|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: Który zapach wybrać - mikołajkowy dylemat![]() |
|||
CHANCE |
![]() ![]() ![]() ![]() |
10 | 24,39% |
ALLURE |
13 | 31,71% |
MADEMOISELLE |
18 | 43,90% |
Głosujący: 41. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Przyczajenie
|
Dot.: pomocy!!
ma bardzo cieply charakter, nie wyzywajaca raczej naturalna, romantyczna ale bardzo stanowcza, lubi robic zdjecia i zwierzeta ale walnolem opis :P aktualnie uzywa DKNY be delicious kolor zielony
|
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moze tak jak wspomnialam wczesniej Baby Doll YSL,albo Touch of Pink Lacoste, albo Gucci Envy ![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-04-18 o 22:23 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji EDYTUJ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Najpewniejszy sposób, to dowiedzieć się czego używa osoba której chcesz kupić prezent. Nawet kolor i kształt buteleczki już mogłyby coś obecnym tu ekspertkom zasugerować. A jeśli nie masz takiej możliwości, to po prostu... powąchaj ją i scharakteryzuj jakoś zapach jej perfum. Świeże, owocowe, wiosenne kwiaty i.t.d.. Dziewczyny na pewno Ci doradzą coś w podobnym stylu.
Oczywiście... zagadałam się z siostrą i zanim wysmażyłam odpowiedź pojawiło się milion wpisów:/
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2007-04-18 o 21:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja uzywam tych perfum i jestem w nich zakochama.One sa i eleganckie i sexowne w jednym. Moje ulubione !!!
![]() |
#2255 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Light Blue faktycznie może być dobre, może L'eau par Kenzo? Omnia Cristalline, Cool Water, DKNY, Un Jardin sur le Nil? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Przyczajenie
|
dziekuje bardzo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zakorzenienie
|
Januszu zbliza sie lato, cieplo. Napewno One nie bedzie dobrym pomyslem dlatego bo twoja siostra jej uzywa, bo na lato wybieramy lzejsze zapachy.
Moze nowe Chanel Chance eau fraige albo sliczna Lolita Lempickiej , Baby Doll tez fajny na lato grejfrutowy w dodatku flakon ma dosyc ciekawej konstrukcji . http://www.osmoz.com/encyclo/marques...RFUM&LANGUE=en Albo Donny Karan cytrynowa swiezosc, choc pewnie z racji tego zielonego jabluszka milo by bylo dostac perfum innego kreatora ![]() http://www.osmoz.com/encyclo/marques...RFUM&LANGUE=en albo kup jej zestaw miniaturek np. Escady http://www.allegro.pl/item186601553_...iniaturek.html albo amor amor podobaja sie kobietkom ![]()
#2259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
D&G-naj,naj ![]()
![]() |
#2260 |
|
Myślę, że osobie używającej Be Delicious do gustu mogłoby przypaść Envy Me (z doświadczenia wiem, że i mężczyźni bardzo lubią!) i Rush 2 Gucci. I może jeszcze Incanto Dream Ferragamo.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja mysle,ze Baby Doll beda odpowiednie,zwlaszcza teraz na lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
#2263 |
|
Neonko, Twoja propozycja to supersprawa! Ja byłabym zachwycona czymś takim! A poza tym - zapachy w zestawie są na tyle różne, że któryś po prostu musi się spodobać
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Nie no, ludzie... Nie chcę wyjść na gbura, ale ten wątek nie ma sensu.
Januszu, z tego co wyczytałam, nie za bardzo wiesz, czego Twoja dziewczyna używa (arbuz to trochę mało); dziewczyny strzelają w ciemno (chociaż przyznaję, że strzały są bardzo przemyślane - w końcu znają się na perfumach ![]() ![]() Nie ma rady - musisz dokładniej zbadać zawartość toaletki swojej dziewczyny, bo inaczej będą spore problemy i duża szansa, że zamiast upragnionego prezentu będzie wtopa. Nie możesz prosić, żeby ktoś wybrał perfumy za Ciebie. Jeżeli masz wątpliwości, to może po prostu pójdźcie razem do perfumerii i przypatrz się, co jej się najbardziej podoba. I wtedy będziemy kombinować. Edit: Neonko, miniaturki to bardzo dobry pomysł ![]() Ale mimo wszystko radzę Januszowi jeszcze wybadać teren ![]()
#2265 |
Przyczajenie
|
dziekuje bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
A może po zbadaniu co to jest kup jej inne produkty z tej samej linii - np balsam do ciała? Chyba że to koniecznie perfumy muszą być
![]()
#2267 |
Przyczajenie
|
dobry pomysl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zadomowienie
|
Napisz Nam jakie perfumki wybrales
![]()
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A skoro używa Be, a przed nami lato, to powąchać (Tobie) radzę: Darling K. Minogue, Hugo Boss Femme, Baby Doll faktycznie też można, Light Blue, Miss Sixty, Lacoste Touch fo Pink albo Touch fo Sun, Eclat D'arpege... Jeśli to dla bliskiej osoby, to też będziesz to wąchał. ![]() ![]() Jeśli mam być szczera, to wybór The One dlatego, że siostra używa jest nieco absurdalny. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie dobrać perfumy
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za pomoc w wyborze perfum
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Wtajemniczenie
|
juz po nutach V.I i V.I Sensual widocznie sie roznia- Sensual ma w bazie paczule i wanilie, wiec jest napewno ciezszy, moze byc lekko meczacy(podejrzewam ze ta roza z vanilia moze byl troche mdla i sztuczna).Natomiast klasyk V.I to z nut typowa swieza i soczysta roza , plus piwonia i anyz.
ale.. nie jestem ich wielbicielka i klasyka wachalam X temu... jaka pojemnosc V.I Cie interesuje? produkt czy tester? |
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Wtajemniczenie
|
75ml produkt
http://www.allegro.pl/item188513608_...ible_75ml.html http://www.allegro.pl/item186041246_...nal_najt_.html 30ml http://www.allegro.pl/item187385620_...l_orginal.html 50ml http://www.allegro.pl/item184999080_...l_produkt.html tester 75ml http://www.allegro.pl/item188220358_...gon_bonya.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Przyczajenie
|
Opium, Diorella - szukam godnych następców.
Witam, jestem nowa na forum.Wczoraj czytalam Wasze wypowiedzi na temat zkupow na allegro. Postanowilam sama sprawdzic swoje szczescie w zakupach, niestety wpadka!!!
Umwowilam sie ze sprzedawca na odbior osobisty w Maximusie i cale szczęście. To nie byly perfumy, tylko okropne podrobki w cenach Diorella 140 zl i Addict 2 265zl. Nawet nie protestowal tylko smutno stwierdzil "chyba inaczej pachną" sprzedawca Czarnula203 Uwazajcie na niego. Prosto z Maximusa pojechalam do SEPHORY i kupilam Flowerbomb i Jadore Przez wiele lat uzywalam Opium /30 lat/ czasami dawniej Diorelle a ostatnio wody Yves Rocher / bez i zielona herbate/ jakos nie moge trafic na swoj zapach, a nie ukrywam , ze juz troche mam dosc Opium. Lubie mocne zapachy podpowiedzcie cos korzennego, orientalnego jako alternatywe do zakupionych kwiatowych zapachow. Wczoraj mialam tez dyskusje z mezem, czy podrobki moga byc dobre? On twierdzil, ze lepiej nic nie uzywac ,niz byle co. Dzis przyznalam mu racje, wole wody z Yves Rocher, niz To cos co probowano mi sprzedac. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
BAN stały
|
![]()
Kochane chcę sobie kupic któryś z tych 3 zapachów na lato
![]() Nie potrafię sie zdecydować ![]() ![]() ![]() Liczę na waszą pomoc i nie piszcie mi ze zapach to sprawa indywidualna bo potrzebuje pomocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie wybrać zapach na lato i nie tylko
moim zdaniem angel.
na drugim miejscu alien. HP nie lubię.
#2276 |
Raczkowanie
|
Hypnotic Poison. Ja tak bym wybrała, bo Anioł jest chyba bardziej popularny. Alien na drugim miejscu, mam wrażenie że ten Obcy potrafi nieźle zadręczyć nosicielkę... czasem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak miło ![]() Czizes...juz sama nie wiem...bo HP tez mnie nęci i faceci na niego dość żywiołowo reagują, nie wiem jak na Aliena ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodni sprzedawcy z Allegro
Cytat:
Przepraszam, że to pisze, ale to Twój drugi post na wizażu i tak sie składa, że dotyczy wyłącznie tego sprzedawcy....... W takim razie dziekujemy za ostrzeżenia, niewatpliwie bedą dla nas cenną wskazówką, ale pozwól prosze że same dokonamy oceny oryginalności jej perfum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 |
Raczkowanie
|
Ha... na chłopakach to ja się tak znowu nie znam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybyśmy się znały blisko i osobiście, pomyślałabym że chcesz mnie zabić. ![]() Oczywiście nie mam zdania w tym temacie, bo żadnego nie lubię ani też żaden nie pasuje mi na lato. Jednak co człowiek to nos i gust. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.