![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Grecja-Paralia, obóz 2010
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie z dojazdem też jest problem ![]() ![]() justine333 ![]() Atlantisa ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
no to cieszę się
![]() ![]() i na Skiathos się wybierzcie, a jeśli lubicie zwiedzać to Ateny..na innych wycieczkach nie byłam i jakoś nie żałuje..szkoda kasy ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ja może jestem trochę odmiennego zdania niż justine333 na temat moich wakacji w Grecji, mimo, że byłyśmy na tym samym turnusie.
![]() ogólnie było dość fajnie - jednak trochę przypał z opiekunami, mimo wszystko byliśmy ograniczeni. nie mówię, że było źle - ale chyba trochę się przeliczyłam. paralia sama w sobie ma urok. ![]() a co dyskoteki, to zgadzam się - omilos o wieeele lepszy niż cocus, na który według mnie szkoda marnować kasę.
I've got mountains of mistakes. They all come back to haunt me. Every fork in the road I didn't take has never once cut me a break. ♥ x. od 31.08 - 100 dni bez słodyczy! x. odchudzam się! do celu: 13 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Przyczajenie
|
Justine, jasne, ze do Atlantisa!
![]() ![]() Cristal, co bylo nie tak z opiekunami? W jaki sposob Was ograniczali?! ![]() Soffiaa, wszystok da sie jakos rozwiazac. ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
my i tak nie słuchałyśmy Marzenki ,ani tej 2
![]()
![]() |
#37 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
Heej
![]() Zabierzecie mnie ze sobą ? ![]() ![]() Jestem z 94 ![]() ![]() Więc ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
ooo
![]()
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
A mogłabys dać znać, jeżeli bedziesz już pewna na 100% ?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
hm. rodzice mówią, żebym poszukala czegoś przez święta, więc w połowie kwietnia już powinnam być pewna
![]()
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
http://juventur.poznan.pl/client_pro...ony_.php?id=53
a może to by Ci sie spodobało ? Tyle ze tez z Poznania ;dd O. znalazłam ze Szczecina ![]() http://www.ok-tours.com.pl/index.php...aniczne/grecja Edytowane przez Yani Czas edycji: 2010-04-02 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem fajna
![]() ale szkoda, że tylko 7 noclegów ;[[ bo Corfu ![]()
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
troche za drogie, bo jeszcze bym brała jakieś wycieczki pewnie... więc zostaję przy Paralii. chyba, że coś znajdę, ale to mi się spodobało. w ogóle to zastanawiam się czy na pewno Grecja, bo tyle czasu się jedzie... ale w sumie to gdzie indziej niewiele krócej ; D
to było do tego pierwszego linku ![]() A właśnie tak się zastanawiałam nad tym z OK-Tours, ale słyszałam negatywne opinie i sama nie wiem... A ktoś wie może które miejsce lepsze? ![]()
ignorace is your new best friend. Edytowane przez alexandra1996 Czas edycji: 2010-04-02 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Yani, jedziesz ze mna!
![]() Ja tez bym jechala sama. ;] Moze jeszcze sie zdecydujesz na Paralię z Rego-bis? ![]()
![]() Edytowane przez pauline709 Czas edycji: 2010-04-02 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Czyli nie poznam nikogo kto by ze mną jechał z Poznania...? :P
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Zakorzenienie
|
Przejmujecie się, że nikt z wami z waszego miasta nie jedzie..ale i tak potem wszyscy jedziecie 24 godziny autokarem, więc o co chodzi
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
![]() a tam przynajmniej dużo dyskotek jest ![]() A i hotel lepszy, więcej noclegów, lepsze miasto, bliżej do morza i do centrum.. za podobną cenę ![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Nie musi byc koniecznie z mojego miasta
![]() Chociaż jakoś łatwiej jest wtedy sie odnaleźć ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
no właśnie : D. ale ogólnie bym chciała sobie z kimś popisać. w sumie to zawsze jeździłam gdzieś w Polskę xd. i wtedy pociągiem. a tak autobusem to dla mnie nowość, w pociągu zawsze łatwiej się poznać, więcej osób znaczy xd.
