| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-03-22, 13:02 | #2971 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Zebrzydowice 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat: 
  już mieliśmy tyle dyskusji na ten temat  ale i tak chcę to jeszcze drążyć:P 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-03-22, 13:06 | #2972 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Cytat: 
  będziemy pić drineczki i grzać dupeczki  . ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- To może on przyjmie Twoje nazwisko???? Skoro swojego nie lubi. | |
|     | 
|  2010-03-22, 13:09 | #2973 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Cytat: 
  Trzymam kciuki  Cytat: 
  My naszej będziemy poszukiwać dopiero tak w kwietniu lub maju  Musimy najpierw w ogóle pomysleć, gdzie chcemy lecieć  JUż teraz chętnie bym sobie wygrzała dupsko i popiła przy tym drineczka z parasolką    Rzadko się zdarza, żeby facet przyjmował nazwisko kobiety. Musi chyba być już w niezłej desperacji   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-03-22, 13:10 | #2974 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

Cytat: 
  Was zostawić na trochę same-i już powypisywały niestworzone ilości postów.Jakbym się dopiero zalogowała od środy to   | |
|     | 
|  2010-03-22, 13:13 | #2975 | |
				 | 

Cytat: 
  . | |
|     | 
|  2010-03-22, 13:15 | #2976 | |
				 | 

Cytat: 
  Dwa miesiące przed nami i zdążymy ze wszystkim  Musimy zdążyć  Posty tutaj pojawiają się z prędkością światła i każda chwila nieobecności niesie za sobą masę czytania i masę zaległości   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-03-22, 13:24 | #2977 | |
				 | 

Cytat: 
 Ja juz pisałam-(chyba)będę mieć dwuczłonowe. R.nie naciskał na żadną z opcji,choć najmniej by mu się podobało,jakbym zostawiła swoje panieńskie. Byłam w mieście-mżawka,ale ciepło-wskoczyłam w botki,ale czuję,że wysokie (7cm),mam 3 raz na nogach-w piątek założyłam do miasta i bolało, w sobotę założyłam je do pubu,więc luz. Po zwichnięciu kostki w połowie stycznia przerzuciłam się na płaskie i z 5 razy miałam niedawno kozaki na obcasiku 5cm. Taki jest dla mnie optymalny i taki mam w butkach ślubnych-ale muszę się na nowo przyzwyczaić do obcasów ogólnie.... Dziś poradnia-co ja mam tej babce powiedzieć,jak kazała podjąć decyzję co do nrp (naturalna regulacja poczęć)-jak będę chciała począć (tzn.jak będziemy chcieli), to raczej naturalnie,a nie sztucznie! Poprawiam się,bo babka w poradni powiedziała,że jak się jest małżeństwem, to już się nie myśli "JA" myśli się "MY". Ok,jak w starym dowcipie o naszych kalesonach. | |
|     | 
|  2010-03-22, 13:32 | #2978 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 
				 | 

Cytat: 
  Teraz dopiero doczytałam, że zdążysz  Ja bym nie zdążyła, bo ślub 5, a my jedziemy 11 w podróż. W związku z tym wszystkie rezerwacje mam na panieńskie nazwisko   Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-03-22 o 13:38 | |
|     | 
|  2010-03-22, 13:36 | #2979 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja zaraz muszę wyjść, fakt faktem tylko do auta, bo wpłynęły jaieś dokumenty z urzędu i muszę je do księgowej zawieźć, a tak mi się nie chce, że masakra  Ja z płaskich kozaczków przerzuciłam się na obcasy bo stwierdziłam, że muszę powoli przyzwyczajać do nich stopę  Ogólnie obcasy lubię wysokie, może dlatego, że sama jestem niska  Jednak muszą być naprawdę dobrze wyprofilowane!! Dzisiaj mam zamiar zacząć rozchadzać butki ślubne  Nas wizyta w poradni czeka w przyszłym tygodniu. Ciekawe co nam będzie mówić na temat naturalnych metod zabezpieczenia i w ogóle  ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Dziewczyny jadę do księgowej  Będę za jakąś godzinkę     
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-03-22, 13:42 | #2980 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  strasznie mnie dziwi to, dlaczego Waldek nie chce żebym nosiła jego- w sumie to konkretnie nic nie powiedział..  Fajnie Kasiu że już macie tą rezerwację, i to jeszcze z niższą ceną  na rękę znajoma Wam poszła   
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-03-22, 13:44 | #2981 | |
				 | 

Cytat: 
  . Zdąże musze  . | |
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-03-22, 14:32 | #2982 | 
				 | 

a ja dziś odebrałam dowód-dobrze,że potem wymienię raz jeszcze,bo zdjęcie jest   nienajlepsze  a na podróż się jeszcze nie zdecydowaliśmy-zobaczymy po świetach, może się trafi jakaś okazja,a jak nie,to na 100% coś wymyślimy i gdzieś wyjedziemy  może weźmiemy przykład z Ciebie, KAsiu i po ślubie krótki urlopik,a we wrześniu podróż poślubna.... Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-03-22 o 14:33 | 
|     | 
|  2010-03-22, 14:38 | #2983 | 
				 | 

