|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 | |
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Szukam zapachu dla siebie
Cytat:
![]()
![]() |
#4172 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() http://perfumeria.pl/Trussardi+Jeans...58,1-3,i2.html mozesz sprawdzic tez zapachy Jesusa Del Pozo: Halloween, Halloween Freesia, In Black Edytowane przez klystianek Czas edycji: 2009-04-19 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4174 |
Zadomowienie
|
Może spodoba Ci się Noa Perle, właśnie dziś testuję ten zapach w ciepłej aurze i stwierdzam ponownie, że jest to delikatny, lekko zmysłowy i bardzo ładny zapach. Chociaż zupełnie nie z mojego gatunku, ponieważ lubię mocno charakterne, często kontrowersyjne zapachy i raczej z gatunku killerowatych, to w innym wypadku z pewnością bym się skusiła na flakonik.
Sprawdź najpierw w perfumerii - tak jak radzą dziewczyny- i wtedy dokonaj wyboru. Byłoby szkoda, żebyś ryzykowała kupując w ciemno, skoro to będę pierwsze perfumy. Poniżej znajduje się link do promocyjnej oferty tych perfum. Możesz zawsze poszukać na allegro, a jeżeli nie bedziesz pewna co do oryginalności, to pytaj się dziewczyn - z pewnością pomogą Ci rozwiać wątpliwości. http://www.dolce.pl/cacharel/noa_perle/1943.php5 |
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Rozeznanie
|
Boże!!!
![]() ![]() 1. Lancome Miracle - niezbyt. 2. Miss Dior Cherie - nie. 3. Angel - nie. (spotkalam sie z ta nazwa wiele razy na tym forum i chcialam powachac ![]() 4. Diamonds i Code - co do tych nie jestem pewna, bo któryś z nich mi się spodobał, pachnie taką jakąś gumą balonową czy coś... Chociaż nie wiem, czy to ktorys z tych, ale wiem, ze z poczatku alfabetu ![]() ![]() 5. Moschino Glamour - nawet niezły. 6. Guerlain coś tam Summer - nie. Jeszcze jakieś wąchałam, ale mi się nie podobały, pewnie dlatego zapomnialam. W Super-Pharmie: 1. YSL Young Sexy Lovely - nawet tak. 2. Vera Wang Princess - ładny. 3. LAMB - ohyda ![]() Ech no to tyle. Jutro jeszcze pójdę coś obwąchać w Douglasie xD Fajna zabawa. A jak mnie nie będzie stać na perfumy, to codziennie będę chodzić do perfumerii, spryskiwać się testerrem i będę pachnieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że ogrom zapachów trochę Cię przytłoczył
![]() Moje typy to: Lacoste Pour Femme, Gucci II, Euphoria Blossom, Baby Doll + limitowanki Escady, może coś z Aaqua Allegoria Guerlain, wody owocowe Yves Rocher, Mexx Woman.
#4177 |
Rozeznanie
|
Spiszę sobie teraz po kolei te nazwy i będę według karteczki wąchać. Czy to będzie głupio wyglądać, jeśli będę sobie pisać po paseczkach?
![]() ![]() Może uda mi się odłożyć trochę kasy na perfumy, a do tego czasu wywącham jakieś odpowiednie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miss Dior Cherie jest Diora, a nie Chanel ![]() ![]() Powyższe propozycje popieram, a od siebie dodam: -Eclat D'Arpege Lanvin -Noa Cacharel -Lacoste Pour Femme -Angel Innocent Thierry Mugler -Touch of Pink Lacoste -Inspiration Lacoste -Miracle So Magic Lancome spróbuj, może coś Ci się spodoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4179 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4180 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha! teraz przynajmniej wiesz że nie ma łatwo! i że miały rację dziewczyny gdy mówiły ze musisz sama potestować ![]() ![]() na usprawiedliwienie dodam że miałam napisać Chanel Chance..ale sie rozmysliłam ![]() zresztą możesz poczytać kwc- mozna wybrac najwyżej oceniane i poczytać ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-04-20 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zadomowienie
|
Astarte, w Sephorze są porozstawiane słoiczki z kawą-powąchanie ich pomaga, kiedy testujesz więcej niż 2-4 zapachy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 |
Rozeznanie
|
http://perfumeria.pl/Trussardi+Jeans...58,1-3,i2.html
mozesz sprawdzic tez zapachy Jesusa Del Pozo: Halloween, Halloween Freesia, In Black i zapomnialem dodac do tego co pisalem: Bulgari Black w necie za 75ml mozna juz od 75zl znalezc z przesylka |
![]() ![]() |
![]() |
#4183 |
Rozeznanie
|
Jakoś słabo zaopatrzone mam Sephorę i Douglasa, bo dużo z wymienionych tu zapachów nie mogłam znaleźć. Mówcie co chcecie, ale moje faworyty to Armani Diamonds (to ta guma balonowa jednak
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4184 |
Zadomowienie
|
Dobrze dobrane perfumy to takie, które pięknie leżą i NAM się podobają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4185 |
Rozeznanie
|
Nawet nie czytałam/ogladalam Pachnidla
