|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1561 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prośba o pomoc w wyborze
Spróbuj Obession Night Kleina. Choć w ostatniej nucie robi się mocno waniliowy, co nie wszystkim odpowiada.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie mi znaleźć perfumy!
Jestes w podobnej sytuacjii jak ja szukalam szukalam i odnalazlam swoj zapach to Cavalli Serpentine jest poprostu sliczny
#1563 |
Raczkowanie
|
Mam zblizony do ciebie gust wiec napisze ci co mam:
Eclat d'Arpege Lanvin Cacharel Amor Aomor Lolita edp Stella McCartney Stella Lolita jest cudowna, szczególnie na pluchę i zimno, a jak sie troche zgrzejesz to znowu ja czujesz- super perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 |
Zakorzenienie
|
standardowo polecam angel innocent
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
Perfumowe dylematy
Waham się pomiędzy 4 zapachami: Envy, Mania, Sensations i Simply. Który wybrać?
Edytowane przez LASIA Czas edycji: 2006-10-29 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumowe dylematy
Minie z tych trzech zapachów najbardziej podoba sią Mania. Sama mam te perfumy i bardzo je lubię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1567 |
Raczkowanie
|
![]()
Przecież to od ciebie zależy co ci sie podoba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1568 |
Raczkowanie
|
Chodzi mi o to, które będą się najlepiej nosić w jesienne-zimowe dni. A podobają mi się wszystkie cztery.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Raczkowanie
|
Stawiam na simply , ale wybór należy do Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1570 |
Raczkowanie
|
ja doradze Sensations - lekko waniliowe, nie nachalne , ale tez nie lekkie bardzo przyjemnie sie nosi
![]() natomiast Simply - szbko mi sie znudziło ![]() Wszystko rzecz gustu zapachowego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Rozeznanie
|
Wybór perfum to całkowicie subiektywny wybór. Mi od Manii robi się na przykład niedobrze i naprawdę nie lubię tego zapachu.Mój typ to Simple Cliniqe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie rady! Z waszych propozycji wąchałam już Be Delicious, Envy, Adict2 Diora,Cacharel Amor Aomor- za słodkie, za intensywne, Alejkę, Haloween, Echo woman i nadal nic
![]() Zaciekawił mnie Cavalli Serpentine, ale nigdzie go nie widziałam, więc powąchać nie dam rady ![]()
#1573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mowisz i masz :P. Swoja droga, drogie kolezanki - dlaczego nikt jeszcze nie dodal Serpentine do perfum na KWC?? ;-))) Ja dodalam, chociaz podoba mi sie srednio - ale wiecie, to moje zamilowanie do porzadku i uzupelniania... ;PPP. No to do recenzowania na KWC - marsz! ;-))))) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Zakorzenienie
|
Jadore czy Dune - co wybrać?
Kochane mam dylemat i tylko WY możecie mi pomóc. Borykam się z decyzją .Testuje i testuje i nie wiem. Chyba Jadore trwalszy ? Który moze powalić mojego TŻ
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jadore czy Dune - co wybrać?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1576 |
Zakorzenienie
|
Ja też stawiam na Dune. Ja wiem,że to zalezy od skóry, ale na mnie Dune jest o niebo trwalszy niż Jadore. Aż mi ciężko uwierzyć, że u kogokolwiek może być odwrotnie, u mnie jest kolosalna różnica na rzecz Dune.
Lubię Jadore i cenię, bo to zapach ponadczasowy i ładny...ale Dune jest PONADCZASOWY i PIĘKNY ![]()
#1577 |
Wtajemniczenie
|
Mojemu chłopu bardzo podobało się Dune...
