|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
Cytat:
![]() Cytat:
W końcu się pojawiłaś U mnie pogoda tez taka sobie, raz słońce, raz deszcz. Jesień zdecydowanie zbyt szybko przyszła. Nie mogę się przyzwyczaić jeszcze do tych grubych swetrów i skórzanej kurtki. Wolę nie myśleć, kiedy zima przyjdzie. I jaka będzie
|
|
#3902 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do propozycji zobaczenia morza zimą to też bym się nie wahała bo również nie było mi jeszcze dane być zimą nad morzem
|
|
#3903 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
co to za laski się kłóciły u nas??:P![]() dziękuję Madziu że patrzyłaś za tymi treginsami ![]() u mnie po weekendzie tak se średnio.. w piątek byłam w tym h&m-ie, kupiłam jedne tylko treginsy (jeszcze w czwartek ma być dostawa to może przyjdą ) i jeszcze taki dłuższy sweterek a dzisiaj rano kolczyki i okularki takie fajne![]() dzisiaj byłam u fryzjera na farbie- już mam super kolorek ![]() jak jechałam rano to taka mgła była- normalnie mleko.. a teraz już ładnie, słoneczko świeci tylko zimno- przed 8 było tylko 7 stopni!Waldek w piątek buszował po necie i szukał czegoś o rowerach stacjonarnych. trafił na wizaż. jego hasło- ale te laski tam pierdoły wypisują! np. zachwycały się rowerem z kauflandu za 90 zł... pytał czy my też o takich głupotach gadamy:P powiedziałam że rozmowy mamy jednak na wyższym poziomie ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
dobrze przeczytałam?;> w sierpniu dopiero chcesz się spotkać?? ![]() Madziu czyli jest szansa że Cię w tv zobaczymy ale super![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
dobrze przeczytałam?;> w sierpniu dopiero chcesz się spotkać?? ![]() Madziu czyli jest szansa że Cię w tv zobaczymy ale super
|
|
#3904 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super się udał weekend Kocham takie nagłe wyjazdy ![]() Fajnie mieć wujków nad morzem, dzięki nim może będzie nam dane zobaczyć morze w różnych porach roku ![]() Cytat:
Ja dopiero w czwartek będę w Poznaniu więc pewnie już do tego czasu będziesz miała spodenki dawno kupione Mam nadzieję, że jak zajadę w końcu na te zakupy znajdę cosik fajnego dla siebie, bo jak nie to chyba się zastrzelę ![]() Jaki masz teraz kolorek? Bom ciekawa ![]() Mój Piotrek trafił na wizaż podczas poszukiwania wódki na wesele Było niby wiadomo, że będzie to Wyborowa, ale chciał poczytać jeszcze opinie i tak oto trafił ta to forum Pewnego dnia przed ślubem mówi do mnie, że był na takim forum, gdzie pisali o wódkach i zapytał, czy wiem, kto tam pisał. Ja na to, że nie, a on: "TY" ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- A no bo ja mam do Was strasznie daleko A teraz jak jeszcze jestem bez pracy to muszę liczyć każdy grosz ![]() Na pewno będę na Śląsku w sierpniu przyszłego roku, dlatego proponuję spotkanko, kto wie, może już któreś z kolei to będzie
|
|
#3905 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No ja do Jastrzbiej trafilam przypadkiem i od razu sie zapoznalismy z tymi ratownikami, potem jeszcze z jedna kumpela i druga i dlatego tak przez kilka lat zostala ta Jastrzebia, ale jakby mi sie tak nie trafilo to tez bym tam nie pojechala wiecej ![]() Kochana jak sie spotkamyto ja juz w ogole taka gwiada bede, ze z ochrona przyjade tak serio to nie wydaje mi sie zeby cos z tego wyszlo, ale jesli tak bede mile zaskoczona.Z ta kamera to wiesz Kochana to jest tak, ze jakby Seba nie ciagal mnie na zdjecia, nie swiecil swialtami w oczy i nie kazal robic dobrej miny to pewnie tez bym miala treme i czula sie dziwinie, nieswojo
|
|
#3906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do zimy-jak w minioną zimę były takie mrozy, to śniegu tyle było,że nie widać było piasku (mało tego-nie wiadomo było, gdzie pod spodem leży piasek,a gdzie tylko zamarźnięte morze-plaża była pół raz szersza
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czesc Monia nie ma za co dziekowac, szkoda tylko ze nie moglam Ci nic kupic ale na pocieszenie powiem, ze dla mnie tez nic nie bylo musze sie teraz wybrac do innego H&M jakos w tygodniu, ale jeszcez nie wiem kiedy to bedzie jakbys nie kupila do tego czasu to tam tez Ci moge zobaczycJa mysle, ze Aniu chodzilo ze w sierpniu to juz kolejne spotkanie bedzie ![]() A z ta telewizja to sie nie nastwiam, ale w razie co dam Wam znac
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie no jasne rozumiem- trzeba by było odpowiednie miejsce znaleźć i tyle w ogóle to Was zapraszam na pokaz slajdów, dzień i godzina jeszcze nie są znane, prawdopodobnie listopad/ początek grudnia w Cieszynie w najlepszej rest![]() a kolorek mam blond ale taki czysty, bez odcienia rudego
|
|
#3909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehe dobrze, ze Seba nie trafil jeszcze ba to forum chociaz gdyby chcial nas podczytac to i tak wiec na jakich watkach jestem wiec..A jak sie spotkamy za rok to moze juz w wiekszym gornie przeciez Alka w czerwcu do Egiptu pi dzidziusia jedzie![]() Dziewczynki ja na chwilke uciekam, musze zrobic marynate do papryki bo wczoraj mi zabraklo octu. Zaleje papryke i wracam
|
|
#3910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-09-06 o 13:14 |
|
|
|
|
#3911 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego wszystko tam na początku wydawało mi się takie "nowe" Osobiście miasteczko opamiętam jako dość smętne i teraz też mi się takie wydało, choć straganów była cała masa ![]() Z tą kamerą to masz rację, Piotrek też mnie tak przyzwyczajał do aparatu bo na samym początku naszej znajomości to w ogóle nie chciałam mieć robionych zdjęć. Teraz już jest znacznie lepiej, sama chętnie pozuję mojemu mężowi ![]() Cytat:
Ach, cudownie!!! Chciałabym kiedyś tak zobaczyć morze, kiedy na plaży leży śnieg. Zawsze jeździłam nad morze tylko latem, teraz tak się fajnie złożyło, że Piotrek ma wujków nad morzem, którzy do tego są świetnymi ludźmi, że aż się chce ich odwiedzić Mam nadzieję, że w tym roku zobaczę morze zimową porą ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
Ale mam nadzieję, że w końcu jakieś miejsce znajdziemy i pogadamy na żywo ![]() Cytat:
Ach właśnie, przecież Alka czasami może już przyjechać na to spotkanko we dwoje Ciekawe która jeszcze z nas będzie już wtedy w oczekiwaniu na dzidziusia
|
|
#3912 |
|
Wtajemniczenie
|
a macie jakies plany odnosnie potomstwa? Bo mojemu mezowi sie niestety nie spieszy do roli ojca.
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na razie chcę się nacieszyć mężem, dopiero potem będziemy myśleć o powiększeniu rodzinki Daję nam tak dwa trzy latka bez dzieci.Powiem Ci Andżela, że mojemu Piotrkowi też się do dzieci nie spieszy. I może dobrze, bo przynajmniej mnie w tej kwestii nie naciska
|
|
#3914 | ||
|
Zadomowienie
|
No zrobilam
![]() Cytat:
Wlasnie miejsce tak jak napisalas Aniu, kazda z nas jest z innej czesc Polski i moze byc trudno Mam nadzieje, ze uda nam sie jakos zmobilizowac i jednak znalezc jakies sprzyjajace miejsce![]() Ja chyba jednak jeszcze przyjade sama Cytat:
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a Waldek jeszcze później, czyli tak za 7-9 lat![]() chcemy się nacieszyć sobą- to raz a dwa mamy dużo planów wyjazdowo-wspinaczkowych- chcemy się rozwinąć w tym kierunku, Waldek chce zrobić instruktora- najlepiej jak najszybciej żeby mógł się zwolnić z kopalni- to przez to tak ciągle choruje ![]() poza tym musimy mieszkanko zrobić itd. a nie jest to takie hop-siup- trzeba w końcu zapewnić dziecku normalne życie, a nie tak na siłę się o nie starać nic nie mając..
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Zabrałam się własnie za wybieranie fotek do pokazania światu z naszego wyjazdu wakacyjnego
Troszkę się w to wciągnęłam, a tu niedługo po mamę muszę jechać
|
#3917 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
My tak planujemy, a co z tego wyniknie to zobaczymy ![]() Cytat:
- że ciąża trwa 9 miesięcy i to że on chce dziecko za dwa lata, to o te 9 miesięcy trzeba się wcześniej starać ![]() - i że ja chce skończyć wszelkie ciąże przed 30-stką i jeśli chce mieć dwójkę to się musi pośpieszyć (tymbardziej, że nie będzie jedno dziecko po drugim bo nie mam zamiaru przez dwa lata ciurkiem w ciąży chodzić) Podziałało!
|
|||
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki, ja się zbieram, zajrzę jeszcze dzisiaj do Was bo Piotrek popołudniu do pracy jedzie, a ja pewnie troszkę przy kompie posiedzę
Na razie muszę się wyszykować i jechać po mamę ![]() Do wieczorka zatem Udanego popołudnia, buziale
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
My mieszkamy razem prawie 4 lata, więc mieliśmy już dosyć czasu aby się sobą nacieszyć. Teraz już łapę się na myślach, że czegoś w naszym związku brakuje (czyt. dziecka
) I dlatego w rok po ślubie zaczniemy się starać, a kiedy dzieciątko się pojawi, to już czas pokaże
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to sobie zrób ja nie chcę żeby mnie ktokolwiek o to wypytywał-moi rodzice wiedzą, teściową, bratową i kumpele uświadomiłam-mam nadzieję,że koniec tematu. Jak będę w ciąży (albo będziemy planować), to się dowiedzą najbliżsi... ale też myślę,że trzeba do 30 się zastanowić... |
|
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zdecydowałam, że chcę wcześniej się zacząć starać, bo w razie jakiś komplikacji z zajściem w ciążę (odpukać) zawsze będzie czas, żeby coś zrobić (leczenie itp.). Poza tym im młodsze ciałko, tym lepiej wraca do siebie po ciąży i to jest dla mnie ogromny argument
Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-09-06 o 15:34 |
|
|
|
|
#3922 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
facetom trzeba takie rzeczy uswiadamiac, bo dla nas to jest oczywiste, a oni pewnych rzeczy nie zauwazaja/nie wiedza i potem sie budza z reka w nocniku![]() Cytat:
Cytat:
Chociaz tak teraz sobie mysle, ze za 2 lata zaczac sie starac byloby dobrze Bo ja podobnie jak Ty chcialabym urodzic przed 30, a planujemy 2 dzieci i akurat jakby nam sie tak udalo byloby super i roznica miedzy rodzenstwem tez fajna![]() Ok ja tez ide zrobic obiadek, bo troche mi sie zejdzie a juz powoli zaczynam byc glodna
|
|
#3923 |
|
Wtajemniczenie
|
O wlasnie a mialam pytac kiedy Twoje fotki zobaczymy. Mi sie niby do wlasnego dziecuszka tez nie spieszy i podobnie jak wy chcialabym sie nacieszyc wspolnym mieszkaniem z mezem ale mi latka leca 28 w tym roku :/
|
|
#3924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
młodsze ciałko to ja miałam 10 lat temu ![]() to też zależy od genów itp.ale ogólnie masz rację. Żegnam się na dziś
|
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też zmykam na jakiś czas. Postaram się wpaść później |
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
To ja chyba przebiję wszystkich pod tym względem- Waldek jest ode mnie o 8 lat starszy
|
#3927 |
|
Wtajemniczenie
|
wlasnie doczytalam ze wiekszosc z nas chce dzidzie przed 30 ja tez tak chce. Dlatego juz w przyszlym roku chcialabym sie starac. Moj maz jest o rok mlodszy dla tego tak mu sie nie spieszy. Ja to juz z 2 dzieci do 30 sie nie wyrobie :/
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem
Jak patrzę na moich znajomych, którzy w zdecydowanej większości mają dzieciaczki, to mi też się zachciewa Poza tym w najbliższym gronie tylko my nie mamy dziecka i jest to już dla nas męczące, że sami jesteśmy i ani z nikim wyjść do knajpki, ani dłużej posiedzieć, bo dzieciaczki ograniczają Jak już będziemy mieli swoje to dołączymy do grona rodziców i bardziej będziemy do nich pasować.
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem
Mąż w pracy, a ja na necie Choć dzisiaj cosik oczy mnie bolą, więc pewnie zbyt długo nie posiedzę. Obiecałam dziś Piotrkowi masaż, bo go plecy bolą podobno On pracuje, ja siedzę w domu więc zrobię mu dzisiaj tę małą przyjemność Piotrek jest ode mnie starszy pięć lat, ale jak na razie jeszcze o dzieciach nie myśli. Nas oczywiście też wypytują już o dzieci, jak lecieliśmy na wakacje to każdy nam mówi, że na pewno wrócimy w trójkę Jak po powrocie z wakacji dostałam okres Piotrek ironicznie mi powiedział: "O, nie spełniliśmy oczekiwań rodziny, nie wróciliśmy w trójkę" Myślę, że za dwa trzy lata sama będę nalegać na dziecko, a Piotrek do tego czasu poczuje, że jest także na nie gotowy Jak na razie chcę się opiekować tylko mężem, na dziecko przyjdzie czas
|
#3930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Wiecie co mam taki mały dylemacik/problem jak powinnam sie zachowywac w stostunku do mojego szwagra. Chłopak wchodzi w głupi wiek - 15 lat, okres dojrzewania, zainteresowanie dziewczynami itp itd... Mieszkam u męża 2 m-ce, szwagier poczatkowo byl niesmialy, potem coraz lepiej przychodzil zartował, dopytywalam o jego "miłość" bo wiadomo jak w tym wieku za jakąs laską tam "lata" O dziwo wszystko mi opowiedział gdzie mieszka jak wyglada, nawet fotki na nk pokazał i było ok Ale od jakiś 2 tyg coraz czesciej przylapuje go na tym, że coraz smielej mnie zagaduje, wzrok ucieka mu w mój dekolt! dzisiaj przeszedł do nastepnego etapu - dotyku, poklepywal sobie mnie po kolanie... jak zmywalam to ze mna w kuchni siedział a zas mnie po szyji "poszmerał" Wiadomo niby wszystko w zartach hihi ale cosik zaczyna mi sie to nie podobac.Tesciowa go wyzywa ze mnie ma zostawic w spokoju bo chodzi za mna i zaczepia non stop. Powiedziałam o tym mężowi i stwierdziliśmy że widocznie moze "uczy sie" na mnie jak rozmawiac z dziewczynami , ale mąż sie ciut wkurzył i zaczął być bardziej nerwowy na towarzystwo brata. Jak wróci z pracy powiem mu o etapie dotyku, choć nie wiem czy nie przemilczec wszystkiego bo niewiadomo jak zareaguje.To sie napisałam, a Wy jak to postrzegacie wyolbrzymiam? Nigdy nie mialam brata tylko siostre wiec nie wiem jak w tym wieku chlopcy sie zachowuja tak dokladnie
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:22.

Kilka stronek miałam do nadrabiania 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

tak serio to nie wydaje mi sie zeby cos z tego wyszlo, ale jesli tak bede mile zaskoczona.

Alusia ma niedaleko, Esti i Monia tez, ja to wiadomo
facetom trzeba takie rzeczy uswiadamiac, bo dla nas to jest oczywiste, a oni pewnych rzeczy nie zauwazaja/nie wiedza i potem sie budza z reka w nocniku