Petting, dziewica, kropelka i ciąża - wątek zbiorczy - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-08-20, 10:32   #841
siwy
Przyczajenie

Pomocy!!!

Mojej dziewczynie spuźnia się okres POMOCY!!!!!!!!!
siwy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 10:43   #842
callinecka
Raczkowanie

Dot.: Pomocy!!!

........echhhhhh trzeba myslec wczesniej, kupcie test i sie dowiecie.Duzo tu takich wątkow , skorzystaj z wyszukiwarki.
callinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 10:50   #843
siwy
Przyczajenie

ele ona nie jest w ciąży na 100%
Stary 2006-08-20, 10:59   #844
tutusia
Rozeznanie

Skąd wiesz?
tutusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 11:02   #845
nekome
Zakorzenienie

Idzcie do ginekologa.
nekome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 11:04   #846
baska201
Zadomowienie

GG do baska201

To czym sie martwisz?? a Twoja dziewczyna powinna iść do ginekologa nic innego Ci nie poradzimy
baska201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 11:04   #847
siwy
Przyczajenie

czy to że troszki schudła tajk sama z siebie nie przez odchudzanie to też może być powód??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-08-20, 11:05   #848
siwy
Przyczajenie

ona się boi iść...
Stary 2006-08-20, 11:29   #849
lilithin
Wtajemniczenie

bla bla bla. jak niby mamy Ci pomoc? wiesz, ze jest w ciazy (swoja droga ciekawe skad ) i teraz prosisz nas o pomoc. czego oczekujesz? zrzutki na ciuszki i wozek? czy namiarow na lekarzy ktorzy dokonaja aborcji? o jaka pomoc Ci chodzi?
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 11:42   #850
baska201
Zadomowienie

GG do baska201

Cytat:
Napisane przez lilithin
bla bla bla. jak niby mamy Ci pomoc? wiesz, ze jest w ciazy (swoja droga ciekawe skad ) i teraz prosisz nas o pomoc. czego oczekujesz? zrzutki na ciuszki i wozek? czy namiarow na lekarzy ktorzy dokonaja aborcji? o jaka pomoc Ci chodzi?
pomylka chlopak napisal ze jego dzixewczyna nie jest w ciazy

siwy namow ja zeby poszla sie przebadac, wtedy oboje ebdziecie spokojniejsi, a my niestety nic ci nie poradzimy przez neta, nie jestesmy lekarzami..
baska201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 12:35   #851
lilithin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baska201
pomylka chlopak napisal ze jego dzixewczyna nie jest w ciazy

siwy namow ja zeby poszla sie przebadac, wtedy oboje ebdziecie spokojniejsi, a my niestety nic ci nie poradzimy przez neta, nie jestesmy lekarzami..
ups, przepraszam
lilithin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 12:37   #852
Marishka
Rozeznanie

Może odtańczymy krwawy taniec, analogiczny do tańca deszczu :P Zna się ktoś na gusłach? Może trza zatrudnić wizażowego znachora/znachorke?
Marishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 13:32   #853
asia26
Zadomowienie

GG do asia26 Send a message via Skype™ to asia26

proponuje kupic test!

asia27
asia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 13:48   #854
Fresa
Zakorzenienie

Dziewczyny,po co tak ostro?Każda z nas miała kiedyś naście lat, a co się z tym wiąże-nie od razu wszsystko wiedziałyśmy-bo niby skąd.Uczymy się całe życie.
A wizyty u ginekologa nie ma czego się obawiać.lekarz jerst od tego,żeby pomóc i każda dziewczyna/kobieta prędzej,czy później powinna do niego trafić.W przypadku Twojej dziewczyny-lepiej prędzej.

