|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomożecie? :)
150zł to całkiem przyzwoita kwota na wyższopółkowe zakupy w internetowym sklepie. Truskawa czy sklepy z USA. Poszukaj tego co Ci się podoba a później sprawdź na necie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę dodać jeszcze na codzień na wiosnę/lato: - Baby Doll YSL - Miss Dior Cherie, Dior, tutaj słodycz dla niektórych zbyt duża - CK, Euphoria Blossom - Mexx, Woman - C. Crawford, Summer Day - Jette, Joop - T. Mugler, Angel Innocent
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Raczkowanie
|
Polecam Naomi Campbell Cat Deluxe
![]() ![]() ![]() Ups.. Sorki nie przeczytałam do końca twojej wypowiedzi, w której pisało, że już takie miałaś.. Ale wstyd ![]()
'Człowiek walczy, by przetrwać, a nie po to, by się poddać' ja juz sie poddalam. pomoz zwierzaczkom - www.toz.pl Po prostu Aska Edytowane przez rachela Czas edycji: 2008-05-10 o 12:02 Powód: post pod postem, proszę korzystać z opcji "edytuj" |
![]() ![]() |
![]() |
#3424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na http://www.extremeperfumes.com/eclat...for-women.html 100ml z przesyłką wychodzi za ok. 120zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Raczkowanie
|
Fajne są też Adidas Floral Dream
![]() ![]()
#3426 |
Rozeznanie
|
AsiCza nic się nie stało
![]() Dziękuję za wypowiedzi i rady !!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#3427 |
Zakorzenienie
|
Może Nina Ricci Nina?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak wygląda sprawa z płatnością, tak samo jak na Truskawie? Z wielką chęcią bym coś zamówiła, ale niestety nie dorobiłam się jeszcze karty ![]() Edit: doczytałam, wysyłka 88$, nie opłaca się... MilkNhney, może Max Mara by Max Mara - dzisiaj testowałam, całkiem ładny letni i delikatny.
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2008-05-10 o 18:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3430 |
Raczkowanie
|
Ogromne problemy z perfumami :)
Dziewczyny nie wiem jak wy ale kiedy mi przychodzi kupić perfumy mam ogormny problem bo .. najchetniej bym kupiła wszystki ! nie mogę się na nic zdecydować ! Nie jeste wybredna i tu tkwi problem . Jeżeli też macie takie dylematy zamieszczajcie je w tym wątku i wspólnie spośród wielu powyierame " te jedyne "
![]() ![]() 1)mexx wild 2)mexx nice 3)gucci rush 2 4)lilita lemicka lilita lemicka 5)Kylie Minogue Sweet darling 6)Kulie Minogue showtime 7)Nina Ricci Pretty Nina 8)Puma Flowing Women jak widziecie zapachu są bardzo różne. Zawsze jak musze wybrać robię wszystki za i przeciw.. tak naprawdę najmniej chyba jestem skłonna do nr 1 i 2 .. nawet nie pamiętam już jak pachniały ale wild było ładne za to nice kojarzyło mi się z tandetą - zawsze szukam jaknawięcej minusów zeby było łatwiej xD za to 4 i 6 nawet nie wąchałam. Ale zakupy w ciemno zawsze są fajniejsze ![]() Edytowane przez curses Czas edycji: 2008-05-13 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ogromne perfumy z perfumami :)
Nie rozumiem tematu wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tematów o pomocy, wyborze perfum i innych dylematach perfumowych było mnóstwo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3433 |
Wtajemniczenie
|
Ja na początku pomyślałam, że chodzi o te gigantyczne flachy, które czasem stoją na jakichś wystawach i kiedyś gdzieś czytałam, że w niektórych są rzeczywiście litry perfum a nie tylko płyn przypominający ich kolor
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zadomowienie
|
Ja także tak pomyślałem....
