|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zadomowienie
|
Dot.: ciaza przez ubranie-czy to mozliwe?
Zaczynam powoli rozumieć zdenerwowanie dziewczyn na tym forum
![]() Qrczak, było już tyle pytań na ten temat, można by było poszukać, myśle że pewnie są i na pierwszej stronie tego forum. A co pytania... to zastanów się logicznie. Jakby ludzie zapładniali się przez ubrania to chyba wszystkie panny zdolne do posiadania dzieci chodziłyby non stop w ciąży, bo tak się składa że codziennie kogoś dotykamy ![]() Mniemam że chodzi Ci o bielizne ... otóż jest baaardzo małe prawdopodobieństwo, o ile w ogóle jakieś istnieje. Przeciez plemnik nie przedze się przez majtki, bo z tego co mi wiadomo w żaden nożyk nie jest uzbrojony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
Ja się nie dziwię, że Lexie jest taka dziwna.
![]() ![]() A wogóle to ja powoli zaczynam byc za tym żeby do 18 roku życia dziewczynom nakładać pas cnoty. Wtedy by najpierw nabrały rozumu a potem sie pchały facetowi do łóżka. Chociaż pewnie by były pytania typu "czy to możliwe, że przez pas cnoty można zajsć w ciążę". Tyle dobrego, że może jakby facet z rozmachu przywalił w pas cnoty to potem by mu sie odechciało amorów. Wymiekam po prostu... czasami zastanawiam się czy to aby prawda, że kobiety dorastają wcześniej niż mężczyźni. Chociaż sa wyjątki potwierdzajace regułę. Sorry, ale nad głupotą nie będe sie użalać...
#693 |
Przyczajenie
|
ale ja juz dawno skonczylam 18 jejku czemu niewiedze nzaywacie glupota? czy tak trudno zrzumiec ze ktos moze czegos nie wie albo ma jakies watpliwosci? a moje watpliwosci stad ze sie naczytalam ostatnio w necie o dziewicach co to pozachodzily w ciaze przez ubranie (niby glupie) ale jak czlowiek czyta cos takiego raz drugi trzeci to zaczyna watpic czy oby na pewno ma racje
|
![]() ![]() |
![]() |
#694 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"to sie da leczyc" ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
Wybacz, ale jak masz więcej niż 18 lat i nadal niewiele wiesz o takich sprawach to tylko ci należy współczuć. Ja w wieku lat 14 wiedziałam juz o co biega, a i tak czekałam na swój pierwszy raz do 18 roku życia. Nie kapuję wogóle jak można sie decydować na seks majac takie idiotyczne wątpliwości. To już któryś wątek z rzędu w tym typie i po prostu żal d**ę ściska jak sie to czyta.
#696 |
Rozeznanie
|
Niewiedze nazywamy głupota? ależ ile można?!?! --> wyszukiwarka
|
![]() ![]() |
![]() |
#697 |
Przyczajenie
|
jejku nie kazdy interesuje sie tymi sprawami w wieku 16 lat ja wczesniej nie zaprzatalam sobie tym glowy bo nie mialam ku temu powodow a teraz jak przyszlo co do czego to jest jak jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 |
Przyczajenie
|
jak mozna sie decydowac na seks? przeciez ja nic o sekscie i o decydowaniu sie o nim niepisalam
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 |
Raczkowanie
|
Agnieszka to jak następnym razem natrafisz w internecie na taką bajeczkę to nie traktuj jej powaznie.............i to jeszcze dziewice? przez ubrania, powiadasz? wygląda na to, ze cuda się zdarzają
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Przyczajenie
|
a co do tej glupiej wyszukiwarki to z niej skorzystalam i jakos mi nic nie wyswietlilo
|
![]() ![]() |
![]() |
#701 |
Przyczajenie
|
to nie byly bajeczki tylko wypowiedzi na innym forum do tego kilka tematow na ktorych powtarzalo sie to samo i spytalam bo az sie wystraszylam i nie wiedzialam co o tym myslec
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
Zadomowienie
|
tak czytam to i myśle jakim sposobem.. Hmm jak to sie robi przez ubranie
![]() a tak na marginesie to uwierz mi nie idzie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#703 |
Przyczajenie
|
dzieki za normalne odpowiedzi chyba powinnam zmienic forum dla dobra mojej psychiki z tamtego forum na to bo o malo co nie sfiksowalam ostatnio przeczytalam przypadkiem temat o ciazy przez ubranie i przez tydzien mialam schizy ze juz pewnie jestem w ciazy (bez jakiegokolwiek seksu) tak wiem wiem ale jedni sa bardziej podatni na wplywy innych inni mniej ci niewiedzacy pewnie zaliczaja sie do tych bardziej
|
![]() ![]() |
![]() |
#704 |
Zakorzenienie
|
A więc jeśli nie zdecydowałaś sie na seks to wiele zmienia i dobrze, że sie nie zdecydowałaś, bo jak widać musisz najpierw musisz sie troche w temacie poduczyć. Im wiecej człowiek wie tym więcej czerpie radosci z seksu, bo nie martwi sie jakimiś pierdołami.
