![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciuchy,buty u pauli:)
niestety nic nie wybralam u ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dla dzieci :)
komplecik letni to roz. 80 ,dl koszulki to 35cm
sukienka jest pomaranczowa taki delikatny ,cieply pomarancz ,żadna żarówka ![]() jestem otwarta na propozycje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
koszulka pod paszkami ma szer.30 cm
spodenki w stanie lezacym maja 20 cm w pasie -sa na gumce ,dł 29 cm z twojego watku ew. interesowałaby mnie torba jasna zamszowa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
to rozmiarek mi chyba będzie pasowac
![]() Torebka jest wolna,ale czy widziałaś w opisie ze jest przybrudzona i trzeba ją czyścić?Ja w okolicy nie mam pralni chem.,a jak jade gdzies dalej to ciągle zapominam by ja zabrac...no i lezy mi tak.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
ale spokojnie mozna ja wyczyscic w pralni?
jesli tak to nie ma sprawy ![]() to co bierzesz ten letni komplecik?sukienke tez? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Rozeznanie
Przekupka: 84 pkt / 100% pozyt.
|
tak ,z czyszczeniem chyba nie bedzie problemu,bo nie ma plam brudu czy czegoś tam jeszcze,poprostu jak to jasna zamszowa torebka wymaga czas od czasu czyszczenia.
Jesli ci pasuje,to pisze ci adres na PW. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
a mozesz wymierzyc torebke?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
mi pasuje taka wymiana
![]() jesli sie decydujesz pisz na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Nie zakładamy kilku wątków na raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
w takim razie poprosze o zamkniecie pierwszego o pozostawienie tylko watku pt:"dla dzieci "
wlasnie doczytalam na technicznym :Nie usuwamy wątków. Jeżeli jest on nieaktualne, to usuń treść pierwszego postu, zrób dopisek "nieaktualne" i pozwól wątkowi opaść na dno Targowiska. u mnie nieaktualny jest pierwszy watek a drugi aktualny ,poza tym tytuly byly rozne wiec nie rozumiem dlaczego zostaly połączone? moze warto byloby zapytac autora czy zgodzilby sie na połączenia wątków a nie robienie tego bez mojej wiedzy. gul mi skoczyl i tyle:-/ Edytowane przez paula78 Czas edycji: 2005-12-07 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Skoro jest notka, że nie zakładamy kilku wątków na raz, to tak jest i koniec. Nie mam czasu się pytać czy mogłabym połączyć wątek czy też nie- po to jest info, żeby wszyscy wiedzieli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
no ok ale moje watki maja inne tytuly i dotycza innych rzeczy wiec moze warto byloby wprowadzic mozliwosc zmiany tytulu.
po to nazwalam wątek :"dla dzieci" aby zajrzaly mamy ,widzac:" ciuchy i buty" nie koniecznie zajrzą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Niestety, ale zmiany tytułów w zależności od okoliczności spowodowałyby niemałe zawirowania w serwerach, które już i tak ledwo zipią (o czym większość z Was wie
![]() To odgórne ustalenie jest zrobione nie dlatego, żeby frustrować użytkowników, ale żeby odciążać nawet mnie czy Zło ![]() Przykro mi, ale odgórny nakaz pozostanie. Co możesz zrobić? Zastosować się do instrukcji w wątku i założyć nówkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
nakaz to nakaz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.