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z reguły na dolce sie opłaca. Jednak nie wiesz jak szybko zuzyjesz te zapachy a to tylko 30ml... . Może warto zainwestowac w większą pojemność? zawsze większe pojemności bardziej sie opłacają. Jeżeli jednak na gwałt chcesz danego zapachu a twoje fundusze na perfumy są ograniczone do 150zł to ja na twoim miejscu brałabym smiało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fergieunia słusznie zauważa, że większa pojemność się duzo bardziej opłaca. Jeżeli planujesz w najbliższym czasie zakochać się w jeszcze innych zapachach i powiększać kolekcję, to dwie 30 są dobrym rozwiązaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4189 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 |
Zadomowienie
|
Nie wiem jak Ty, ale ze mnie niecierpliwe stworzenie i zawsze wolę mieć szybciej 30 bądź dwie 30 niż dłużej czekać na 50 czy 100
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4191 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4192 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4193 |
Rozeznanie
|
po 1 ceneo.pl
po 2 diamonds so kiepskie, wole meska wersje ktora i tak wypada kiepsko przy jil sander man po 3 czasami warto poczekac nie napalac sie tyle chodzilas bez zapachu ze teraz tydzien czy 2 nie zbawia nikogo, lepiej miec cos czego jestes pewna ze chcesz :P po 4 zawsze mozesz wyhaczyc taniej wspolne zakupy z kims np 100ml po polowie to pewnie by wyszlo w cenie 30stki albo jeszcze mniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4194 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ad. 3. Jasne, że jeżeli nie jest pewna to może jeszcze zaczekać, ale z drugiej strony jest taki ogrom zapachów, że przetestowanie chociażby kilkudziesięciu jest czasochłonne. Ad.4. Serio, gdybyś mógł sobie kupić pierwsze perfumy to byś wolał złożyć się na tańszy wariant i zamiast mieć pierwszy piękny flakon (który cieszy oko) psikać się perfumami z atomizera? ![]() Nie wiem, jak Ty, ale ja pamiętam to podekscytowanie posiadaniem własnej, prawdziwej flaszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4195 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na razie mogę kupić sobie jeden zapach a za jakiś czas kolejny, jeśli uznam, że chcę. Nie będę przecież szukać w nieskończoność tego pierwszego ![]() Poza tym, poszłam po próbkę Moschino (dzięki kuponowi z Glamour ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zadomowienie
|
Jeżeli dobrze pamiętam, to ich próbka ma taką zatyczkę, którą trzeba po prostu wyciągnąć. Mocno siedzi, więz zrób to w sposób zdecydowany, ale ostrożny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Astarte__ Czas edycji: 2009-04-22 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4198 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ad3 nie chodzi by testowac nie wiadomo ile tylko miec pewnosc ze akurat ten bedzie chciala nosic ad4 mozna przeciez zatrzymac flakon i wziac 50-70ml a z 50-30 rozlac innym zwrociloby sie troche no i na pewno taniej by wyszlo gdybym byl toba to kupilbym sobie jakis zapach lepszy na specjalne okazje + codzienny tanszy jakies zwykle c-thru chociaz nie kupilbym c-thru predzej ( http://perfumeria.pl/Versus+Red+Jean...74,1-3,i2.html ) cena chyba lepsza niz te c-thru no i 75ml ktore mozesz spokojnie dawkowac sobie codziennie za niewielkie pieniadze ![]() bo z takiego zakupu mozesz miec malo przyjemnosci 2 miesiace i po 30stce bedzie a tak szczerze to nie polecam rzucac sie na glebokie wody ![]() ![]() Edytowane przez klystianek Czas edycji: 2009-04-22 o 20:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4199 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
...a dla Astarte sa piękne. I na niej sa piekne. Według mnie bez "nosiciela" perfumy, obojętnie jakie, sa conajwyżej ładnie pachnącym wzorem chemicznym. To dopiero na kimś stają się piękne, zyskują dusze i charakter. Gdyby każdy miał się kierowac tym, jak innym się perfumy nie podobają, to nie kupiłby nic. Jak różne sa gusta, świadczy chociazby wątem "3 największe smierduchy", gdzie zazwyczaj okazuje się, że to, co dla jednego jest nie do zniesienia, dla innego perfumoholika jest cudem wcielonym ![]()
![]() |
#4200 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Na specjalne okazje to by raczej starczyło 30ml a może nawet 15, bo takowe w moim życiu nie zdarzają się za często ![]() Jeszcze odnośnie Diamonds: nie jestem jedyną osobą, która uważa, że są śliczne ![]() Jesus del Pozo - Halloween Kiss też ładnie pachnie ![]() Edytowane przez Astarte__ Czas edycji: 2009-04-23 o 16:25 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.