#3436 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3437 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Ludzie nie naśmiewajcie się tak
![]() curses, witaj na Perfumach ![]() Każdy z nas Perfumomaniaków przechodzi ten problem, więc nie dręcz się tym, że podoba Ci się wiele zapachów ![]() Mnie z Twoich typów najbardziej podoba się Nina Niny Ricci. Ale to moje subiektywne zdanie. Najlepiej postaraj się o próbki tych zapachów i sprawdź jak się w nich czujesz mając je na sobie cały dzień. To powinno pomóc Ci podjąć decyzję. Aha, no i weź pod uwagę że zbliża się lato i takie zapachy jak Lolita Lempicka mogą się nie sprawdzić w upale, bo są baaardzo słodkie. Pozdrawiam!
![]() |
#3438 | |
Raczkowanie
|
Brak sensu w tytule jest wynikiem mojego roztrzepania i nieuwagi - przepraszam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3439 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogromne problemy z perfumami :)
Dla mnie Lolitka wcale nie jest zapachem zbyt ciężkim i słodkim na lato
![]() ![]() Z wymienionych stawiałabym na Ninę i Lolitkę. A próbowałaś może ogródków Hermesa ? To tak z innej beczki. A i jeszcze poza konkursem - ja np. planuję zakup Alien bądź Angel Violette - wyjątkowo letnie zapachy ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 |
Zakorzenienie
|
Curses, poprawiłam tytuł
![]() Niech Ci się wybrany zapach pięknie nosi!
#3441 |
Rozeznanie
|
Witaj na Perfumach curses
![]() Bardzo mi się podoba ta Twoja grupka po selekcji. Dużo zależy od tego w jakim jesteś wieku, jak się ubierasz, a najważniejsze oczywiście, który zapach Tobie się najbardziej podoba. Wszystkie trzy zapachy są lekkie, ale każdy jest w innym typie. Ja uważam ,że najciekawszy z nich to Rush 2. Jest taki wielowymiarowy, rozwija się bardzo ciekawie( widzisz, obiektywna nie jestem,- uwielbiam ten zapach ![]() Koniecznie weź próbkę z perfumerii i ponoś go na sobie 1 dzień, zobaczysz, jak się będzie na Tobie układał, czy jest trwały na Twojej skórze. A próbowałaś może DKNY ? I powtarzam za Favkes, spróbuj też Ogródka Nilowego Hermesa. Może Ci się też spodoba. ![]() ![]() Zyczę udanych łowów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Przyczajenie
|
Un Jardin sur le Nil - piękny, ale trzeba koniecznie wypróbować na skórze, na mnie zrobił się kwaśny i nieciekawy, nie mogę się doczekać nowego zapachy Hermesa na lat - Un Jardin apres la Mousson - naprawdę pachnie powietrzem po deszczu, burzy, ozonem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Rozeznanie
|
Tak, to zapachy unisex.
I oczywiście, że trzeba ponosić zapach przed decyzją o kupnie ( jak każdy, zresztą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 |
Zakorzenienie
|
z tych, które wypisałaś, zdecydowanie rush2
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 |
BAN stały
|
Ja tez proponuje Rush2, sama wlasnie koncze moja buteleczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3446 |
Zakorzenienie
|
#3447 |
Raczkowanie
|
szukam zapachu dla siebie...
jak go znalezc?
wiem,ze nie powiecie mi, co mam sobie kupic, bo kazdy ma swoj gust, swoj ulubiony zapach itp... tymczasem ja go nie mam... a chcialabym kupic sobie fajne perfumy na wiosne/lato, ale bardziej uniwersalne, fajne, lekkie, ale z jakas fajna nutka... ide do sephory, wacham ich kilka... i nie potrafie nic wybrac... zapach pozniej na skorze inaczej pachnie, troche sie zmienia... dobrze sie czulam w mexx woman.. ale nie chce go powtarzac.. nie chce tez, zeby to bylo cos drogiego bardzo... potrzebuje porady.
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam zapachu dla siebie...
Do Mexx Woman podobna jest (i to bardzo) Mira Bai Chopard - niestety już nie do znalezienia w perfumeriach, musiałabyś kupować przez Internet, w ciemno.
Coś niedrogiego... A znasz Sunflowers E.Arden?
#3449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przetestuj może Summer Day C. Crawford, na lato czy wiosnę powinny być idealne.
![]() ![]() |
![]() |
#3450 |
Zakorzenienie
|
z uwagi na Twojego nicka-zasugeruję Noa Cacharel
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.