-papieros-ego-...861657415.html Czy jest on dobry? Wytrzymały? Proszę, poradźcie.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-17, 19:54   #218
Pociety
Przyczajenie

E-papieros czy też zwykły, jaki to ma sens jeśli rzucić się nie chce?
Z mojego punktu widzenia zakup takiego e-papierosa to ostatni większy wydatek ku rzuceniu palenia, w moim przypadku się to powiodło.

Nieważne jaki model, byleby nie był wadliwy, ja miałem bodajże Ergo-4, czy jakoś tak. Jednak gdy już przyszedł do mnie pocztą używałem go niecały tydzień i przestałem palić i zwykłe papierosy jak i "elektronika", a ostatnio nawet udało mi się go odsprzedać.

Stały się one modne i falowo zapełniają Nasz rynek oraz środowiska społeczne, bo przecież takiego papierosa można palić niemal wszędzie i nie pozostawia nieprzyjemnego zapachu itd itp

Jeśli chodzi o styl, elegancję czy powiew świeżości i mody to jestem tradycjonalistą i wolę widok kobiety bez papierosa, wolną od nałogu, który ciężko rzucić ; )

Mój patent na rzucenie? Nie palę - mam więcej kasy, a co za tym idzie mam więcej naprzyjemności typu książki czy pomoc babci, której wolę zrobić zakupy za część tego co przepalałem ; )

Zobaczcie drogie Wizażystki ile byście miały za to kosmetyków i par butów, także e-papieros kosztuje wraz z olejkami, wymiennymi wkładami i w przypadku uszkodzenia zamiennymi grzałkami itd
Pociety jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-12-31, 11:22   #219
Dosia196
BAN stały

GG do Dosia196
Dot.: e - papieros

A ja palę i sobie chwalę e-papieroski. Kupiłam xx, nie powiem żeby tanio,ale jak czytałam te tanie to buble. Zresztą kolega kupił na allegro za 25 złotych to miał go dwa dni i sie mu tam coś porobiło z nim. Znalazłam na allegro sprzedawcę, xx, i kupiłam. Na drugi dzień już miałam papierosa i powiem wam rewelka. Bo wam powiem nie mam szczęścia do zakupów przez komputer. Mile byłam zaskoczona. Naprawdę. Ma tam różne modele e-papierosa. I Mild i Ebull i Trendy jakieś. Ale ze swojego jestem bardzo zadowolona i polecam, Zwłaszcza kobietom. Byłam ostatnio na gali MMa czy jakoś tak. Sie ochroniarze patrzyli, bo tam palic nie wolno było ale chyba widzieli że to e-papieros bo się tylko uśmiechali, a ja jeszcze bardziej dymiłam. haaa. No i mi w domu nie śmierdzi od czasu jak kupiłam. I mama jakaś milsza i wogóle. Naprawdę polecam papierosy elektroniczne.

Edytowane przez sublime
Czas edycji: 2013-10-04 o 11:24 Powód: marketing szeptany
Dosia196 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 13:16   #220
candy111
Zakorzenienie

dziewczyny, możecie mi doradzić gdzie w Wawie moge kupic e-papierosa dla taty. Obecnie pali 1 paczke LMligt dziennie. Czym z elektroniki mogę go zastapić?

ja sie zupełnie na tym nie znam. dzieki z gory za porady
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 13:27   #221
mary_poppins
sissy that walk

Cytat:
Napisane przez candy111 Pokaż wiadomość
dziewczyny, możecie mi doradzić gdzie w Wawie moge kupic e-papierosa dla taty. Obecnie pali 1 paczke LMligt dziennie. Czym z elektroniki mogę go zastapić?