Przez bieliznę zajść w ciazę nie można, to by był chyba cud i niepokalane poczęcie czy coś. ![]() Wogóle zamiast sie zastanawiać nad takimi głupimi kwestiami trzeba sie porządnie zabezpieczyc i wtedy nie będzie problemów. A mam wrażenie, że taki dziewczyny, które ciągle pytają czy można zajść w ciązę przez spermę na palcu po kilkukrotnym myciu rąk, czy zajściu w ciażę przez bieliznę, to chcą zrobić sobie dobrze bez zabezpieczenia. Nie liczy się dla nich spokój ducha tylko żeby się zabawić i uniknąć konsekwencji. Dojrzałość jest w kwestii seksu najważniejsza. Dojrzałość i wiedza.
#705 |
Przyczajenie
|
ty mowisz o bieliznie ze to niemozliwe ja pytajac mialam na mysli zwykle ubranie typu bielizna plus podnie i to do tego dzinsowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#706 |
Raczkowanie
|
ja agnieszka radze przyzwyczaić się do takich komentarzy starych wyjadaczek wizażowych które to już wszystkie tematy przerobiły i myślą ze każdy czeka na ich komentarz pt. a wyszukiwarką to nie umie sie obsłużyć..?? ... A tak na temat to jest to teoretycznie możliwe żeby dziewica zaszła w ciąże ale raczej w ekstremalnym wypadku (wytrysk w pochwie). Jednak plemniki nie mają kontaktu z wydzieliną kobiety to umierają i raczej nie mają możliwości przedostać się nawet do pochwy a co dopiero do jajowodów. Mimo pewnych przekonań wcale nie jest tak łatwo o dziecko..
#707 |
Konto usunięte
|
nie wiem czy słyszałyśie ale ja się zdrowo uśmiałam jak jakaś dziewczyna mi powiedziała, że w basenie jakiś typek miał niekontrolowany wytrysk i przez to dziewczyna zaszła w ciżę, bo do nie doleciało i weszło sobie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
Bez przesady.
Skoro tego tematu w wyszukiwarce nie ma, i postanowiła go załozyć, mogła rozwinąc problem od razu i napisac, że: spotkała się ''z opinią'', że ma mętlik w głowie bo niby wie, ale zaczyna się obawiać i takie tam. Dziewczyny tutaj też ludzie ![]() Nikt by jej wtedy tak brutalnie nie wyśmiał jak pierwszą lepszą 13-stolatkę. ''Młodym'' się za to niewyjadaczkom najwyraźniej wydaje, że ''stare'' wyjadaczki nie mają co robić jak tylko wirtualnie diagnozować ciąże i odpowiadać na pytania żywcem z Bravo szczególnie, że to najczęsciej są powtarzające się problemy (nooo, zależne od stopnia ich barwności). To nie jest forum, na którym powinniśmy się zastanawiać, czy można się masturbować ![]() ![]()
![]() |
#709 | |
Zakorzenienie
|
Teoretycznie możliwe jest, aby zepchnięty z mostu samochód został nań z powrotem wepchnięty przez podmuch wiatru.
Trzeba miec rozum z waty lub do czynienia z plemnikami ze stali, aby uważać, że można zajść w ciążę przez ubrania; dżinsy i baseny. Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
Nie poczuwam sie do bycia stara wyjadaczką wizażową, tylko cżłowiekiem, którego ciska jak widzi kolejny post w tym typie. I cieszę sie, że ja agnieszka nie zaczęła współżyć, bo większosć z tych dziewczyn, które pytają o takie rzeczy już sie zabawiało nie raz ze swoim chłopakiem, a potem biegna w panice do internetu błagając by im ktos wirtualnie powiedział czy zaszła czy nie. To jest dopiero głupota! Wziełabym taką małolatę przez kolano i stłukła dupsko. Najgorsze jest to, że takie młode dziewczyny idą za swoim popędem lub zgadzjaa sie zaspokoić popęd swego wymarzonego księcia z bajki, a potem chodzą z brzuchem i zostają samotnymi matkami. Szkoda tylko ich dzieci tak naprawdę.
Seks to nie tylko przyjemność, to też ogromna odpowiedzialność, za siebie, za partnera i za niepocząte dziecko, które może pojawic się na świecie jeśli jego rodzice są niedouczeni i folgują swym nowo pobudzonym popędom seksualnym. Czasami nie można po prostu byc miłym i grzecznym dla takich osób, trzeba nimi potrząsnąć, dać do zrozumienia, że robią fatalny błąd. Młode dziewczyny idą do łżóka z chłopakiem, który dba tylko o to by zamoczyc ogórka, a dziewczyna dostaje ataku paniki ze strachu. Seks nie jest dla niej niczym pięknym i być może długo nie będzie mogła czerpac z niego przyjemności. Nie będę ukrywać, że tego typu postawy młodych dziewczyn mnie po prostu szokują i zastanawiają. Jak można byc taka bezwolną laleczką do zabawy, jak można tak bezmyślnie działać? Nigdy nie przyszłoby mi do glowy by sie wybrać w trasę bez prawa jazdy, nigdy nie skoczyłabym z mostu bez bungee, nigdy wsiadłabym do balonu nie wiedząc jak sie nim steruje. To takie proste, że aż boli. A wiec dlaczego nastolatki idą do łóżka z chłopakami nie wiedząc nawet jak można zajść w ciazę? I sorry po prostu za każdym razem jak jakaś młoda dziewczyna będzie pisała cos w podobnym tonie to będę jej odradzała współżycie a proponowała zajrzeć do elementarza albo poradnika. Ewentualnie zeby pogadała z rodzcami, jeśli ma taką możliwość. Od tego powinno sie zacząć, bo dalsze etapy zabawy są już dla zaawansowanych. I nie obchodzi mnie czy mnie ktos nazwie jakąś wyjadaczką czy nie. To sa moje poglądy czy byłaby tu 1 dzień cz 10 lat... A przez spodnie nie można zajść w ciążę...
#711 |
Przyczajenie
|
jeszcze raz dzieki za wypowiedzi uspokoilyscie mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Raczkowanie
|
Stare wyjadaczki czy młode niewyjadaczki... co to za różnica...?? Nikt nie jest wyłącznym właścicielem tego forum i każdy ma takie same prawa w tym prawo zadać pytanie (kto pyta nie błądzi
![]() ![]() Owszem, przewrażliwienie niektórych dziewczyn nie zna granic (wiatropylność jest wśród nas ![]() X Pozdrawiam ![]()
#713 |
Przyczajenie
|
moze ten temat juz byl nie wiem chcialam tylko powiedziec ze zadko tu bywam i nie sledze jakiego typu tematy tu sie pojawiaja a ze nie mialam sie kogo spytac wiec spytalam tutaj
|
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() A tekst o głupocie trzeba było jednak sobie darować. Poważnie. Doklejam do zbiorczego o ciekawych, ekstremalnych sposobach zajścia w ciażę - przez ubrania, wanny, baseny i tampony... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
Moj problem: Zarzylam postinor jakis tydzien temu..Okres powinien byc tez mniej wiecej w tym czasie, jednak jakos go nie widac Nie wiem, moze to stres..a moze zle odzywianie (przyznaje, ze w tym czasie kiepsko dbalam o siebie). Robilam test - wynik negatywny. Wiec co sie dzieje?
I jeszcze jedno: Moj TZ mial przez przypadek na dloni swoje nasienie. Dlonia ta potem dotykal mnie po miejscach intymnych. Z tego co tu wyczytalam, prawdopodobienstwo ciazy jest niewielkie, tak? Darujcie sobie ironiczne komentarze... |
![]() ![]() |
![]() |
#716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
Tak, juz wszystko jasne. Sprawa niekatulna - okres dostalam i jest wszystko dobrze.
Pisalam: za ironie podziekuje, a taka dostrzegam w Twoim poscie. |
![]() ![]() |
![]() |
#718 |
Przyczajenie
|
Petting i ciąża
Kilka dni temu uprawiałam z chłopakiem petting, były to moje dni płodne. Jestem dziewicą, nie doszlo między nami do stosunku. Z penisa wydobywał się znikomej ilości biały płyn. Czy możliwe, by doszlo do zapłodnienia? Po jakim czasie można zauważyć pierwsze objawy ciąży?
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Petting i ciąża
Chyba już było
#720 |
Zadomowienie
|
Dot.: Petting i ciąża
poszperaj na forum było juz kilka takich watków na pewno znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cię pytanie
pozdrawiam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:47.