|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
czesc dziewczynki
widze wszystkie czyms zajete, myslalam ze jak wejde o tej porze to juz jakas rozmowa bedzie sie toczyc a tu tylko fistaszek sie przywital to ja tez sie witam i mykam bede popoludniu mam nadzieje, ze wy tez
|
#452 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jade z pieskiem zeby sie wybiegał
Pozdrowienia |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
to milego biegania
buziaczki
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ja też się już melduję Właśnie wróciłam z obiegu jubilerów Powiem Wam, że albo rzeczywiście nie ma nic interesującego, albo po prostu nic mi się nie podoba ![]() Osobiście urzekły mnie u Kruka obrączki i nawet znaleźliśmy je w Śremie, ale facet nam je odradził, bo są problemy z powiększaniem i do tego co pół roku trzeba oddawać do czyszczenia I kolejny problem z moim Piotrkiem, bo jemu się one nie podobają zupełnie ![]() Chyba ostatecznie zdecydujemy się na totalnie prosty wzór Może z delikatnym grawerem po bokach ![]() O 16:00 dzisiaj wyruszamy jeszcze na Poznań więc tam też obejdziemy salony jubilerskie i może cosik wpadnie nam w oko ![]() Jedno jest pewne, po nowym roku zamawiamy Trzeba jeszcze tylko wymyslić grawer ![]() I co najważniejsze Mój Piotrek w końcu zgodził się przyjść do mnie na Wigilię ![]() ![]() W tym roku postanowiłam zaprosić go do siebie, długo się zastanawiał, aż w końcu się zgodził Nawet już powiedział mojej przyszłej teściowej, że Wigilię spędzi u mnie Oczywiście nie była zbyt zadowolona, ale to normalne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2009-12-19 o 13:03 |
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa...zapomniałam Wam dorzucić obrączki, które mi się podobały
Te od Kruka
|
#456 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Powyżej dwóch tysięcy
Facet miał jakąs starą cenę i kosztowała jedna 990 zł. Jak pytaliśmy ile by kosztowały teraz powiedział, że napewno powyżej dwóch Więc troszkę drogie są I do tego nie za bardzo praktyczne skoro trzeba oddawać do czyszczenia co jakiś czas i nie można za bardzo powiększyć
|
#458 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczynki, ja tez tu dzis tylko na minutke, bo w lodowce tylko lod mozna znalezc, wiec jedziemy na zakupy.
Do tego potrzebuje jakis dobry i niedrogi krem nawilzajacy do buzi, bo ten co mam zapychal mnie troszki i przestalam go uzywac jakies 2 tygodnie temu i zupelnie sie zaniedbalam. Dzis przyszly wyczekiwane przeze mnie probki podkladow i primerow z EDM, tak sie ucieszylam, ze od razu pomazalam nimi facjate, a tu takie suche skorki sie pokazaly, ze szok!!!W niektorych miejscach cale wielkie suche placki!!!No ale dzis wieczorem peeling, maseczka i jakis kremik i powinnam to jakos doprowadzic do porzadku. Co do probeczek EDM-owskich, to podklady maja super jasne kolory, a znalezc cos odpowiednio jasnego dla mnie to pain in the ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- U mnie to nawet z TZ nie byloby sensu dyskutowac o takich obraczkach, bo on jest zwolennikiem bardzo prostych, klasycznych, z lekko zaokraglonymi brzegami i za nic w swiecie bym go nie dala rady przekonac do plecionek. |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, walczyłam przez 30 minut z netem bo mi się załączyć nie chciał
W ogóle się już zaczyna świątecznie robić, bo pomagałam dzisiaj ubierać choinkę, no i karpik kupiony Jutro idziemy tylko szczupaczka odebrać i jeśli się uda kupić dzisiaj zegarek to jutro tylko do wygrawerowania go zaniosę i mogę oczekiwać na święta ![]() Ach zapomniałam o porządkach, które jeszcze mnie niestety czekają w środę
|
#460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() swoją drogą ja też mam straszny problem z wyborem obrączek. jestem za klasycznymi, ale nie chce takich całkiem gładkich i jak do tej pory nic interesującego nie znalazłam. no może jedne.
