|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... Część II
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja spadam, musze troche posprzatac
To milego weekendu i pewnie do poniedzialku ale bede troszke pozniej bo rano jedziemy po alkohol To buziaczki papa
|
#1595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1596 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1597 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze zeby tego bylo to pod pachami ma tak samo. Ohyda. Cytat:
Tez go sobie robie
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez uciekam dziewczyny
pa
|
#1599 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa, nie wiem czy mi sie zdaje czy nie ale chyba myslicie ze te ramiaczka to te niebieskie które są na zdjęciu, a to po prostu mój niebieski stanik który wtedy miałąm na sobie, ramiączka są takies zerokie, kurde nie wiem jak to opisac, w poniedziałek mam odbiór sukni więc wkleje wam zdjęcie, a ramiączka są odpinane więc nic straconego,
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- najsmutniejsze że na 5 czerwca zapowiadają deszcze, w sumie już od poniedziałku znowu takie pogorszenie pogody, coś dziewczyny z 5 czerwca nie mają szczęścia do pogody, za to ten weekend zapowiada się pięknie!!
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak wrzucisz w poniedziałek zdjęcia, to Ci doradzimy czy lepiej z ramiączkimi czy bez Powiem Ci, że ja się już pogodą nie przejmuje. Będzie co będzie i koniec. Nie my pierwsze i nie ostatnie będziemy brać ślub w deszczu
|
|
|
|
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
Aniu bukiet będe miała taki jak na zdjęciu a w nim 3 mini słoneczniki, na sali też bukiety z traw i słoneczniki
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Wczoraj odbierałam suknię i miałam fryzurę ślubną. Jak mnie Panie w salonie kompletnie ubrały i zobaczyłam siebie w lustrze dokładnie taką jaką będę w dniu ślubu (welon, fryzura, bolerko) to się rozkleiłam, a razem ze mną moja mama
Trochę z zachwytu, trochę ze szczęścia, a trochę z tego, że uświadomiłam sobie, iż zostało tylko 6 dni. Wczoraj też miałam drugi panieński w Kielcach. Dziewczyny znów zorganizowały mi mnóstwo atrakcji i prezentów. Wybawiłam się za wszystkie czasy! Wróciłam do domu o 6 rano
|
|
|
|
#1604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie lanie jak nam sie nie pokazesz![]() To super, ze druga imprezka tez sie udala pobalowalas sobie co do 6 prosze prosze ![]() Jak to brzmi 6 dni ludzie ciekawe jak to bedzie na chwilke obecna u mnie w sobote ma byc sloneczko ale wole nie zapeszac bedzie co ma byc. Wczoraj byla u nas cudna pogoda i koncert perffectu tez byl super
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie atrakcje miałaś na wieczorze?
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Z lekka jeszcze nie wiem co się dzieje dookoła ale spoko jakoś dam radę. Wesele było super ale kilka minusów znalazłam jak to ja. Orkiestra spoko choć kilka rzeczy musimy z nimi obgadać no cóż jesteśmy wymagający ale pierwszy taniec zaklepany po pijaku wybraliśmy Paule
---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Wymieniam minusy. Jedzenie smaczne ale moim zdaniem mało, kwiaty tragedia te na sali wbite w gąbkę florystyczną w kielichu niczym nie zasypane tzn. np. kamieniami zeby gąbki nie było widać, pani młoda jest tak śliczna ale potrafili ją spieprzyć tzn. suknia ładna ale skromniutka strasznie, fryzura niefajna i nietrwała, makijaż jak to mój stwierdził jesuuu co oni jej zrobili, bukiet miała śliczny z róż, klimatyzacja tak podkręcona, że ludziom było zimno. Plusy, świetna zabawa, po raz pierwszy pan młody chodził i prosił sam do tańca, mój złapał krawat .
|
|
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Cały weekend do Was nie zaglądałam, ale na szczęście nie mam zbyt wiele do nadrabiania Normalnie czasu na nic nie miałam!!! W piątek udało mi się ruszyć troszkę bardziej ze sprzątaniem, wieczorkiem pojechaliśy do krawca żeby wybrać musznik W środę garnitur już jest do odbioru ). Tańczyliśmy do Kiljańskiego i Kayah, ale mamy przywieźć kołysankę we wtorek i zobaczy co to jest. Powiem szczerze, że tak sobie jestem zadowolona z tego kursu. Facet jest mega dziwny, nie wspomnę o tym, że przez większość czasu tańczy ze mną, a Piotrek podpiera ściany ![]() W sobotę ustaliliśmy ostateczką listę gości na poprawiny, ustaliliśmy ile osób zostaje na noclegu, a potem zamówiliśmy pizzę i oglądaliśmy "Usta, usta" ![]() Wczoraj pojechaliśmy po wodę mineralną, bo podczas kupowania soków zupełnie o niej zapomnieliśmy No a wieczorkiem wydrukowaliśmy ostatnie cytaty i dzisiaj mogę zabrać się za kończenie albumu Dzisiaj muszę zabrać się za pakowanie aniołków, bo będzie z nimi chyba raczej ciężko, kilka pakowałam z mamą w niedzielę i ufff, nie idzie całych zapakować w organzę i trzeba nieźle kombinować, żeby się udało!!! Poza tym to jeszcze do mnie nie dociera, że ślub już za kilka dni ![]() Alka, a gdzie fotki fryzurki? Też sie na pewno poryczę, jak sie zobaczę w sukience A o mojej mamie nie wspomnę Kasiu, super, że imprezka się udała Mogłaś sobie zobaczyć, czego na swoim śłubie najlepiej unikać No i przy okazji się wybawiłaś i poćwiczyłaś tańce Zapomniałam powiedzeć, że u mnie na 5 czerwca zapowiadają słonko Mam nadzieję, że się to sprawdzi
|
#1608 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczynki
Ostatnio tak się rzuciłam w wir szkoły, podróży i przygotowań, że tylko Was podczytywałam Nie mogę uwierzyć, że niektóre z Was mają ślub już w tę sobotę To aż niewiarygodne, kiedy ten czas zleciał Jak czytam o waszych przygotowaniach, to nie mogę się doczekać swojego ślubu A tu jeszcze 68 dni
|
#1609 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kasiu-superrrrr,że wesele było udane-oby nasze były takie (oczywiście bez minusów). Wybawiliście się i odstresowaliście-i o to chodzi! Ja w sobotę chodziłam z mamą po mieście-kupiłam tusz L'Oreal VOLUME COLLAGENE, fixator w formie transparentnego pudru ARTDECO, i błyszczyk maybelline taki 12godz, dwustronny. Popytałam dziewczyny w drogerii-powiedziała,żebym nie kupowała nowego podkładu-bo dobra baza, swój podkład i fixator wystarczą. Na panieńskim mam zamiar przetestować trwałość makijażu (tuszu też). Wieczorem poszliśmy w końcu na koncert sami-ale było super-jakbyście usłyszały jak koleś gra na kobzie/dudach-mi aż się tak jakoś robiło rzewnie
|
|
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() w piątek byłam w restauracji potwierdzić liczbę gości. Dwóch znajomych przyjdzie samych Tortu jednak nie będziemy mieli w kształcie złączonych obrączek- taca jest za mała Umówiliśmy się z babeczką że do kolacji pierwszej oprócz szaszłyków chcemy jeszcze pstrąga- super tam go robią no i jesteśmy umówieni na piątek na 21- przywieziemy alkohol i ciasta, zobaczymy jak stoły będą rozstawione, poukładamy wizytówki, które zresztą muszę jeszcze dokończyć ![]() Normalnie aż strach pomyśleć że to już w tą sobotę ![]() a widziałyście nowego emota? ![]() Cytat:
Ale gdzie fotki ![]() Super że byłaś na tym weselu- masz porównanie, no i -jak mówiła Anka, trening taneczny ![]() Aniu ale dziwny ten koleś od tańca
|
|
#1611 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super,że drugi panieński też się udał rewelacyjnie-ja aż się nie mogę doczekać co mnie czeka w sobotę ![]() ja się nie dziwię,że widząc się w całej krasie wzruszyłyście się z mamą-ja nie mam jeszcze sukni odebranej od krawcowej-dziś idę zawinąć chociaż buty, bo kiedy mam je niby rozchodzić? ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
Ja wczoraj robiłam z teściową kokardki na wystrój kościoła-10szt, zajęło nam to jakieś 4 godziny-ale efekt podobał nam się obu-za to R. stwierdził,że tyle czasu mnie nie było,że myślał, że nie wiadomo co my tam szyłyśmy wracając zajechałam do rodziców-wziąć paragony za winka i napoje-żebym ładnie mogła wszystko w kalkulator ślubny powrzucać. Jak przyjechałam do domu, to wyszło na to,że o 21 jedliśmy obiad... Dobrze,że wogóle Poza tym zaczynają mnie ludzie wkurzać (tzn. moje koleżanki-na razie 2, które hajtnęły się już-pytają "stresujesz się już", "jak tam przygotowania?", "ja to się stresowałaam tym i tym....") na cholerę tak gadają-wiadomo,że każdy normalny człowiek się stresuje-jeden więcej, drugi mniej-ale jakiś tam stres jest... Jak to moja teściowa powiedziała-głupie pytania, tak samo jak pytaja się kobiet w ciąży-boisz się? a mnie to bolało itd. Sianie paniki-a tego nigdy nie lubiłam, przed egzaminami czy coś ![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Cytat:
Ja niedawno mówiłam-dziś studniówka, a teraz mam 12 dni i zaczyna mnie przyduszać,jak sobie pomyślę-do soboty był względny luz,ale teraz |
|||
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Zwłaszcza, ze bawiliśmy się przy swoim zespoje
|
|
|
|
#1613 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Cię dawno z nami nie było!!! Pewnie teraz sesję masz i dlatego tak często z nami nie pisałaś ![]() Powiem Ci, że ja też nie mogę uwierzyć, ze już za kilka dni bierzemy ślub Jak ten czas szybko minął!!!Cytat:
Czyli już zakupy drogeryjne masz za sobą Ja mam zamiar podjechać tylko po jakąś pomadkę, choć mam jedną w super kolorze i chyba z niej skorzystam na słubie, ale mimo wszystko chętnie bym sobie jeszcze cosik fajnego kupiła
|
|
#1614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() spoko-teraz już się nie przejmuj niczym-wszystko załatwione ![]() mi wczoraj kumpela dzwoni i mówi po jakiś 10minutach gadki,że ona nie przyjedzie wogóle-na co ja "masz wpierdziel" -ona: nie mam się w co ubrać -ja "głupol" tak w skrócie-mimo,że wiedziałam że żartuje, to jednak przez chwilę się zmartwiłam... Dziewczynki-ja przepraszam, bo znikam.... Mam sporo pracy- do 14 muszę zdążyć. Potem zabiegi, dentysta, w kwiaciarni muszę domówić kwiatki dla rodziców na podziękowania, na solarium chcę isć, z R. dokupić koszulę na zmianę na wesele, buty chociaż od krawcowej odebrać (dobrze by było, jakbym sobie znalazła buty na poprawiny), z DJ musimy się dziś spotkać... A doba za krótka ![]() Buziole i miłego dnia-jak nie uda mi się dziś zajrzeć-to do jutra
|
|
|
|
|
#1615 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sesja to taka dziwnie powyciągana w tym semestrze, na szczęście praktycznie ostatnia, bo na 5 roku tylko seminarium ![]() ![]() Został mi jeden egzamin, 23 czerwca, ale za to taka kobyła, że hu hu hu...Jeszcze prof. nawiedzony.No naprawdę zleciał, nawet nie wiadomo kiedy...Ja wchodzę w fazę koszmarów ślubnych i się ciągle nie wysypiam
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cóż to za podróże miałaś??![]() Aguś- ja chyba też kupię sobie ten błyszczyk z maybelline ![]() daj znać jak wypróbujesz
|
|
#1617 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sobotę dzwoniła do mnie kolejna, zapytać, czy się wyrobimy ze wszystkim, moja siostra teraz na weekend przyjechała do domu i też wielkie latanie, co mamy, a czego nie ![]() I najlepsze, ze nikt nie wierzy, że jeszcze się nie stresuję, wiem, ze się wyrobimy ze wszystkim, a to, ze slub już za kilka dni jeszcze do mnie nie dociera!! Pewnie zacznę się stresować w czwartek bo wtedy już pierwsi goście mają się zjechać ![]() Cytat:
O dżizys!!! Wałek między nogami Jak ja nie znosze takich zabaw!! Naszemu zespołowie od razu powiedzieliśmy, że ma być kulturalnie, bez wałków, ściąganie podwiązki zębami i innych takich ![]() Fajnie, że mogliście sobie tak sprawdzić, jak Was zespoł zachowujesię podczas wesela, to jest bardzo ważne bo teraz juz wiecie, co Wam ewentualnie nie pasuje!! Długie przerwy rzeczywiście powinny być obgadane, w końcu ludzie na weselu dopominają się zabawy ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() Buziale
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka!!
kurde dziewczyny! niektóre z was mają za 5 dni ślub!! ![]() jak to szybko minęło hihiPamiętacie jak mówiłam, że w piątek miałam iść na Kulta? taaaaaaaa.... jesteśmy z przyjaciółką takimi śmierdzącymi leniami, że nie chciało nam się tyłka ruszyć jeszcze jutro mam kolejny egzamin ale powoli zaczynam mieć to w głębokim poważaniu
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Specjalnie nie wrzuciłam Wam fotek, bo ślub za 5 dni więc wytrzymacie, a poza tym chcę żeby wszyscy zobaczyli jak wyglądam dopiero w dniu ślubu No i nie możecie mnie karać, bo w sukni to zdjęcia wrzucałam, więc nie widziałyście tylko fryzury ![]() Główną atrakcją było to, że dostałam taki zeszyt - pamiętnik i miałam za zadanie chodzić po całym klubie i prosić obcych facetów o wpisy (życzenia, rady i co tam będą chcieli). Mam rewelacyjną pamiątkę!
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wszyscy pytają o panieński a ja nie wiem nic co kiedy i dlaczego więc super i wcale mi się tego panieńskiego nie chce jestem tak zalatana, że nie w glowie mi imprezy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.

.

Trochę z zachwytu, trochę ze szczęścia, a trochę z tego, że uświadomiłam sobie, iż zostało tylko 6 dni. 
). Tańczyliśmy do Kiljańskiego i Kayah, ale mamy przywieźć kołysankę we wtorek i zobaczy co to jest. Powiem szczerze, że tak sobie jestem zadowolona z tego kursu. Facet jest mega dziwny, nie wspomnę o tym, że przez większość czasu tańczy ze mną, a Piotrek podpiera ściany