![]() |
#1201 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Peep-toe czyli sexy feet :)
Cytat:
![]() ![]() Jaki kolorek wzielas? Juz w nich chodziłaś? ![]() Cytat:
też widziałam te z cutesów ![]() ![]() ![]() rylko.JPG |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
szkoda tylko ze wiekszosc piptołów ma obcas 10cm:p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzeba przychodzć często---taaa nie nie mam co robić tylko codzinnie latać do sklepu Ryłko!! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Wtajemniczenie
|
Mnie to akurat cieszy. Osobiście uważam, że najlepiej piptoły wyglądają właśnie wtedy, gdy są na szpilce. Noga wygląda wtedy bardzo sexy a mięsień łydki jest idealnie podkreślony
![]() ![]()
![]() |
#1207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1208 |
Zadomowienie
|
A czy któraś z was widziała w Humanic te kolorowe peep toe? Mnie sie podobały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Zadomowienie
|
mam pytanie, znalazlam dwie pary podobnych bucików jednak maja inny przód, jedne sa z klamrą drugie z kokardką. wiec które wybrac?
zastanawiam sie tez nad takimi bialymi ale nei wiem, biale buty chyba nie za bardzo..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym wybrała te z klamrą, pomimo ze o wiele bardziej lubie kokardki. Ale te pierwsze wygladają jakoś tak....zgrabniej
![]()
![]() |
#1212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wyszperałam w sieci taki artykulik: Buty typu peep toe (z odkrytym palcem) triumfalnie powróciły na wybiegi. Pantofle „z dziurką” kupimy już niemal w każdym sklepie z obuwiem. Wszystkim modnisiom, a może po prostu miłośniczkom butów w tym stylu nie pozostało nic innego jak wyczekiwać pierwszych wiosennych i ciepłych dni. Wtedy będzie można bez obaw o kałuże czy błoto wyruszyć w odkrytym obuwiu wprost na ulicę. Teraz nadają się one jedynie na imprezy we wnętrzach. Kiedy rozpoczęły swą karierę buty „z dziurką”? Otóż pojawiły się w latach 30. ubiegłego stulecia. Aktorskie sławy, jak boska Greta Garbo czy niezapomniana Rita Hayworth, tak upodobały sobie buty peep toe, że występowały w nich nie tylko w filmach, ale również zakładały je na co dzień. Trzeba pamiętać, że w tamtym, odległym już nieco czasie, pokazywanie choćby kawałka gołej, kobiecej stopy budziło wiele emocji i nieraz wywoływało mini-skandale i sensację obyczajową. Eksponowania odkrytego palca u nogi w obuwiu pokochały wkrótce kobiety w Ameryce Północnej i Europie. Kolejny come back buty peep toe przeżyły na początku lat 80. Ponad 25 lat później z dumą i lojalnym oddaniem chcemy nosić je i my! Pantofle peep toe będą pasowały w zasadzie każdej z nas. Wystarczy po prostu zadbać o stopy, pozbyć się zgrubiałego naskórka z pięt, a w przesuszoną skórę wetrzeć odpowiedni, nawilżający kosmetyk. Oczywiście kluczowy jest dokładny pedicure. Już dziś pomyśl o kondycji i kształcie swoich paznokci. Jeśli to konieczne, oddaj się w ręce profesjonalistów, którzy z pewnością sprawią, że latem przyjemnie będzie pokazać swoje gołe stopy. Odpowiednio dobrany lakier do paznokci uwieńczy dzieło i doda sporo seksapilu. Wypielęgnowana noga w bucie „z dziurką” wygląda bowiem niezwykle pociągająco i przykuwa zauroczone spojrzenia. Teraz możesz popuścić wodze fantazji. Sklepowe półki wręcz uginają się pod ciężarem różnego rodzajów peep toe’ów. Na koturnach, na kaczuszce, na szpilce, na klocku, na płaskiej podeszwie, skórzane, z tworzywa, z zamszu, aksamitu, czy grubego płótna lub cekinów. Buty mogą być dodatkowo udekorowane słodką kokardą, romantycznym kwiatkiem, lub wyszyte koralikami. Uczynią z ciebie prawdziwą femme fatale, nadadzą oldschoolowego klimatu lub po prostu ozdobią twoje stopy. W tej feerii barw, wzorów, faktur i materiałów na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie. Zapamiętaj: do butów z odkrytym palcem dopuszcza się noszenie rajstop i skarpet. Uwaga: dozwolone są wyłącznie kryjące rajtuzy w dowolnych kolorach. Grubość poniżej 40 den surowo wzbroniona. A teraz trochę obrazków ![]() athel.JPG benita.JPG kallie.JPG ts1.jpg ts2.jpg zielo.JPG w 1 się zakochałam- kolejna miłość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Wtajemniczenie
|
praline świetny artykuł ! Już nie mogę doczekać się kiedy założę peep toe bez rajstop
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Raczkowanie
|
Mam takie głupie pytanie.. czy takie buty; na szpilce, cale zakryte tylko dziurka na paluszkach w kolorze czekolady nadaja sie do czekoladowego prochowca? (oczywiecie z rajstopami pod spod)? czy to moze nie bardzo: tu plaszcz a tu odkryte palce?
![]() |
#1215 |
Wtajemniczenie
|
Calimero myślę że peep toe do trencza możesz spokojnie zakładać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoras z dziewczyn natknela sie moze na allegro na buty podobne do tych czarno-bialych z Rylko,ktore wkleila Praline?
Wlasnie takich szukam -tylko troszke tanszych, akurat nie mam zbednych 209 zl ![]() Ale tak to jest jak sie za bardzo szaleje z wydawaniem pieniedzy ![]() Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2009-02-07 o 13:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Zadomowienie
|
Praline, fajny artykuł
![]() Ja właśnie noszę kryjące rajstopy do nich ), przede wszystkim dlatego, że jak sama nazwa wskazuje kryjące rajstopy kryją mojego garbatego palca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1220 |
Zadomowienie
|
kupilam w koncu te z klamerką, pewnie w przyszlym tygodniu bede je miala to wkleję zdjecie na nodze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
a to moje buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 |
Rozeznanie
|
natknelam sie ostatnio na takie oto butki. cena 74zl - myslicie, ze warto je kupic (jako jedne z niewielu tego typu peep toe maja stosunkowo niski, bo 7cm obcas)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Rozeznanie
|
Reese, mi akurat fakt, ze to sa lakierki nie przeszkadza, wrecz przeciwnie, bo nosze takie butki juz od kilku lat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przypatrz się wycięciu. Wydaje się duże, chyba że na zdjęciu tak wyszło. Z boku prezentują się nieżle, kokardka tez ładna, cena niczego sobie, kupuj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1227 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
Marta - sliczne buciki
![]() Kociolek - kupuj kupuj ![]() ![]() a ja chce kupic takie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i ten kolor ![]()
![]() |
![]() |
#1230 |
Wtajemniczenie
|
Czesc ! Mam pytanie ide w czerwcu na wesele kolezanki. mam sliczna sukienke w stylu lat 60-tych. Bardzo podobaja mi sie buciki Peep-toe, czy beda one pasowac do takiej sukienki?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.