ja sie zupełnie na tym nie znam. dzieki z gory za porady
To zależy, czy tata miałby się przerzucić na e-papierosa, czy miałby to być przystanek w rzuceniu palenia. Jeśli to pierwsze, to polecam firmę Volish - to chyba najlepsze na rynku e-papierosy, tu masz przykładowy zestaw: http://allegro.pl/super-promocja-e-p...939029983.html Ja obecnie mam tę baterię (Ego 3.1), jest bardzo porządna, nie narzekam Kupowałyśmy z mamą taki sam zestaw, tylko powiększony (2 papierosy zamiast 1 jak tutaj). Podejrzewam, że stoiska z papierosami i liquidami są w każdym centrum handlowym w Warszawie. W środku jest bardzo sensowna instrukcja, ale filmiki instruktażowe też krążą po sieci, do tego można znaleźć fora internetowe dla e-palaczy na których ludzie zawsze coś doradzą. Ja bym stawiała na dobrą markę, ten zestaw jest naprawdę bardzo fajny. Jeśli Twój tata pali tylko jedną paczkę, to jeden papieros mu wystarczy (ładowanie baterii trwa trochę powyżej 2 godzin).
mary_poppins jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-24, 13:36   #222
candy111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
To zależy, czy tata miałby się przerzucić na e-papierosa, czy miałby to być przystanek w rzuceniu palenia. Jeśli to pierwsze, to polecam firmę Volish - to chyba najlepsze na rynku e-papierosy, tu masz przykładowy zestaw: http://allegro.pl/super-promocja-e-p...939029983.html Ja obecnie mam tę baterię (Ego 3.1), jest bardzo porządna, nie narzekam Kupowałyśmy z mamą taki sam zestaw, tylko powiększony (2 papierosy zamiast 1 jak tutaj). Podejrzewam, że stoiska z papierosami i liquidami są w każdym centrum handlowym w Warszawie. W środku jest bardzo sensowna instrukcja, ale filmiki instruktażowe też krążą po sieci, do tego można znaleźć fora internetowe dla e-palaczy na których ludzie zawsze coś doradzą. Ja bym stawiała na dobrą markę, ten zestaw jest naprawdę bardzo fajny. Jeśli Twój tata pali tylko jedną paczkę, to jeden papieros mu wystarczy (ładowanie baterii trwa trochę powyżej 2 godzin).
chodzi bardziej o to, żeby nie musiał wychodzić w zimie na dwór, a rzucać to on chyba nie zamierza :P dziękuję za poradę
candy111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-19, 17:53   #223
Manke
Przyczajenie

jeśli chodzi o efajki to mój mąż pali model FS Ego kupiony w sklepie internetowym za niską cene i jest bardzo zadowolony, bateria wytrzymuje mu długo i co najważniejsze nie wraca do normalnych papierosów
ja palę ślicznego fs809, z tym że to typowo damski efajek i się miło wyróżnia od tych które często widze u ludzi, nawet stan baterii pokazuje
Manke jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-09, 12:08   #224
kotek81
Zakorzenienie

na all jest sporo e-papierosów firmy eGo
np.
http://allegro.pl/2x-e-papieros-ego-...tml#tabsAnchor
http://allegro.pl/2-x-e-papieros-ego...048288123.html
miała któraś z was z nimi do czynienia?
warto się im bliżej przyjrzeć czy może jest to zupełny szajs i lepiej się rozejrzeć za czymś innym?
Pomożecie?
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-09, 20:42   #225
kotek81
Zakorzenienie

straszna tu cisza
zamówiłam w końcu ten:
http://allegro.pl/2x-e-papieros-visi...032551032.html
posiłkując się innymi forami - mam nadzieję, że nie będę żałować ...
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 07:46   #226
apows
Zadomowienie

Exclamation E-papierosy

Witam drogie Wizażanki.
Mam pytanie czy któraś z Was miała do czynienia z e-papierosami?
Słyszałam, że dzięki właśnie temu specyficznemu urządzeniu, które podaje niewielką ilość nikotyny poprzez inhalację, możemy oduczyć się prawdziwego palenia.
W związku z tym mam pytanie, które mnie nurtuje od dłuższego czasu, czy wszystkie te e-papierosy, które przecież są na naszym rynku nowością, są bezpieczne dla zdrowia. Faktem jest bowiem, że naukowcy nie mieli dotąd zbyt wiele czasu na poświęcenie się badaniom nad jego wpływem na organizm ludzki. Nie można więc jednoznacznie stwierdzić, czy w rzeczywistości jest tak nieszkodliwy dla zdrowia, jak sugerują jego producenci.
Będę wdzięczna za wszystkie spostrzeżenia.
Stary 2013-03-11, 07:59   #227
lady17
Wtajemniczenie

Dot.: E-papierosy

Raczej nie szkodzą bardziej niz papierosy. Po to zostały "wymyślone"

Przede wszystkim nie mają substancji smolistych i innego dziadostwa.
Stary 2013-03-11, 08:46   #228
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

No właśnie.
Dosyć łatwo za to przedawkować nikotynę, więc trzeba ostrożnie palić.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 09:08   #229
201605300922
Konto usunięte

Ja jestem wszystkimi kończynami za elektronicznymi. Są znacznie tańsze w eksploatacji, w wydychanym ,,dymie" jest właściwie wyłącznie para wodna ze spalania gliceryny. Dawkę nikotyny można sobie dozować, my z bratem te gotowe liquidy rozcieńczamy gliceryną. Żadne badania póki co nic w nich złowieszczego nie wykryły. Jest jakiś promil substancji powstałych w wyniku spalania tych aromatów, natomiast w porównaniu do ilości tych substancji w powietrzu miejskim - groźniej jest oddychać w takim Rybniku czy Zabrzu niż palić e-papierosa No i palce, włosy i ubrania nie śmierdzą. Dla mnie same pozytywy.
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 09:13   #230
Merys
Zakorzenienie

Jestem na e papierosie od dwóch miesięcy i tylko ten sposób pozwolił mi przestać palić normalne faje. To jest spora oszczędność, smród zmieniony na paletę smaków i zapachów. W zestawie mam dwie baterie, jak jedna padnie to mam drugą i nie muszę czekać kilku godzin aż naładuję mi się bateria. Napełnianie e papierosa nie sprawia żadnego problemu i ta czynność jest bardzo prosta. Na początku e palenia, papieros trochę drapie w gardło tak maks do tygodnia, wtedy polecam pić zieloną herbatę, wodę.
Merys jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 09:23   #231
lasubmersion
Rozeznanie

Coraz częściej widzę osoby palące e-papierosy w środkach komunikacji miejskiej.Od swoich uczniów słyszę też, że w gimnazjach na lekcjach uczniowie potrafią palić e-papierosy i nie widzą w tym niczego złego.

Słucham: VIDEO ''Dobrze, że jesteś''
lasubmersion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 09:50   #232
panna mati_
Zakorzenienie

Mój mąż miał dwa. Jeden za 250zł, a drugi za 199 i oba już się popsuły. To skrzypki z lipki. A i coś było w wiadomościach, że trwają badania, bo po podgrzaniu nikotyna jakieś trujące związki wydziela i wyniki będą we wrześniu. Podobno to nie szkodzi palaczowi, tylko otoczeniu. Narazie nic więcej nie wiadomo, trzeba czekać, aż się badania zakończą.
Stary 2013-03-11, 11:22   #233
chwast
Zakorzenienie

Czy szkodliwe... nie sądzę, że bardziej niż zwykłe papierosy :P W których jest 10000000000 substancji a tu mamy raczej tylko nikotynę.

Mój tż pali e-papierosa teraz będzie 3 miesiąc - przed tem 6 lat palił papierosy. Jest zachwycony i nienawidzi zwykłych fajek Więc czy działa - jeśli ktoś tak przed sobą CHCE aby działało, to działa.
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 11:24   #234
booombelek
BAN stały

napewno nie szkodzi bardziej niz normalny papieros.
booombelek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 11:50   #235
panna mati_
Zakorzenienie