|
|
|
#461 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten sam problem z cerą Mam cholernie jasną karnację i dobranie odpowiedniego podkładu graniczy z cudem!!! Teraz mam jakiś Maybelline i wszystko by było super gdbyby nie to, że się po nim świecę jak tłusta patelka ![]() Mój właśnie też powiedział tym plecionką stanowcze Próbowałam go przekonać, ale dzisiaj niestety musiałam pomachać białą flagą i skapitulować Model raczej będzie klasyczny Zobaczymy, co dzisiaj w Poznaniu wypatrzymy O ile cosik wypatrzymy ![]() No nic, uciekam, bęę pewnie późniem wieczorkiem, bo po zakupach Piotrek do mnie przyjeżdża ![]() Buziaki ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
My dzisiaj oglądaliśmy takie klasyczne, bez żadnych wzorków. Miały tylko delikatnie ścięte boki ![]() I powiem, że mnie urzekły W styczniu zamawiamy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Ja też jestem zwolenniczką klasycznych obrączek, zreszta TŻ też i wyboru dokonaliśmy szybko Oto one, z tym, że nasze są z "żółtego złota". Jak znajdę gdzieś oryginalne zdjęcie, tych z naszych palców to wstawię
|
#463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieję, że znajdziesz jeszcze jakąś ich fotkę ![]() a możesz nam zdradzić gdzie je kupiliście? jakiś firmowy salon czy zwykły jubiler?
|
|
|
#464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Żadna tajemnica ;] Kupiliśmy je w Aparcie z tym, że poprosiliśmy o zrobienie tego wzoru w żółtym złocie i musieliśmy dłużej czekać oraz dopłacić 200 zł do ceny katalogowej ;]
|
|
#465 |
|
wkręcona :)
|
Witam w niedzielny poranek...
Co do obrączek, to my mamy płaskie klasyczne, z z obwódką po bokach, kupiliśmy je w Gostyniu, y firmz Lazur. A co do samochodów to znacie jakieś wypożyczalnie samochodów na ślub?? W Lesznie albo Gostyniu?? |
|
|
|
#466 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja niestety nie te okolice...na necie moze poszukaj- wpisz w google czy coś
|
|
|
|
#467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cos czuje, ze w tym tygodniu bedzie tu pusciutko, ale wszystkie mamy pewnie mnostwo roboty. Ja na Wigilie u znajomych musze ze dwa, trzy dania przygotowac, na BN jedziemy do tesciow na obiad, a na drugi dzien mamy 8 gosci na obiedzie u nas w domu. Jakby tego bylo malo we wtorek TZ-ta brat przyjezdza z zona i zostaja u nas na noc, a ja typowo polska goscinnosc praktykuje, wiec ciasto musi byc, obiadek i kolacyjka palce lizac i na sniadanko swiezo upieczone przeze mnie buleczki. Wlasnie robie liste produktow, ktore jeszcze musze kupic i pomimo wczorajszych zakupow jeszcze duzo nam brakuje (a nasz wielki bagaznik byl niemal pelny). Calusy dla wszystkich i do uslyszenia |
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Właśnie wróciłam ze świątecznych zakupów Cała wymarznięta, ale przynajmniej zadowolona Prezenty pokupowane, brakuje mi tylko jeden dla siostry, ale to załatwię w poniedziałek Najważniejsze, że kupiłam dla Piotrka ![]() Dopiero w domu, po sprawdzeniu w necie okazało się, że te zegarki można kupić w Śremie i to koło mojego domu Dzisiaj z rana poszłam, kupiłam i od razu oddałam do wygrawerowania ![]() Odbieram go we wtorek ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
![]() My chcieliśmy w starym stylu i takie też udało się nam znaleźć pod Śremem Oto strona: http://www.autodlawas.pl/Jeśli chodzi o cosik bardziej nowoczesnego to wiem, że hotel Lascada wynajmuje, ale się nie orientuję, jak to wygląda http://hotel-lascada.pl/ Może cosik Ci się przyda
|
|
#469 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#470 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Klasyczne są chyba najlepsze ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
Wczoraj o 17:00 byliśmy w Poznaniu, ludzi cała masa, nie było gdzie zaparkować!! Planowaliśmy ok. 20:00 być w domu, ale biegaliśmy za zegarkiem po wszystkich centrach handlowych i do domu zajechaliśmy na 22:00 Ale mamusia się postarała i zrobiła nam pyszną kalafiorową sałatkę ![]() Dzisiaj od rana znowu szaleństwo, bo prezenty trzeba było jakieś kupić, no i odebrać szczupaka Okazało się, że ryb nie ma już i nie będzie, taki szał jest!!!Na jutro zostało do obejścia kilka sklepów, ale mam nadzieję, że znajdę cosik ładnego dla siostry ![]() A w święta też urwanie głowy mnie czeka We Wigilię na 16:00 ma przyjechać Piotrek, po Wigilii u mnie szybko jedziemy do jego dziadków, bo jak się tam nie pojawimy, to się obrazi przyszła teściowa, a Piotrek znowu będzie wysłuchiwał W pierwsze święto mamy to spotkanie rodzicielskie, dzisiaj nota bene jadę zaprosić przyszłych teściów do mnie Już jestem zestresowana, wolę nie myśleć, co będzie 25 grudnia ![]() W drugie święto pewnie do wujków moich pójdziemy, a w niedzielę jedziemy do Wrocławia do Piotrka drugich dziadków ![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
I co najważniejsze, wiem, że Piotrek się będzie z niego cieszył, bo rozglądał się już chyba pół roku za jakimś i w końcu znalazł taki, który mu odpowiada ![]() Myślałam, że nie zdążą mi zrobić graweru na święta, ale na szczęście we wtorek mam zegarek do odbioru ![]() Ja dzisiaj też zamierzam popakować prezenty, a potem zabiorę się za lepienie tych aniołków z masy solnej Zobaczymy co mi wyjdzie ![]() Szkoda, że mój Piotrek nie chce dostawać jakiś zestawów kuchennych Bo wymyślanie co roku czegoś oryginalnego jest cholernie trudne
|
|
#471 |
|
Wtajemniczenie
|
No pusciutko przed Świetami sie robi
Zegarek super prezent,też poluje ![]() To gotujcie dziewczęta może cosik dla mnie |
|
|
|
#472 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj mi pokazał w necie, jaki mu się podoba, a ja od razu pobiegłam go kupić Wie jaki dostanie, ale nie wie nic o tym, że oddałam go do wygrawerowania Będzie miał niespodziankę na święta W poznaniu to samo, ludzi masa, samochodów jeszcze więcej Ja się mogę smakołykami podzielić Cały rok czekam na rybę w śmietanie z grzybami, którą przygotowuje moja mama
|
|
#473 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Zamowilismy cos takiego, w białym złocie: http://www.obraczki.net.pl/index.php...&key=164&hit=1Wyszły slicznie i wszystkim się podobają .
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Nie ma nikogo. My wczoraj w Bielsku więc prezentów kupiliśmy dużo pomijam, że wszystkie dla mnie hahaha bo mój dostał nalotu na sklepy i kazał mi wybierać i jeszcze zakupy do lodóweczki i prezent dla rodziców i cudna skrzynka na koperty na wesele jak mi się uda to zrobie zdjęcie i wkleje.
|
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem. Co prawda tak troszke z doskoku, bo domek nasz sprzatam, ale jestem
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
|
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
widac ze swieta sie zblizaja bo wszystkie zalatane co? ja wczoraj bylam u tesciow na obiadku wiec wrocilam dopiero pozno takze nawet nie mialam kiedy do was zajzec ale widze, ze duzo nie popisalyscie takze super nic mnie nie ominelo Teraz tez sie tylko witam i spadam jeszcze na zakupy, zajze tu wieczorkiemWszystkim Milego Dnia Zycze
|
#478 |
|
|
A Ja myślałam , że wy wszystkie z Leszna i najbliższych okolic jesteście
![]() Dzisiaj mam wolne w pracy więc trochę się polenię ![]() A tak z ciekawości mogę spytać ile macie lat?? |
|
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
U mnie szefowa wróciła dzisiaj i niestety nie mogłam pojawić się prędzej U mnie dzisiaj tak przysypało, że szok normalnie!!! I oczywiście w tym największym śniegu musiałam biegać po urzędach skarbowych Wczoraj zaprosiłam teściów do mnie na święta i powiem, że jestem mile zaskoczona Żeby taki humor miała też w święta to było by super ![]() Popołudniu czekają mnie jeszcze zakupki i spowiedź ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
![]() Bardzo ładnie się prezentują Jak będzie miała już swoje, to wrzuć foto bo ciekawi mnie jak będą wyglądać w białym złocie Chociaż my będziemy mieć raczej złote ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Tylko "wybrane" Ja wolne mam dopiero od środy, ale już się nie mogę doczekać ![]() Ja mam 24 lata, choć czuję się znacznie młodsza
|
|
#480 |
|
|
Ja mam 21 Mój Tż też, ale jak będziemy brać ślub będziemy mieć po 22, wszyscy mówią, że to za wcześnie...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

widze wszystkie czyms zajete, myslalam ze jak wejde o tej porze to juz jakas rozmowa bedzie sie toczyc a tu tylko fistaszek sie przywital
to ja tez sie witam i mykam bede popoludniu mam nadzieje, ze wy tez

I kolejny problem z moim Piotrkiem, bo jemu się one nie podobają zupełnie