O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 12:33   #451
Esti10
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

czesc dziewczynki widze wszystkie czyms zajete, myslalam ze jak wejde o tej porze to juz jakas rozmowa bedzie sie toczyc a tu tylko fistaszek sie przywital to ja tez sie witam i mykam bede popoludniu mam nadzieje, ze wy tez
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:46   #452
ESTEE87
Wtajemniczenie

A ja jade z pieskiem zeby sie wybiegał
Pozdrowienia
ESTEE87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 12:49   #453
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
A ja jade z pieskiem zeby sie wybiegał
Pozdrowienia
to milego biegania buziaczki
Stary 2009-12-19, 13:00   #454
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ja też się już melduję Właśnie wróciłam z obiegu jubilerów Powiem Wam, że albo rzeczywiście nie ma nic interesującego, albo po prostu nic mi się nie podoba
Osobiście urzekły mnie u Kruka obrączki i nawet znaleźliśmy je w Śremie, ale facet nam je odradził, bo są problemy z powiększaniem i do tego co pół roku trzeba oddawać do czyszczenia I kolejny problem z moim Piotrkiem, bo jemu się one nie podobają zupełnie
Chyba ostatecznie zdecydujemy się na totalnie prosty wzór Może z delikatnym grawerem po bokach
O 16:00 dzisiaj wyruszamy jeszcze na Poznań więc tam też obejdziemy salony jubilerskie i może cosik wpadnie nam w oko
Jedno jest pewne, po nowym roku zamawiamy Trzeba jeszcze tylko wymyslić grawer

I co najważniejsze Mój Piotrek w końcu zgodził się przyjść do mnie na Wigilię Zawsze spotykaliśmy się krótko przed pasterką, a wtedy to nawet pogadać za bardzo nie było kiedy
W tym roku postanowiłam zaprosić go do siebie, długo się zastanawiał, aż w końcu się zgodził Nawet już powiedział mojej przyszłej teściowej, że Wigilię spędzi u mnie Oczywiście nie była zbyt zadowolona, ale to normalne

Edytowane przez Forget_me
Czas edycji: 2009-12-19 o 13:03
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 13:04   #455
Forget_me
Zakorzenienie

Aaaa...zapomniałam Wam dorzucić obrączki, które mi się podobały Te od Kruka
Stary 2009-12-19, 14:00   #456
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Podobaja mi sie choc chyba wole proste
Ile $ takie cudo??
Stary 2009-12-19, 14:07   #457
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Podobaja mi sie choc chyba wole proste
Ile $ takie cudo??
Powyżej dwóch tysięcy Facet miał jakąs starą cenę i kosztowała jedna 990 zł. Jak pytaliśmy ile by kosztowały teraz powiedział, że napewno powyżej dwóch Więc troszkę drogie są I do tego nie za bardzo praktyczne skoro trzeba oddawać do czyszczenia co jakiś czas i nie można za bardzo powiększyć
Stary 2009-12-19, 16:08   #458
woda sodowa
Wtajemniczenie

Czesc dziewczynki, ja tez tu dzis tylko na minutke, bo w lodowce tylko lod mozna znalezc, wiec jedziemy na zakupy.
Do tego potrzebuje jakis dobry i niedrogi krem nawilzajacy do buzi, bo ten co mam zapychal mnie troszki i przestalam go uzywac jakies 2 tygodnie temu i zupelnie sie zaniedbalam. Dzis przyszly wyczekiwane przeze mnie probki podkladow i primerow z EDM, tak sie ucieszylam, ze od razu pomazalam nimi facjate, a tu takie suche skorki sie pokazaly, ze szok!!!W niektorych miejscach cale wielkie suche placki!!!No ale dzis wieczorem peeling, maseczka i jakis kremik i powinnam to jakos doprowadzic do porzadku.
Co do probeczek EDM-owskich, to podklady maja super jasne kolory, a znalezc cos odpowiednio jasnego dla mnie to pain in the No ale wy wszystkie super opalone laseczki jestescie, to pewnie nie macie takich problemow Moja geba jest jakas dziwna, bo zarowno chlodne, neutralne, jak i cieple tonacje wygladaja na niej dobrze i sie idealnie wtapiaja, a moze mi sie tylko tak wydaje, bo to poczatek mojej zabawy z mineralami, pewnie dopiero za kilka tygodni bede w stanie wybrac idealny kolor. Calusy dla wszystkich

