|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Dzisiaj Feerie bardzo przypadło do gustu lubemu, który swój zachwyt okazał głównie niewerbalnie.
|
|
|
#1323 |
|
Zakorzenienie
|
Pachniesz jakbyś spała na mchu nasączonym kadzidłem.
Tak mój Miły podsumował Black Cashmere. I to był komplement.
|
|
#1324 |
|
Konto usunięte
|
Koleżanka usiłując wydostać się z rzędu na auli przesuwa się żółwim tempem przed wszystkimi, wciąga nosem jak największą ilość powietrza i mruczy: "Coś tu ładnie pachnie". Zatrzymuje się przede mną, jeszcze raz zaciąga się zapachem i mówi: "XY - to ty! To było do przewidzenia, że ty".
Miałam na sobie Fancy. Skomplementowała go też moja siostra po wejściu do pokoju, w którym się nim psikałam. Ale ona jest fanką wanilii, więc to mnie akurat nie zdziwiło.Śmieszny komentarz wywołało też zielone jabłko DKNY, którego mój mężczyzna jest fanem. Siedzieliśmy, przekomarzając się, a on wypalił: "Myślisz, że skoro tak ślicznie pachniesz, to wolno ci wygadywać takie głupoty?".
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Konto usunięte
|
W sobotę lub niedzielę, rodzicielka bardzo skomplementowała pewien zapach, stwierdziła, że są cudowne i chciała wiedzieć co to jest.
Zdradziłem tajemnicę, że to był Amouage Opus V, nie pomyliła się nic a nic, że cudne są Dziś sobie zaszedłem na moment do pracy i pogadałem przez moment z kierowniczką jedną, z miejsca spytała czym tak super pachnę Creed Aventus był w użyciu |
|
|
|
|
#1326 |
|
Winter is coming
|
rano od szefostwa posypały się komplementy za aliena sunessence
|
|
#1327 |
|
Zadomowienie
|
Koleżanka bardzo wylewnie skomplementowała dzisiaj Smoka, jak widać całkiem nieźle sprawuje się przy upale.
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
O koleżanki za Coco M. edp - "Ale ładnie pachniesz.... daj się jeszcze raz powąchać "
i znowu za to samo od tej samej koleżanki " Jak się ruszasz to wszystko zaczyna pachnieć"
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Rozeznanie
|
w weekend koleżanka "Co tutaj tak ładnie pachnie?" i ostatecznie jej nos wylądował przy mojej szyi
a to było Comme une Evidence, które zdołała wyniuchać pośród grillowych aromatów nie wiedzieć czemu zapachy od YR są na mnie komplementowane, a inne to już nie wr!
Edytowane przez MissPearl Czas edycji: 2012-05-29 o 10:10 |
|
|
|
|
#1330 |
|
Matka buldoga
|
Dzis za mna szla dziewczyna, jak cien. Az w koncu mnie zaczepila pytajac czym tak oblednie i zachwycajaco pachne. No to wyjasnilam, ze to Innocent TM. Zapytala gdzie kupic, rowniez odpowiedzialam. A ze mialalam dobry nastroj to podarowalam jej moja odlewke, ktora dzis rano sobie przepsikalam
A ona: to w takich buteleczkach to sie kupuje? Takze milo sobie porozmawialysmy.
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Przyczajenie
|
Ja uwielbiam The One D&G jest piękna, wszyscy mnie się pytają czym tak ładnie pachnę.
|
|
|
|
|
#1333 |
|
Inside a black hole
|
Siedząc ze znajomym w samochodzie jego taty usłyszałam, że pięknie pachnę. Zostałam poproszona o to by poocierać się (bez skojarzeń
) trochę o tapicerkę, tak aby zostawić trochę tego pięknego zapachu dla taty .Chodziło o Coco M. |
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Samej mi się zdarza podejść do obcej kobiety i zapytać czym pachnie. Robiłam tak juz parę razy i za każdym słyszałam to samo: różowa PurBlanca Avon. Na mnie tak ładnie nie pachnie...
|
|
|
|
|
#1335 | |
|
Konto usunięte
|
Komplementy słyszę sporadycznie.
Uważany przez niektórych za ciężki i przytłaczający (uwielbiany przeze mnie) Lapidus pour Homme został nazwany olśniewającym zapachem niszowym; było to bardzo miłe. Na portalu Wizaz przeczytałem ciepłe słowa na temat Legend Michaela Jordana, który moim zdaniem jest skonstruowany lepiej od Rochas Man i New Haarlem, do których się go przyrównuje. Pozdrawiam. ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Piękne słowa Edytowane przez 201605091004 Czas edycji: 2012-06-02 o 14:48 |
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Guerlain Lover
|
Przed paroma minutami w pracy poszłam do łazienki, dopsikałam się Amethyst Lalique, bo mojej Stelli edp, którą psikałam się rano, nie było już task dobrze czuć. Po powrocie zawołała mnie koleżanka i gdy podeszłam do jej biurka, powiedziała, że bardzo ładnie jej zapachniało
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj od koleżanek w pracy oraz od TŻ. Sprawcą był Feerie.
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście mój kochany Małż nie zawodzi, nie wiedziałam gdzie umieścić post w "najdziwniejszych" czy w "komplementach". Wygrały "komplementy"
Małż: Jak ty pięknie pachniesz podczas upałów .....
|
|
|
|
|
#1339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio na rodzinnej imprezie usłyszałam od wujka że pięknie pachnę - pierwszy spontaniczny komplement od nie-najbliższej osoby od czasu rozpoczęcia mojego mini-perfumomaniactwa
A tym zapachem był Flowerbomb edp.
|
|
|
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, tak, za Flowerbombę edp to i ja zbierałam komplementy
|
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Przyczajenie
|
W roli głównej: Perceive Dew. Facet, który jest najdroższy memu sercu trzy lata, a nigdy nie był "do końca mój", nie mógł się ode mnie "oderwać", a kiedy ze śmiechem powiedziałam "wywąchasz wszystko", odpowiedział: "Już wywąchałem, pięknie pachniesz" . Dzięki owemu zapachowi nie tylko on zwrócił na mnie uwagę. Koledzy brali moją bluzę czy marynarkę i przez kilka minut wąchali ją;D
|
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
Zostałam wczoraj poproszona przez Ukochanego Mężczyznę o używanie perfum także na nasze wspólne rowerowe wypady.
Argumentował, że skoro w każdej innej sytuacji pachnę to bez zapachu jest mnie jakby trochę mniej a On chce mnie całą i skończoną. Uznałam, że to komplement.
|
|
#1345 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
..o tak! wspaniały komplement!! ![]() zazdraszam troche, bo mój facet nie używa wyszukanych komplementów zapachowych, więc zazwyczaj słyszę "Ale pachniesz!" o i tyle ![]()
Edytowane przez MissPearl Czas edycji: 2012-06-13 o 11:48 |
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnio zgarnęłam komplement za miss dior cherie i poem'a.
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
#1347 |
|
Raczkowanie
|
Chyba takie normalne typu " ślicznie pachniesz"
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Konto usunięte
|
Znajomy (młody poeta) skomplementował Lagerfeld Classic.
|
|
|
|
|
#1349 |
|
spin doctor
|
Wczoraj bedąc w "wielkim mieście" czekałam przed pasami na zielone swiatło. W niewielkiej grupie przechodniów zaraz za mną stało dwóch okolo 18 letnich chłopakow. Kiedy przechodzilam szli za mną i jeden do drugiego:
-No idź szybciej! -Czekaj ta laska przede mną fajnie pachnie, mmm( nie było przed nimi innej kobiety wiec mniemam, że chodziło o mnie) -No faktycznie -Podnieciłem się he, he, he ![]() i sobie poszli. Chyba to był komplement...W roli głównej Coco Mademoiselle
|
|
#1350 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:52.

Miałam na sobie Fancy. Skomplementowała go też moja siostra po wejściu do pokoju, w którym się nim psikałam. Ale ona jest fanką wanilii, więc to mnie akurat nie zdziwiło.

Gdyby to powiedział jeden z moich dorosłych już bratanków byłby to niewątpliwie przemiły komplement
) trochę o tapicerkę, tak aby zostawić trochę tego pięknego zapachu dla taty

Chyba zacznę odkładać na własną flaszkę