|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Mam na wymianę
to chcialabym:
masło grejftutowe sample te co foto w watku -Nail Tek Maximum Strength Anti-Fungal Clinically Proven (zostało od dołu 8mm, z pędzelkiem) -różowy SH Hard as nails (kolor Natural Tint-jak plytka paznokcia, nie widac) - tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C kilka kulek meteorkow mythic i pastel i interesuje mnie jeszcze EDM korektory w woreczkach strunowych dorzucę do wymianek za jakieś próbki i pierdółki - korektory w strunach
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
justyd, mucia, serena, odpisałam u Was dziewczyny. pzdr
Zaślubiny: 31.07.2021 r. Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280977 Edytowane przez paradiso perduto Czas edycji: 2010-01-26 o 12:15 Powód: :) |
|
|
|
|
#515 |
|
Rozeznanie
|
kody (te z zgrzewy tak?) to: serum - 903050/; baza - 902150
z Twojego watku podobaja mi sie naturalnie meteoryty swoja droga poza watkiem mam butle 400 ml Toniku z 3 krokow klinika nr 2. Moglabym Ci zrobic ewentualnie odlewke Szukam produktow MAC (szminek, pigmentow, blyszczykow), dobrego pudru brazujacego, ciekawych cieni do oczu.. generalnie mozna mnie kusic co bys miala "zbednego" poza watkiem?![]() A sciana to byl bardzo kontrowersyjny temat czerwien razi po oczach, ciezko mi bylo sie poczatkowo przyzwyczaic do tak ostrego koloru, ale teraz nie oddalabym tych scian za zadne inne O ile dobrze pamietam to Dulux Karminowy przyplyw czy jakos tak
Edytowane przez serena.avon Czas edycji: 2010-01-26 o 13:23 |
|
|
|
|
#517 |
|
Zadomowienie
|
Maski użyłam 2x po powrocie na półeczkę. Nadal jest jej dużo - połowa, a nawet ponad bo tuba u dołu jest szersza
Oczywiście mini produkty też do Ciebie polecą i filtry. Tylko proszę wybierz dodatkowo jakieś filtry z mini nieotwieranych bo te pełnowymiarowe już są kilka miesięcy po otwarciu. Przesyłka oczywiście może być w przyszłym tyg
|
|
|
|
|
#519 |
|
Zakorzenienie
|
Szukałaś niedawno pędzla do korektora
Mam z EDM użyty 2x, może byś się skusiła? : ) O meteoryty przyszłam jęczeć, bo za dużo ich masz
|
|
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
cos za: Guerlain Meteorites Mythic?
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, odpisuje u Was. pozdrawiam!
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, zapomniałam dodać opisu
To filtr koloryzujący dla bladziochów +50, używałam go latem, zużycie to jakieś 30% chyba ; )
|
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
niema na podkladach kodów ani daty waznosci
pisze ze 12m od otwarcia a jeden byl otwarty ok mies temu w celu spr kolorku
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
odpisuje u Was dziewczyny. pozdrawiam
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
Raczej wątpię, żeby mi coś wpadło w łapki, bo sama jestem uzależniona od filtrów, tylko, że na tym minerały wyglądają jak maska
Nic innego u mnie nie znalazłaś?
|
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie interesuje najbardziej
masło mineral care - tonik Neutrogena Pore Refining Toner zwężający pory, opak. 250ml, zużycie do napisu ‘refining’, kod na opakowaniu LOT0037C -różowy SH Hard as nails (kolor Natural Tint-jak plytka paznokcia, nie widac) EDM korektory w woreczkach strunowych dorzucę do wymianek za jakieś próbki i pierdółki edm w słoiczkach sample-to co wkleiłas foto w moim watku kilka kulek meteo do testowania
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie znalazlam. teraz poszukuje w sumie tylko różu do policzków, choc przyznam sie, ze zalezy mi na jak najszybszym zamknieciu watku.
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
a chcesz tez ten roz co jest na fotce razem z dwoma korektorami edm? i ktore edm korektory w woreczkach by Cie interesowaly?
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#531 |
|
Zakorzenienie
|
Jak najbardziej jestem zainteresowana serum CP+ i byc moze tym drugim sensai ale czekam na link od Ciebie.
Co bys chciala za CP+? |
|
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
witaj, interesują mnie meteoryty
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam jeszcze masę takich miniatur. Tylko że z shiseido.
Staram się wymienić szafę na bardziej eleganckie ciuszki. Doszłam do wniosku, że się starzeję chyba i już nie wypada powoli nosić koszulek z hello kitty Więc szukam WSZYSTKIEGO co bardziej eleganckie. Bluzek sweterków (z większymi guzikami) rurki ale xxs bo wychudzona jestem za bardzo ![]() krótkie spodenki też xxs niestety ![]() i właściwie wszystkiego co wygląda na bardziej eleganckie. (tylko nie białe koszule i garnitury
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Powoli odpisuję u Was. pozdrawiam!
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
wow !
kochana jesteś to ja poczekam ![]() super podaj od razu wymiarki spodni, STAN, PAS I NA WYS KROKU SZEROKOŚĆ i długość. Jak by były te rzeczy dobre to oczywiście napiszę co mam z shiseido
|
|
#538 |
|
Zakorzenienie
|
Czytałam w czyimś wątku,ze masz serum EL i Kanebo.Czy znalazłabyś może coś w moich obu wątkach za nie? Poza wątkiem mam peeling cukrowy czekoladowo-kokosowy Perfecta(około połowy słoiczka),nowość pomadkę Clarinsa odcień Russet 06 z ubytkiem testowym,maskę do włosów profesjonalną Matrix Sleek look 2 około połowy z 500 ml.Apteczny krem SVR Lysanel Active użyty ze 3 lub 4 razy plus reszta z drugiego opakowania,apteczny krem zapobiegający rozstępom Fissan z małym ubytkiem,kilka próbek w saszetkach Effaclar K i innych znajdujących się w tym poście:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=11 Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-01-31 o 16:33 |
|
|
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
|
interesują mnie pastel white. w tej chwili nie jestem u siebie w mieszkaniu i nie moge ci podac kodów, ale korektor kupiłam pół roku temu w douglas, serum też jest z 2009r.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:40.