Już wróciłam   Jesteście kochane, ze nie popisałyście zbyt dużo i nie miałam zbyt dużych zaległości   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-03-22, 14:55 | #2984 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-03-22, 15:02 | #2985 | |
				 | 

Cytat: 
  Już w drodze do księgowej się zastanawiałam, co mnie tu spotka, jak zaloguję się  ponownie  A tu obyło się bez większych niespodzianek  Też się będę zbierać, ale za 15 minutek dopiero  Zaraz potem uderzam na kosmetyczkę bo mam dzisiaj zabieg na bliznę  Do jutra Agula   
|     | 
|  2010-03-22, 15:07 | #2986 | 
				 | 

a ja dzisiaj znowu zajob w pracy.. oszaleć można   także niewiele sobie posiedziałam  i za chwilke też się zbieram do domku  ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Pa Aga  miłego popołudnia   
				__________________ | 
|     | 
|  2010-03-22, 15:15 | #2987 | |
				 | 

Cytat: 
 Mam nadzieję, że w chwili wolnej nas czytałaś troszkę bo inaczej to współczuję nadrabiania   Zbieram się do kosmetyczki  Będę chyba wieczorkiem  No, chyba że zabiorę się za porządkowanie w szafach  Miłego popołudnia   
|     | 
|  2010-03-22, 15:47 | #2988 | |
				 | 

Cytat: 
 Jasne że podczytywałam, pisałam też troszkę  ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- to teraz i ja się żegnam  mam nadzieję, że jutro będę miała luźniejszy dzień   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-03-22, 16:15 | #2989 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

Cytat: 
   My chyba razem dyskutowalysmy na temat nazwisk i obie bedziemy miec dwuczlonowe o ile dobrze pamietam  ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat: 
  ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- No a tak ogolem to wreszcie ufarbowalam dzisiaj wloski tzn Luki mi ufarbowal on jest taki kochany  czasem zamienia sie we fryzjera i poswieca sie dla mnie bo ja mam raz ze dlugie wlosy a dwa strasznie geste i mam ich bardzo duzo wiec bym nie dala rady sama tego zrobic, taki maz to skarb   Widze, ze juz was nie ma a ja dopiero teraz moglam zajzec, Luki teraz sobie gra na konsoli wiec ja mam chwilke dla siebie to sobie czytam co tam popisalyscie   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | ||
|     | 
|  2010-03-23, 07:41 | #2990 | 
				 | 

Witam. Ale pięknie na polku   . Dziś założyłam już półbuty i skóre więc wiosna pełną gębą  . | 
|     | 
|  2010-03-23, 08:16 | #2991 | ||
				 | 

Witam w ten słoneczny, wtorkowy poranek   Pogoda u mnie booooska  Wiosna pełną parą   Dzisiaj w planach mam odwiedzenie kosmetyczki, znowu  Tym razem z paznokciami idę  A wieczorkiem przyjeżdża do mnie Piotrek i będziemy wybierać fotki i winietki  Przynajmniej mam taką nadzieję  Cytat: 
  W tej kwestii ufam tylko fryzjerowi  Ogólnie sama przy włosach nic nie kombinuję, raz sobie spieprzyłam fryzurę, było to wprawdzie za czasów ogólniaka, ale uraz psychiczny pozostał do dzisiaj   Cytat: 
  Od razu jakoś tak lżej mi się zrobiło   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-03-23, 08:45 | #2992 | 
				 | 

Więc tak. Wczoraj byliśmy u tej cioci wiecie której i co i dziś mi mówi, że zaproszenia są źle wypisane   zapytałam więc o co jej chodzi a ona bo nie odmieniono mejego imienia    tak się wqrwiłam, ze musiałam wyjść z pokoju ale zanim to zrobiłam to powiedziałam chcielismy nieodmienione, żeby nie było pomyłek ale w czym to przeszkadza? a ona no w niczym to ja do niej to ja nie widze problemu  . ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Jak ona przyjdzie na wesele to ją zatłukę gołymi ręcami jak coś mi powie niech ktoś tylko spróbuje mi zepsuć ten dzień. | 
|     | 
|  2010-03-23, 08:50 | #2993 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-03-23, 08:51 | #2994 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja tylko na chwilke zeby sie przywitac dzisiaj tez bede tylko do was zagladac   Co do wloskow Aniu to on mi juz od paru lat robi wiec juz jest super wprawiony  a poza tym ja farbuje zawsze na jeden kolor wiec raczej nie mozna nic spaprac takze luzik nie obawiam sie  ja sie wrecz ciesze bo ja mam strasznie duzo wloskow i  u fryziera to bym chyba fortune zaplacila a tak to tylko koszt farby i buziaczek dla misia   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-03-23, 08:55 | #2995 | |
				 | 