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-20, 13:59   #855
Marishka
Rozeznanie

No ok Fresa, ale co można stwierdzić po informacji "Mojej dziewczynie spóźnia się okres"? Skad mamy wiedzieć o co chodzi mając strzępy jakichś informacji? Równie dobrze moge napisać, ze nie moge znaleźć kluczy od domu.
Stary 2006-08-20, 14:24   #856
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marishka
Może odtańczymy krwawy taniec, analogiczny do tańca deszczu :P Zna się ktoś na gusłach? Może trza zatrudnić wizażowego znachora/znachorke?
Zamiast takich uszczypliwości-napisać-nie wiem,niech dziewczyna pójdzie do lekarza.Lub ,jeśli wiesz -podać możliwe przyczyny.Jak chociażby -stres,zmiana klimatu ,zwiększony wysiłek fizyczny,nagły spadek wagi .To są bowiem najczęstsze powody zatrzymania okresu w młodym wieku.Dalsze możliwe przyczyny ustali lekarz i zaleci odpowiednią kurację.

Stary 2006-08-20, 16:29   #857
Marishka
Rozeznanie

No a jak takich postów było już milion i milion razy pojawiła się na forum odp. to ile można pisać to samo?
A poza tym jak panna nie chce iść do ginekologa to co my możemy powiedzieć? Możemy się tylko bawić w jasnowidzów...
Zasadnicze pytanie brzmi: co oznacza "pomocy" w wypadku tego postu
Stary 2006-08-20, 16:32   #858
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marishka
No a jak takich postów było już milion i milion razy pojawiła się na forum odp. to ile można pisać to samo?
A poza tym jak panna nie chce iść do ginekologa to co my możemy powiedzieć? Możemy się tylko bawić w jasnowidzów...
Zasadnicze pytanie brzmi: co oznacza "pomocy" w wypadku tego postu
Nawet jeśli jest to post numer milion i jeden-to jak znasz odpowiedź-odpowiedz.A jak nie -to przejdź koło niego obojętnie -zwracanie uwagi zostawmy moderatorom.
A "pomoc" w tym przypadku -to wylicznie możliwych przyczyn,które podałam post wyżej.

Stary 2006-08-20, 23:49   #859
siwy
Przyczajenie

przepraszam bardzo ale ja sie za bardzo na tym nie znam, ja chce jej tylko bardzo pomóc bo ona nie wie co się z nia dzieje, napisałem już wcześniej że schudła "trochę" a dokładnie w 2 miesiące ok 8 kg... A co do wątku z ciążą to jest niemożliwe że mogła zajść ponieważ nie było stosunku i wciąż jest dziewicą....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-21, 00:00   #860
Mamba17
Przyczajenie

Powiem tak... jesli nie było stosunku to był petting tak?? jesli sie spoznia okres, to moze byc ze stersu. I to bardzo możliwe, bo ja ttakze wiele razy martwiłam sie o to ze jesteem w ciazy, i własnie z tego zamartwiania sie spozniał mi sie okres. I może byc takze przez odchudzanie.

I pamietaj ... plemniki to nie kamikadze... tak naprawde trudno zajść w ciąże...
Mamba17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-21, 07:00   #861
dzuma
Raczkowanie

POMOCY!!! CZy To ciAzA CzY JeStEm CHoRa:(((((

problem zaczyna sie od tego ze wczoraj moj chlopak wkladal mi palce do pochwyy zawsae to robimy a le w czoraj po tym zaczelam krwawic za za tydzien mama dostamc miesiaczke .. ale dlaczego tydzien wczesniej krwawilam a tearaz jusz wogule to trwalo kilka godzin .. oczywiscie juz kilka razy sie kochalisny ale gumka nie pekla ... na doddatek mi urusl brzuch taki wypokly niewim czy na okres juz sma nie wiwem czy moze w cizy jestem (((((((((((( pomozcie miii cio to moze bycc((((((((
Stary 2006-08-21, 08:13   #862
naanahanae
Zadomowienie

Dot.: POMOCY!!! CZy To ciAzA CzY JeStEm CHoRa:(((((

Cytat:
Napisane przez dzuma
problem zaczyna sie od tego ze wczoraj moj chlopak wkladal mi palce do pochwyy zawsae to robimy a le w czoraj po tym zaczelam krwawic za za tydzien mama dostamc miesiaczke .. ale dlaczego tydzien wczesniej krwawilam a tearaz jusz wogule to trwalo kilka godzin .. oczywiscie juz kilka razy sie kochalisny ale gumka nie pekla ... na doddatek mi urusl brzuch taki wypokly niewim czy na okres juz sma nie wiwem czy moze w cizy jestem (((((((((((( pomozcie miii cio to moze bycc((((((((

po pierwsze to nie e-puls więc nie piszemy PoKemoNAmi

nie paniukuj. ja też i wiele innych dziewczyn puchnie przed okresem. to przez zatrzymywanie wody.
z tymi palcami to może cię jakoś pordażnił w środku i przez to krwawiene.