A musisz wybierać? Oba sobie kup ![]()
#1578 |
Zadomowienie
|
Dune jak dla mnie odpada - nie znosze tego zapachu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Zadomowienie
|
Jestem zdecydowanie za Dune, szczególnie lubię wersję fraiche
![]()
"Tęsknota, słowo zużyte, Otwarło mi swoją dal... Jak różne są rzeczy ukryte W króciutkim wyrazie: żal." Edytowane przez _Bjeata_ Czas edycji: 2006-11-03 o 16:40 Powód: literka:) |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
Jestem zdecydowanie za Dune - jest baaardzo kobiecy, charakterny i wyrazisty. I bardzo trwały.
A J'adore to dla mnie przesłodzony do bólu zębów/migreny miks kwiatkowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
Nu czy Neonatura Cocon?
Jej...za każdym razem jak wchodzę na to forum to rodzi mi się kolejna potrzeba perfumowa! Idę się leczyć! Ale najpierw...poradźcie kochane
![]() Neonaturę "kupuję" już z pół roku. I właśnie podjęłam decyzję, ze przy najbliższej okazji ją kupię. No i w oczekiwaniu na gazetkę YR znalazłam w skrzynce ulotkę Rossmana z NU za śmieszne pieniądze (zresztą same wiecie bo jest o tym wątek). Nie znam tego zapachu, ale z opisu wynika, że może to być coś dla mnie. Ten pieprz mnie trochę odstrasza, ale nie wiem. Lubię natomiast slodkie, waniliowe aromaty i kadzidła a to chyba ma. Porównajcie proszę dla mnie te zapachy. Jak Nu ma się do Neonatury? Szukam czegoś otulającego, na mrozy, trwałego...no właśnie chyba neonatura wydaje się idealna, ale... ![]()
#1582 |
Zakorzenienie
|
Dune jest dużo bardziej oryginalny i zmysłowy. Zapach "z jajem".
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1583 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nu czy neonatura cocon?
Ja testowałam Nu EDP jakiś czas temu i pamiętam, że na początku bardzo mi się podobał. Wybijało się na plan pierwszy kadzidło, które uwielbiam! Jednak później chyba za bardzo zaczął mi przypominać bardziej Opium niż Black Cashmere i powiedziałam sobie, że nie kupię. Jednak, pomimo, że uwielbiam kadzidła... ale NU ma tu sporo zwolenniczek...
Neonatura z kolei w ogóle mi się z NU nie kojarzy. Jest kakaowa, drzewna, a na mojej skórze tytoniowa! W zasadzie ja wybrałam Neonaturę, ale przyznam, ze promocje w R. są ogłupiające i też co jakiś czas szukam opinii o NU, a jak już się zacznę wgłębiać w temat... to wiesz.. apetyt rośnie!
#1584 |
Zadomowienie
|
Nie kupuj w ciemno Nu, napewno nie jest słodkawe i w klimatrach podobnych do NC czy BC, jest też dość kontrowersyjne i orginalne, a ta jego orginalość może nie być dla wszystkich atrakcyjna....
#1585 |
Rozeznanie
|
Nu do Neonatury nie ma się...wcale
![]() ![]() A Cocon jest ciepłym, słodkim, kakaowym otulaczem z cudowną kamforową nutą. Posiadam oba zapachy, ale nie znajduję w nich podobieństw.
#1586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Np dla mnie oryginalnosc i NU i BC nie jest atrakcyjna, choc przeciez np Opium nie gardze i generalnie jestem przeciez zwolenniczka mocniejszych, orientalnych, dymnych, drzewnych, korzennych zapachow... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedzi
![]() ![]() ... chociaż BC też mi się podoba...oj ![]() he..nie mogę się powstrzymać..dallale? A może znudziła się neonatura? ![]()
#1588 |
Zakorzenienie
|
Moje Kochane jestescie absolutnie cudowne
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1590 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem Nu do Neo ma się nijka.
![]() Testowałam tylko NU edp, ale jest obłędnie kadzidlane, wręcz spalona guma. Nie polecałabym ich kupować w ciemno, bo można się naprawdę rozczarować. NU edt jest lżejsza, przystępniejsza... Neo jest delikatniejsze słodsze, kawowe. MOże z odrobinką dymu. Na pewno bezpieczne to perfumy. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.