![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy...petting?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Nie no ja powiem szczerze, ze nie wiem o co autorce tutaj chodzi, zwlaszcza w drugim jej poscie tego watku.
Swojego 1 chlopaka mialam w wieku 15 lat i do glowy by mi nie przyszedl zaden petting, a co dopiero seks. No ale to jest tak wszedzie 'naglosnione', ze dotyka coraz mlodszych ludzi. Dla mnie wazne bylo wowczas to, ze GO mam, ze czuje sie bezpieczna i kochana... i bylam najszczesliwsza na swiecie. Z wiekiem potrzeby sie zmieniaja ![]() Pytasz nas czy masz do niego wrocic i uprawiac petting/seks? Chyba sama powinnas wiedziec czego chcesz... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Wtajemniczenie
|
Heh... nie wiem czemu ale wydaje mi się, że masz trochę dziecinne podejście do tego, ale to tylko moje zdanie.
Petting- niecałe 15 lat. Wcześnie, ale nie żałuję. ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Według mnie 14 lat to trochę za wcześnie proponuję poczekać na pierwsze doznania jeszcze ze 2/3 lata...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
KWC
|
Cytat:
i ja. Aisne, dobrze to ujęlaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Po przeczytaniu tego co zostało tu napisane jestem w szoku!! Jeśli 14 latka myśli o petingu i seksie w tym wieku, to o czym będzie myśleć w wieku np.16 lat?(o dzieciach i mężu??) Uważam że na to jest jeszcze czas!! Szanuj się dziewczyno!! Jestem tylko ciekawa ile ten chłopak ma lat? BOŻE JAKA JESTEM STARA!! Ale jakoś nie mogę pojąć postępowania mysia_kotka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam niecałe 15 lat gdy pierwszy raz uprawiałam petting, teraz mam 16 i nie myślę o dzieciach i mężu, o seksie też nie
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy moge napisać... Pierwszy raz calowałam się z chłopakiem mając lat 12. Pierwsze pieszczoty - 14/15.
Myslę, że pytania za wcześnie/za późno są złym pomysłem. Tak samo porównywanie do swoich doświadczeń: ja w tym wieku.. Moja ciotka np. w wieku lat 18 chciała (ale nie wypadało) bawić się lalkami. Bo lubiła. I nie w głowie jej byli faceci. Ja o seksie zaczęłam myśleć dość wcześnie, wczesnie odkryłam własną seksualnośc i jakoś nigdy specjalnie sie nad tym nie zastanawiałam, czy juz mogę. Natomiast moja 20letnia siostra jest na etapie delikatnych pcałunków a strefa seksu jest dla niej kompletnie obca i niepotrzebna. A niby jest w wieku "produkcyjnym" ![]() Pozdrawiam!
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko zrób jak uważasz i jak czujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Jak dla mnie tego typu pytanie, to wogóle nie na miejscu jest, ale każdy ma swoje zdanie....
Jesli robisz to , bo robia inni, to gratulacje podejścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Peeting w wieku 14/15 lat to dla mnie przesada, przecież 14 lat to jeszcze dziecko(przynajmniej dla mnie) Mam siostre w tym wieku i cos niecoiś o tym wiem ![]() ![]() ![]() Ja w tym wieku nie myślałam o chłopakach a jeśli nawet to na pewno nie o seksie. A znowu tak dawno to nie było ![]() wybaczcie to nie złośliwie ale pierwszy pocałunek na palarni -jakie to romantyczne ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-22 o 20:23 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do tego pettnigu to rób co chcesz tylko się zastanów, bo jeśli twój chłopak wygada swoim kolegom, a jego koledzy swoim kolegom to możesz tego żałować. Wiesz jacy są chłopcy! Lubią się chwalić swoimi doświadczeniami ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja mysle, ze martek do nikogo tutaj nie pila... najwazniejsze, zeby do tego dorosnac, a z tym bywa roznie u roznych osob.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Heh..ta palarnia też mnie rozbroiła
![]() Kiedyś jakiś seksuolog napisał, że często słyszy pytania "czy mogę już TO robić??" i zawsze odpowiada tak samo: "skoro o to pytasz znaczy, że jeszcze nie dojrzałeś/aś" I taka jest prawda...Skoro masz wątpliwości i zadajesz sobie takie pytanie to znaczy, że pomysł jest zły, a Ty- niedojrzała.
