|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | |
S. Sssss. SSSSS.
|
Dot.: Zapach dla mnie, co polecicie?
Cytat:
![]() |
#3332 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapach dla mnie, co polecicie?
Dziekuje za wszystkie nazwy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzieki jeszcze raz ![]()
![]() |
#3333 |
Raczkowanie
|
Pomóżcie Mi Wybrać Zapach :)
Witam Wizażanki - bardzo Was prosze o pomoc, od kilku lat wciąż poszukuje swojego zapachu
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-03-06 o 14:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie !
Postanowilam poprosic i zdac sie na Wasza pomoc jesli ktos poswieci chwile czasu.Mianowicie Tata zamierza kupic mamie perfumy jak powiedzial jakies ,,porzadne'' tzn. Mama nigdy nie miala perfum z perfumerii wartych klika stowek. Tu moja prosba nie wiemy co jej kupic to ma byc niespodzianka,wiec nie moge sie jej spytac,pozatym mysle ze sama moze nie wiedziec skoro nigdy nie miala.Wiem ze jej ulobionym zapachem jest little black dress avonu.Dla mnie to wielkie wyzwanie zeby znalesc cos w jej guscie.
Nie idź na kompromis ,jeśli chodzi o Ciebie samego... Jesteś wszystkim co masz . J.Joplin https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=419726 MOJA WYMIANKA ![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-03-08 o 15:08 Powód: te perfumy, nie ten perfum |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Proszę o pomoc!!Prezencik dla Mamy!?
Cytat:
Nie znam dokładnie tych perfum, ale z nut wnioskuje, że są eleganckie i klasyczne, gdzieś mi się o uszy obiło, że są wzorowane na jakimś "Chanelu", więc może warto sie zainteresowac np klasyczną Coco, CM. Przychodzi mi jeszcze do głowy 5 alejka E.A. w super promocjach w Rossmanie, widziałem świetne zestawy za cenę ok 99zł -woda, perfumy, balsam....
![]() |
#3336 |
Zadomowienie
|
Proponuję J'adore Diora - zawsze kupuję, gdy nie wiem jakie ktoś ma zapachowe upodobania, podoba się wszystkim
![]()
#3337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3338 |
Zadomowienie
|
Bo to ładny, szalenie elegancki i chyba ponadczasowy zapach.
Dla Kobiety (przez duże "K"). Nie ma w nim nic drażniącego zmysł węchu, toteż jest duża nadzieja, że nie stanie się tzw. prezentem przechodnim - bez szału, a jednak szkoda oddać... Ciesze sie, że nie tylko ja uważam moją propozycję za trafioną ![]()
#3339 |
Zakorzenienie
|
Ja od J'adore prawie rzygam wiec to nie tak, ze podoba sie kazdemu. Przychylilabym sie do 5tej Alejki juz zasugerowanej ale i tu istnieje niebezpieczenstwo, ze cos sie nie spodoba.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
Ja też nie przepadam za J'adore, poleciłabym Cerruti 1881, Chanel Coco M., E. Arden 5th Avenue lub Sunflowers.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3341 |
Raczkowanie
|
Re: Dot.: Proszę o pomoc!!Prezencik dla Mamy!?
Dziekuje wszystkim za pomoc,w takim razie wyobiore sie do Sephory i powacham proponowane przez Was zapachy.Dziekuje za jaies typy bo ja nie mialam zielonego pojecia ,a Wy mnie naprowadziliscie.Dam znac jaka podjelam decyzje.
Goraco pozdrawiam ![]()
#3342 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Re: Dot.: Proszę o pomoc!!Prezencik dla Mamy!?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Zakorzenienie
|
Pomożcie wybrać:)
Sorry dziewczyny za nowy wątek, ale potrzebuję szybkiej rady!
- premier jour EDP Nina Ricci - Wish Choppard - Pure Wish Choppard ![]() lubię raczej mocne i słodkie zapachy ale teraz jakoś mnie bierze na lżejsze. Wszystkie trzy chodzą za mną od dłuższego czasu więc mam dylemat. (Wish pachnie na mnie bardziej ziołowo niż słodko więc nie jest jakiś mdlący jak to bywa) HELP! Małż robi zakuoy i muszę szybko się decydować! ![]()
#3344 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomożcie wybrać:)
Hmmm wg mnie Premier Jour są jednocześnie świeże (pierwsze nuty) jak i nieco cięższe (dalsze nuty,które wg mnie pachną mocno różami). Postawiłabym na PJ,mam nadzieję że to nie będzie pudło
![]() ![]() Edytowane przez Blonde_Stranger Czas edycji: 2008-03-10 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Acha...mam próbki w domu pure wish i wish. Wish wyśmiał mój mąż, więc pewnie bliżej mi do pure, ale one chyba coś uciekają szybko. Mam co prawda tylko kropelkę więc testy na ręku, ale ....ojej...zgłupieję!