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

Cytat:
U mnie to nawet z TZ nie byloby sensu dyskutowac o takich obraczkach, bo on jest zwolennikiem bardzo prostych, klasycznych, z lekko zaokraglonymi brzegami i za nic w swiecie bym go nie dala rady przekonac do plecionek.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 16:11   #459
Forget_me
Zakorzenienie

Kurde, walczyłam przez 30 minut z netem bo mi się załączyć nie chciał A teraz też tylko na chwilunię bo jedziemy do Poznania żeby pokupować w końcu jakieś świąteczne prezenty
W ogóle się już zaczyna świątecznie robić, bo pomagałam dzisiaj ubierać choinkę, no i karpik kupiony Jutro idziemy tylko szczupaczka odebrać i jeśli się uda kupić dzisiaj zegarek to jutro tylko do wygrawerowania go zaniosę i mogę oczekiwać na święta
Ach zapomniałam o porządkach, które jeszcze mnie niestety czekają w środę
Stary 2009-12-19, 16:12   #460
aicila
Rozeznanie

Cytat:
a mi się one nie podobają. nic a nic

swoją drogą ja też mam straszny problem z wyborem obrączek. jestem za klasycznymi, ale nie chce takich całkiem gładkich i jak do tej pory nic interesującego nie znalazłam. no może jedne.

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 16:17   #461
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki, ja tez tu dzis tylko na minutke, bo w lodowce tylko lod mozna znalezc, wiec jedziemy na zakupy.
Do tego potrzebuje jakis dobry i niedrogi krem nawilzajacy do buzi, bo ten co mam zapychal mnie troszki i przestalam go uzywac jakies 2 tygodnie temu i zupelnie sie zaniedbalam. Dzis przyszly wyczekiwane przeze mnie probki podkladow i primerow z EDM, tak sie ucieszylam, ze od razu pomazalam nimi facjate, a tu takie suche skorki sie pokazaly, ze szok!!!W niektorych miejscach cale wielkie suche placki!!!No ale dzis wieczorem peeling, maseczka i jakis kremik i powinnam to jakos doprowadzic do porzadku.
Co do probeczek EDM-owskich, to podklady maja super jasne kolory, a znalezc cos odpowiednio jasnego dla mnie to pain in the No ale wy wszystkie super opalone laseczki jestescie, to pewnie nie macie takich problemow Moja geba jest jakas dziwna, bo zarowno chlodne, neutralne, jak i cieple tonacje wygladaja na niej dobrze i sie idealnie wtapiaja, a moze mi sie tylko tak wydaje, bo to poczatek mojej zabawy z mineralami, pewnie dopiero za kilka tygodni bede w stanie wybrac idealny kolor. Calusy dla wszystkich

---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ----------

U mnie to nawet z TZ nie byloby sensu dyskutowac o takich obraczkach, bo on jest zwolennikiem bardzo prostych, klasycznych, z lekko zaokraglonymi brzegami i za nic w swiecie bym go nie dala rady przekonac do plecionek.

