|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Komplementy wywołane Waszym zapachem perfum :)
Dzisiaj siedziałam kilka godzin w wąskim korytarzu czekając na egzamin, wyszłam do łazienki, wracam i już miałam powiedzieć, że ktoś tu ma bardzo ładne perfumy, ale potem się zorientowałam że to ja ze swoim NOA
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj od kilku koleżanek za Pradę Irysową
|
|
#2133 |
|
🦄
|
Pani na poczcie- Feerie, pani pielęgniarka- Cedr YR.
|
|
#2134 |
|
Biegnąca z wilkami
|
Podjeżdżam na stację benzynową, otwieram drzwi, wysiadam a pan z obsługi wita mnie słowami: ale tu u pani pięknie pachnie! I tak się jeszcze w kilku zdaniach zachwycał, a ja w sumie nie wiem który zapach mu się podobał, bo miałam na sobie 24Gold oraz pojedyńcze psiki 24Gold OE, Escada Magnetism oraz CK Eternity...
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Guerlain Lover
|
Kolezanka o Alien Eau Extraordinaire w pracy: ale Ty pieknie pachniesz, zreszta ty zawsze ladnie pachniesz, a korytarz pachnie potem dwa dni
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Najwiecej zachwytow w tym od wielu obcych ludzi za Hot Couture, od obcych rowniez za Tresor MR, L'Imperatrice, Miss Dior Cherie L'eau, Pink Quartz - na ulicy, w sklepie, na stolowce ...
Na uczelni za L'Imperatrice, ale ostatecznie stwierdzili, ze zawsze cudnie ![]() W pracy non stop - za HC, za I love les Carrotes, za Paestum, She Wood, Vohine, Daisy, Mbucuruye, Musc Maori, Graine de Joie, In love again, Petite Cherie, Addict Eau Fraiche... Od chlopaka za prawie wszystkie - na szczescie nie marudzi na moje perfumy, moze tylki na ich ilosc i robienie odlewek i psikanie przy nim bezposrednio w windzie ;p Od mamy za Versense Baby Doll Byredo Rose Noir Soir de Lune Bal d'Africa i rozne inne ![]() A za Choo edp ze mocny ze cos tam ... wielki antykomplement ![]() Od taty za Sooud Nur Eau Fine, El Cielo, Kors i za Chance - skrytykowal tylko Pulp ze jak sfermentowana salatka owocowa ale potem sie wycofywal ze zmienia zdanie ze za duzo zjadl salatki i ze go wszystko mdli ![]() Od brata za Cleany ... on lubi lekkie, swieze Od 1 babci za Oriental Edition II, od 2giej za Korsa, Bottege Od kolezanki mamy za Aliena Eau Extraordinarie Od brata chlopaka za HC, od jego dziewczyny tak samo, od ich corki za wszystkie perfumy, od znajomych za Narciso Rodriguez edt, od sasiadow za rozne np za Stelle Sheer 2011, za Joop Femme, La Chasse ... Od kolezanek spoza pracy kilka razy za Dansa, Magnolie Romana, La Prairie Gold, Midnight Poison, sliwke Forda i to chyba wszystkie, ktore spamietalam ![]() Jeszcze tez Datura Noir byla komplementowana i Ferre in the Mood For Love ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2137 |
|
Rozeznanie
|
Od chłopaka ostatnio dostałam komplement za Chloe. Powiedział, że ładnie pachnę. Podobał mu się też Gucci Guilty.
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie pojawiają się choć rzadko... ostatnio o czym wspominałam za Versense ale użyłam 5 psików-dla mnie to dużo...jaki wniosek? za mało się perfumuję...? :ha haha:
|
|
|
|
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mam stwierdziła - jeszcze jak mieszkałam z nimi, że robię z domu, klatki ... perfumerię ![]() Teraz robię z innej klatki i pracy Ale używam tak, żebym czuła ja i inni, ale nie żeby przydusić Choć zdarza mi sie mieć mdłości, ale to np czasami od jazdy autobusem Ale psików to ja dużo używam, bo szyja, nadgarstki, często przedramiona, jak szal, apaszka to i po szalu i włosy i też dosyc często się dopsikuję ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Ale jak bardzo mocny zapach, to wtedy z kilka psików, zeby sie nie udusić
|
|
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rety. Ale Cię wszyscy chwalą. Zazdroszczę Bo mnie nikt nie chwali Sama często chwalę czyjeś zapachy (choć ogólnie ludzie tu rzadko się perfumują, niestety) i nie rozumiem, jak ktoś może nie pochwalić mojego ![]() Ogólnie najwięcej komplementów zebrał w moim życiu Angel (ale tyle samo antykomplementów), LVEB oraz Fancy Love i raz Allure. J'Ose zebrał antykomplement, Guilty został uznany za "lepsze niż wczoraj" czyli lepsze niż J'Ose Reszta do tej pory nie została skomentowana
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brak chłopaka pokręcił nosem na Narciso, ale od razu stwierdził, że on to lubi takie proste, słodkie ... stąd pewnie zachwyt słodkim HC Ale za to NR docenił kolega chłopaka ![]() Ale ja też kompelmentuję, tylko za bardzo nie mam okazji, bo jedynie chłopak i moja mama się perfumują i czasami mój tato, a tak to nikt i babcia, bo dostała ode mnie różne perfumy
|
|
|
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
Od kolegi z pracy za Pret a Porter. Miał rację bo to piekny zapach.
|
|
#2144 |
|
histoire abracadabrante
|
Luby bardzo chwali Signorinę. Za to antykomplement dostałam od niego za La Petit Robe Noire
![]() Koledze w pracy spodobała się różowa perfumetka Sephory o zapachu ananasa i grenadyny. Dostaję za nią mnóstwo komplementów, aż w szoku jestem
|
|
|
|
|
#2145 |
|
Konto usunięte
|
A mi dziś w pracy koleżanka powiedziała, że piękni pachnę lasem i poziomkami
Jakoś tych poziomek w Molekułach 01 nie wyczuwam
|
|
|
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam komplement od kolezanki z pracy za Battito d'Ali, pozniej od 2giej kolezanki za ten sam zapach, a na koniec jak robilam zakupy od innego klienta - wchodzi i pyta sie mnie co tak ladnie pachnie i ze to ja ;p (za mieszanke Battito i I love les carrotes)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Od koleżanki w pracy za AoD le secret. A wczoraj Tż zapytał czym pachnę (flowerbomb edp) powiedział, że ten zapach kojarzy mu się ze mną.
wow w końcu jakaś reakcja otoczenia na moje perfumy |
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46983669]A mi dziś w pracy koleżanka powiedziała, że piękni pachnę lasem i poziomkami
Jakoś tych poziomek w Molekułach 01 nie wyczuwam [/QUOTE]A w życiu, dla mnie to powietrze i tyle .
|
|
#2149 |
|
Konto usunięte
|
Do mnie do pracy co miesiąc przyjeżdża pewien Pan, starszy już, ale bardzo miły. Za każdym razem, jak przyjeżdża, jakoś tak wychodzi, że tego dnia mam na sobie Aliena Edp, już 3 razy się tak zdarzyło i za każdym razem słyszę ,,ale tu ładnie pachnie'', a raz nawet padło pytanie co to za zapach.
często słyszę pozytywne komentarze, na temat Amor Amor forbidden kiss, którego mam odlewkę. Ostatnio mama pochwaliła Versense od Versace. Innym razem chwaliła Crystal Noir, by za parę dni stwierdzić, że jest brzydki Natomiast koleżanka w pracy używa Gucci Guilty Black i to ja ciągle jej strzelam komplementy i łażę za nią Edytowane przez 201605021613 Czas edycji: 2014-06-22 o 20:01 |
|
|
|
|
#2150 |
|
Konto usunięte
|
A w życiu, czyste powietrze to Molekuły 02
![]() 01 są ostre, drzewne, pieprzne, przestrzenne Dziś z kolei oberwałem komplementem od klientki za Bvlgari Man , sam bym skomplementował tak pachnącego jegomościa |
|
|
|
|
#2151 |
|
Konto usunięte
|
Jak użyję Alien to zachwycają się panie i przeważnie wypytują, co to za perfumy. Największą furorę wśród panów robi Innocent Thierry Mugler. Angel nikomu nigdy się nie podobał, więc oddałam mamie i ją wszyscy chwalili
Chyba do mnie po prostu nie pasował. Za to za Innocent tyle komplementów zebrałam (używam od 4 lat), że jak się spryskam to od razu plus 10 do pewności siebie
Edytowane przez 33aec33abe3406fa59f14efb4923aef579232ce7_67fd9379a02b7 Czas edycji: 2014-06-23 o 04:36 |
|
|
|
|
#2152 |
|
Zadomowienie
|
[1=33aec33abe3406fa59f14ef b4923aef579232ce7_67fd937 9a02b7;46997097] Największą furorę wśród panów robi Innocent Thierry Mugler. Za to za Innocent tyle komplementów zebrałam (używam od 4 lat), że jak się spryskam to od razu plus 10 do pewności siebie
[/QUOTE]Mam to samo z Innocentem, za kazdym razem kiedy mam je na sobie (a uwielbiam je) znajdzie sie osoba, ktora sie zachwyca, doslownie zachwyca a jesli chodzi o ostatnie dni to furore robi no co? No LVEB, kolezanki oszalaly i wypytuja jakie to perfumy |
|
|
|
|
#2153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wierność do końca mego żywota
|
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46996989]A w życiu, czyste powietrze to Molekuły 02
![]() 01 są ostre, drzewne, pieprzne, przestrzenne Dziś z kolei oberwałem komplementem od klientki za Bvlgari Man , sam bym skomplementował tak pachnącego jegomościa Ech, to ja nie wiem, znam tylko 01 i i tak ich nie czuję . Za to moja mama je kocha i używa solo, zachwycając się sama sobą, bo pozostali domownicy nic nie czują
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46983669]A mi dziś w pracy koleżanka powiedziała, że piękni pachnę lasem i poziomkami
Jakoś tych poziomek w Molekułach 01 nie wyczuwam [/QUOTE]w takim razie nie mogę się doczekać kiedy ten las i te poziomki do mnie dotrą ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;46996989]A w życiu, czyste powietrze to Molekuły 02 ![]() 01 są ostre, drzewne, pieprzne, przestrzenne [/QUOTE] a w życiu 02 są intensywne i ostre, na mnie tak męsko pachną
|
|
|
|
|
#2156 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, jak to mawia nasz szanowny Grysku W fogle, to dzie On się podziewa? ![]() Cytat:
Każdy czuje co innego ![]() Ja to nawet wyczytałem gdzieś, że to czyste feromony |
||
|
|
|
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
ja ostatnio dostałam komplement za Ninę Ricci czerwone jabłuszko. Za ukochanego Angela niestety od nikogo z wyjątkiem od męża
"Powiedział, że przypominam mu jego zmarłą żonę. Oby z czasów, kiedy jeszcze żyła." Allen [I][COLOR=sienna]Poluję: ] Le Labo Patchouli, Le Labo Another 13, Arancia di Sicilia Perris, CdG Odeur 53, Tom Daxon Iridium Kliknij dla głodnych Zwierząt: www.pustamiska.pl |
|
|
|
|
#2158 |
|
Raczkowanie
|
Dwie sytuacje, w klubie:
1) Dziewczyna wstydziła się do mnie podejść i pytała mojej znajomej czym ja pachnę A było to La petite robe noire2) Chłopak złapał mnie za rękę i powiedział "zaje... pachniesz". Pachniałam La vie est belle
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Biegnąca z wilkami
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;47003922]Yy, ja czuję rozgrzane podkłady kolejowe
, jak to mawia nasz szanowny Grysku W fogle, to dzie On się podziewa? ![]() Każdy czuje co innego ![]() Ja to nawet wyczytałem gdzieś, że to czyste feromony Żałuję, że się nie załapałam na rozbiórkę uwielbiam las, poziomki, podkłady kolejowe i powietrze - zapach pachnie jak mu siępodoba, to jest strasznie intrygujące.Póki co zbieram komplementy za Agenta Prowokatora - nawet dzieciom się podoba, cytat: "Ciociu, ale ładnie pachniesz" |
|
|
|
|
#2160 |
|
Rozeznanie
|
Dzisiaj w pociągu za Chloe EDP od małej, może 5-letniej dziewczynki. Cytuję: "Mamuuusiu, ale ta Pani ładnie pachnie! Czemu Ty tak nie pachniesz?". Czasami kocham małe dzieci
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

:ha haha:

uwielbiam las, poziomki, podkłady kolejowe i powietrze