O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach... - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-03, 10:57   #2071
Forget_me
Zakorzenienie

Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...

Cytat:
Napisane przez Tygrysek_aa Pokaż wiadomość
czytał nasze blablania na forum-odważny chłopak
i jeden i drugi pomysł fajny (ten drugi dałabym mu w noc poślubną, bo sie jeszcze niedajbog dostałby w niepowołane ręce-albo mąż za bardzo by się rozochocił

a zastrzegasz prawa autorskie do swoich pomysłów ?
Właśnie dlatego teraz ciężko mi się zdecydować, bo pomyślałam, że może teraz rzeczywiście album z pamiątkami A taki ze zdjęciami na pierwszą rocznicę? Ale już sama nie wiem, czy tak długo dam radę poczekać
Ta noc poślubna to dobry pomysł

Praw autorskich nie zastrzegam Możecie śmiało czerpać z tych moich pomysłów
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 11:10   #2072
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
jeszcze mam chwilke to zajzalam
to szkoda ze mu wtedy nie cyklas, ale tak jak mowisz moze przymiezy znowu z dodatkami to wtedy koniecznie oczywiscie, ze nie moze odmowic
widzialm ze gdzies pisalas ze bedziesz miec bordowe buciki, powiem Ci ze tez o tym myslalam ze fajnie moze wygladac moja kokardka i buty w takim kolorze ale wiadomo, ze nigdzie nie znajde takiego koloru a tym bardziej,ze juz kupilam tamte wiec sobie daruje ale mysle ze super bedziesz wygladac
oczywiscie zdam relacje buziaki
owszem, chciałam mieć bordowe butki,ale stwierdziłam,że za dużo tego bordo by było-dół sukni, ramiączka i bolerko + buty,dlatego zdecydowałam się na wersję light-białe buty + białe bolerko.
jakbym miała tylko taśmę w talii, albo kokardkę, to pewnie bym sie zdecydowała na mocniejsze dodatki
Ostatnio mierzyłam (poszłyśmy tak dla śmiechu z kumpelami) śmietankowo białą z cieniutką tasiemką przy dekolcie, szarfą w talii i sznurowaniem z tyłu w kolorze czarnym i wyglądała BOSKO
dodane zdjęcie jest tylko poglądowe-ale mnie się takie cudeńka kombinowane podobają-prosty fason,ale lekka domieszka szaleństwa w stylu

A w ramach realizacji listy (zrobiłam sobie)-umówiłam Nas do poradni-na 15.03

Edytowane przez Tygrysek_aa
Czas edycji: 2010-03-03 o 11:12
Tygrysek_aa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-03, 11:33   #2073
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ustaliłam plan na jutro i tak, mamy do załatwienia następujące rzeczy:

- jedziemy w dwoma kolejnymi zaproszeniami
- w domu wypiszemy koperty dla tych osób, do których zaproszenia będziemy wysyłać
- poszukamy utworów na kompie, zeby przygotować już płytkę na poprawiny
- w końcu kupimy albumy dla rodziców
- zamówimy winietki

Dzisiaj jak mi się uda złapać mojego wujka to zagadam, żeby dał mi namiary na faceta od przewozów i od razu załatwi się też przewóz dla gości po weselu Na razie to tyle
Ogólnie to mam listę i co chwilado niej dopisuję, o czym mamy jeszcze pamiętać
Stary 2010-03-03, 12:37   #2074
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Właśnie dlatego teraz ciężko mi się zdecydować, bo pomyślałam, że może teraz rzeczywiście album z pamiątkami A taki ze zdjęciami na pierwszą rocznicę? Ale już sama nie wiem, czy tak długo dam radę poczekać

mi kiedyś kumpela robiła zdjęcia-ale mało profesjonalne były.

dziś umówiłam się jeszcze z babeczką od dekoracji Kościoła-zobaczymy, co zaproponuje-jak mi się spodoba, to skupię się tylko na sali...
Stary 2010-03-03, 12:51   #2075
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

mi kiedyś kumpela robiła zdjęcia-ale mało profesjonalne były.

dziś umówiłam się jeszcze z babeczką od dekoracji Kościoła-zobaczymy, co zaproponuje-jak mi się spodoba, to skupię się tylko na sali...
Ja chyba poproszę siostrę, żeby mi zrobiła takie fotki, ale najpierw muszę poszukać na jaki wzór mają być robione Bo jakoś nie wyobrażam sobie, ze miałabym się rozebrać przed jakimś fotografem
Te zdjęcia chyba jednak zrobię na pierwszą rocznicę. Teraz by było tego za dużo, a bardzo chcialabym zrobić taki album, w którym będą wszystkie nasz wspomnienia

Mi na babeczkę od dekoracji namiary ma dać kumpela, gadałam z nią w poniedziałek, wiec myślę, że niedługo dostanę namiary na nią i będę mogła ocenić, czy zaangażujemy w ubieranie kościoła ją, czy też może jakąś kwiaciarnię Zależy mi bardzo, żeby były też świeczniki poustawiane, a nie wiem, czy ta babeczka ma takowe na stanie
Wszystko się okaże po rozmowie
W niedzielę chyba pojadę się rozejrzeć za butami do Poznania Piotrek ma szkołę do 17:00 więc ze spokojem zdążę wrócić nim przyjdzie do mnie Poza tym wezmę się chyba za malowanie aniołków, bo czasu coraz mniej, a prezentów dla gości jak nie ma skończonych, tak nie ma
Stary 2010-03-03, 13:31   #2076
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:
Ja chyba poproszę siostrę, żeby mi zrobiła takie fotki, ale najpierw muszę poszukać na jaki wzór mają być robione Bo jakoś nie wyobrażam sobie, ze miałabym się rozebrać przed jakimś fotografem
Te zdjęcia chyba jednak zrobię na pierwszą rocznicę. Teraz by było tego za dużo, a bardzo chcialabym zrobić taki album, w którym będą wszystkie nasz wspomnienia

Mi na babeczkę od dekoracji namiary ma dać kumpela, gadałam z nią w poniedziałek, wiec myślę, że niedługo dostanę namiary na nią i będę mogła ocenić, czy zaangażujemy w ubieranie kościoła ją, czy też może jakąś kwiaciarnię Zależy mi bardzo, żeby były też świeczniki poustawiane, a nie wiem, czy ta babeczka ma takowe na stanie
Wszystko się okaże po rozmowie
W niedzielę chyba pojadę się rozejrzeć za butami do Poznania Piotrek ma szkołę do 17:00 więc ze spokojem zdążę wrócić nim przyjdzie do mnie Poza tym wezmę się chyba za malowanie aniołków, bo czasu coraz mniej, a prezentów dla gości jak nie ma skończonych, tak nie ma
to do ROBOTY!
weź w jakieś (najbliższe najlepiej) luźniejsze popołudnie i machnij aniołkowe zaległości-ja tak się zbieram do skończenia krzeseł (do wiosny na pewno skończę ich odnawianie!)
Stary 2010-03-03, 17:41   #2077
Esti10
Zakorzenienie

jak obiecalam tak zdaje relacje wyniki wyszly pozytywne wszystko w normie ciesze sie bardzo tylko teraz sie zastanawiam co mi wtedy bylo i skad takie objawy skoro jestem zdrowa ale najwazniejsze ze zdrowa jeszcze tylko w przyszlym tygodniu ten rentgen i neurolog zobaczymy co powie.

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
owszem, chciałam mieć bordowe butki,ale stwierdziłam,że za dużo tego bordo by było-dół sukni, ramiączka i bolerko + buty,dlatego zdecydowałam się na wersję light-białe buty + białe bolerko.
jakbym miała tylko taśmę w talii, albo kokardkę, to pewnie bym sie zdecydowała na mocniejsze dodatki
Ostatnio mierzyłam (poszłyśmy tak dla śmiechu z kumpelami) śmietankowo białą z cieniutką tasiemką przy dekolcie, szarfą w talii i sznurowaniem z tyłu w kolorze czarnym i wyglądała BOSKO
dodane zdjęcie jest tylko poglądowe-ale mnie się takie cudeńka kombinowane podobają-prosty fason,ale lekka domieszka szaleństwa w stylu

a czyli zle doczytalam no moze masz racje bo sobie przypominam twoja suknie to duza masz tam tego innego kolorku to pewnie by bylo za kolorowo no mnie wlasnie tez podobaja sie takie suknie i dlatego zdecydowalam sie moja przerobic wlasnie na taka z kokardka moze gdybym wczesniej sie zdecydowala na kokarde i nie kupila juz butow to moze bym poszukala w takim kolorze bucikow ale pewnie i tak bym nie znalazla wiec sie nie zadreczam

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:

Aniu nie wiem czy wczesniej doczytalas jak pisalam tam o tych piosenkach, ta dziewczyna mi przyslala ale nie moge tego otworzyc bo jakis taki dziwny progaram a ja go nie mam, jak bedziesz miec jakas liste to slicznie prosze o przeslanie bede wdzieczna

ja dzieki tym waszym rozmowom na tym forum o albumach odkrylam taki perlowy papier, zobaczylam sobie na allegro i sa beda super pasowac na moje winietki bo pamietasz ja chce te winietki wsadzic w te czekoladki ferrero a one sa zlote wiec papier w kolorze zlotym bedzie super wygladac, kupilam dzisiaj na probe 1 kartke w papierniczym i zobaczymy jak to wyjdzie, ale juz oczami wyobrazni mnie sie strasznie podoba
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 07:27   #2078
fistaszek24
Zakorzenienie

Witam. Będe się chwalić więc przyszły zaproszenia kupiłam wazony kupiliśmy napoje w cenie 1,7 za sztukę 1 l coca cola, fanta sprite i tonik oraz obrączki odebrane piękne a uczucie jakie temu towarzyszy bezcenne a i kelnerka wspaniała a jak układa serwetki będzie pięknie .
fistaszek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-04, 08:34   #2079
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
to do ROBOTY!
weź w jakieś (najbliższe najlepiej) luźniejsze popołudnie i machnij aniołkowe zaległości-ja tak się zbieram do skończenia krzeseł (do wiosny na pewno skończę ich odnawianie!)
Łatwo się mówi Kiedy mi sie najnormalniej w świecie nie chce Czas jednak zapieprza nieubłaganie wiec w weekend przysiądę i ukleję kolejną partię aniołków, bo już chciałabym je mieć popakowane, z podoczepianymi karteczkami (bo zapakujemy je jakoś i dodamy taką karteczkę z podziękowaniami ), by móc odkreślić kolejną rzecz
Jak na razie wyszukałam kilka interesujących albumów na All i z tych dzisiaj cosik wybierzemy Zaraz Wam foteczki powrzucam i same ocenicie Dzisiaj jeszcze jedziemy ze zaproszeniami

Cytat:
jak obiecalam tak zdaje relacje wyniki wyszly pozytywne wszystko w normie ciesze sie bardzo tylko teraz sie zastanawiam co mi wtedy bylo i skad takie objawy skoro jestem zdrowa ale najwazniejsze ze zdrowa jeszcze tylko w przyszlym tygodniu ten rentgen i neurolog zobaczymy co powie.

Aniu nie wiem czy wczesniej doczytalas jak pisalam tam o tych piosenkach, ta dziewczyna mi przyslala ale nie moge tego otworzyc bo jakis taki dziwny progaram a ja go nie mam, jak bedziesz miec jakas liste to slicznie prosze o przeslanie bede wdzieczna

ja dzieki tym waszym rozmowom na tym forum o albumach odkrylam taki perlowy papier, zobaczylam sobie na allegro i sa beda super pasowac na moje winietki bo pamietasz ja chce te winietki wsadzic w te czekoladki ferrero a one sa zlote wiec papier w kolorze zlotym bedzie super wygladac, kupilam dzisiaj na probe 1 kartke w papierniczym i zobaczymy jak to wyjdzie, ale juz oczami wyobrazni mnie sie strasznie podoba
Esti, super, ze wyniki wyszły oki!!! Może też Ci jakiś krąg wyskoczył i dlatego tak Cię boli Może naprawdę udaj się do jakiegoś masażysty, napewno nie zaszkodzi, a kto wie, może pomoże
O piosenkach powiem szczerze, że mi gdzieś chyba umknęło Zaraz Wam wrzucę tutaj tą listę piosenek poprawinowych Oczywiście moga się powtarzać, bo znalazłam kilka list, ale zdecydowałam się na dwie Przypuszczam, ze niektóre piosenki będą się powielać, ale to nic, ważne, ze jest lista
Pamiętam, jakie winietki chcesz zrobić Kiedy się zabierzesz za robienie tej próbnej? Rzeczywiście ten papier bedzie super pasował do Ferrero
Ja chcę pokupować Raffaello i porobić takie paczuszki jakby, znaczy owinąć je kremowym lub złotym tiulem, to związać wstążką i doczepić taką karteczkę z tekstem podziękowań. Takie Raffaello umieścimy w jakimś koszyku i pod kościołem każdy gość, ktory złoży nam życzenia, a nie będzie proszony na wesele, dostanie taki podarunek
Stary 2010-03-04, 08:34   #2080
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fistaszek24 Pokaż wiadomość
Witam. Będe się chwalić więc przyszły zaproszenia kupiłam wazony kupiliśmy napoje w cenie 1,7 za sztukę 1 l coca cola, fanta sprite i tonik oraz obrączki odebrane piękne a uczucie jakie temu towarzyszy bezcenne a i kelnerka wspaniała a jak układa serwetki będzie pięknie .
Ale masz rzeczy do odkreślenia z listy przygotowań Kilka dni Cię nie było, a jak się pojawiłaś, to okazało się, że załatwiłaś z nas chyba najwięcej
Napoje kupiliście potwornie tanie!!! My czekamy na promocje świąteczne, bo jak na razie to data ważności nam nie odpowiada, bo te napoje z promocji kończą się w lutym-marcu Była fajna promocja na soki w markecie koło mojego domu, dwa litry za 3,30 zł. Wzięłam sobie sok porzeczkowy na wypróbowanie i był pyszny. Data ważności była do 2011 roku, więc super, ale niestety soki zeszły tak szybko jak się pojawiły Teraz czekam na jakąś kolejną promocję
Wrzucaj fotki wazonów, obrączek, serwetek, wszystkiego, co masz pod ręką
Stary 2010-03-04, 08:52   #2081
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
Ale masz rzeczy do odkreślenia z listy przygotowań Kilka dni Cię nie było, a jak się pojawiłaś, to okazało się, że załatwiłaś z nas chyba najwięcej
Napoje kupiliście potwornie tanie!!! My czekamy na promocje świąteczne, bo jak na razie to data ważności nam nie odpowiada, bo te napoje z promocji kończą się w lutym-marcu Była fajna promocja na soki w markecie koło mojego domu, dwa litry za 3,30 zł. Wzięłam sobie sok porzeczkowy na wypróbowanie i był pyszny. Data ważności była do 2011 roku, więc super, ale niestety soki zeszły tak szybko jak się pojawiły Teraz czekam na jakąś kolejną promocję
Wrzucaj fotki wazonów, obrączek, serwetek, wszystkiego, co masz pod ręką
Coca cola w cerfurze jest jedna za 3,49 a druga za 1 grosz z tym, że promocja jest taka że nawet jeśli weźmiesz 3 zgrzewki to i tak Ci przysługuje 1 l coca coli ale ja poszłam do kierowniczki postawiłam sprawe jasno biore 400 butelek ale 200 zapłace a 200 chce gratis i Pani mówi nie ma sprawy prosze przyjechać o 19 a ktoś tam ale wie pani ile to będzie trwało ile kasowania a kierowniczka kasjerka jedna będzie kasować i już nie ma problemu . Mieliśmy szczęście straszne i potwornie się cieszymy, że taka cena za taki towar.

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

a czyli zle doczytalam no moze masz racje bo sobie przypominam twoja suknie to duza masz tam tego innego kolorku to pewnie by bylo za kolorowo no mnie wlasnie tez podobaja sie takie suknie i dlatego zdecydowalam sie moja przerobic wlasnie na taka z kokardka moze gdybym wczesniej sie zdecydowala na kokarde i nie kupila juz butow to moze bym poszukala w takim kolorze bucikow ale pewnie i tak bym nie znalazla wiec sie nie zadreczam

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Nerki zbadaj gwarantuje .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 08:59   #2082
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Coca cola w cerfurze jest jedna za 3,49 a druga za 1 grosz z tym, że promocja jest taka że nawet jeśli weźmiesz 3 zgrzewki to i tak Ci przysługuje 1 l coca coli ale ja poszłam do kierowniczki postawiłam sprawe jasno biore 400 butelek ale 200 zapłace a 200 chce gratis i Pani mówi nie ma sprawy prosze przyjechać o 19 a ktoś tam ale wie pani ile to będzie trwało ile kasowania a kierowniczka kasjerka jedna będzie kasować i już nie ma problemu . Mieliśmy szczęście straszne i potwornie się cieszymy, że taka cena za taki towar.
A to prawdziwa Cola, czy ta Polo Cola, czy jakaś tam Hop Cola? Bo my chcemy koniecznie Colę lub Pepsi, nawet bardziej Pepsi bo nam jakoś bardziej smakuje
Cenę naprawdę super dostaliście!!!
Stary 2010-03-04, 09:04   #2083
Forget_me
Zakorzenienie

Patrzcie, takie albumy bierzemy pod uwagę
Sama już nie wiem, który podoba mi się najbardziej
Stary 2010-03-04, 09:06   #2084
Forget_me
Zakorzenienie

A to utworki na poprawiny Dzisiaj będę szukać na kompie, co już mamy, a co musimy ściągnąć

Africa Simone - Ramaja
Andrea_ - Time to pray
Aerosmith - I Dont Wanna Miss a Thing
Arash - Boro Boro
ABBA - Dancing Queen
Czarno-Czarni - Nogi
Brathanki - Siebie Dam Po Slubie
Gipsy kings-Volare
Golec Orkiestra - Słodycze
Golec Orkiestra- Lornetka
Ich Troje -
Kochac Kobiety
Kasa & Los Amigos - Maczo
Kayah&Goran-Prawy do lewego
Lady Pank - Zawsze Tam Gdzie Ty
Lady punk-Mniej niz zero
Leszcze - Kombinuj dziewczyno
Lou Bega - Mambo No.5
Maanam - 01 - Kocham Cie, Kochanie Moje
Madagaskar - Wyginam cialo smialo
MAGMA - AICHA
MAREK_KONDRAT___MYDELKO_F A
Mietek Szczesniak - No Co Ty Na To
Maryla Rodowicz - Wszyscy chca kochac
Norbi - Kobiety sa gorace
norbi - rozkolysz sie
Oddział Zamknięty - Tancz i wino pij
Perfekt - 06.Nie Moge Ci Wiele Dac
Piasek - Prawie Do Nieba
piasek - Sa ludzie sa serca...
Rednex - Cotton Eyed Joe
Robert Chojnacki & Kayah & Piasek - Budzikom Smierc
shakin' dudi-ou szalalala
Szwagier Kolaska - Janka Gramofonomanka
T Love - Chłopaki Nie płaczą
Tarkan - Kiss Kiss
Varius Manx - Pocaluj Noc
VengaBoys - Sha La La La La
Wilki- Baśka
Yugoton & Paweł Kukiz - O nic nie pytaj
zakopower-kiedys_ty

Bellini - Samba De Janeiro
Big Cyc - Rudy sie zeni
BAJM- TA SAMA CHWILA
Albano & Romina Power - Felicita
Balli di gruppo - La macarena
BRAThANKI - Czerwone_korale
Budka Suflera - Takie tango
Czerwono-Czarni - Dwudziestolatki

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

DJ BOBO - Chihuahua
Elvis Presley - Pretty Woman
GIGI DAGOSTINO - LAMOUR TOUJOURS
Greek Zorba - Zorbas Dance
Ich Troje-A Wszystko To ...
Ira - Ona Jest Ze Snu
Los Lobos - La Bamba
K.A.S.A. & Maryla Rodowicz - Sex i Kasa
myslovitz-Długość Dżwięku Samotności
myslovitz-Dla Ciebie
natalia kukulska -Przetanczyc z toba chce cala noc
Natalia_Kukulska_-_Tyle_Slonca_W_Calym_Mies cie_
Renia Paczkowska - Hop Hop Hop
Salsa La Lambada
Szwagier Kolaska - U cioci na imieninach
Kankan
Iwan i Delfin - Jej czarne oczy
KRAWCZYK & BREGOVIC - Moj Przyjacielu
Ryszard Rynkowski - Dziewczyny Lubia Braz
rudi szubert - monika
dziewczyna ratownika
Skaldowie - Wszystko mi mówi że mnie ktoś pokochał
Stanislaw Sojka - Love Is Crazy ( Magda M)

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

A
  • Agnieszka - Łzy
  • Ale to już było - Maryla Rodowicz
  • Autostop - Karin Stanek
  • A ty całuj mnie - Piersi
  • A wszystko to - Ich Troje
B
  • Baju baj, proszę pana - Maryla Rodowicz
  • Bal wszystkich świętych - Budka Suflera
  • Bananowy Song - VOX
  • Baśka - Wilki
  • Bądź gotowy dziś do drogi - Halina Frąckowiak
  • Bo jesteś Ty - Krzysztof Krawczyk
  • Bo tutaj jest jak jest - Borysewicz & Kukiz
  • Bo ty się boisz mysz - Czerwone Gitary
  • Bo z dziewczynami - Jerzy Połomski
  • Budzikom śmierć - Robert Chojnacki & Piasek
  • Bym drogi nie pomylił - Gang Marcela
C
  • Cała sala, śpiewa z nami - Jerzy Połomski
  • Chałupy welcome to - Zbigniew Wodecki
  • Chcemy być sobą
  • Chłopiec z gitarą - Karin Stanek
  • Chodź pomaluj mój świat - Dwa Plus jeden
  • Ciągnik - Blenders
  • Cicha woda - Kurtycz
  • Co ty na to - Mietek Szcześniak
  • Córka rybaka - Rudi Schubert
  • Cyganeczka Zosia - biesiada
  • Czarny Ali Baba - Helena Majdaniec
  • Czerwone korale - Brathanki
  • Czerwone jagody - biesiada
  • Cztery razy po dwa razy - biesiada
D
  • Da, da, da - Formacja Nieżywych Schabów
  • Daj mi dzień, jeden dzień
  • Daj mi tę noc- Bolter
  • Do nieba, do piekła - Blue cafe
  • Dozwolone od lat osiemnastu - Czerwone Gitary
  • Długość dźwięku samotności - Myslovitz
  • Dni, których nie znamy - Marek Grechuta
  • Dwudziestolatki
  • Dziesięć w skali Beauforta
  • Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma - Maryla Rodowicz
G
  • Gdybym miał gitarę - tradycyjna
  • Gdzie się podziały, tamte prywatki - Wojciech Gąsowski
  • Gdzie ta keja
  • Gdzie ten, który powie mi - Brathanki
  • Głęboka studzienka - biesiada
  • Goniąc kormorany - Piotr Szczepanik
  • Guantanamera
Stary 2010-03-04, 09:08   #2085
Forget_me
Zakorzenienie

H
  • Hej, bystra woda - biesiada
  • Historia jednej znajomości - Czerwone gitary
I
  • Im więcej ciebie, tym mniej - Natalia Kukulska
  • Imię deszczu - Piasek
  • Intymnie - Ryszard Rynkowski
  • Iść w stronę słońca - Dwa Plus Jeden
J
  • Jadą wozy kolorowe
  • Jak się masz kochanie - Happy End
  • Jedzie pociąg z daleka - Ryszard Rynkowski
  • Jej czarne oczy - Ivan i delfin
  • Jej portret - Bogusław Mec
  • Jesienne róże - Mieczysław Fogg
  • Jest taki dzień - Czerwone Gitary
  • Jesteś lekiem na całe zło - Krystyna Prońko
  • Jeszcze się tam żagiel bieli - Alicja Majewska
  • Jeśli tylko chcesz - Borysewicz & Kukiz
  • Jolka, Jolka - Budka Suflera
  • Już nie ma dzikich plaż - Irena Santor
  • Już czas volare
K
  • Kaczuchy
  • Kalinka
  • Kasa i sex - Maryla Rodowicz
  • Kawiarenki - Irena Jarocka
  • Kiedy powiem sobie dość - O.N.A
  • Kiler - Elektryczne Gitary
  • Kochać inaczej - De Mono
  • Kochać - Piotr Szczepanik
  • Kocham cię jak Irlandię - Kobranocka
  • Kolorowe jarmarki - Maryla Rodowicz
  • Kołysanka - Sumptuastic
  • Konik na biegunach - Urszula
  • Krakowiaczek
  • Kryzysowa narzeczona
  • Ktoś mnie pokochał - Skaldowie
  • Kwiat jednej nocy
  • Kwiaty we włosach - Czerwone gitary
L
  • Lato - Formacja nieżywych schabuff
  • Lato '2000 - Sami
  • Lepszy model - Kasia Klich
  • Lornetka - Golec Orkiestra
M
  • Makumba ska - Big Cyc
  • Malinowy król - Urszula
  • Małgośka - Maryla Rodowicz
  • Marchewkowe pole - Lady Pank
  • Matura - Czerwone Gitary
  • Medytacje wiejskiego listonosza - Skaldowie
  • Mniej niż zero - Lady Pank
  • Moja i twoja nadzieja - Hey
  • Moja mała blondyneczko
  • Moje serce to jest muzyk - Ewa Bem
  • Monika dziewczyna ratownika - Rudi Szubert
  • My cyganie - Casablanca
N
  • Na jednej z dzikich plaż - Rotary
  • Nie liczę godzin i lat
  • Nie płacz Ewka - Perfect
  • Nie stało się nic - Robert Gawliński
  • Nie zadzieraj nosa - Czerwone Gitary
  • Niech żyje bal - Maryla Rodowicz
  • Niecierpliwi - Piasek
  • Niewiele ci mogę dać - Perfect
  • Nikt na świecie nie wie - Czerwone gitary
  • Nogi - Czarno-czarni
O
  • O mnie się nie martw - Kasia Sobczyk
  • Obudź we mnie swoją Wenus - Sixteen
  • Oprócz błękitnego nieba - Maanam
P
  • Panno Walerciu
  • Papierowy księżyc - Halina Frąckowiak
  • Parostatek - Krzysztof Krawczyk
  • Piechotą do lata - Bajm
  • Piosenka księżycowa - Varius Manx
  • Pocałuj noc - Anita Lipnicka
  • Pod Papugami - Czesław Niemen
  • Pogoda ducha - Hanna Banaszak
  • Powiedz - Ich troje
  • Powiedz stary, gdzieś ty był - Czerwone Gitary
  • Prawie do nieba - Piasek
  • Prawy do lewego - Kayah & Bregovic
  • Prześliczna wiolonczelistka
  • Przetańczyć z tobą chcę całą noc- Anna Jantar
  • Przeżyj to sam - Lombard
R
  • Rudy rydz - Helena Majdaniec
  • Rzeka marzeń - Bajm
S
  • Sen o Warszawie - Czesław Niemen
  • Serduszko puka - Anna Mamczur
  • Słodycze - Golec uOrkiestra
  • Statki Na Niebie- De Mono
  • Sweet dreams - Eurythmics
  • Szalała, szalała - Krywań
  • Szła dzieweczka do laseczka
Ś
Śpij kochanie śpij - Kayah & Bregovic