Ja mam ten sam problem z cerą Mam cholernie jasną karnację i dobranie odpowiedniego podkładu graniczy z cudem!!! Teraz mam jakiś Maybelline i wszystko by było super gdbyby nie to, że się po nim świecę jak tłusta patelka Na szczęście jest już na wykończeniu więc niedługo będę mogła rozpocząć poszukiwania kolejnych mam nadzieję, że tym razem bardziej trafionych

Mój właśnie też powiedział tym plecionką stanowcze
Próbowałam go przekonać, ale dzisiaj niestety musiałam pomachać białą flagą i skapitulować Model raczej będzie klasyczny
Zobaczymy, co dzisiaj w Poznaniu wypatrzymy O ile cosik wypatrzymy
No nic, uciekam, bęę pewnie późniem wieczorkiem, bo po zakupach Piotrek do mnie przyjeżdża
Buziaki

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
a mi się one nie podobają. nic a nic

swoją drogą ja też mam straszny problem z wyborem obrączek. jestem za klasycznymi, ale nie chce takich całkiem gładkich i jak do tej pory nic interesującego nie znalazłam. no może jedne.
Mój Piotrek by się z Tobą dogadał My dzisiaj oglądaliśmy takie klasyczne, bez żadnych wzorków. Miały tylko delikatnie ścięte boki
I powiem, że mnie urzekły
W styczniu zamawiamy
Stary 2009-12-19, 19:02   #462
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Witam Ja też jestem zwolenniczką klasycznych obrączek, zreszta TŻ też i wyboru dokonaliśmy szybko Oto one, z tym, że nasze są z "żółtego złota". Jak znajdę gdzieś oryginalne zdjęcie, tych z naszych palców to wstawię
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
myszkaazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:06   #463
aicila
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez myszkaazi Pokaż wiadomość
Witam Ja też jestem zwolenniczką klasycznych obrączek, zreszta TŻ też i wyboru dokonaliśmy szybko Oto one, z tym, że nasze są z "żółtego złota". Jak znajdę gdzieś oryginalne zdjęcie, tych z naszych palców to wstawię
fajne te obrączki i pewnie w żółtym złocie wyglądają jeszcze fajniej mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze jakąś ich fotkę
a możesz nam zdradzić gdzie je kupiliście? jakiś firmowy salon czy zwykły jubiler?

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 00:09   #464
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
fajne te obrączki i pewnie w żółtym złocie wyglądają jeszcze fajniej mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze jakąś ich fotkę
a możesz nam zdradzić gdzie je kupiliście? jakiś firmowy salon czy zwykły jubiler?
Mogę zdradzić Żadna tajemnica ;] Kupiliśmy je w Aparcie z tym, że poprosiliśmy o zrobienie tego wzoru w żółtym złocie i musieliśmy dłużej czekać oraz dopłacić 200 zł do ceny katalogowej ;]
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
myszkaazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 09:17   #465
natalitka1988
wkręcona :)

Witam w niedzielny poranek...
Co do obrączek, to my mamy płaskie klasyczne, z z obwódką po bokach, kupiliśmy je w Gostyniu, y firmz Lazur.
A co do samochodów to znacie jakieś wypożyczalnie samochodów na ślub?? W Lesznie albo Gostyniu??
natalitka1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 10:05   #466
ESTEE87
Wtajemniczenie

Ja niestety nie te okolice...na necie moze poszukaj- wpisz w google czy coś
Stary 2009-12-20, 12:25   #467
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Co do obrączek, to my mamy płaskie klasyczne, z z obwódką po bokach, kupiliśmy je w Gostyniu, y firmz Lazur.
A co do samochodów to znacie jakieś wypożyczalnie samochodów na ślub?? W Lesznie albo Gostyniu??
Jak sie Forget_me albo aicila pojawia to napewno ci cos doradza.

Cos czuje, ze w tym tygodniu bedzie tu pusciutko, ale wszystkie mamy pewnie mnostwo roboty. Ja na Wigilie u znajomych musze ze dwa, trzy dania przygotowac, na BN jedziemy do tesciow na obiad, a na drugi dzien mamy 8 gosci na obiedzie u nas w domu. Jakby tego bylo malo we wtorek TZ-ta brat przyjezdza z zona i zostaja u nas na noc, a ja typowo polska goscinnosc praktykuje, wiec ciasto musi byc, obiadek i kolacyjka palce lizac i na sniadanko swiezo upieczone przeze mnie buleczki. Wlasnie robie liste produktow, ktore jeszcze musze kupic i pomimo wczorajszych zakupow jeszcze duzo nam brakuje (a nasz wielki bagaznik byl niemal pelny). Calusy dla wszystkich i do uslyszenia
Stary 2009-12-20, 12:30   #468
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Właśnie wróciłam ze świątecznych zakupów Cała wymarznięta, ale przynajmniej zadowolona Prezenty pokupowane, brakuje mi tylko jeden dla siostry, ale to załatwię w poniedziałek
Najważniejsze, że kupiłam dla Piotrka Wczoraj zjechaliśmy cały Poznań za upatrzonym przez niego zegarkiem i nigdzie go nie było
Dopiero w domu, po sprawdzeniu w necie okazało się, że te zegarki można kupić w Śremie i to koło mojego domu Dzisiaj z rana poszłam, kupiłam i od razu oddałam do wygrawerowania
Odbieram go we wtorek

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
Zależy o jakie autko chodzi
My chcieliśmy w starym stylu i takie też udało się nam znaleźć pod Śremem Oto strona: http://www.autodlawas.pl/
Jeśli chodzi o cosik bardziej nowoczesnego to wiem, że hotel Lascada wynajmuje, ale się nie orientuję, jak to wygląda
http://hotel-lascada.pl/
Może cosik Ci się przyda
Stary 2009-12-20, 12:34   #469
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczynki
Właśnie wróciłam ze świątecznych zakupów Cała wymarznięta, ale przynajmniej zadowolona Prezenty pokupowane, brakuje mi tylko jeden dla siostry, ale to załatwię w poniedziałek
Najważniejsze, że kupiłam dla Piotrka Wczoraj zjechaliśmy cały Poznań za upatrzonym przez niego zegarkiem i nigdzie go nie było
Dopiero w domu, po sprawdzeniu w necie okazało się, że te zegarki można kupić w Śremie i to koło mojego domu Dzisiaj z rana poszłam, kupiłam i od razu oddałam do wygrawerowania
Odbieram go we wtorek
No to super, ze prezenty zalatwione!!! Moim zdaniem zegarek to fajny prezent, tylko ze moj TZ zegarkow nie znosi i jego najbardziej cieszy jak dostanie dobra patelnie, albo zestaw nozy, taki juz z niego dziwak kochany. My dzis prezenty mamy zamiar pakowac, ciesze sie, ze to zakupowe szalenstwo sie skonczylo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 12:57   #470
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszkaazi Pokaż wiadomość
Bardzo fajnie obrączki Klasyczne są chyba najlepsze

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Jak sie Forget_me albo aicila pojawia to napewno ci cos doradza.

