|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Czy naprawdę jest możliwa ciąza z "palca" ?
Bo ja to chyba znowu jak kiedys zaczynam sobie coś wmawiać :/ Słucha sie róznych ludzi i potem tak jest. Zastanawiam się czy rzeczywiscie w praktyce jest coś takiego możliwe ?
Bo miałam taką sytuację. 22 czerwca ostatni okres, wcześniej spóźniał się 2 miesiace ale niczego sie nie obawiałam bo zupełnie kontaktu nie miałam z zadnym facetem. Teraz 8 lipca uprawiałam peeting i wytrysk był na piersi. A poźniej znowu 24 lipca czyli przedwczoraj. Było to tak że chłopak mi włozył reke w majtki i palca "Tam" i poźniej wyjął swojego. Czy w momencie wyciągania go z spodni może na rekę coś się dostać i potem wkładając mi palca czy może mnie w taki sposób zapłodnic? Dodam że było to bardzo krótkie, bo nie chciałam dłuzej. Moze parę minut, potem sam sie doprowadził do wytrysku. |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy naprawdę jest możliwa ciąza z "palca" ?
Wybacz, że to powiem, ale dorośnij dziewczyno. Jak się bawisz w takie zabawy "wyjął, włożył, przełożył" to trudno się spodziewać czego innego, niż wmawiania sobie różnych bzdur.
Pewnie spodziewasz się takich odpowiedzi. Pytanie o ciąże przez palec zadawane było sto razy na forum, więc pewnie wiesz jakie są szanse na ciąże. Nowa tu nie jesteś. Jak potrzebujesz tylko grupy wsparcia to zakładaj wątki na forum "dusznym", czy innym "intymnym" a nie tu.
#723 |
Zakorzenienie
|
![]() Właśnie zobaczyłam, że jesteś autorką wątku "urojona ciąża". Lepiej wróc więc na tamten swój wątek ![]()
#724 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA
![]()
#725 |
Wtajemniczenie
|
Nie - ciąża nie bierze się "z palca'
Ciąża bierze się z plemnika i jajeczka. |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
co najwyżej może być wyssana z palca
![]() dziewczyno zanim zaczniesz bawić się palcami i innymi członkam może zapoznaj się z podstawami biologii i zainwestuj w antykoncepcję, bo widząc takie wątki... eh... ![]() margitta- "grupa wsparcia"- dobrze powiedziane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Dobrze sie bawiłaś zakładając ten watek?
Pewnie chodziłaś na lekcje wychowania do życia w rodzinie i tam dowiedziałaś sie tylko, że "kobieta jest glebą a mężczyzna siewcą". Tylko niestety nie powiedzieli ci czym mężczyzna "sieje" Ale zapewniam cię, że nie palcem...
#728 |
Zakorzenienie
|
heh tez mialam takiego madrego TZ-ta i niczemu sie nie dziwie od tej pory
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Przyczajenie
|
Kochana, chyba nie wierzysz, ze mozna przez to zajsc w ciaze?
![]() Słyszalam taka podobna plotke w moim srodowisku, ![]() Bedac w twoim wieku nie przyszlo mi jeszcze do glowy, ze niby istnieje taka metoda zajscia w ciaze.. Dziewczyno, nie obraz sie, ale taki post swiadczy o tym, ze nawet mozna zajsc w ciaze przez nos |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
No mi niestety przyszla , za duzo juz sie naczytalam roznych rzeczy. A na dodatek okresu nie mam :/ Pocieszam sie tym ze ostatni tez dostalam po 2 miesięcznej przerwie. Chodzi mi o to ze cos palcem moglo zostac przeniesione :|
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
chyba, ze sperma byla super ruchliwa, ale wierz, ze szansa zaplodnienia jest zerowa!!! Wybierz lepiej inny sposob zajscia w ciaze, jesli tak bardzo pragniesz miec dziecko. Dziewczyno, moze uroilas sobie ciaze i szukasz absurdalne mozliwosci zajscia w ciaze?
![]() Zamiast sie martwic ta urojona ciaze to kup sobie test ciazowy, albo wybierz sie do gina. Problem z glowy, my ci tu nie powiemy, co sie dzieje z twoja opozniona miesiaczka. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-07-27 o 23:34 Powód: post pod postem - proszę używać edycji :) |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Trzeba byc chyba wiatropylnym, zeby od wytrysku na piersi czy tym podobnych zabaw zajsc w ciaze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Jak miesiaczki spozniaja ci sie az 2 miesiace powinnas isc do lekarza i sprawdzic co ci jest
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
zaplodnienie w wodzie
mam pewne obawy otoz bylam dzisiaj ze swoim chopakiem nad woda no i w wodzie w ustronnym miejscu sprawialismy sobie przyjemnosc. I on wsadzil do mojej pochwy swojego penisa na kilka sekund. nie mial orgazmu ani nic ale czy jest mozliwosc ze jezeli byl podniecony mogla wyplynac sperma ? tzn czy moglo dojsc do zaplodnienia?? bardzo prosze od odpowiedz bo mam pewne obawy.
#735 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zaplodnienie w wodzie
Oczywiście,że mogło dojść do zapłodnienia
![]()
#736 |
Zakorzenienie
|
wg mnie niewielkie szanse jesli nie mial wytrysku,a wlasciwie zadne jak sie nad tym dluzej zastanowic
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
bess no ale jezeli wylecialo troche spermy ?? to moglo dojsc do zaplodnienia ?? jejku zaczęłam się tym naprawde obawiac
![]()
#738 |
Zakorzenienie
|
Pisałam już ,że mogło skoro wyleciało
![]()
#739 |
Zakorzenienie
|
nie mial orgazmu i sperma mu wyleciala?dziwne ,to gdzie mu tej spermy wylecialo? do srodka??czy co bo juz nie rozumiem:/ale jak do srodka to pewnie i moglo
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
hmm nie nie mial orgazmu ale przeciez jak facet jest podniecony to mu cos tam wylatuje.... to nie sperma ... jejku ja juz sama nie wiem
![]()
#741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
a ten plyn tak?no to teoretycznie tam sa tez plemniki no ale niewiele .szansa niby jest ale mniejsza niz gdyby mial wytrysk sprawa oczywista.nastepnym razem po takich stresach nie daj sie tak ponosic namietnosciom bez zabezpieczenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
No właśnie. "Wylatuje" mu przed wytryskiem płyn, w którym też są plemniki. Zatem prawdopodobieństwo istnieje.
#744 |
Zakorzenienie
|
jjeny i co ja mam teraz zrobic ?? okres powinnam dostac dopiero ok 14 sierpnia
![]()
#745 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
zacznij sie niepokoic jak nie dostaniesz 20 sierpnia?teraz sie nie stresuj bo to nic nie da.pomysl o dobrym zabezpieczeniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
zawsze sie zabezpieczalismy.... po prostu nie pomyslalam ze w wodzie w tak krtokim czasie moze sie cos stac... ale teraz mnie to zaczelo niepokoic
#748 |
Zakorzenienie
|
ha no jak sie ludzie kochaja to wszedzie moze sie stac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
ehh ja chyba jeszcze jestem za mloda na pigulki
![]()
#750 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyna ma 16 lat... bardzo wspolczuje rodzicom tak nieodpowiedzialnej corki. Obojetnie czy doszlo do zaplodnienia czy nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.