| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-04-21, 09:02 | #4741 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

| 
|     | 
|  2010-04-21, 09:03 | #4742 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: K-g 
				 | 

Cytat: 
  ja kiedyś byłam na fajnym stażu-w agencji reklamowej  ale musiałam zrezygnować... staż w wakacje-dojazdy raz lub 2x w tygodniu po 160km w jedną stronę-więc byłam nieprzytomna po porannej podróży,poza tym staż bezpłatny,więc koszty by mnie zjadły... ale fajnie było   | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:03 | #4743 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

Cytat: 
   Wytłumaczenia mieć nie będzie, bo naprawdę płacimy za jakoś, zdjecia robi rewelacyjne!!! 
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:04 | #4744 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-04-21, 09:06 | #4745 | 
				 | 

__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2010-04-21, 09:07 | #4746 | 
				 | 

Mój w pracy ma fotografa powiedział mu jak dla Ciebie to 2500zł   więc zapytaliśmy co w tym on na to 300 zdjęć na płytce i chyba 50 wywołanych  normalnie bierze 4000zł. ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- To oczywiście cena za jeden dzień   | 
|     | 
|  2010-04-21, 09:09 | #4747 | 
				 | 

hmmmm dobre pytanie.... zatem zajmuje się finansami (zawodowo), ma pracę, żonę, 2,5 letnią córkę, więc czasu nie za wiele wolnego... w ubiegłum roku na 30 dostał koszulkę taką jak piłkarską: z przodu liczba 30, z tyłu swoje imię, flaszkę i kasę, bo chcieli do czegoś sobie dołożyć... a teraz nie wiem-jakieś kosmetyki,woda toaletowa, to standardy  http://www.iprezenty.pl/prezent/Skok...azaraw0c0lim1/  ja bym się ze strachu....ale chciałabym   Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-04-21 o 09:16 | 
|     | 
|  2010-04-21, 09:10 | #4748 | |
				 | 

Cytat: 
  Od razu stwierdziliśmy, że nikogo już nie szukamy, bierzemy tego obojętnie ile by nie chciał za robienie tych zdjęć   Płacimy 3000 zł, wszyscy stukają się w czoło jak to słyszą, bo można było znaleźć kogoś znacznie tańszego. A nam nie chodziło żeby było bardzo tanio, tylko żeby było pięknie     
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:12 | #4749 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:12 | #4750 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Cytat: 

__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:13 | #4751 | |
				 | 

Cytat: 
  . | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:19 | #4752 | 
				 | 

http://www.iprezenty.pl/prezent/Suba...azaraw0c0lim2/ fajne tam pomysły na extremalne prezenty (i drogie) mój R. dostał na 25 urodziny od Mamy swojej (była wielka konspiracja, aż się R.śmiał potem co to za knucie z przyszłą teściową za jego plecami) przelot samolotem-miała być motolotnia,ale akurat tego dnia był dość silny wiatr,więc nie latali...    | 
|     | 
|  2010-04-21, 09:20 | #4753 | |
				 | 

Cytat: 
  Dokładnie, jak szukaliśmy zespołu to jedni wyśpiewali sobie cenę 6000 zł  Tylko dlatego, że jakieś czapki zakładają podczas śpiewania i puszczają o 24:00 dymy   
|     | 
|  2010-04-21, 09:22 | #4754 | 
				 | 

wszystko  a tak poważnie wódka, piwko, czasem whisky mało znam jak widać zainteresowania mojego brata... nie trenuje jakiegoś sportu, nie lata na siłownię (wtedy jakiś karnet bym mu strzeliła,albo coś związanego)a tu  można jakąś fajną wódkę i co kasę??trochę głupio-na 30 dostał, bo chiał,a tak to że mi się nie chce nawet myśleć nad prezentem, poza tym nigdy sobie kasy nie dawaliśmy... | 
|     | 
|  2010-04-21, 09:24 | #4755 | |
				 | 

Mam!! Mam!! Znalazłam       Domek nazywał się "Przy szlaku" i wszędzie było bardzo blisko  Tutaj masz stronkę: http://e-szklarska.com/id12/przyszlaku/ Agnieszka, motolotnia jest cudowna  ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat: 

|     | 
|  2010-04-21, 09:31 | #4756 | |
				 | 

Cytat: 
 my zrezygnowaliśmy z orkiestry/zespołu na rzecz dj-bierze 900zł do rana i w porządku jest-omówiliśmy wszystko, wpłaciliśmy zaliczkę, a potem pojechaliśmy kilka km, bo w sezonie prowadził dyskoteki przy ośrodku - w porządku jest, tylko mnie wkurzył podczs negocjacji, bo mówi mi: musi być jesteś szalona, ja: nie musi, on:musi, bo na każdym weselu leci i wszyscy si przy tym bawią,a jak nie ma to pytają czy nie puści, ja:nie MUSI! może,ale nie musi. Nie chcemy ogólnie za dużo discopolo, bo jest tyle fajnej muzyki do tańczenia,że "cyganeczka Janeczka", "oczy czarne","windą do nieba" czy "niech żyje bal" moim zdaniem nie powinno znajdować się w repertuarze na NASZYM weselu-umówimy się z nim w maju, to dostanie listę utworków, które chcemy żeby puścił. Sympatyczne było to,że jak pojechaliśmy, to zadedykował nam kilka utworów-i dla jaj "jesteś szalona", na co my na parkiet  zauważył i skomentował-a to mnie teraz zaskoczyliście  i pytał ze sceny jak się nam podoba, na co ja podnoszę (jak w tańcu z gwiazdami) ręcę i pokazuję 10  puścił też specjalnie dla nas "żono moja" | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:33 | #4757 | |
				 | 

Cytat: 
  teraz sie tylko modlic zeby było wolne miejsca   
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:39 | #4758 | ||
				 | 

Cytat: 
   Też za bardzo nie chcę mieć nadmiaru disco polo, ale "jesteś szalona" bedzie na bank  Zrezygnowalismy z wszystkich utworów Ich Troje, bo ten zespół mnie tak irytuje, że....  Cytat: 
  Trzymam kciuki, zeby były miejsca   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-04-21, 09:41 | #4759 | ||
				 | 

Cytat: 
  zainspirowałaś mnie-mają zamiar kupić,więc może kupię breloczek do kluczyków porsche albo lamgorghini  takich nie kupią,ale mu życzę  ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat: 
   | ||
|     | 
|  2010-04-21, 09:43 | #4760 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-04 Lokalizacja: Zebrzydowice 
				 | 

Cytat: 
  link do strony czy coś?? 
				__________________ | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:46 | #4761 | |
				 | 

Cytat: 
  Za kilka miesięcy też będę myśleć, co by tu kupić bo Piotrek będzie miał 30 urodziny. Napewno zamowię mu tort, ale co na prezent to nie wiem  Jak na razie jeszcze nad tym nie myślę, do urodzin jeszcze dwa miesiące zostały  Własnie zajrzałam na mojego prywatnego maila i okazało się, że facet z zespołu nam odpisał  Napisał jakieś propozycje zabaw oczepinowych, ale wytłumaczy je nam telefonicznie  ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Ależ proszę  Oto stronka  http://www.sluzenko.com/ Zdjęcia robi boskie, cudowne, rewelacyjne       
|     | 
|  2010-04-21, 09:47 | #4762 | 
				 | 

a teraz krótka historyjka z wczoraj... Moja Mama zajmuje się córcią mojego Brata, która ma 2,5 roku i na imię Nadia. Wczoraj wyszły na spacer i Mama mowi do NAdusi:idziemy do cioci,a ciocia ma imieniny,więc złożysz jej życzenia i powiesz sto lat? Nadusia: tak-sto lat. Przychodzą do mnie do pracy, wychodzę i witam się z nimi, po czym biorę małą na ręce. Mama-Nadusia coś Ci powie-no...zachęca małą. Nadia cos powiedziała po swojemu i się śmnieje. MAma: ciociu,życzę... Nadia: życzę Ci różowy samochodzik Ja ?? Nadia: haha życzę Ci różowy samochodzik hahaha Ja: życzysz mi różowy samochodzik? Nadia: tak hahahaha Ja: dziękuję  i do mamy-różowy samochodzik, no fajnie,ale skąd jej się to wzięło? Mama: Twój Brat chce kupić samochód, dziecko podsłyszało i pyta taty-kupimy samochodzik? Mój brat: tak, chcemy kupić samochód. Nadia: o! różowy samochodzik! Brat-eeeee niekoniecznie.... Uśmiałam się całą sytuacją   | 
|     | 
|  2010-04-21, 09:48 | #4763 | 
				 | 

http://www.kapelaharat.pl/ mieliśmy ich mieć na weselu  ale jak wiecie wszystko w naszych planach się zmieniło) a teraz byśmy nie dali 5 tys. na zespół na wesele 305-40 osób    
				__________________ | 
|     | 
|  2010-04-21, 09:50 | #4764 | ||
				 | 

Cytat: 
  Byś smigała do pracy  Cytat: 

__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | ||
|     | 
|  2010-04-21, 09:52 | #4765 | |
				 | 

Cytat: 
  . | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:53 | #4766 | |
				 | 

Cytat:   
				__________________ | |
|     | 
|  2010-04-21, 09:58 | #4767 | 
				 | 

Agnieszka ja widze ze ta Twoja bratanica to taka sama agentka jak moja  ja wczoraj troszke nakrzyczałam na mała bo była niegrzeczna to staneła w kuchni i do mnie tutaj nic nie słychac  tak mnie zabiła tym tekstem ze sie smiac zaczełam, albo jak czasami na nia krzykne to mówi do mnie niegrzeczna jestes mamusiu  mówie wam niedobra jest jak jej tatus  Aniu rzeczywiscie piekne zdjecie robi Twój fotograf, moze i ja bym go sobie wzieła, tylko te 3 tys   
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | 
|     | 
|  2010-04-21, 09:58 | #4768 | ||
				 | 

Cytat: 
  Ogólnie my oglądaliśmy płytkę z występem tego zespołu, co u nas bierze tak dużo i nie wiedzielisy, że to są własnie oni, zupełnie się nam nie podobało, jakieś techno zapuścili o 24:00 poszły te dymy, w ogóle beznadzieja, ludzie starsi nie wiedzieli jak mają tańczyć, jakaś porażka  Od razu powiedzieliśmy sobie, że tych nie bierzemy, zapytałam następnego dnia kumpelę jaki miała zespół na weselu i jak mi powiedziała, że to jest ten słynny, ceniący się zespół to myślałam, ze na zawał zejdę  Zdecydowanie sie chłopaki przeceniają, ale to tylko moje zdanie  Moja kuzynka twierdzi, że bez nich nie ma imprezy   Cytat: 

|     | 
|  2010-04-21, 10:01 | #4769 | 
				 | 

informuję: "Przy szlaku" nie ma wolnychmiejsc na majówkę... mnie interesuje późniejszy termin-gadalam z facetem i wstępnie zarezerwowałam  wyjdzie nam za same noclegi (4-2 nocki sama, 2 z R.) 210zł  wyżywienie w lokalach,albo we własnym zakresie-na miejscu aneks kuchenny. Ale się podjarałam.Mój padnie,jak mu powiem,że zarezerwowałam wstępnie   | 
|     | 
|  2010-04-21, 10:01 | #4770 | |
				 | 

Cytat: 
  Moja kuzynka ma 3 letnią córeczkę, która jak cosik mówi to tak się drze, że uszy bolą  Ostatnio jak ją spotkałyśmy moja mama ją zagadała, czy była w kościele jak chrzcili jej braciszka, bo jej nie widziała. A mała do niej: "No bo ja w tym czasie byłam w innym kościele"  Fotograf troszkę drogi jest, ale zdjęcia ma boskie  Postanowiliśmy postawić na jakoś, a nie na ilość, w końcu to będzie pamiątka na całe życie   Jak już będę po ślubie to Wam wrzucę kilka fotek i zobaczycie jakie nam fotki porobił   
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.