|
|
#601 |
|
Guerlain Lover
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Od cioci komplement za Chanel no 5 Eau Premiere - "ale tu ładnie się ktoś wypsikał"
|
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
W miniony czwartek usłyszałam najpiękniejszy, najbardziej romantyczny i wzruszający
wyszeptany do ucha komplement zapachowy, jakim kiedykolwiek mnie obdarowano:"Pachniesz jak Ballada o nocy czerwcowej, wyśpiewana przez Ciebie po raz pierwszy tylko dla mnie, przy dźwiękach gitary, w półmroku, rozświetlonym jedynie światłem księżyca, " Komplement od mojego najukochańszego mężczyzny Alien jest rzeczywiście jak... noc czerwcowa, królowa jaśminowa... i tak właśnie zawsze będzie mi się kojarzyć Edytowane przez Emiks Czas edycji: 2010-06-15 o 23:48 |
|
|
|
|
#603 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Mój TŻ się zachwycił od razu po tym, jak psiknęłam na nadgarstek w perfumerii
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
|
#604 |
|
Zakorzenienie
|
Mama została skomplementowana przez fryzjerkę, że pięknie pachnie i że to na pewno drogie perfumy
A miała na sobie Pradę Irysową.
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
miłe słowa za Coco M. edp, od dziewczyny, którą szkoliłam w pracy
|
|
|
|
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
Przed chwilą zebrałam w sklepie ochy i achy za Night Aoud M.Micallef wymiksowane z Corso Como.
Wcześniej też za agarowca Black Oud Montale. Przyznaję, nie spodziewałabym się za te akurat zapachy zbierać komplementów. Oud wydawał mi się zbyt wyrazisty i kontrowersyjny. Sama kiedyś uważałam, że leci szpitalem Ale jak widać jednak się podoba otoczeniu
|
|
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#608 |
|
Zadomowienie
|
Nie sądziłam, ze kiedykolwiek bedę sie tu wpisywać, a jednak
.Otóz, dziś na ulicy pani zaczepiła mnie mówiąc: - biegnę za panią pół ulicy, żeby powiedzieć, że slicznie pani pachnie i drugie zdarzenie, godzine później w sklepie, pani spytała czym tak pięknie pachnę. A to był sobie i pachniał na mnie całkiem przyzwoicie YSL Elle edp .
|
|
|
|
|
#609 |
|
Rozeznanie
|
Kiedyś w pracy pewna pani za mną chodziła i aż mi głupio było, że może podpadłam czy coś
W końcu zapytała jakiego zapachu używam, jak wygląda buteleczka, ile kosztuje- a to była Naomi Cat deluxe.Ostatnio psiknęłam się delikatnie, zapomnianą Lolitą. Gonię przez ulicę i wpadłam na jakiegoś chłopaka, tak się zacieliśmy i nie mogliśmy minąć. Przeprosiłam i gonię dalej a on stanął i krzyknął z takim podziwem w głosie że świetny zapach, a raczej obawiałam się czegoś w stylu 'i jak chodzisz '. Może nie są to wyszkane komplementy, ale sama reakcja od ludzi po których bym się nie spodziewała, była miła
|
|
#610 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj ide koło przystanku, mija mnie dwóch hmmmmm pijaczków
widzę, że jeden sie odwraca i idzie coś zagadać (myślałam że o drobne albo papierosy)a ten do mnie "Jakich pani perfum używa bo brat się zakochał". Black, Kenneth Cole. Nie powiem miłe to było
|
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#612 |
|
Raczkowanie
|
Mężczyźni:
Aqua Allegoria Pamplelune Elisabeth Arden Green Tea Summer Laura Biagiotti Emotion CK In2Her Heat Kobiety: Laura Biagiotti Tempora Donna Benetton Energy Women CK In2Her Heat
|
|
#613 |
|
Guerlain Lover
|
Zapomniałam napisać o komplemencie od szefa za Allure Sensuelle edp: ale sie pani dziś ładnie wypsikała
|
|
|
|
|
#614 |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Przyjaciel o Habanicie : pachniesz jak kostnica... albo nie... jak kondukt pogrzebowy bądź jak wymalowany już trup w prosektorium...
Dla mnie piękny komplement ostatnio lubie takie mroczne klimaty ale ja w ogóle dziwna jestem
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Kolega nachlający się nad moją mapą (albo nad moim biustem, nieważne
):Kaśka, czym żeś się wypachniła! Nigdy tak ładnie nam nie pachniało w biurze! ![]() A to było Ange ou Demon le secret
|
|
|
|
|
#616 |
|
Rozeznanie
|
Kilka dni temu dostałam jeden z niewielu spontanicznych komentarzy na temat moich perfum
Organza Indecence, kolega bardzo dopytywał się co to za perfumy. Kiedy zapytałam czy ładne, on stwierdził: "nie ładne, one są za***iste"
|
|
#617 |
|
Zadomowienie
|
Mama o Musc Ravageur - Mmmm, ależ przyjemnie dzisiaj pachniesz! Nie tymi Twoimi smrodkami (Botrytis, CdG2 Man, etc.)
![]() Znajomy o Black Cashmere - intrygujące, trudne, Twoje.
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ mieszka w innym mieście, niż to w którym studiujemy. Ostatnio pojechał na parę dni do domu. Po powrocie, już w jego "tutejszym" mieszkaniu przytulił się do mnie i mówi: "Ślicznie pachniesz...Przez całą drogę zastanawiałem się czego dziś użyjesz...
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
Moja córka po przytuleniu na dobranoc- jadłaś wafle ryżowe? okazało sie że to Classique JPG
|
|
|
|
|
#620 |
|
Konto usunięte
|
mój mężczyzna, jakiś czas temu to było, powiedział: pachniesz jak facet
a ja odebrałam to jako komplement, ponieważ cały mój strój "wyjściowy" był męski i dobrałam Cozumela do niego żeby faktycznie zaakcentować ubiór |
|
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejszy wieczór spędzony w oparach Euphorii zaowocował komplementem
Spotkany po 4 latach kolega stwierdził, że ładnie pachnę....tak łóżkowo, erotycznie
|
|
#622 |
|
Raczkowanie
|
Koleżanka w pracy, podchodząc do mnie "aaaa, to ty tak pachniesz, a już myślałam, że ktoś robi pierogi"
|
|
|
|
|
#623 |
|
BAN stały
|
Parę dni temu koleżanka skomplementowała Kingdom edp na mej osobie (co mnie bardzo cieszy, bo zapach piękny, a komplementy dostaję "od święta")
|
|
|
|
|
#624 |
|
Perfume Lover
|
Strach spytac z czego ona robi pierogi :|
|
|
#625 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
najwięcej komplementów słyszałam kiedy używałam ysl elle- raz mi mama powiedziała, że babci by się bardzo spodobał ten zapach bo ona lubi takie męskie:lol2:
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę moja przyjaciółka skomplementowała Addicta, mówiąc: "oo... Ale ładnie pachniesz czekoladą
". Wąchając A. na sobie powiedziała, cóż za smród
|
|
#629 |
|
Raczkowanie
|
jak miałam chrstina aguilera by night( mój no1 jak narazie) to moja koleżanka dzień w dzień nie mogła sie na zachwycać, aż sobie nazwę spisała
i kolejna koleżanka z pracy też była oszołomiona, a jak siostra poczuła zapach to powiedziała mi że " odpływa"- ale wachąła buteleczke, nie mnie ![]() teraz mam amethyst fatale z oriflame, kierując sie opiniamii na wizażu zakupiłam i zdarza sie ze ktoś idzie za mną i mnie wacha ostatnio moj przyszły szwagier sie pytał kto tak ładnie pachnie, a powiem ze gust on ma wybredny. a jak z tata byłam na zakupach to szedł za mna i sie nagle zapytał, "to Ty tak pachniesz? ale ładnie"
|
|
|
#630 |
|
Zadomowienie
|
wczoraj wieczorem na babskim spotkaniu przy winie
u moich 3 psiapsiółek French Lover wywołał prawie orgiastyczne reakcje tak podkręcił atmosferę, że prawie zapomniałyśmy, że jesteśmy heteryczki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:58.

komplement zapachowy, jakim kiedykolwiek mnie obdarowano:
A miała na sobie Pradę Irysową.

W końcu zapytała jakiego zapachu używam, jak wygląda buteleczka, ile kosztuje- a to była Naomi Cat deluxe.
'. Może nie są to wyszkane komplementy, ale sama reakcja od ludzi po których bym się nie spodziewała, była miła
)