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
Ja tez zawsze na jakieś w Polsce jeździłam
![]() i nigdy sama ![]() ![]() ![]() Ale teraz sie pokłocilismy ![]() ![]() ![]() _________ Ej! a co mi powiecie o Olimpic Beach ? a konkretniej o o tej ofercie ![]() http://www.funclub.pl/?name=search&o...9&time=1312002 Jest wyjazd z Lublina, Szczecina ( i z Bydgoszczy! ![]() Duzo wycieczek fakultatywnych ![]() cena przystępna 9 noclegów ![]() Hotel wygląda na cywilizowany ![]() ![]() Edytowane przez Yani Czas edycji: 2010-04-03 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
A ja właśnie sama byłam rok temu, ale pociągiem jechaliśmy to można się było dobrze poznać ; D. a tak to właśnie się boję jak to będzie trochę xd.
_____________________ też fajna ![]() ![]()
ignorace is your new best friend. Edytowane przez alexandra1996 Czas edycji: 2010-04-03 o 09:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Mi sie to chyba najbardziej podoba .
1599 zł + dopłata za dojazd (70 zł Szczecin, Bydgoszcz, Lublin) + Skiathos + stoki Olimpu = 1923 zł ![]() i sie zastanawiam nad tym wieczorem greckim ( czyli 2023 zł) xd Warto na to pójść ? xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Mi też się to spodobało : D.
właśnie, na które wycieczki fakultatywne warto iść? ; ) _________________________ ______________ co powiesz na to: http://www.steja.pl/index.php?mainmo...p&idOffer=1642
ignorace is your new best friend. Edytowane przez alexandra1996 Czas edycji: 2010-04-03 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ateny- za duzo łazenia. Parlament ? Pałac Prezydencki? Jakies pomniki? Nudy ![]() ![]() Delfy- Muzeum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Meteory- tez jakoś mnie to bardzo nie przekonuje. Pojechałabym tam tylko ze wzgledu na widoki. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skiathos- Do tego to chyba nie trzeba nikogo przekonywać. Wystraczy na zdjęcia looknąć. ![]() JADĘ! i nie mam nic wicej do powiedzenia w tej sprawie ![]() Stoki Olimpu Lubie połazić po gorach więc nawet mi sie podoba ![]() Chce zobaczyć ten kanion. ![]() ![]() ![]() Wieczór grecki ![]() No to tak . Ja pojoechałabym na stoki Olimpu i Skiathos i do wyboru wieczór grecki lub delfy. co polecacie? ![]() Łaa . sie rozpisałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Skiathos i Ateny (jeśli lubisz zwiedzać)
![]() Gdy byłam w Grecji wszyscy na Skiathos pojechali do Aten połowa, a na te inne to moze z 2..bo tam nie ma nic ciekawego, szkoda kasy ![]() A co do OB ..to byłam tam w tamtym roku a wycieczce ![]() ![]() Aaa i powiem wam że ![]() 3 godziny w autokarze, 3 na statku (jakieś zabawy z kapitanem, rzucanie w 2 statek balonami z wodą hahaha to było boskie ..ale oni też w nas rzucali)..statek fajny 2 piętrowy na górze się opalaliśmy..a w 2 były krzesła .. jak macie szczęście to możecie delfiny zobaczyć ..mi się nie udało ;[[ noo i po tych 6 godzinach dopłyneliśmy na Skiathos tam mieliśmy czas wolny..ale strasznie drogooo ![]() ![]() ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-04-03 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno są jakies kluby ;d Moze nie tyle co w Paralii ale wydaje mi sie ze i tak bedzie bosko ![]() Trzeba tylko zebrać większa gupkę osob ;] Takze jeszcze raz : kto z nami? ![]() Pozatym 16 lat kończe dopiero w sierpniu wiec z klubami będzie słabo ;/ Edytowane przez Yani Czas edycji: 2010-04-03 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
ja dopiero 14 lat ; /. wpuściliby mnie chociaż gdzieś? ; p
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Tak
![]() W Grecji czy w Bułgarii nie było z tym problemów..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.