![]() |
#3346 |
Zakorzenienie
|
Ja nie będę obiektywna, bo PJ nie lubię.
![]() Pure Wish jest piękny, ale szalenie nietrwały. Wish cudny, ale słodki i mocny. Dla mnie nie na wiosnę i nigdy nie na lato. Ale korzystając z okazji mimo wszystko brałabym Wish, jeśli to musi być coś z tych trzech. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
BAN stały
|
prosze o pomoc w wyborze
Szukam czegos na wiosne, swiezego ale z ogonem. Waham sie pomiedzy:
1. Baby Doll 2. Elle YSL, 3. Cinema 4. Stella lub Stella Sheer Poradzcie prosze bo chce juz kliknac.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3349 |
Zadomowienie
|
Dot.: prosze o pomoc w wyborze
Z moich doświadczeń wynika że Baby Doll i Elle nie mają ogona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3350 |
BAN stały
|
mam baby doll sliczny zapaszek,dlugo ie trzyma jest taki soczysty,inesywny i swiezy polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3351 |
Zakorzenienie
|
1. Baby Doll - lekki, dziewczęcy, wiosenny ale niestety ogona nie mają
2. Elle YSL - jak dla Mnie sa tak kompletnie nijakie ze nawet trudno mi cokolwiek napisać 3. Cinema - ładny, stonowany, elegancki z ogonem, ale dla Mnie zapach jest bardziej "okazjowy" niż codzienny 4. Stella lub Stella Sheer - MOJ TYP!
#3352 |
Zakorzenienie
|
Z wymienionych 3 ja bym najbardziej się skłonił ku WISH.
PJ kompletnie nie trawię, dla Mnie to coś pachnie metalicznie i tak chwaściasto.
#3353 |
Zakorzenienie
|
baby doll
![]() ![]()
#3354 |
Zadomowienie
|
Obstwiam Pure Wish, leżejsze a wiosna idzie.
To i ja się podłaczę pod temat, co by wątków nie mnożyć, co radzicie: - Alchimie Rochas, czy - Boudoir Viveinne Westwood Dodam, że oba zapachy lubię (co prawda znam z próbek, ale zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Stella lub Stella Sheer - wszystkie wersje piękne - chociaż powłóczyste to one nie są jakoś bardzo...
#3356 |
Zakorzenienie
|
hmm..dobrze, że był chociaż jeden głos za pure
![]() Pachnę teraz pure i jest bardzo podobny do wish tylko faktycznie lżejsy. Martwi mnie jedynie trwałość bo zapach śliczny. Ale przynajmniej małża nie zabije. I znowu premier odpuściłam i pewnie będzie mnie męczyć. Koniec końców kupiny pure. Troch przez przypadek bo w trakcie burzy mózgów kiedy to wyjmowałam z koszyka i wkładałam znowu coraz to inny z tej trójki, małż się zalogował i kliknął akurat jak był w koszyku pure. Więc uznaję to za przeznaczenie ![]() dzięki wielkie za rady! EDIT: dziewczyny chwalę się , że dziś doszło. Oczywiście zapach znam z próbki ale psiknięty jest jeszcze piękniejszy! Flakon śliczny, ale szkoda,ze nie taki jak wish ![]() ![]()
...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... Edytowane przez ennkaa Czas edycji: 2008-03-12 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zadomowienie
|
Mój typ to klasyczna Stella. Bardzo wdzięczny zapach na wiosnę/lato.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
Klasyczna Stella
![]() ![]() Baby Doll- tyko, że nie ma ogona ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
BAN stały
|
Cinema jezeli nie lubisz ciezkich zapachow moze Ci przeszkadzac , owszem jest bardzo ladny ,ale raczej ...okazjonalny niz codzienny . Sposrod zapachow , ktore chcesz kupic zdecydowalabym sie na ktoras ze Stelli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Przyczajenie
|
potrzebuję rady - szukam zapachu
To ja też poproszę o pomoc. Nienawidzę chodzić po perfumeriach, po chwili już mi się wszystkie zapachy mieszają. Szukam zapachu na cieplejsze dni. Do tej pory moje ulubione perfumy to Dior Addict. Dla mnie nie
![]() Problem w tym, że kompletnie nie mam pojęcia gdzie celować - jestem dosyć wierna swoim i średnio znam inne zapachy. coś bliżej o tym, czego szukam: - na pewno nic czysto i mocno kwiatowego, - najlepiej cytrusy, inne owoce rownież mile widziane ![]() - Zapach świeży ale i kobiecy, - może być słodki Spodobał mi się CK One. Szukam jednak dalej. Wolałabym (nie wiem czy nie przesadzam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.