Cytat: 
  Co za kobieta   Wiesz, jak przyjdzie ona na wesele to będziesz miała przesrane, bo na bank będzie wszystko komentować i zapewne nic się jej nie będzie podobać  Zatłuc taką, bo innego wyjścia nie widzę  Wczoraj byłam w kwiaciarnii (tylko jednej jak na razie  ) zapytać ile by kosztowało ubranie kościoła. Pani była bardzo niekompetentna, najpierw twierdziła, że w czerwcu to nie ma tulipanów, potem zaczęła mnie odsyłać do jakiegoś innego sklepu bo niby tam mieli mi udzielić wszystkich informacji  A na końcu nie potrafiła powiedzieć ile mniej więcej by chcieli za ubranie całego kościoła, podała mi cenę jednego bukietu który miałby by na ołtarzu  Cena koszmarnie wysoka bo 250 zł jeden bukiet, a ja potrzebowalabym takich bukietów z 5 plus jeszcze jakieś kwiaty na drodze do ołtarza. Pewnie bym się nie zamknęła w 1500 zł  Dzisiaj idę odwiedzić kolejne kwiaciarnie i zobaczymy co mi powiedzą. Najpierw zrobię rozeznanie po kwiaciarniach a potem skontaktuję się z kobietką poleconą przez kumpelę i zobaczymy co ona mi powie  Cena mnie ogólnie poraziła  Wiem już mniej więcej jakie mają być kwiaty, w bukiecie będą tulipany, ale zastanawiam się czy mają być kremowe, czy też fioletowe  A w kościele tulipany (o olorze takim jaki będzie bukiet) i róże (mają być kremowe)  Co myślicie o takim połączeniu kwiatów? Będzie to pasować? Bo ta pani w kwiaciarnii nie wiedziała   
|     | 
|  2010-03-23, 08:57 | #2996 | |
				 | 

Cytat: 
 u mnie niestety pogoda do d... a ma być jeszcze gorzej  ja od soboty noszę półbutki/botki-kozaków już nie założę choćby niewiem co! ja od zawsze sama sobie farbuję (nie ma jakoś chętnych  nigdy też nie lubiłam jak ktoś mnie czesał.... u fryzjera po pół godziny dostaję nerwów,więc mycie, strzyżenie i modelowanie to właśnie max-czasem na ważne okazje zagryzam zęby, obkładam się gazetami i niech mi wyczarują fryzurkę... ale i tak kontroluję sytuację  poza tym w sumie 2 razy skusiłam się na farbowanie u fryzjera-pasemka-raz miały być czerwone/bordo-a wyszły jak u Wiśniewskiego  a drugi raz blond-nieźle wyszło,choć wolałabym tylko "słoneczne refleksy"-mam zdjęcie na nk. | |
|     | 
|  2010-03-23, 09:02 | #2997 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-03-23, 09:05 | #2998 | ||
				 | 

Dobry dzień, dobry bo słoneczny i ciepły   Cytat: 
  A bardzo bym chciała po całości sobie walnąć jakimś kolorkiem  Włosy mam niestety proste jak druty, do tego jeszcze cieniutkie i trudne do ułożenia więc nie ryzykuję i wybieram fryzjera   Cytat: 
  Nie znoszę jedynie mycia, bo ta pieprzona miska mi się w szyję wbija i strasznie mnie boli głowa wtedy  Po ślubie zamierzam się obciąć  Włosy już od kilku lat noszę długie i marzy mi się jakaś mała zmiana  Choć Piotrek nie chce o niej słyszeć   
|     | 
|  2010-03-23, 09:16 | #2999 | |
				 | 

Cytat: 
  pomijam, ze miałam już wszystkie chyba kolory oprócz czarnego choć śliwka była bardzo mocna  . Na wesele będzie mnie jednak czesał kto inny bo one są zaproszone a nie chce ich obciążać dlatego zostanie nowa fryzjerka dokładnie poinstruowana na próbnej przez moją dotychczasową fryzjerkę  i luz jakoś o włosy się nie boję choć nie wiem czy słusznie ale jakbym nawet miała afro to nikt z moich znajomych się nie zdziwi  . ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Aniu musze Ci się przyznać, ze mam sentyment do imienia Piotr  . | |
|     | 
|  2010-03-23, 09:16 | #3000 | |
				 | 

Cytat: 
  serio mam ich tyle ze masakra strasznie grube i geste oczywiscie zawsze jak ide do fryzjera podciac wloski to sie zawsze zachwycaja moimi wloskami szkoda tylko ze nie maja pojecia jaka to jest meczarnia z takimi wloskami  no ale trudno taka juz moja uroda O ja tez lubie jak mi sie robi cos przy wloskach tez bym mogla usnac i tak godzinami siedziec i zeby mi tak miziali   Ja po slubie sobie na pewno skruce i tylko tyle bo nic innego nie zaryzykuje raz w zyciu mialam calkiem krótkie wloski i okres odrastania to byl koszmar wiec teraz mam juz caly czas dluzsze   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.