Moim zdaniem też nie szkodzi aż tak, jak zwykle. Nawet tak nie cuchnie. Ale na serio było o tym w wiadomościach tak ze 3 miesiące temu, akurat mój Tż miał to kupić i mnie tak zaciekawiło. Szukalam w necie ale nie ma nic o tych badaniach. A miał do z miesiąc i ta grzałka się popsula. Kupiony w sklepie, nie na jakimś tam rynku. W ogóle to jest niepotrzebny wydatek- czy e czy zwykłe.
Stary 2013-03-11, 12:08   #236
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Pokaż wiadomość
Moim zdaniem też nie szkodzi aż tak, jak zwykle. Nawet tak nie cuchnie. Ale na serio było o tym w wiadomościach tak ze 3 miesiące temu, akurat mój Tż miał to kupić i mnie tak zaciekawiło. Szukalam w necie ale nie ma nic o tych badaniach. A miał do z miesiąc i ta grzałka się popsula. Kupiony w sklepie, nie na jakimś tam rynku. W ogóle to jest niepotrzebny wydatek- czy e czy zwykłe.
grzałka? grzałkę się co miesiąc powinno wymieniać. :P koszt grzałki to jakieś 7-9 zł więc chyba nie majątek.
aha a żeby przedłużyć żywotność grzałki (nawet do 2 miesięcy) zalewa się ją wrzątkiem tak mi powiedziano także w sklepie i tak robimy. I jest ok
Poza tym grzałka rzadko się psuje tak by nie działać, z reguły po prostu się przepala i smak e-papierosa robi się mniej przyjemny, ale można palić.

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2013-03-11 o 12:09
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 12:50   #237
Paszczurek666
Zakorzenienie

O żadnych badaniach nie wiem, więc się nie wypowiem. Napiszę tylko, że za każdym razem, kiedy paliłam e-papierosy, bardzo źle się czułam. Ból głowy i przyspieszone bicie serca to norma. Nawet jeśli zaciągnę się tylko raz.

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-11, 12:56   #238
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
grzałka? grzałkę się co miesiąc powinno wymieniać. :P koszt grzałki to jakieś 7-9 zł więc chyba nie majątek.
aha a żeby przedłużyć żywotność grzałki (nawet do 2 miesięcy) zalewa się ją wrzątkiem tak mi powiedziano także w sklepie i tak robimy. I jest ok
Poza tym grzałka rzadko się psuje tak by nie działać, z reguły po prostu się przepala i smak e-papierosa robi się mniej przyjemny, ale można palić.
U nas grzalka to się na drugi dzień popsuła. Była zapasowa, to od razu nie grzała. Byl po prostu wadliwy jakiś. Ja bym to oddała do sklepu ale mój mąż to rzucił w kąt i ma to gdzieś. I coś jeszcze, a chyba taladowarka nie ładowała potem Dla mnie zabawa na dwa dni za 250 zł to trochę sporo.
Stary 2013-03-11, 14:46   #239
apows
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Pokaż wiadomość
Mój mąż miał dwa. Jeden za 250zł, a drugi za 199 i oba już się popsuły. To skrzypki z lipki. A i coś było w wiadomościach, że trwają badania, bo po podgrzaniu nikotyna jakieś trujące związki wydziela i wyniki będą we wrześniu. Podobno to nie szkodzi palaczowi, tylko otoczeniu. Narazie nic więcej nie wiadomo, trzeba czekać, aż się badania zakończą.
Dzięki za info, właśnie też coś takiego słyszałam. Warto sledzić ten temat
Stary 2013-03-11, 14:56   #240
Starlight1804
Zadomowienie

słyszałam coś, że jak się pali, to niby para skrapla się i osadza w płucach. ale ja palę e-papierosa prawie od roku i jeszcze żyję na pewno jest to zdrowsze niż normalny papieros.
problemy z grzałkami,parownikami,bat eriami czy ładowarkami oczywiście się zdarzają.ale szczerze mówiąc - zależy na jaki towar się trafi. jeden clearomizer miałam trzy miesiące, grzałkę wymieniłam po dwóch. z mojej winy musiałam clearek wymienić (e-p upadł mi na terakotę w łazience) i ten co mam teraz już szwankuje-strasznie cieknie, boję się, że zaleję baterię, muszę go chyba wymienić.
grzałkę powinno wymieniać się co miesiąc, ale ja zanim wymienię, to płuczę i przepalam i jeszcze ciągnie sporo czasu
o użytkowaniu e-p trzeba się sporo nauczyć, ale powiem wam, że dla mnie to czysta przyjemność mnóstwo czasu spędziłam na forach o e-paleniu i teraz wiem więcej. i chętnie pomagam nowym użytkownikom e-p chociaż oczywiście żadnym ekspertem nie jestem
ogólnie lubię e-palić i polecam e-p wszystkim, którzy myślą o zaprzestaniu palenia bądź przerzuceniu się na 'coś zdrowszego'
Starlight1804 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości