|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
BAN stały
|
Dot.: Jakie perfumy wybrać?
L de Lolita wybierz ten zapach nie powtarzalny!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zakorzenienie
|
Addict- baaardzo trwaly i ogoniasty
Lolita klasyczna- piekna jeden z moich ukochanych zapachow trwala na mnie srednio i ogonka brak ![]() ![]() ![]() Wish - kupilam w ciemno ale slodycz mnie powalila, chyba dosc trwale ale zdecydowanie nie dla mnie Prada- tez mysle ze jest trwala bardzo, co do ogona sie nie wypowiadam bo testowalam tylko na nadgarstku.... pozostalych nie znam... ale tez radze potestowac i wybrac to w czym bedziesz sie najlepiej czula ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Przyczajenie
|
a moze ktoś sie orientuje, jaka jest róznica między zapachem miss dior cherie a zapachem miss dior cherie eau de printemps- koleżanka pięknie pachniała którymś z tych zapachów i teraz nie wiem, napewno to było miss dior, ale jakie, nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#3875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie i na mnie ani L ani Prada nie są ogoniaste. Nie są nawet trwałe. Trzeba testować na sobie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Przyczajenie
|
L de Lolita są trwałe dość, ale na mnie niezbyt ogoniaste, mimo to poważnie się nad nimi zastanawiam. Addict odpada, testowałam i nie mój kompletnie. Za to Fleur jest interesujący...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 |
Zakorzenienie
|
addict i prada
|
![]() ![]() |
![]() |
#3878 |
Przyczajenie
|
Pomocy , pomocy....
Witam. Jestem tu zupełnie nowa i bardzo proszę Was o pomoc w sprawie wyboru nowego zapachu na zimę , do tej pory moimi ulubionymi zimowymi zapachami były Burrbery London i Organza Givenchy .Chodzi mi o coś podobnego ale jadnak nowego, od jakiegos czasu szukam czegoś , no i nic , moze podpowiecie mi coś ... Liczę na Was kochani.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomocy , pomocy....
a czy szukasz jakiegos konkretnego skladnika w perfumach- tzn chodzi ci o dosc ciezki kwiatowy na zime czy bierzesz pod uwage jakies inne grupy- slodkie, drzewne, jadalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3880 |
Przyczajenie
|
Nie szukam niczego konkretnego , szczerze mówiac to nawet nnie wiem do jakiej grupy mozna zaliczyc Organze i B. London
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3881 |
grozi wypollizowaniem
|
Aż mi się ciśnie,żeby ten wątek połączyć z wątkiem Netmana......
pomoooocy, pomoooocy........szukam wooooody...pomocy.....:ha haha: |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Przyczajenie
|
i z watkiem Twoim Polly
![]() Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-08 Wiadomości: 128 O właśnie- Prada Intense- dlaczego jej nigdzie nie w normalnym obrocie? a może się mylę??? Kropka- i tu dochodzimy do sedna- mam od dłuższego czasu podejrzenie że normalna to ja nie jestem ![]() pomóżcie pliiiiss ![]() No to chociaż jakieś słodkie polećcie-byleby bez owoców...i z jakimś przełamaniem kadzidełkiem czy drewienkiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3883 |
grozi wypollizowaniem
|
Chodziło mi tylko i wyłącznie o tytuły obu wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
Ja bym proponowała wybrać się do perfumerii, w końcu to sama przyjemność
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Przyczajenie
|
Poszukuję!
Poszukuję bardzo przyjemnego delikatnego, kwiatowego, słodkawego zapachu(bardziej kwiatowy niż słodki), a raczej kwiatuszkowy. Jeśli znacie jakieś perfumy pasujące do opisu powyżej to proszę o sugestie. Z góry dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 |
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Poszukuję!
Jeśli może być również z domieszką owoców to Nina Niny Ricci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 |
Zakorzenienie
|
Daisy przychodzi mi na myśl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3888 |
Zakorzenienie
|
Truth Calvin Klein
![]()
#3889 |
Zakorzenienie
|
Kwiatowy i nie bardzo słodki - J'adore EDT.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3890 |
Przyczajenie
|
Cześć!!
A ja szukam pewnego perfumu, który wąchałam niestety tylko raz w życiu i widziałam opakowanie Perfum jest słodki, ma różowe opakowanie w kształcie szklanej kuli z przyklejonymi na niej zielonymi kryształkami czy ktoś może wie jaka jest jego nazwa??? błagam, pomóżcie!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Britney Spears Fantasy ale nie perfum, tylko perfumy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3892 |
Zakorzenienie
|
Kwiatowo - owocowy jest Hugo Boss Femme - znam go i mimo ze to nie moja bajka to komus kto lubi delikatne kwiatowe zapachy moze sie spodobac jest taki bezpieczny, łagodny i przyjemny, nie inwazyjny w lato jak go nosiłam zbierał komplementy otoczeniu sie podoba polecam powąchać
edit : zapomniałam dodac ze jego wielka zaleta jest to ze nei jest slodki ani tez nei swiezuchowaty taki idealnie wywazony Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2008-11-21 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Raczkowanie
|
Może Lacoste PF?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Zakorzenienie
|
chodzi o taki lekki kwiatowy- mlody zapach?
dla mnie kwiatowy delikatny Eclat L'aperge- swiezy dosc Miracle- ladny ale niezbyt trwaly Envy Me Gucci jeden z moich ulubiencow ale zawiera spora domieszke pieprzu...davidoff echo tez delikatny kwiatuszkowy, Versace Versace ten z meduza tez jest piekny kwiatowy ale bardziej dojrzaly moim zdaniem... o albo Daisy Marc Jacobs lub jedne z moich ukochanych- Sensi- kwiaty, mleczko migdalowe, cieplo, slodko, przytulnie... na mnie tez bardzo kwiatowy jest NR for her edp- piekna konwalia wychodzi ktorej chyba w ogole nie ma w skladzie ??? radze wybrac sie do dobrej perfumerii i testowac- byle nie za duzo na raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3895 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam !
![]() Prosze o rade w sprawie gwiazdkowego pachnacego prezentu dla mojej kobiety, w meskich zapachach jako takie obeznanie mam natomiast w damskich juz nie bardzo. Jeest ich bardzo duzo w porownaniu z meskimi zapachami. Poprzednim prezentem gwiazdkowym, również pachnacym ![]() ![]() ![]() Z góry dziekuje i pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Nindżopesz
|
Dot.: Prezent gwiazdkowy dla kobiety.
Client, tak co roku w ciemno...?
![]() ![]() Skoro Twoje dziewczę lubi ekstremalnie słodkie zapachy (ja tak odbieram Hypnose) to sprawdź w perfumerii TM Innocent, Angel, Victor&Rolf Flowerbomb (i wersję Extreme), L de Lolita Lempicka i LL EDP (choć dwa ostatnie mnie przykładowo odrzucają). Słoń też jest bardzo specyficzny, bałabym się zaryzykować... No ale niech się wypowiedzą wielbicielki słodziaków, moim żywiołem jest raczej cynamon i przyprawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Mnie się wydaje, że bez większego ryzyka można zainwestować we Flowerbombkę, a jesli chodzi o wyrafinowane itp. to może Lalique le parfum- chociaż dla bardzo młodej osoby może nie za bardzo... Fajna wg. mnie jest też nowa Lolita "Fleur de Corail" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3898 |
Zakorzenienie
|
Flowerbomb, Alien ...
![]()
#3899 |
Zadomowienie
|
To może 'oklepana' Euphorię ? Podoba się praktycznie wszystkim i jest słodka.
Popieram kandydaturę Flowerbomb, Innocenta + dorzuciłabym wspomnianą Euphorię, Max Marę, Escade Magnetism i może jeszcze Dolce Vite ![]() Słoń, Alien, Angel i Lolity (L, LL, FdC) nie są perfumami, które można by kupować w ciemno, bo te zapachy albo się kocha, albo nienawidzi.
Poszukuję do kolekcji flakoników perfum Etro i Thierry Mugler ![]() Edytowane przez Layila Czas edycji: 2008-11-27 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Możesz również trochę poszperać i może uda Ci się upolować Hypnose w wersji eliksiru ![]() Edytowane przez homyk Czas edycji: 2008-11-28 o 06:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.