| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-12, 11:09 | #3961 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat: 
 Ja osobiście lubię wszystko wykrzyczeć, żeby potem dojść do jakiegoś porozumienia  Mi się wtedy od razu robi lepiej, choć wiem, że wielokrotnie robię Piotrkowi przykrosć tym, co mówię. Ale niesamowicie to oczyszcza atmosferę między nami, więc nie ma tego złego...   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-04-12, 11:12 | #3962 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Zebrzydowice 
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  co Ci takiego jest?  Czekamy na foto  ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- będę testowac ELANCYL    
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-04-12, 11:12 | #3963 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-04-12, 11:15 | #3964 | |
				 | 

Cytat: 
 Alu, tak jak mówi Ania- pewnie są to oznaki stresu który Was powoli zaczyna ogarniać   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-04-12, 11:19 | #3965 | 
				 | 

Szczęściara!!!!   Mi przepadło zapewne tylko testowanie Nivea   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-04-12, 11:23 | #3966 | |
				 | 

Cytat: 
  . Sprawdź czy jestem na liście  . | |
|     | 
|  2010-04-12, 11:24 | #3967 | 
				 | 

Mnie też sprawdź, mnie też      
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-04-12, 11:28 | #3968 | 
				 | 

Nie  Jest za to Esti  Ja nivea nie mam  ale się ciesze  :P 
				__________________ | 
|     | 
|  2010-04-12, 11:35 | #3969 | 
				 | 

Ech, szkoda   Ale może następnym razem bedziemy testować cosik fajnego   
|     | 
|  2010-04-12, 11:36 | #3970 | 
				 | 

__________________ | 
|     | 
|  2010-04-12, 11:41 | #3971 | 
				 | 

Szkoda, ale mówi się trudno   Napisałam właśnie do Piotrka esemesa, że jutro chcę żebyśmy pogadali razem z jego mamą. Trzeba to skończyć bo już mnie ta cała sytuacja zaczyna irytować  Jak myślicie dziewczyny, czy to bedzie bardzo nieładnie jak jutro powiemy jej, że do tej rodziny do której obiecaliśmy wysłać zaproszenie, wyślemy jednak zawiadomienie? 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-04-12, 11:48 | #3972 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

Aluś-trzymaj się, ponoć tak przed slubem bywa,że łapią jakieś wątpliwości,że się sprzeczki i róznice zdań pojawiają, choć ich wcześniej nie było. Jak się bardzo kochacie, to wszystko będzie ok  ja nic nie testuję  ale ostatnio kupiłam sobie z lirene zestaw wyszczuplająco-ujędrniająco-antycellulitowy: żel-peeling, krem, serum na noc  wczoraj zaczęłam wcierać-zobaczymy jakie efekty będą. Nie mam na razie na czym powiesić firan-musimy kupić karnisze  ale potem wrzuce fotki. Ja wszelkie załatwiania przekładam na następny tydzień-żałoba jest, to nie będę kwiatów ślubnych zamawiać i do kościoła po zapowiedzi-tydzień nie robi mi różnicy. nawet fittnes odwołali... | 
|     | 
|  2010-04-12, 11:48 | #3973 | 
| Raczkowanie | 

Hejka dziewczyny   Podczytuje Was, bo siedzę i kleję zaproszenia. W czwartek skończyła mi się wstążeczka i cały piątek chodziłam po mieście w poszukiwaniu i nic nie znalazłam  Na szczęście mam sprawdzoną pasmanterię oddaloną o 30 km, w mieście gdzie mamy lekcje tańca to sobie w sobotę dokupiłam  Teraz robię dalej, bo zostało mi "tylko" 16 sztuk  Co do tragedii.... Dziwnie mi, bo to tyle ludzi i taka tragedia, ale stanowcza przeginka jest w mediach. Niech im dadzą święty spokój. A mój TŻ najbardziej przeżywa śmierć swoich "kolegów" po fachu. Mówi, że Ci dowódcy wojskowi byli fachowcami i znali się na rzeczy. Poza tym nie raz widział tych wszystkich polityków, prezydenta itp. z bardzo bliska jak brał udział w uroczystościach państwowych, a stał w szyku kompanii reprezentacyjnej, ale nie tej warszawskiej. Alu - nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze. Powtórzę za dziewczynami - to stres przedślubny Was dopada. Aniu - Twoja teściowa przebija wszystko. Moja to przy niej anioł. 
				__________________ Two hearts, two hearts that beat as one. Our lives have just begun. Forever, I'll hold you close in my arms, I can't resist your charm. Oh, I know I've found in you, my endless love. | 
|     | 
|  2010-04-12, 11:53 | #3974 | |
				 | 

Cytat: 
  Zaproszeń nie zostało Ci już zbyt wiele do wykonania  Teraz już poleci z górki  Ja jestem właśnie na etapie poszukiwania złotej farby do aniołków, ale nigdzie nie mogę takiej znaleźć  W środę wybieram sie do Poznania więc tam odwiedzę sklep z artykułami platycznymi, mam nadzieję, ze tam cosik znajdę  Jak skończysz robić zaproszenia to pamiętaj o wrzuceniu fotki  Teściowa rzeczywiście przebija wszystko i do tego dostarcza nam dodatkowych stresów!!! Nie mówiąc o tym, ze my się przez nią niepotrzebnie kłocimy  Ciekawe, co mi Piotrek dzisiaj napisze. Mam nadzieję, ze będzie stał po mojej stronie i zgodzi się jutro z nią wspólnie pogadać. 
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-04-12, 11:56 | #3975 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

Cytat: 
 My zrobiliśmy już dawno listę gości i w sumie dodalismy jednego kumpla i zastanawialiśmy się nad dziećmi chrzestnej R.-ale decyzja zapadła, że dzieci (w sensie nieletnich) nie zapraszamy oprócz 2. Okazuje się,że najprawdopodobniej brat mojego Taty nie przyjedzie (wypłynął niedawno i raczej w tym terminie nie zdąży wrócić),a jego żona sama boi się jeździć samochodem (jakby nie było pociągów?), jej córka ma mieć obronę licencjata, a syn-nie mam zielonego pojęcia, chyba miał gdzieś wyjeżdżać-zaproszenia wysłałam, mają czas do 16maja,żeby potwierdzić... Moja Mama po rozmowach z Tatą zasugerowali gości, których zaprosimy, jak się okaże,że wyjdzie sporo mniej niż planowanych ok.60 osób. | |
|     | 
|  2010-04-12, 11:56 | #3976 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

hello dziewczynki   wlasnie dostalam wiadomosc o elancyl   a jak wasze wrazenia z nivea podoba sie wam bo mnie zapach bardzo i nie podraznia skory po goleniu wczoraj sprawdzilam   
				__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | 
|     | 
|  2010-04-12, 12:09 | #3977 | |
				 | 

Cytat: 
  . | |
|     | 
|  2010-04-12, 12:10 | #3978 | ||
				 | 

Cytat: 
  Dobrze że znasz taką pasmanterię  Co do zaproszeń to my dalismy w sobotę jedno- zostało nam tylko zaproszenie dla mojej świadkowej i dla szefostwa- na slub sam  Cytat: 
  a dziewczyny dajcie potem znać czy warto ten dezodorant kupić  jak mam czas to czasami tam podczytuje co piszecie   
				__________________ | ||
|     | 
|  2010-04-12, 12:11 | #3979 | 
				 | 

Ja sugesti wysłucham ale nie wprowadzimy ich w życie taka jest nasza decyzja sami wybieramy gości a jak komuś się coś nie podoba to trudno tylko fakt inną mamy sytuacje troszke.

| 
|     | 
|  2010-04-12, 12:13 | #3980 | ||
				 | 

Cytat: 
  Teraz co z nimi rozmawia mówi im o ślubie i zaczynam mieć obawy, ze ta rodzina zarezerwuje sobie lot i jednak chcąc zrobić nam niespodziankę przyleci na ślub  Wczoraj powiedziałam Piotrkowi, że zaczyna mnie to wszystko wkurzać, bo zupełnie co innego ustalaliśmy z jego mamą, a ona teraz zupełnie co innego robi!!! Jutro chcę jej powiedzieć, że tego zaproszenia jednak nie wyślemy, skoro ona nie dotrzymała danej nam obietnicy  Tylko nie wiem, czy to tak nie głupio? Cytat: 
  Ja jestem bardzo zadowolona z tego antyperspirantu!!! Pięknie pachnie i do tego rzeczywiście po goleniu skóra nie piecze!!! Czy my te opinie na forum mamy wrzucać codziennie?  Bo nie wiem   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-04-12, 12:19 | #3981 | |
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Ania teraz to nawet jak wyślecie w maju to już po ptokach bo im to różnicy nie zrobi. Ja bym nastawiła mojego, że ma powiedzieć mamie, że ma odwolać to co powiedziała i najlepiej jakby tesć Was poparł. | |
|     | 
|  2010-04-12, 12:23 | #3982 | |
				 | 

Cytat: 
  A może wiesz, powiedzieć jutro teściowej co o tym myślimy, a do tej rodziny szybko wysłać zawiadomienie, zeby doszło do nich jak najszybciej i może wtedy dojdzie do nich, ze teściowa zapraszała ich bez porozumienia z nami  Jestem tego na milion procent pewna, ze ona tego nie odwoła, bo taki ma już charakter!!! A teść nawet jak myśli, że mamy rację, to i tak nas nie poprze, bo się jej po prostu boi. Raz już się wypowiedział na ten temat, że jak ona im wiecznie mówi o tym słubie to oni na niego przyjadą, ale teściowa mu powiedziała, że ma się zamknąć i jeszcze mu jakieś głuypie tekst zaczęła rzucać i teść umilkł   
|     | 
|  2010-04-12, 12:26 | #3983 | ||
				 | 

Cytat: 
 tak testuje oba produkty ale tego elancyl jeszcze nie dostalam pewnie bedzie dzis popoludniu  ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat: 

__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | ||
|     | 
|  2010-04-12, 12:29 | #3984 | 
				 | 

Pewnie masz rację, choć ja dzisiaj dodałam mój drugi komenatrz dotyczący testowania antyperspirantu. Patrzyłam troszkę, jak dodają tam ludzie swoje komentarze i zauwazylam, ze niektórzy piszą codziennie o swoich wrażeniach. Troszkę mnie to zdziwiło, to pomyślałam, że tam mamy napisać swoje pieewsze wrażenia, a potem dopiero uzupełnić tą ankietę, która będzie znacząca.

|     | 
|  2010-04-12, 12:31 | #3985 | |
				 | 

Cytat: 
  coś wymyśli napewno  . Teść to d... a nie facet sorki. Ja nie kumam jednego wszyscy prócz Ciebie boją się rozłościć teściową bo co?? Bo na ślub nie przyjdzie??? wątpie nie odpuści sobie tego ślubu a na ślubie od razu mówię Ci że będzie się panoszyć  znam taką normalnie tylko strzelić w.....  . | |
|     | 
|  2010-04-12, 12:32 | #3986 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 | |
|     | 
|  2010-04-12, 12:40 | #3987 | ||
				 | 

Cytat: 
  Choć wątpię, bo teściowej się nie da nastraszyć  To ona straszy wszystkich, ale ją nikt  Też nie rozumiem tego, że teściowa wyrosła u Piotrka w domu na dyktatora i jej zdanie jest jedyne i niepodważalne. Wczoraj powiedziałam Piotrkowi, że obawiam się tego, jak to będzie po ślubie, bo wiem, ze się zacznie wpieprzać w to, kiedy bedą dzieci, nie mówiąc już o budowie domu. Piotrka komentarz jest zawsze taki sam, czyli "nie będzie tak źle". Ale jak nie będzie skoro już jest?  Szykuję się na nią od wczoraj bo mnie zirytowała konkretnie, a Piotrek też mnie wkurzył bo przy mnie matce nic nie powie, tylko zawsze dostaję ten sam komentarz, ze on z nią jutro porozmawia  Też tak myślę, ze się nieźle na ślubie rozpanoszy i będzie zapewne nam mowić co i kiedy mamy robić  Cytat: 
  Też napisałam cosik o opakowaniu, o zapachu, o braku pieczenia po goleniu. Wspomniałam też o tym, ze rzeczywiście się długo utrzymuje, jednak kto wie, jak to będzie wyglądać, jak zrobi się ciepło na dworze?  Pomysł o sprawdzeniu, jak się zachowuje na ciuchach jest super   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-04-12, 12:49 | #3988 | |
| Raczkowanie | 

Cytat: 

__________________ Two hearts, two hearts that beat as one. Our lives have just begun. Forever, I'll hold you close in my arms, I can't resist your charm. Oh, I know I've found in you, my endless love. | |
|     | 
|  2010-04-12, 12:54 | #3989 | |
				 | 

Cytat: 
   A ja bym chciała, żeby do niej cosik w końcu dotarło...   
|     | 
|  2010-04-12, 13:14 | #3990 | |
				 | 

Cytat: 
  i bym powiedziała skoro Ty nie to ja powiem za Ciebie i zaczełabym  . ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Ja bym jeszcze Piotkowi nawtykała, ze jest tchórzem i maminsynkiem i jak to sobie wyobraża???? Czemu się jej boi i niech mi wytłumaczy czemu taka dupa z niego o!!!! | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.