|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Super papiloty
Hej dziewczynki,
wiecie może gdzie mogę znaleźć takie papiloty? Wszędzie są te z drutem w środku albo z plastikową nakładką. A te są bardzo wygodne do spania no i małe loczki wychodzą. Niestety mam ich tylko 4, więc dużo sobie nie pokręcę. Dawno temu moja ciocia kupiła je we Włoszech, no ale teraz nie mogę ich nawet we Włoszech znaleźć. Są super wygodne...
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Super papiloty
Jezeli jest U Ciebie Tesco lub masz dojscie do Macro,to tam widzialm podobne
Tylko kocowka w kwiatka z dziurka Powinny byc w kazdym wiekszym hipermarkecie.Nawet sobie takie kupilam wlasnie w Tesco. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Ok, dzięki. Nie wiem jak w Szczecinie, ale w podwarszawskim Makro to hurtowo się kupuje... Fakt, mam gęste i długie włosy
, ale żeby nie było po kilkaset
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio widziałam w Auchanie i również w Tesco,ale wiadomo identyczne jak te nie były,ale podobne z innym zakończeniem ...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Jasne, nie chodzi żeby były identyczne, ale żeby były cienkie, z gąbki no i z dziurką
![]() Z tego co mówicie to wydawałoby się, że są wszędzie... fakt, po supermarketach nie chodzę, szukałam ich w sklepach z kosmetykami...
Edytowane przez AgataM86 Czas edycji: 2007-07-22 o 12:34 Powód: literówka |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Oo, chyba tez zaczne szukac takich papilotów... Bo raz kręce te włosy, raz prostuje... Sama nie wiem czego chce ; D
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

Tylko kocowka w kwiatka z dziurka
, ale żeby nie było po kilkaset