Cos czuje, ze w tym tygodniu bedzie tu pusciutko, ale wszystkie mamy pewnie mnostwo roboty. Ja na Wigilie u znajomych musze ze dwa, trzy dania przygotowac, na BN jedziemy do tesciow na obiad, a na drugi dzien mamy 8 gosci na obiedzie u nas w domu. Jakby tego bylo malo we wtorek TZ-ta brat przyjezdza z zona i zostaja u nas na noc, a ja typowo polska goscinnosc praktykuje, wiec ciasto musi byc, obiadek i kolacyjka palce lizac i na sniadanko swiezo upieczone przeze mnie buleczki. Wlasnie robie liste produktow, ktore jeszcze musze kupic i pomimo wczorajszych zakupow jeszcze duzo nam brakuje (a nasz wielki bagaznik byl niemal pelny). Calusy dla wszystkich i do uslyszenia
U mnie też przedświąteczna gorączka Wczoraj ubrałyśmy choinkę, a dzisiaj jest taki bałagan, że szok!!! W pokoju nie mam firanek bo wczoraj były myte okna, a moja mama stwierdziła, że te nowe firanki z szafy jeszcze wypierze
Wczoraj o 17:00 byliśmy w Poznaniu, ludzi cała masa, nie było gdzie zaparkować!! Planowaliśmy ok. 20:00 być w domu, ale biegaliśmy za zegarkiem po wszystkich centrach handlowych i do domu zajechaliśmy na 22:00
Ale mamusia się postarała i zrobiła nam pyszną kalafiorową sałatkę
Dzisiaj od rana znowu szaleństwo, bo prezenty trzeba było jakieś kupić, no i odebrać szczupaka Okazało się, że ryb nie ma już i nie będzie, taki szał jest!!!
Na jutro zostało do obejścia kilka sklepów, ale mam nadzieję, że znajdę cosik ładnego dla siostry
A w święta też urwanie głowy mnie czeka We Wigilię na 16:00 ma przyjechać Piotrek, po Wigilii u mnie szybko jedziemy do jego dziadków, bo jak się tam nie pojawimy, to się obrazi przyszła teściowa, a Piotrek znowu będzie wysłuchiwał
W pierwsze święto mamy to spotkanie rodzicielskie, dzisiaj nota bene jadę zaprosić przyszłych teściów do mnie Już jestem zestresowana, wolę nie myśleć, co będzie 25 grudnia
W drugie święto pewnie do wujków moich pójdziemy, a w niedzielę jedziemy do Wrocławia do Piotrka drugich dziadków Czyli w święta codziennie goście, dobrze, że od poniedziałku mam wolne, troszkę sobie odpocznę

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

Cytat:
No to super, ze prezenty zalatwione!!! Moim zdaniem zegarek to fajny prezent, tylko ze moj TZ zegarkow nie znosi i jego najbardziej cieszy jak dostanie dobra patelnie, albo zestaw nozy, taki juz z niego dziwak kochany. My dzis prezenty mamy zamiar pakowac, ciesze sie, ze to zakupowe szalenstwo sie skonczylo
Też myślę, że zegarek jest fajnym prezentem I co najważniejsze, wiem, że Piotrek się będzie z niego cieszył, bo rozglądał się już chyba pół roku za jakimś i w końcu znalazł taki, który mu odpowiada
Myślałam, że nie zdążą mi zrobić graweru na święta, ale na szczęście we wtorek mam zegarek do odbioru
Ja dzisiaj też zamierzam popakować prezenty, a potem zabiorę się za lepienie tych aniołków z masy solnej Zobaczymy co mi wyjdzie
Szkoda, że mój Piotrek nie chce dostawać jakiś zestawów kuchennych Bo wymyślanie co roku czegoś oryginalnego jest cholernie trudne
Stary 2009-12-20, 13:11   #471
ESTEE87
Wtajemniczenie

No pusciutko przed Świetami sie robi Ja wczoraj w Łodzi byłam i powiem Wam ze na parkingu to full aut, graniczy z cudem zeby zaparkowac
Zegarek super prezent,też polujeMam nadzieje ze do konca roku mi sie uda
To gotujcie dziewczęta może cosik dla mnie ??hehe
Stary 2009-12-20, 13:24   #472
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
No pusciutko przed Świetami sie robi Ja wczoraj w Łodzi byłam i powiem Wam ze na parkingu to full aut, graniczy z cudem zeby zaparkowac
Zegarek super prezent,też polujeMam nadzieje ze do konca roku mi sie uda
To gotujcie dziewczęta może cosik dla mnie ??hehe
Mój Piotrek wiedział, że dostanie zegarek, kazałam mu sobie nawet wybrać, jaki chce Wczoraj mi pokazał w necie, jaki mu się podoba, a ja od razu pobiegłam go kupić Wie jaki dostanie, ale nie wie nic o tym, że oddałam go do wygrawerowania Będzie miał niespodziankę na święta
W poznaniu to samo, ludzi masa, samochodów jeszcze więcej
Ja się mogę smakołykami podzielić Cały rok czekam na rybę w śmietanie z grzybami, którą przygotowuje moja mama Jeszcze tylko cztery dni i będę ją zajadać
Stary 2009-12-20, 14:13   #473
kotikaa
Raczkowanie

Cytat:
Chyba ostatecznie zdecydujemy się na totalnie prosty wzór Może z delikatnym grawerem po bokach
My zdecydowalismy podobnie . Zamowilismy cos takiego, w białym złocie: http://www.obraczki.net.pl/index.php...&key=164&hit=1
Wyszły slicznie i wszystkim się podobają .
kotikaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 20:42   #474
fistaszek24
Zakorzenienie

Cześć. Nie ma nikogo. My wczoraj w Bielsku więc prezentów kupiliśmy dużo pomijam, że wszystkie dla mnie hahaha bo mój dostał nalotu na sklepy i kazał mi wybierać i jeszcze zakupy do lodóweczki i prezent dla rodziców i cudna skrzynka na koperty na wesele jak mi się uda to zrobie zdjęcie i wkleje.
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 20:50   #475
woda sodowa
Wtajemniczenie

Ja jestem. Co prawda tak troszke z doskoku, bo domek nasz sprzatam, ale jestem
Stary 2009-12-21, 08:27   #476
fistaszek24
Zakorzenienie

Jestem
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 11:22   #477
Esti10
Zakorzenienie

czesc dziewczyny widac ze swieta sie zblizaja bo wszystkie zalatane co? ja wczoraj bylam u tesciow na obiadku wiec wrocilam dopiero pozno takze nawet nie mialam kiedy do was zajzec ale widze, ze duzo nie popisalyscie takze super nic mnie nie ominelo Teraz tez sie tylko witam i spadam jeszcze na zakupy, zajze tu wieczorkiem
Wszystkim Milego Dnia Zycze
Stary 2009-12-21, 12:14   #478
natalitka1988

A Ja myślałam , że wy wszystkie z Leszna i najbliższych okolic jesteście
Dzisiaj mam wolne w pracy więc trochę się polenię
A tak z ciekawości mogę spytać ile macie lat??
Stary 2009-12-21, 12:21   #479
Forget_me
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
U mnie szefowa wróciła dzisiaj i niestety nie mogłam pojawić się prędzej
U mnie dzisiaj tak przysypało, że szok normalnie!!! I oczywiście w tym największym śniegu musiałam biegać po urzędach skarbowych Na szczęście już siedzę sobie w ciepełku i zaraz cosik zjem bo głodna jestem potwornie, a o 14:00 mam spotkanie z facetem od oszacowywania szkód auta
Wczoraj zaprosiłam teściów do mnie na święta i powiem, że jestem mile zaskoczona Teściowa była przemiła!!! Żeby taki humor miała też w święta to było by super
Popołudniu czekają mnie jeszcze zakupki i spowiedź Tylko trzy dni świąt, a latania tyle...

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kotikaa Pokaż wiadomość
My zdecydowalismy podobnie . Zamowilismy cos takiego, w białym złocie: http://www.obraczki.net.pl/index.php...&key=164&hit=1
Wyszły slicznie i wszystkim się podobają .
Oglądaliśmy podobny wzór do Waszego
Bardzo ładnie się prezentują Jak będzie miała już swoje, to wrzuć foto bo ciekawi mnie jak będą wyglądać w białym złocie Chociaż my będziemy mieć raczej złote

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
A Ja myślałam , że wy wszystkie z Leszna i najbliższych okolic jesteście
Dzisiaj mam wolne w pracy więc trochę się polenię
A tak z ciekawości mogę spytać ile macie lat??
Nie nie Tylko "wybrane"
Ja wolne mam dopiero od środy, ale już się nie mogę doczekać
Ja mam 24 lata, choć czuję się znacznie młodsza
Stary 2009-12-21, 12:31   #480
natalitka1988

Ja mam 21 Mój Tż też, ale jak będziemy brać ślub będziemy mieć po 22, wszyscy mówią, że to za wcześnie...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości