|
|
#1471 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Cytat:
Cytat:
Wczoraj przy pożegnalnym pocałunku, przyjaciółka: "Ty zawsze tak ładnie pachniesz.."
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś użyłam rano Parfum Trouve a synek powiedział (z poważną mina znawcy perfum
): mamo, te perfumy są bardzo ładne, są takie naprawdę ... bardzo bardzo delikatne .
|
|
|
|
|
#1473 |
|
Raczkowanie
|
Ostatni komplement od mojej mamy: "Ale ładnie pachnie ta Euphoria". Oczywiście nie miałam na sobie Euphorii, a Flowerbomb
Tata natomiast stwierdził, że "pachnę jak cała perfumeria"
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Rozeznanie
|
A ja wam zazdroszczę
Ja komplementy mogłabym policzyć na palcach jednej ręki i jeszcze by zostało. Często zdarzało mi się że ktoś pytał "czym pachniesz?"," co to za zapach?", a to nie komplement tylko zwykłe wścipstwo, strasznie źle takie pytania odbieram, nienawidzę ich.A was tak pięknie komplementują, macie szczęście
|
|
|
|
|
#1475 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
"Ale dziś ładnie pachniesz" po pierwszym użyciu globalnym Coco Noir od razu komplement od koleżanki z pracy
. Fakt, trzyma się na mnie skubaniec całkiem, całkiem. Któregoś dnia w pracy, kolega rozgląda się, wącha, w końcu pyta - 'ktoś przyniósł jakieś zioła do pracy'? Jak to zwykle bywa, loża szyderców podłapała temat zioła i zrobiło się wesoło. Okazało się, że mój zapach był sprawcą całego zamieszania. Drugi kolega, jak się okazało również wyczuł jakieś ziółka, stwierdzili spójnie, że całkiem ładny zapach. Chodziło o Jade, Durbano. |
|
|
|
|
#1477 | |||
|
Zakorzenienie
|
zostałam skomplementowana w aptece przez Panią Magisterkę się zachwyciła Bottega Veneta , zapytała czy zdradzę co to i sobie zapisała
![]() ale wolałabym nie słyszeć komplementów i nie musieć chodzić po aptekach ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
a wlasnie.. czy ktoś wie czym mi pachniał Jade ![]() Kamforą może
|
|
|
#1478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No co Ty. Nikt nie pyta "czym pachniesz", jeśli uważa zapach za beznadziejny.
|
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Tymi żelkami-malinkami
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1480 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do apteki, dużo zdrówka zatem Ci życzę Choć mimo wszystko, fajnie jest usłyszec komplement od zupełnie obcej osoby.
|
|
|
|
|
|
#1482 | |||
|
Zakorzenienie
|
oooo anyżem właśnie!!
Cytat:
no i fajnie , fajnie , często też dostaję komplementy za Safrana i Kelly Caleche
|
|
|
#1483 |
|
spin doctor
|
Wczoraj bardzo miła sprzedawczyni spytała czym pachnę. Było to Coco M, na co ona stwierdziła, ze tak myslała i ze to niesamowite, że na każdym te perfumy inaczej pachną, ale za każdym razem pięknie. Pogadałyśmy trochę o zapachach
|
|
#1484 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No, chyba, że pytaniu towarzyszy marszczenie i zasłanianie nosa, to wtedy możesz miec racje. Ale czy towarzyszy ? |
|
|
|
|
|
#1485 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Didka już uczona permoznawczyni ![]() Cytat:
Pisałem o tym bodaj na poprzedniej stronie
|
||
|
|
|
|
#1486 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio na imprezie u znajomej, dopadły mnie dziewczyny z zachwytem co tak pięknie pachnie. A, że było wówczas upalnie to pachniałam sobie pomidorkiem z bazylią czyli: Le monde est beau Kenzo.
|
|
#1487 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Zapytałam miło (byłam bardzo ciekawa),choć tak czułam się przytłoczona zapachem,że miałam ochotę rzucić wszystkie ciuchy które wzięłam sobie do przymierzenia i uciec,ból głowy w kilka sekund. -Przepraszam jakie to perfumy? - Angel Muglera -odp zachwycona dziewczyna I nastała jasność...umysłu..do jakiej butli się nie zbliżać. ![]() Na złość jesienią i zimą pierdyliad kobiet nim pachnie i jestem w stanie wyczuć ten śmierdziuch z tłumu
|
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja z kolei nie raz miałam ochotę pochwalić i się dowiedzieć co to za zapach- ale brak mi odwagi żeby tak spytać, a to było na obcych osobach:-( I faktycznie często też miałam ochotę spytać co to za zapach- żeby wiedzieć co tak śmierdzi- czysta ciekawość;-) Dlatego pytanie czym pachniesz budzi mój niepokój;-) |
|
|
|
|
|
#1489 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
![]() To był jeden jedyny raz gdy tak niecnie spytałam,potem już jednak nie miałam odwagi pytać o kolejne zapachy których nigdy więcej nie chciałabym wąchać. |
|
|
|
|
|
#1490 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na całe szczęście za Angela zbieram same pochlebne komentarze, może na mnie ładnie się układa, choć wydaje mi się, że niektóre kobiety zdecydowanie przesadzają z ilością. Dla mnie jeden psik to wystarczająca tolerowana ilość tego zapachu. |
|
|
|
|
|
#1492 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
Najgorsza killerowa dawka to właśnie ta o te kilka psików za dużo. |
|
|
|
|
|
#1493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dostałam od siostry kiedyś 20 i użyłam dwa razy , Tż po pierwszym razie , wąchał, wietrzył w mieszkaniu krzywił się i ze coś smierdzi w domu fest(trupkiem? mysz zdechla jakiś ?), wytrzymałość stracili w aucie ze mną jadąc , corce sie zrobilo niedobrze ,Tz tak smierdzialo ze malo mnie nie wysadzili po drodze ![]() Ostatnio duzoo słyszałam pochlebnych opinii o Cinemie
|
|
|
#1494 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=moee;36516533]Cattt , ja mam kategorycznie zabronione uzywac ich w domu ( maz i corka uważają je za najwiekszego smierdziucha )
Dostałam od siostry kiedyś 20 i użyłam dwa razy , Tż po pierwszym razie , wąchał, wietrzył w mieszkaniu krzywił się i ze coś smierdzi w domu fest(trupkiem? mysz zdechla jakiś ?), wytrzymałość stracili w aucie ze mną jadąc , corce sie zrobilo niedobrze ,Tz tak smierdzialo ze malo mnie nie wysadzili po drodze ![]() Nie jesteś odosobniona. W mojej rodzinie Angel też od razu został skreślony. Kilka dni temu chciałam użyć, ale córka "jęczała ", nie w domu, dopiero jak do pracy dojedziesz to się psiknij !!!!!" Poza tym w domu nie znoszą Słonika , Boudoir Westwood, femme Rochasa, Habanity oczywiście, wszelkich klasyków, szyprów, itp.
|
|
#1495 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
O, moja rodzina myslała, że ciasto się piecze jak pierwszy raz użyłam Aniołka
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#1496 |
|
Rozeznanie
|
U mnie to nawet na Anioła nikt nie reagował, ani chwalił ani uciekał jak używałam pare ładnych lat temu. Kurcze narobiłyście mi na niego smaka i to teraz jak bida aż piszczy!;-) To jedyny znany mi zapach który pachnie jak męski choć jest damski...hmm zatęskniłam;-)
|
|
|
|
|
#1497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja usłyszałam, że pachnę jak zapachowe karteczki do segregatora
|
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj od TŻta dostałam komplement za Miss Dior Cherie edt
|
|
|
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dostałam ostatnio komplement za Chloe edp- proste (ale jakże miłe) "mmm... jak Ty zawsze pięknie pachniesz"
|
|
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
Kilkukrotnie chciałam dziś skomplementować ładny zapach u koleżanek. Tyle, że naszła mnie refleksja, że każda pachnie tak samo. Okazało się, że to ja się tak sobie podobam zapachowo
Rochas Femme. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

). tak sobie myslę, że pewnie go wędzonka przyprawiła o ślinotok

Tata natomiast stwierdził, że "pachnę jak cała perfumeria"

Rochas Femme.