ps jeśli nadal podejżewasz ciąże to zrób test, a jesli myślisz ze jesteś chora- ginekolog
naanahanae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-21, 08:19   #863
naanahanae
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwy
czy to że troszki schudła tajk sama z siebie nie przez odchudzanie to też może być powód??
Cytat:
Napisane przez siwy
przepraszam bardzo ale ja sie za bardzo na tym nie znam, ja chce jej tylko bardzo pomóc bo ona nie wie co się z nia dzieje, napisałem już wcześniej że schudła "trochę" a dokładnie w 2 miesiące ok 8 kg... A co do wątku z ciążą to jest niemożliwe że mogła zajść ponieważ nie było stosunku i wciąż jest dziewicą....
tak to może być powód. poza tym nie da się tak o schudnąć 8 kg w 2 miesiące. bez diety lub ćieczeń.
naanahanae jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-08-21, 08:31   #864
Diorissimo
Zadomowienie

Okres mógł zatrzymać się przez gwałtowny spadek wagi. A przyczynę chudnięcia warto sprawdzić. Pójdzcie do lekarza 1 kontaktu, niech dziewczyna zrobi badania. I naprawdę nie ma się czym denerwować, trzeba wykluczyć chorobę.
Diorissimo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-21, 09:38   #865
essselect
Przyczajenie

no wlasnie. moze to nie brak okresu jest powodem spadku wagi tylko spadek wagi jest powodem zaniku okresu.
essselect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-21, 11:43   #866
aamw7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez essselect
no wlasnie. moze to nie brak okresu jest powodem spadku wagi tylko spadek wagi jest powodem zaniku okresu.
zgadzam sie z tym. a czemu ubylo jej pare kg pewnie dlatego ze uprawiacie sex traci sie wtedy mnustwo kalori, chyba ze dopadl ja jakis stres to rowniez jest powodem utraty wagi jak i opuzniony okres
Stary 2006-08-21, 13:59   #867
Diorissimo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aamw7
zgadzam sie z tym. a czemu ubylo jej pare kg pewnie dlatego ze uprawiacie sex traci sie wtedy mnustwo kalori, chyba ze dopadl ja jakis stres to rowniez jest powodem utraty wagi jak i opuzniony okres
Przeczytaj najpierw cały wątek, a dopiero później komentuj. Siwy napisał, że jego dziewczyna jest dziewicą.
A poza tym, co to za głupoty żeby od uprawiania sexu chudnąć 8 kg. Zastanów się zanim coś napiszesz.
Diorissimo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-21, 16:36   #868
Kizia Mizia19
Zadomowienie

wskutek odchudzania, spóznia się jej okres. z tego co przeczytałam wyzej....
Stary 2006-08-21, 16:40   #869
Kizia Mizia19
Zadomowienie

Dot.: POMOCY!!! CZy To ciAzA CzY JeStEm CHoRa:(((((

moze miał zadartego paznokcia i ci uszkodził cos lekkko wkladajo go do pochwy i dlatego to krwawienie
Stary 2006-08-21, 18:08   #870
lolekbolek
Przyczajenie

Dot.: Petting, dziewica, kropelka i ciąża - wątek zbiorczy

ja mam taki pomysł.

dziewczyna w 3 dniu okresu (okres trwał 7 dni). uprawiała peting. miałą w sobie tampona i uprawiali z chłopakiem peting przy czym on wsunął lekko członka do pochwy na 2 - 3 cm. ona dziewica. z bardzo nieregularnym i bolesnym okresem. prawdopodobnie ma endometrioze. nie było wytrysku był plyn ejakulacyjny. potym wszystkim umyła sie płynem do higieny intymnej.

jaka jest szansa zajscia w ciąże
lolekbolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości