|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
My niestety trafiliśmy na takich przynudzaczy, że szok!!! Wczoraj w pewnym momencie miałam wrażenie, że usnę Ale jeszcze tylko dwa spotkania w przyszłym tygodniu, a potem w sobotę musimy iść na mszę, bo po niej będą rozdawać zaświadczenia o odbyciu kursu
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Forget_me;17087123]Wczoraj już byłam taka wściekła, że nic nie szukałam w necie na ślub. Wieczorkiem pojechaliśmy odebrać obrączki, a potem do mnie, bo mieliśmy godzinę czasu do nauk i o dziwo Piotrek zauważył, że cosik jest nie tak. Zapytał, co mi sie stało i od razu powiedziałam wszystko, że mnie nie docenia, ze zamiast pochwalić, to krytykuje, że sam nic nie robi, że gdyby nie ja to ten ślub byłby totalną porażką, a na koniec mu poiedzialam, ze może sobie podziękować, bo ja straciłam ochotę na jakiekolwiek przygotowania.
Po tym położył sie na łóżku i nic nie mówił, tylko tak leżał, aż w końcu powiedział, że mnie przeprasza, ze robię bardzo dużo, a on sobie żartował, ale od teraz sam się zajmie przygotowaniami, żeby wszystko nie było na mojej głowie. Potem pojechaliśmy na nauki i znowu mi powiedział, że mnie przeprasza i że będzie teraz bardziej się angażował ![]() Od razu nabrałam chęci do działania Dzisiaj poszukam winietek i je mu jutro pokazę ![]() Mam nadzieję, że teraz rzeczywiście zacznie mi bardziej pomagać, bo inaczej znowu mu powiem do słuchu ![]() Nie wiem, czy wszyscy faceci są tacy mało pomocni przy ślubie, czy tylko ten mój jest takim egzemplarzem Bo ja tu jak głupia latam, wydzwaniam za wódką, ryje po necie za jakimiś głupimi albumami, a on mi mowi, że to wszystko malo!!!! Ale mam nadzieję, że w koncu cosik zrozumie, ze to nie jest tylko moj ślub i fajnie by było jakby się zaangażował troszkę ![]() Obrączki odebraliśmy i wyszły piękne!!! Nie mogę się doczekać kiedy już je będziemy mieli na palcu ![]() Za obrączki płacił Piotrek i od razu pojechaliśmy z nimi do niego, żeby pokazać jego rodzicom. Teściowa oczywiście moją wciskała na swoje paluchy, ale że ma grubsze to jej za bardzo nie weszła Oczywiście nic o nich nie powiedziała, a na pytanie Piotrka czy są ładne to odpowiedziała: "To wam sie mają podobać" I od razu sie zamknęła A Piotrek jej na to powiedział, że zamierza nosić obraczkę, bo nie widzi powodu, zeby miał się wstydzić, ze ma żoną I z tego tematu teściowa zręcznie przeszła na temat cmenatrzy i pochówku Wlaściwie to nie wiem, co to ma znaczyć. Chyba nasz ślub tak na nią działa, że już się wybiera na tamten świat Ja mysle, ze wszyscy faceci sa na pewno mniej zaangazowani niz my bo wiadomo, ze dziewczyny to bardziej przezywaja tzn ja tak mysle no na nic innego pewnie nie liczylas ze np powie ze ladne nawet jak tak uwaza to pewnie jej to przez gardlo nie chce przejsc ale fajnie, ze tesciu sie spoko zachowal i pochwalil spoko czyli juz ma w planach klasc sie do grobu tylko zeby poczekala chociaz do waszego slubu (nie no nie mozna zartowac z takich spraw wiec juz nic nie mowie ) widzialam, ze pisalas tam o bukieciku dla swiadkowej ja bede jej kupowac bo ona mi kupila jak ja bylam jej swiadkowa wiec sama rozumiesz
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że teraz już będzie lepiej bo juz mnie wystarczająco wkurza teściowa, problemów z niedogadaniem się w kwestii ślubu nie potrzebuję Wiesz, z tym pogrzebem to wyskoczyła tak, ze nikt nie wiedział co jest grane Tutaj temat ślub, a ona wyjeżdża z pogrzebem Zupełnie nie ma taktu ![]() Pytałam Fistaszka, czy kupuje kwiatki dla świadkowej i powiedziała, że tak. Ja nie chciałam kupować, ale teraz to już nie wiem Pogadam chyba jeszcze z mamą na ten temat, ona się zna i dużo wie
|
|
#1714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam o bukieciku dla niej i butonierce dla swiadka-jakiś pojedynczy kwiatek-ale może zdecyduję się na kokardki dla nich,zeby było wiadomo kto jest świadkami bordowe pewnie będą z białym...no i dla rodziców. na chwilę obecną podobają mi się takie (bo chcę bukiecik swój z róż ![]() http://www.allegro.pl/item899811387_...5_kolorow.html Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-10 o 13:40 |
|
|
|
|
#1715 |
|
Raczkowanie
|
Heh to chyba wszyscy faceci tak mają, alb po prostu my, kobiety za bardzo nasze śluby przeżywamy i to z nami jest coś nie tak
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do tych nauk, to chyba większość babek z tych poradni jest jakaś chora. Już kiedyś pisałam, że ta u nas jest jakaś zdewociała, ale to co mi ostatnio koleżanka o niej opowiedziała to pobija wszystko.Ta moja koleżanka chodziła na nauki do niej we wrześniu no i pewnego razu coś tam mówili o seksie przedślubnym. Ta babka, która prowadziła opowiedziała im, że kobieta, która zaszła w ciążę przed ślubem poroniła z tego powodu, że to było nieczyste dziecko. No i poroniła jakoś na początku ciąży, nie pamiętam dokładnie, ale powiedzmy, że w 2 miesiącu. Z opowieści tej babki wynikało, że ta kobieta w ciąży siedziała sobie na kibelku, nagle jej to dziecko wypadło, wzięła je na ręce, bo widziała jego rączki, nóżki, buźkę i usta, a potem włożyła je do lodówki, żeby pokazać mężowi, co stracili Trzeba jej pogratulować wyobraźni i wiedzy z dziedziny biologii. Aż mi się chce tam chodzić...
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pojedyncze dla gości .
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czemu ale mnie sie zawsze wydawalo, ze swiadkowa musi miec bukiecik i swiadek butonierke bylam dzisiaj na tym zabiegu pomyziala nam te raczki chyba tez sobie kupie taki peeling i bede sobie w domku robic takie sa mieciutkie i gladkie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w tłusty czwartek
Ja juz pączki jem. Wczoraj przyjaciółka napisała do mnie zagadkowego smsa. Wiem gdzie będzie panieński niespodzianka aż się boje jak ona coś z moją siostrą wymyśliła. Obie to zakręcone wariatki także moge się wszystkiego spodziewać.
|
|
|
|
#1719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę musiała pogadać z moją swiadkową, jak ona to widzi, no i też przy okazji z meżem mym przyszłym Kotyliony bardzo ładne ![]() Jak rozumiem rodzice też będą mieli takie kotyliony? Cytat:
Faceci chyba się nawet cieszą, że mają załatwianie z głowy ![]() ![]() Nam na naukach kobieta opowiadała, że dziecko urodzone przed ślubem to kwaśny owoc Ta historia z dzieckiem w lodówce jest obrzydliwa Tej pani należy pogratulować rozumu
|
|
#1720 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też będę musiała pomyśleć o jakimś zabiegu na dłonie, ale wykonam go sama w domku Najpierw peeling, potem moczenie w oliwie z oliwek, a na końcu jakiś super kremik i rękawiczki i do wyrka Po tej zimie mam dłonie w takiej sobie formie. A na ślubie dłonie to podstawa, więc się muszę za nie zabrać ![]() W przyszłym tygodniu idę na pierwszy zabieg usuwania blizny Kosztowało to 1000 zł I do tego dodatkowo za zabiegi u niej. Chyba bym musiała upaśc na głowę, żeby kupić taki drogi roller do likwidowania blizn ![]() Cytat:
Oooo!!! Juz plany panieńskiego Nam jakoś nie pasuje zupełnie zorganizowanie naszych wieczorów, bo Piotrek ma wiecznie szkołę i zadecydowaliśmy, że w jakiś wolny weekend zaprosimy wszystkich znajomych do Poznania na bal przebierańców Zamierzamy z pomocą świadków zorganizować taką zabawę tematyczną połączoną z przebieraniem się Wszystko w jednym klimacie Ale kto wie, czy nam to wyjdzie
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście mój został poinformowany, że ma czekać na Nasz telefon żeby po Nas przyjechać a wie czym to się skończy bo zawsze jest tak samo idziemy na kawe a wychodzimy po butelce wina lub po kilku piwach. Edytowane przez fistaszek24 Czas edycji: 2010-02-11 o 09:47 |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Laski poprzebierały sie za gangsterów, nawet miały broń ![]() Ja jak na razie to tęsknię za takim wieczorkiem tylko we dwoje
|
|
#1723 |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
forget_me Ja powiem szczerze, że o tym w ogóle nie myślałam, ale teraz jak tak czytałam Wasze opinie, to nie wiem sama, co zrobić Będę musiała pogadać z moją swiadkową, jak ona to widzi, no i też przy okazji z meżem mym przyszłym Kotyliony bardzo ładne ![]() Jak rozumiem rodzice też będą mieli takie kotyliony? Jakoś przeoczyłam,że Fistaszek też takie ma ![]() Rodzice i świadkowie-dla reszty gości chyba nie (albo te pojedyncze?) Ja też już wcięłam 2pączki-poziom cukru mi chyba spadł więc MUSIAŁAM ![]() a co do panieńskiego - jak wy będziecie ślubować,to ja będę żegnać się ze stanem panieńskim ;D jakoś tak wymyśliłam,że akurat można sobie zrobić długi weekend.nie znam konkretów - była propozycja,że pojedziemy do innego miasta,ale wolałabym nie-kwestia noclegów i bezpieczeństwa (dziewczyny co prawda twierdziły,że u nas za bardzo nie ma gdzie się pobawić-ale dla chcącego nic trudnego, nieprawdaż? a u siebie w mieście jakoś tak czuję się komfortowo-wiem co, gdzie i jak). Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-11 o 09:59 |
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem z moją świadkową, chociaż znając moją siostrę, też będzie chciała mieć kwiatki Przed chwilką wróciłam z cukierni, mieści się obok mojej pracy więc nie musiałam daleko iść Też już wcinam pączusia Kupiłam sobie dwa, jednego z nadzieniem jabłkowym a drugiego tradycyjnego z marmoladą Jabłkowy jest pycha ![]() Czyli panieński robisz w weekend czerwcowy? Czy też ten majowy? Ja myślałam o zorganizowaniu czegoś w weekend majowy, ale Piotrek mnie wyprzedził i zorganizował nam wyjazd do Ślesina koło Konina Będzie tam zlot organizowany Volkswagena, a że mój Piotrek nie odpuszcza takich imprez, to jedziemy tam ![]() Panieński w innym mieście to fajna opcja, ale jak się ma zagwarantowane zakwaterowanie. Poza tym trzebanaprawdę dobrze znać to miasto żeby wiedzieć gdzie wybyć na imprezkę Wydaje mi się, że nawet w bardzo małej miejscowości czy na wsi można zorganizować fajny panieński Przecież to wszystko zalezy tylko od pomysłu ![]() ![]()
|
|
#1725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale moja świadkowa będzie mieszkać w innym mieście i nie wiem jak jej wypadnie obrona licencjacka. Panieński mogę mieć gdziekolwiek-byle z moimi dziewczynkami ![]() raz ja organizowałam-ponoć było fajnie-mnie się podobało-najpierw byłyśmy w kawiarni- tam dawałyśmy prezenty i paplałyśmy o głupotach potem część się wykruszyła (siostra PM była wysoko w ciąży).PM odesłała prezenciki do domku-a my ruszyłyśmy do klubu-wyszłyśmy ostatnie w stanie mocno wskazującym.Moja świadkowa też tam była-nie dała nam zejść z parkietu,więc myślę,że u mnie będzie podobnie ![]() generalnie nie martwię się o dobrą zabawę, bo świadkowa niezła jest w robieniu takich zadym imprezowych. Nie wiem jak z kawalerskim... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1726 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tam powinnam mieszkać .Moja siostra miała dwa panieńskie. Jeden zagranicą i tam to się dziołchy bawią hehe więc postanowiła zrobić tu w Polsce mój panieński tak samo ech tylko część znam z jej panieńskiego z opowiadań mojego szwagra :haha: z domu zabrał je busem i mowi zanim to zrobił tylko dziewczyny bez wiochy. Podjechał a one ubrane całe na czarno w mini i krótkie spodenki a moja sis na biało wszystkie miały boa i flache w ręce :haha: opowiadał, że jak wsiadły to nie wiedział co się dzieje taki szum był a jak podjechały pod club to zasłaniał twarz, żeby go nie poznali. ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
.
Edytowane przez fistaszek24 Czas edycji: 2010-02-11 o 10:58 |
||
|
|
|
#1727 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
dla mnie Kraków ciut za daleko... fajnie,ze możesz tam mieć ![]() panieński siostry-bomba-coś zasugeruję świadkowej-chciałabym żeby było <wow> ja ostatnio gadałam z moim R.-czy nie zrobić samemu wizytówek i zawieszek,a on czy mam na to czas i czy nie lepiej kupic gotowe. Ja "oczywiście,że gotowe fajnie,ale ile frajdy, jak się zrobi i samozadowolenia z efektów ![]() ale widząc swój własny zapał,to nie wiem czy dam radę-a jak mi sił wystarczy na 1/3 pracy-to co później? wkurzona będę i tyle. Mam jeszcze pracę w domu-zrobiłam połowę i coś dokończyć nie mogę-a to nie mam materiałów,a to nie mam czasu, a to zmęczona jestem.... i boję się,że tak samo będzie z wizytówkami i zawieszkami. A nie mam zamiaru dzień przed ślubem kończyć w popłochu ![]() więc chyba dam sobie spokój z robieniem-ceny na all są dość korzystne,a nie mamy dużo gości,więc będzie ok. Wczoraj mieliśmy się spotkac z instruktorką w kwestii kursu tanecznego,ale zajęcia jej się przedłuzyły, a po 21, to nam się z domu juz wypełzać nie chciało we wtorek dopiero,a w środę ksiądz mam nadzieję. za dekorację sali i kościoła ( bardzo skromna wersja-na sali tylko kwiaty na stołach i dekoracja za PM, a w kosciele wstęga oddzielająca nawę główną i kwiaty na ołtarzu-600zł i nie wiem czy to dużo czy mało?) Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-11 o 11:10 |
|
|
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pomyśl sobie wtedy o nas, że się właśnie nieźle stresujemy ![]() Jasne, nie ważne gdzie, ważne z kim My jak kiedyś zaczęliśmy rozmawiać o panieńskim i kawalerskim to oboje stwierdziliśmy, że jedna zdecydujemy się na jakąś wspólną imprezkę, ponieważ po pierwsze w grę wchodzą tylko weekendy, a te niestety Piotrek ma w większości zajęte przez szkołę, a po drugie moj panieński byłby napewno bardzo mieszany Przyjaciółkę mam jedną, zaufaną, ze studiów, ale mieszka niestety dośc daleko ode mnie A Piotrek o moich kolegów jest zazdrosny jak cholera ![]() Co do kawalerskiego to Piotrek by zapewne robił w gronie swoich trzech kumpli ze studiów i brata, chociaż przypuszczam, ze jeden z kumpli napewno by mu zapewnił rozrywkę "na wysokim poziomie" czyli jakieś panienki, albo striptiz, a na to ja się już nie zgadzam Poza tym jak Piotrek rzucił palenie, to za każdym razem mi mówił, że to moja wina, i że przeze mnie Piotrek nie jest już tak fajny jak kiedyś Najwidoczniej wyznacznikiem fajności dla tego kolegi jest to, czy ktoś pali, czy też nie W ogóle koleś jest dziwny na maxa
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A wole mieć osobno panieński z samymi babami ale idziemy do klubu gdzie są sami znajomi przynajmniej tak myśle (bo to niespodzianka) i mamy w ten sam weekend także nie będzie czasu żeby myśleć co ta druga osoba robi![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bym nie chciała,żeby facet obcy dupą przede mną kręcił i się rozbierał. a po panieńskim już umówione,że śpię u kumpeli,bo nie wrócę do domu-wiecie taka głupia sytuacja jak się mieszka razem-wrócę,a go nie będzie-będę zła,że tak szybko wróciłam, wrócę, a on już będzie-nie daj Boże pokłócimy się-że tak późno wracam, i nietrzeźwa i będziemy się dopytywać nawzajem o szczegóły...po pijaku jakieś fazy zazdrości, fochy, obarżanie się? bo niby panujemy nad zazdrością,ale....... |
|
|
|
|
#1731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Piotrkowy kolega ma ochotę sobie taką panią zamówić, to proszę bardzo, ale jakos nie bardzo bym chciała, żeby ktoś inny sie rozbierał przed moim facetem Od rozbierania jestem ja i tylko ja ![]() Faceci rzeczywiście jak sie spuszczą ze smyczy to...Mój jak jakiś czas temu pojechał na imprezę do kumpla, to o mało co by mnie nie odebrał z Poznania Dobrze, że miałam gdzie się zatrzymać, bo inaczej chyba bym zabiła go własnymi witkami
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona nam wlasnie moczyla raczki w jakims olejku ale na poczatku potem dopiero robila peeling ale ja sie nie znam wiec nie wiem jaka ma byc kolejnosc to super ze juz zaczynasz dzialac z ta blizna do czerwca coraz mniej czasu juz 3 miesiace i dwadziescia pare dni czasem zagladam sobie do alamig i sprawdzam ale ta cena nieziemska dobrze, ze mozesz inaczej to usunacco do wieczorow paniensko-kawalerskich to my tez bedziemy miec wspolny ja dziewczynki bede powoli spadac musze dzisiaj leciec do jednej babci do szpitala, do drugiej w odwiedziny i jeszcze do tesciow na paczki wlasnej roboty milego dnia wszystkim i smacznych paczkow
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę sobie sama kombinować, może troszkę w necie poczytam i zobaczymy Wiem, że przed ślubem muszę cosik zrobić, bo moje dłonie są bardzo wymęczone po zimie ![]() Też co jakiś czas zaglądam na suwaczka Alamig i sprawdzam ile jeszcze zostało do ślubu ![]() Dzisiaj dziewczyny jedziemy po alkohol Zdecydowaliśmy się kupić Carlo Rossi i w Tesco kosztuje ono najtaniej bo 17,40 zł a przy zakupie 6 butelek dają dodatkowy rabat 5% Tesco w Poznaniu otwarte jest do soboty bo potem jest remont czy je przenoszą, dlatego dzisiaj chcemy załatwić już to winko Pączki własnej roboty mniam Dawno takich nie jadłam Ja niesety muszę się zadowloić takimi ze sklepu, chociaż nie powiem, też są pyszne Moja mama co roku piekła pączki, ale w tym roku powiedziała, że skoro jesteśmy na diecie to nie upiecze bo potem będziemy jadły je, bo szkoda będzie wyrzucić ![]() ![]() ![]() Zjadłam sobie własnie kolejnego z marmoladą i był pyszny
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Sama sobie radze.
|
|
|
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety wiele razy spotkałam się z czymś takim, że facetowi sie pozwalało na wszystko, bo skoro jest zaufanie, to przecież można, a na końcu okazywało się, że facet albo się z kimś przespał, albo całował, albo Bóg wie, co jeszcze Nie mowię, ze zaufania do Piotrka nie mam, bo mam, jednak jeśli chodzi o takie kwestie, jak striptiz czy jakieś panienki na kawalerskim to mowię stanowcze nie ![]() Poza tym jeśli chodzi o większe imprezki to zawsze chadzamy na nie razem Nawet jak gdzieś na piwko idę to mówię Piotrkowi gdzie będę i jeśli ma ochotę zawsze może do nas dojść Tak samo, jeśli on idzie z kumplem na piwko, wiem, że mogę do niego dojść choć nigdy tego nie robię Jednak takie większe imprezki na więcej osób to już tylko razem
|
|
#1736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam zaufanie i jedynie czego nie będe tolerować to byłej w poblizu bo jestem na nią uczulona.
|
|
|
|
|
#1737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo, jak się umawiam z kumpelą, wtedy Piotrek też nie idzie, bo twierdzi, że jego nie interesują nasze babskie sprawy Chociaż nie powiem, chyba z dwa razy był ze mną i kumpelą na pogaduchach. Raz, bo kumpela wpadła, jak Piotrek był u mnie, a raz zadzwoniła do mnie akurat jak byliśmy w Poznaniu (ona wtedy jeszcze tam studiowała) i się umówiliśmy na mieście. I najlepsze w tym jest to, ze siedzieliśmy sobie na rynku przy piwku i ja z kumpelą tak się zajęłyśmy gadaniem, ze na Piotrka nikt nie zwrócił uwagi, aż do momentu kiedy miałyśmy iść do toalety Okazało sie, że podczas naszej paplaniny Piotrek sobie spał w najlepsze Ja Piotrka byłej nie znam, zresztą ona nie jest z naszego miasta i w ogóle nie ma z nią kontaktu. Widziałam ją tylko na zdjęciach i skromnie powiem, ze taką konkurencję zjadam na śniadanie No i jeszcze wkurzała mnie jedna laska z Piotrka klasy w LO (niby przyjaciółka), która zaczęła dawać Piotrkowi rady, czy ma się ze mną spotykać czy też nie i pieprzyła jakieś głupoty o tym, czy mi dobrze z oczy patrzy czy też nie W ogóle jak gdzieś wychodzimy razem i spotykamy jakąs Piotrka znajomą to najpierw jest lustracja mojej osoby od góry do dołu, a potem przywitanie się z Piotrkiem Ale przywitanie jest bardzo oficjalne Natomiast kiedy Piotrek wychodzi sam to mu się te same koleżanki rzucają na szyję i go obcałowują Piotrek sie smieje, że sieję postrach wśród żenskiej częsci jego znajomych
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1739 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
siałam,siałam aż zasiałam na amen!my do siebie mamy zaufanie,ale nie wiem czy nie będą ja! robić jakiś głupich faz, bo mi się czasem zdarzało (do R mam zaufanie,ale do jego kumpli to takie hmmm no nie stuporcentowe,że nie wpadną na jakiś pomysł dziwny)-tym bardziej,że wyciągnąć jakieś informacje od R.jest ciężko-nie chodzi o jakieś tam tajemnice,ale wogóle: co robiłeś w weekend-nic ciekawego, z kumplami się spotkałem - byliście gdzieś?- nie w domu piliśmy - fajnie było- fajnie i tyle. a ja: dzióbek mi się czasem nie zamyka: a to, a tamto, a spotkałam tych, a widziałam to aż się biedaczek czasem gubi.... ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
a jakby wzrok mógł zabijać.... cóż-kilka trupów by się zebrało |
||
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.
Przyszedł mi komplet biżuteri ale naszyjnik jest za długi . Napisałam do Pani co mam zrobić żeby go samodzielnie skrócić ale teraz wpadłam na pomysł, żeby iść z nim do jubilera jak będe odbierać obrączki |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:21.

te nauki to jaikieś przedpotopowe są aż nie che mi się na nie iść. Ja już mam nauki ale mój nie ma a sam pewnie nie będzie chciał iść bo nudno
jednak wiem, że to niemożliwe dlatego sama ziś tam zadzwonie. Czekamy na zdjęcie obrączek.
My niestety trafiliśmy na takich przynudzaczy, że szok!!! Wczoraj w pewnym momencie miałam wrażenie, że usnę
Ale jeszcze tylko dwa spotkania w przyszłym tygodniu, a potem w sobotę musimy iść na mszę, bo po niej będą rozdawać zaświadczenia o odbyciu kursu

Bo ja tu jak głupia latam, wydzwaniam za wódką, ryje po necie za jakimiś głupimi albumami, a on mi mowi, że to wszystko malo!!!!
Ale mam nadzieję, że w koncu cosik zrozumie, ze to nie jest tylko moj ślub i fajnie by było jakby się zaangażował troszkę
ale fajnie, ze tesciu sie spoko zachowal i pochwalil

Trzeba jej pogratulować wyobraźni i wiedzy z dziedziny biologii. Aż mi się chce tam chodzić...
Ja juz pączki jem. Wczoraj przyjaciółka napisała do mnie zagadkowego smsa. Wiem gdzie będzie panieński niespodzianka 
Tej pani należy pogratulować rozumu 

. Tam powinnam mieszkać
.
A Piotrek o moich kolegów jest zazdrosny jak cholera