|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Petting, dziewica, kropelka i ciąża - wątek zbiorczy
podobno jest wystarczajaca.
ale nie wydaje mi sie zebys od tego zaszla w ciaze ![]() na przyszlosc radze uwazac bo zwykle takie experymenty koncza sie zwyklym stosunkiem,najpierw kawalek pozniej jeszcze wiecej az czlowiek nie moze sie powstrzymac |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
masz tutaj 27 stron na ten właśnie temat pytania z cyklu wsunął ale tylko troche, kochaliśmy się w bieliźnie, wziął włożył przełożył i się rozłożył... ![]() więc zamiast zadawac to pytanie moze zapoznaj się z zawartoscią tego wiątku?? the truth is right there |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Przyczajenie
|
Dot.: do Pana doktora:)
Ja mam pytanie które Pan Doktor słyszła pewnie miliony razy, ale bardzo prosze o odpowiedź ponieważ siedzę juz od dobrych kilku godzin w internecie i szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie. W pierwszy i drugi dzień po miesiaczce uprawialiśmy z chłopakiem petting, a dokładniej od wsunął we mnie kawałek penisa, nasze miejsca intymne były mocno zwilżone - wiadomo jego płyn wymieszał sie z moim, do stosunku nie doszło no bo jak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to sie posmialam, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
ee tam,mialas racje i fajnie to napisalas.
ja cierpliwie odpowiadam na takie pytania ale moze pewnego pieknego dnia moja cierpliwosc tez sie skonczy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
tez tam pojde:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Przyczajenie
|
Sory i dzięki za odp. nie martw się pytanie się już nie powtórzy
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
co prawda nie jestem lekarzem
![]() nie spodobala ci sie moja odpowiedz? ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
poprostu na raz zadane pytanie dostałaś odpowiedz, podobnych pytań i odpowiedzi na nie jest w wątku "petting... "(nie pamiętam pełnej nazwy) znacznie wiecej
mam nadzieje że znajdziesz tam odp na twoje pytanie ( z resztą już otrzymałaś). jeżieli dalej masz wątpliwości to nie wiem... poczekaj do miesiączki. ponadto radze zapoznać się z dostępnymi na rynku środkami antykoncepcyjnymi i nie eksperymentowac w ten sposób. a co do forum- zapoznaj się z regulaminem i wyszukiwarką i będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Przyczajenie
|
(i tu niestety też trafiłą na mnie :P )
Już wyjasniłam tam - pomyłka... dzięki za pierwsza odpowiedź - dotyczyła tematu... |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zadomowienie
|
spoko, zdarza się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Przyczajenie
|
Cześć mam pytanie dotyczące takiej sytuacji....
Leżąc z dziewczyną (nadzy) doszło do dosłownie dotkniecia penisem do pochwy.. wytrysku nie bylo wcześniej jak i po.. Jednak mógła być wydzielina... nie doszło do włożenia penisa do pochwy tylko do letkiego rozchylenia wejscia.. Czy jest jakakolwiek możliwość zajścia w ciąże? Dziewczyna się boi... a zapytać nigdy nie zaszkodzi.. Do tego zdarzenia doszlo w ostatnim dniu plodnym dziewczyny... jak duze jest ryzyko zajscia w ciąze...? Z góry dzienki za odpowiedź.... pozdrawiam... |
![]() ![]() |
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przy tego typu zabawach jakaś szansa (mniejsza czy większa- w tym wypadku raczej minimalna) jest-na przyszłość lepiej pomyslcie o zabezpieczeniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Przyczajenie
|
[quote=primavera]maćku- a skąd taka wiedza, ze to był ostatni dzień płodny akurat?
![]() To da sie wyliczyc jak sie ma madra dziewczyne i kalendarzyk ![]() ale jak Ci sie wydaje jest ryzyko? mi sie wydaje ze wszystko jest oke... a jakie jest Twoje zdanie? Dzięki za wcześniejszą wypowiedź... |
![]() ![]() |
![]() |
#828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skoro był to ostatni dzień płodny, to szanse na zapłodnienie są praktycznie zerowe - ale mimo wszystko radzę wam pomyśleć o zabezpieczeniu, aby innym razem z takich "zabaw" nie wyszła ciaża. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Przyczajenie
|
OKe wiem wiem... dzięki za informacje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 |
Przyczajenie
|
![]() hej jestem tu pierwszy raz ostatnio uprawialam peeting i troche spermy spadlo mi na majtki(nie kolo pochwy tylko wyzej okolice podbrzusza) i teraz spoznia mi sie okres 2dni(nie mam regularnie) i robila test i wyszlo ze nie jestem w ciazy ale nadal sie troche boje |
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy wiesz w jaki sposób zachodzi się w ciążę? Czy uważasz, ze jest to możliwe przez bieliznę i w dużym oddaleniu od pochwy? ![]() Nie chcę być niemiła, powiedzmy, że rozumiem, że sie boisz itd, ale błagam... trzeba myśleć! Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Przyczajenie
|
Sory..rozumiem..ale on spusicl mi sie na majtki od strony wewnetrznej bo byla to sytualcja w ktorej on pocieral o mnie i mial go w majtkach ale za nim..dostaal..to wyjal i w rezultacie mialam to na majtkach..wiem ze moze przesadzam..ale nie wiem dlaczego strasznie sie boje..
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie, przepraszam ze zboaczam z tematu, ale mam male pytanie...zaczelam stoswac tabletki antykoncepcyjne, teraz wzielam dopiero druga tabletke i jest to moje pierwsse opakowanie, ale chcialabym si dowiedziec, od kiedy zsacznaja oe dzialac??od pierwsze tabletki czy moze po pierwszym opakowaniu??prosze o odpowiedz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli wziełas w pierwszy dzien krwawienia, działają od przyjecia tej właśnie pierwszej tabletki.
Odpowiedź- dzwon... Jakos nie mam ochoty czytać, co on wyjął, co włożył, gdzie, po co, gdzie się ''spuścił''... W tym wątku były odpowiedzi na...Takie ![]() ![]() Ps. ''Dobrze jest, gdy cymbał odzywa się tylko od wielkiego dzwonu'' ![]() ![]() ![]()
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ujmijmy to tak - NIE, NIE JESTEŚ W CIĄŻY. Masz na to moje osobiste zapewnienie ![]() A jeśli by się okazało, że jesteś jednak - pierwsze co zrobisz - skoczysz do apteki po witaminki, a zaraz potem do kościoła, zgłosić, że nastąpił cud niepokalanego poczęcia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Przyczajenie
|
hej przyznam ze niezły wątek na poprawienie humoru (szczególnie ten problem) ale taki mały apel - bądźmy takimi matkami i przyjaciółkami by nasza córka w przyszłości nie musiała sie pytac obcych ludzi o podobną poradę, pozdrawiam Wizażanki - to forum jest jak misja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() mam nadzije wybaczycie..bo widze zle wrazenie zrobilam??:P A w ciazy taka jak mowilyscie nie jestem..chyba sama sobie wmowilam..i dlatego to opoznienie..jeszcze raz sory..i buzka dla was;* ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zadomowienie
|
boshe.. nie było mnie tu 3 dni a tu takie newsy o jakże nowatorskich metodach zapłodnienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.