![]() |
#46 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: petting
a czy przez petting mozna stracic dziewictwo??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Nie żartuje. Jeśli kocha tego faceta to ok. Ja mojego kochałam jak zaczelam z nim "to" robić. A mam lat 15;P
Gwiazdka- można, ale nie trzeba. Nie jest przeciez powiedziane ze stracisz dziewictwo tylko gdy on "włoży tam" swojego penisa ![]()
milion gwiazd spadnie, zanim się doczekam, ale...jednak! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-02-22 o 20:36 Powód: Post pod postem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
powiem jedno....głupota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
Gwiazdka... Przerwanie błony, nie oznacza straty dziewictwa... Stratą dziewictwa najczęsciej nazywany jest stosunek.. Zresztą jak kto do tego podchodzi..
![]() |
#50 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
![]()
hej w wieku 14 latek ja uwielbiałam masturbacje... no i nadal to lubie...
Zawsze mysłałam ze za wcześnie zaczełam to robić , zawsze chciałam wiedzieć w jakim wieku zaczełyście to robić !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Mam 15 lat i muszę przyznać, że chyba nie jestem jeszcze gotowa na petting, a tym bardziej na sex. Może to dlatego, że nie poznałam jeszcze chłopaka, któremu mogłabym tak zaufać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
![]()
Każdy wie kiedy jest na coś gotowy. Ja mam 16 lat i pierwsze pocałunki itp za sobą,ufam mojemu TŻ,ale narazie jeszcze czekam na odpowiedi moment mimo,że czuję,że jestem gotowa i wiem, jestem pewna,że to tylko on może być tym moim pierwszym
![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Haha z tym bravem też tak miałam, dla mnie te wszystkie artykuły o seksie i głupie listy były czarną magią i okazją żeby się pośmiać
![]() Poważnie myślę, że 14 lat to za mało... Przecież jeszcze jesteś dzieckiem! ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
![]()
Jestem tego samego zdania Madziara007...nie wiem jak można sie całować z każdym napotkanym "fajnym" kolesiem na dyskotece itp..bez obrazy dla innych, ale dla mnie to fuuu...właśnie to beznadziejne podejście zwł.dzisiejszej młodzieży:"bo teraz tak się robi, większość tak robi więc czemu ja mam nie spróbować' jak dla mnie żałosne....
Każdy powinien mieć swój rozum i nie zwarzać na opinie innych, panującą modę itp. Poza tym to też zależy od naszej silnej woli (którą ja mam, nikt nigdy nei był w stanie narzucić mi swojego zdania, nawet gdy mówiono np napij się (chodzi o alko) zobacz wszyscy piją, umiałam powiedzieć NIE. Nie interesowało mnie co oni powiedzą, najważniejsze jest to co Ty czujesz. A postępując tak czy inaczej musimy mieć na uwadzę, że może to wypłynąć na nasze dalsze życie...Dziś moge śmiało powiedzieć choć może to dziwnie zabrzmieć), jestem dumna ze swojego postępowania...) P.S -czasem bywa, że gdy komuś odmówisz on/a zacznie sie zastanawiać... -stwierdzi, że masz własne zdanie i nie ulegasz wpływą (co uwielbiam u u ludzi) upss..chyba zeszłam z tematu, ale musiałam to napisać bo strasznie mnie męczy podejście niektórych ludzi do niektórych spraw... Edytowane przez TaMaRa... Czas edycji: 2006-07-01 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zadomowienie
|
Dobra...teraz wiem ze troche źle zrobilam tym bardziej ze moja qmpela o rok starsza ode mnie jest w 4 miesiącu ciazy;/
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Dajcie spokoj... Wydaje mi sie, ze teraz przezywasz tzw. glupi okres ehh kazdy go przezywa. I roznie sie objawia. Ale czlowiek mysli wtedy, ze juz jest taki dorosly i wszystko moze, wszystkiego chce sprobowac. A jak go ktos nazwie dzieckiem to wielka obraza.. eh. Ale to zdecydowanie za wczesnie! Przeciez w tym wieku to sie nawet do konca organizm nie wyksztalcil a tu juz sex. Lepiej poznaj tego chlopaka pobadz z nim..
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Seks to nie tylko przyjemność ale też pewna odpowiedzialność |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.