|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
Jak na razie mamy jakieś podstawy, muzykę wybiorę na przyszły tydzień i zobaczymy co nam do tego ułoży Nie widzę innej możliwości jak to, że musimy zdążyć ze wszystkim ![]() Wypłatka też by się już przydała Tym bardziej, że dzisiaj 200 zł muszę wpłacić facetowi od kursu tańca, co zrobię oczywiście z bólem serca ![]() Moje zakupy też czasami muszę ukrywać, choć przed Piotrkiem się niestety nie ukryje nic
|
|
#3332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3333 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie to tym bardziej dziwi, że zawsze mi się wydawało, że Piotrek nie przykłada takiej uwagi do moich ciuchów, a tu się jednak myliłam
Ale i tak zawsze idę w zaparte i mówię, że to stare i musiał najwidoczniej cosik źle zarejestrować Ale mam dzisiaj lenia Za godzinę mam jechać na przegląd, a tak mi się nie chce, że szok
|
#3334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
też mam lenia, a w pracy teraz takie nudy
![]() ![]() Chyba sobie zaraz obejrzę trzeci odc. usta usta wciągnęłam się:P:PAle nie pochwaliłam się jak nam poszło wczorajsze zapraszanie ![]() było całkiem ok, najbardziej stresowałam się przed wizytą i cioci której od dwóch lat nie widziałam.. ale poszło gładko ![]() jeszcze dwa i mamy z głowy ![]()
|
#3336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie skorzystam za bardzo z pogody, bo cosik sie psuje... po pracy lecę do domku obiad zrobić i trochę "ogarnąć",a potem nauki ![]() trzymajcie się cieplutko i miłego weekendu
|
|
|
|
|
#3337 |
|
Zakorzenienie
|
a myślałam co zrobić na obiad i chyba się skuszę na gyrosa z przepisu na wątku żonek idealnych;P
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Papa Aguś ![]() Tobie też miłego weekendu, nie martw się, jakoś przebrniecie przez te nauki
|
#3338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ania, robiłaś ciacho marchewkowe? |
|
|
|
|
#3339 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż pogoda jest taka piękna, mi się nic nie chce, a do tego czuję się jakaś zmęczona ![]() Cytat:
![]() Ale Wam idą te zaproszenia Ja jak na razie umówiłam nas z moją kuzynką na przyszły tydzień Przy okazji chcę też odwiedzić kuzyna i kuzynkę i im też wręczyć zaproszenia przed świętami W weekend musimy też ogarnąć te, które mamy do wysłania ![]() Aha, zapomniałam Wam mówić, pytałam na poczcie, jak to jest z tymi poleconymi i rzeczywiście na kopercie musi być wpisane tylko jedno imię, w przeciwnym razie list zostanie zwrócony nadawcy. Bez sensu ten przepis ![]() Cytat:
![]() Powodzenia na naukach!!! Nas ostatnie czekają w poniedziałek ![]() Cytat:
Ostatnio robiłam kebab z frytkami więc teraz może naleśniki z pieczarkami? Albo jakiś makaron ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
Nie miałam kiedy ![]() Ale może teraz na weekend cosik upiekę Dzięki za podsunięcie pomysłu Muszę zobaczyć tylko, jakie składniki będę potrzebować ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Dziewuszki, uciekam na przegląd autka ![]() Wieczorkiem jedziemy na tańce, więc zapewne zawitam tu dopiero jutro ![]() W każdym razie udanego weekendu
|
|
#3340 |
|
wkręcona :)
|
Witam laseczki
![]() Wy się żegnacie a Ja się dopiero witam ![]() Zaspałam dzisiaj więc w pracy byłam półtora godziny później ![]() Byliśmy wczoraj zamówić te zaproszenia. Zamówiliśmy ale nie zrobiły na mnie wielkiego wrażenia. Miłego dnia życzę
|
|
|
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O fajnie, a możesz pokazać??
|
|
#3342 |
|
|
Kurde nie zrobiłam zdjęć ale poszukam może znajdę na all podobne
|
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem po 3 odcinku Usta Usta, jutro już sobie obejrzę w TV:P
oglądałam też 1-wszy KSD i też się wciągnęłam teraz to spadam na małe zakupy do obiadku, może jutro się pojawię
|
#3344 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Ja na chwilke pochwalę się mamy protokół
prawie palpitacji dostałam. Ale wypełnił prawie połowe za nas a pozostałe pytania zadawał szybko i odpowiedało się tak lub nie i w 15 minut było po sprawie na zapowiedzi dane i kartke dostałam do mojej parafi o wygłoszenie zapowiedzi oi dwie kartki dospowiedzi więc duż mamy załatwione a później impreza była bo znajomemu sie córka urodziła mój mnie później zawiózł do domu bo dziś jade na kurs a sam wrócił się z chłopakami napiś już widze teściową jak go rano zobaczy samego u siebie w domu bo tam miał bliżej .
|
|
|
|
#3345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja tylko na chwilkę, zaraz uciekam sprzątać Pogoda u mnie masakryczna, od rana pada Poza tym wczoraj byliśmy na kursie tańca i było bardzo fajnie Na następne zajęcia mamy dowieźć muzykę i pan instruktor ułoży nam do tego jakiś układ Poza tym Piotrek umówił się z krawcem i w poniedziałek przed poradnią jedziemy ostatecznie wybrać materiał Jutro zabierzemy się za segregowanie zaproszeń tych do wysłania i w poniedziałek, najpóźniej we wtorek je wyślemy Cytat:
Koniecznie nam tu wszystko napisz ![]() Cytat:
MY do księdza wybieramy się po świętach już chyba z większością papierów A powiedz mi, z tymi zapowiedziami to dostaje się jakąś kartkę od księdza czy można sobie wpisać te zapowiedzi na jakieś zwykłej kartce i to tylko oddać księdzu? Pisz mi tu wszystko, bo mnie wszystko interesuje
|
|
#3346 |
|
|
Cześć dziewczynki :P
Ja już po pracy. Zaraz idę się zdrzemnąć ![]() Co do zaproszeń to zrezygnowałam z tych które zamówiliśmy :P Jakoś nie przemawiały do mnie :P |
|
|
|
#3347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Protokół nie jest straszny tylko odpowiedasz tak lub nie i sąte pytania co wkleiłaś kiedyś .
|
|
|
|
|
#3348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ależ u mnie dzisiaj pskudnie..szaro, buro i ponuro Od soboty pada i w ogóle jest jakoś tak jesiennie. Mam nadzieję, że jednak do świąt pogoda się wypogodzi Pochwalę się bo udało mi się sprzątnać jedną szafkę Ale jest nadzieja, że zdążę ![]() Wczoraj Piotrek zaprosił nas oficjalnie do siebie na święta. Nie uwierzycie co wymyślila moja teściowa, żebyśmy przyszły do nich na...śniadanie wielkanocne Moja mama nie wiedziała, co ma powiedzieć w takim była szoku ![]() W związku z tym spotkaniem mam do Was małe pytanko Co powinnyśmy podarować teściom jak do nich pójdziemy Zaznaczam, że idę tylko z mamą więc głupio chyba wręczać kwiaty i alkohol Może jakieś czekoladki dobre kupić Dziewczyny pomocy ![]() Cytat:
Natalcia, Wy się lepiej streszczajcie, bo czas naprawdę zapieprza niemiłosiernie ![]() Cytat:
Po świętach napewno idziemy pozałatwiać wszystkie sprawy z księdzem, potem polecimy do mojej i Piotrka parafii ze zapowiedziami. Kurcze, ile latania
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Kasiu- gratuluję spisania protokołu, bezboleśnie widzę że było ![]() Cytat:
wczoraj na chwilkę pokropiło koło 16, ale potem znów się wypogodziło![]() Generalnie jest chłodniej ale i tak ładnie ![]() Ale z tym śniadaniem wypalili:P Nawet moi teściowie nie zapraszają moich rodziców do nas na śniadanie ani odwrotnie, w zeszłym roku do nich tylko sami pojechaliśmy ![]() a z tym podarunkiem.. alkoholu raczej bym nie kupowała, ale kwiaty + czekoladki to byłby myślę fajny gest
|
|
#3350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w piątek było bosko, ale od soboty deszcz tylko i nic więcej Z tym śniadaniem to naprawdę, ja byłam w ciężkim szoku Moja mama zaproponowała poniedziałek wielkanocny na spotkanie, jakoś w godzinach popołudniowych Ciekawe co na to powie teściowa. W ogóle troszkę mnie to spotkanie zaczyna irytować, bo niedługo okaże się, że to jest jakiś zlot rodzinny!!! U Piotrka będą w tym czasie dziadkowie z Wrocławia, ale akurat ich potwornie lubię, bo są tacy kochani Ale jeszcze ma być Piotrka brat ze swoją laską Powiedziałam Piotrkowi, że przy tej lasce nie mam zamiaru siedzieć bo nie chcę oglądać tego wazeliniarstwa jakie będzie odstawiać przy stole Powiedział mi, że pogada z mamą i moze ich nie będzie. Myślisz, że kwiatki też dobrze by było wręczyć? Bo sama normalnie nie wiem, co jej podarować Z pustymi rękoma iśc glupio, ale co wręczyć to nie mam zielonego pojęcia Moja mama wpadła na pomysł jakiś dobrych czekoladek, ale ja stwierdziłam, że to nieco za mało chyba
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
u mnie rowniez swieci piekne sloneczko Aniu powiem szczerze, ze ja wlasnie pomyslalam o alkoholu no ale moja mama na rewizycie nie byla w trakcie swiat wiec moze to inaczej nie wiem, ale ona np dala tacie takie drozsze piwko a mamie kawe bo miala nowy ekspres cisnieniowy wiec problem byl z glowy bo oni to chceli z reszta Luki mi doradzal
|
#3352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj wcześnie tu do nas zawitałaś U mnie nie wiem jeszcze jaka będzie pogoda na święta, muszę to zaraz sprawdzić Wiesz, znając Piotrka to powie mi, że mamy nic nie kupować i napewno mi nie powie, co byśmy mogły kupić A może jeszcze jakieś inne pomysły macie? Dziewczyny ratujcie
|
|
#3353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego chcę w tym tygodniu wybrać się po dokumenty do USC więc już przynajmniej po świętach będziemy mieli co złożyć księdzu bo tak isć bez niczego to bez sensu ![]() Zaraz po świętach się wybierzemy do księdza, zaraz jak dostaniemy te kartki pójdziemy dać na zapowiedzi, więc wydaje mi się, że powinno być oki W końcu to bedzie dwa miesiące przed ślubem Cytat:
Teraz to mi nieźle namieszałaś Kurde, mam wielki problem
|
|
#3356 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super Kasiu,że już macie protokół!1 Mi zostało odebranie kartki z potwierdzeniem zapowiedzi z mojej parafii (wywieszona była, na mszy nie czytali), dokumenty z USC... W piątek bylismy na naukach-nie było źle-trafiliśmy na ostatni temat czyli antykoncepcję-babeczka o nic nie pytała tylko czytała o poszczególnych metodach i skutkach ubocznych.Zeszło godzinkę-były jeszcze 4 pary oprócz nas... Potem poszlismy na piwko, bo było tak ciepło,że nie chciało się do domku wracać... |
|
|
|
|
#3357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie chcialam Ci namieszac sorki
|
|
#3358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A na prezent kupiłabym dobre wink i kwiaty .
|
|
|
|
|
#3359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Agula Czyli już macie poradnię z głowy, czy jeszcze czekają Was jakieś spotkania? My dzisiaj idziemy na ostatnie i już dostaniemy zaświadczenia Niby ma być krótko, ale znając tą panią to będzie długo i nudno ![]() Jutro idziemy ze zaproszeniem do mojej kuzynki i wysyłamy te, które mamy do wysłania W tym tygodniu chcę jeszcze skoczyć do USC po dokumenty, żeby po świętach jak najwięcej zawieźć już księdzu ![]() Niedługo zostaną dwa miesiące do ślubu, zaczynam się bać
|
|
#3360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak będzie u NAs ze świętami: na śniadanie pójdziemy chyba do mojej Mamy, a po południu wszyscy przyjdą do Nas na jakieś ciacho i kawkę. R.zrobił wczoraj listę zakupów świątecznych-w środę pojedziemy po zakupy. Przygotowania stoją-czekam na zaproszenia....i wybrałam dziś utwór (wczoraj ustalilismy kilka)-muszę nagrać płytkę i zgłosić się do Agaty-żeby układ wymysliła-musimy się spieszyć, bo jak zaczniemy po świętach, to w 2 miesiące musimy układ opanować. W sobotę byłam z kumpelą i jej córką na zakupach-ale bieda-nic nie znalazłyśmy fajnego ![]() ja kupiłam sobie 2pary rajstop (z gatty czarne i czerwone-ferrari gładkie-wyglądam trochę jak bocian,ale założyłam wczoraj dziś też mam spódniczkę, bo idę po pracy na przymiarkę . W sobotę krawcowa odwołała-coś jej wypadło i nie mogła.-aparat mam w gotowości
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

Jak na razie mamy jakieś podstawy, muzykę wybiorę na przyszły tydzień i zobaczymy co nam do tego ułoży
Nie widzę innej możliwości jak to, że musimy zdążyć ze wszystkim 

Za godzinę mam jechać na przegląd, a tak mi się nie chce, że szok

Ostatnio robiłam kebab z frytkami więc teraz może naleśniki z pieczarkami? Albo jakiś makaron 
prawie palpitacji dostałam. Ale wypełnił prawie połowe za nas a pozostałe pytania zadawał szybko i odpowiedało się tak lub nie i w 15 minut było po sprawie na zapowiedzi dane i kartke dostałam do mojej parafi o wygłoszenie zapowiedzi oi dwie kartki dospowiedzi więc duż mamy załatwione a później impreza była bo znajomemu sie córka urodziła mój mnie później zawiózł do domu bo dziś jade na kurs a sam wrócił się z chłopakami napiś już widze teściową jak go rano zobaczy samego u siebie w domu bo tam miał bliżej
Powiedziałam Piotrkowi, że przy tej lasce nie mam zamiaru siedzieć bo nie chcę oglądać tego wazeliniarstwa jakie będzie odstawiać przy stole