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

T
  • Ta sama chwila - Bajm
  • Tacy byliśmy jeszcze wczoraj - Universe
  • Tak bardzo się starałem - Czerwone Gitary
  • Takie ładne oczy - Czerwone Gitary
  • Takie Tango - Budka Suflera
  • Tango Milonga - Irena Santor
  • To był maj - Maryla Rodowicz
  • Twist and shout - The Beatles
  • Twist again - Chubby Checker
  • Tyle słońca w całym mieście - Anna Jantar
U
  • U cioci na imieninach - Szwagierkolaska
  • Ukraina (Hej sokoły)
W
  • W dzień gorącego lata - Big Day
  • W kinie, w Lublinie - Brathanki
  • What is love - Haddaway
  • Wielka miłość - Seweryn Krajewski
  • Wierniejsza od marzenia - Skaldowie
  • Windą do Nieba - Dwa Plus Jeden
  • Włosy - Elektryczne gitary
  • Wyjechali na wakacje - Kult
  • Wypijmy za Błędy - Ryszard Rynkowski
  • Wytrąciłaś mnie z równowagi - Elektryczne gitary
Z
  • Za młodzi - Ryszard Rynkowski
  • Zakazany owoc - Krzysztof Antkowiak
  • Zatańczysz ze mną jeszcze raz - Krzysztof Krawczyk
  • Zawsze tam gdzie ty - Lady Pank
  • Zimny drań - Bogdan Łazuka
  • Ziuta - Ireneusz Dudek
  • Zabiorę Cię – Kancelaria

Tutaj cosik z lat 60-tych

Lipps Inc. – Funky Town
Gloria Estefan – Doctor Beat
Bonny M – Sunny, Ma Baker, Rasputin
Weather Girls – It’s Raining Man
Village People – YMCA
Seal – Solitary Brother
Snap – Rhythm is a Dancer
Sabrina – Boys
Wham – Wake Me Up Before You Go Go
Gipsy Kings – Volare/ Bamboleo/ La Bamba
Donna Summer - Hot Stuff/ I Will Survive
Patrick Swayze – She’s Like the Wind
Bill Medley & Jennifer Warnes – I’ve Had the Time of My Life
Bee Gees – Stayin’ Alive
Bananarama - Venus
Spandau Ballet - True
Bad Boys Blue - You Are a Woman
Haddaway - What is Love
La Bouche - Be My Lover/Sweet Dreams
Loft - Majorca
Loona - Bailando
Los Del Rio - Macarena
Tina Turner – Private Dancer/ Simply the Best
Lombard - Szklana pogoda
Kaoma - Lambada
Flashdance – She’s a Maniac
Mr. Mister – Broken Wings
Eurythmics – Here Comes the Rain Again/ Sweet Dreams
Eruption – One Way Ticket To the Moon
Technotronic – Pump Up the Jam
Salt’n’Pepa – Push it
M-People – Moving On Up
Kylie Minouge – I Should Be So Lucky/ Locomotion
Shakin’ Stevens – Cry Just a Little Bit
London Beat –You Bring On the Sun
Abba – Dancing Queen/ Waterloo
Billy Joel – Up Town Girl
Madonna – La Isla Bonita/ Vogue/
Vaya Con Dios – Nah Neh Nah
Roy Orbison –Pretty Woman/ Anything You Want
Cher – The Shoop Shoop Song
Frank Sinatra – New York/ Love And Marriage
Ray Charles – Hit the Road Jack
Paul Anka – Diana/ Oh Carol
Michael Jackson – Billy Jean/ Thriller
Elvis Presley – Blue Suede Shoes/ Jailhouse Rock/ Tutti Frutti
George Michael – Freedom/ As
Chubby Checker – Let’s Twist Again
Afromedusa – Pasilda
Alcazar – Crying At the Discoteque
Anastacia – One Day In Your Life
Aretha Franklin – Respect
Daft Punk – One More Time/ Around the World
Destiny’s Child – Bug a boo/ Bootylicious
Lucy Pearl – Don’t Mess with My Man
Gabrielle – Out of Reach/ Dreams Can Come True
David Bowie – Let’s Dance
Ricky Martin – Livin’ La Vida Loca/ Maria
Lou Bega – Mambo nr 5
Marky Mark & The Funky Bunch – Everybody Dance Now
Diana Ross – I Love You Baby

Stary 2010-03-04, 09:10   #2086
Forget_me
Zakorzenienie

· - "Całuj mnie" Kukiz i Piersi,
- "Daj mi te noc"
- "Facet to świnia" Big cyc
- "Gdy zapłaczesz" Stachursky
- Greg Zorba
- Kaczuszki
- "Konik na biegunach" Urszula
- Lambada
- "Małgoska" M. Rodowicz
- "Mój Przyjacielu' Krawczyk i Bregovic
- "Narcyz" łzy
- "Nie zadzieraj nosa" Czerwone Gitary (?)
- "Prawy do lewego" Kayah i Bregoic
- 'Jak sie masz Kochanie"
- "Hej bystra woda"
- "Szła dzieweczka do laseczka"
- 'kolorowe jarmarki"
- "Zawsze z Tobą chciałbym być" Ich Troje
- "wsiąśc do pociągu" Rodowicz
- "Ale to już było" Rodowicz
- Cancan
- "Jedzie pociąg" R. Rynkowski

All My Loving - The Beatles
Ale to już było - Maryla Rodowicz
Ale w koło jest wesoło - Perfect
Anna Maria - Czerwone Gitary
Apasjonata
Arahja - Kult
Arrivederci moja dziewczyno - Krzysztof Krawczyk
Autobiografia - Perfect
Autostop - Karin Stanek
A ty całuj mnie - Piersi
A wszystko to - Ich Troje
Bal wszystkich świętych - Budka Suflera
Black and white - Kombi
Bananowy Song - VOX
Biały Latawiec - Wawele
Będziesz moją panią - Marek Grechuta
Beatlemania story - Irena Jarocka
Ballada o smutnym skinie - Big Cyc
Bo jesteś Ty - Krzysztof Krawczyk
Bo tutaj jest jak jest - Borysewicz & Kukiz
Bo ty się boisz mysz - Czerwone Gitary
Budzikom śmierć - Robert Chojnacki & Piasek
Casablanka
Chcemy być sobą - Chłopcy z placu broni
Chciałem być - Krzysztof Krawczyk
Chłopaki nie płaczą - T.Love
Chłopcy radarowcy - Andrzej Rosiewicz
Chodź pomaluj mój świat - Dwa Plus jeden
Ciągle pada - Czerwone Gitary
Cicha woda - Kurtycz [biesiada]
Co ja tutaj robię - Elektryczne Gitary
Córka rybaka - Rudi Schubert
Cyganeczka Zosia [biesiada]
Cykady na Cykladach - Maanam
Czarny Ali Baba - Helena Majdaniec
Czerwona jarzębina
Czerwony jak cegła - Dżem
Czekolada [biesiada]
Chałupy welcome to
Comment Sa Va
Czas nas uczy pogody - Stanisław Soyka
Cztery razy po dwa razy
Cud niepamięci - Stanisław Soyka
Czy mnie jeszcze pamiętasz
Daj mi tę noc- Bolter
Do łezki łezka - Maryla Rodowicz
Do zakochania jeden krok - Andrzej Dąbrowski
Dozwolone od lat osiemnastu - Czerwone Gitary
Dwadzieścia lat - Jacek Lech
Dzień jeden w roku - Czerwone Gitary
Dziesięć w skali Beuforta - Krzysztof Klenczon
Dziewczyny które mam na myśli - Krawczyk & Smoleń
Dziwny jest ten świat - Czesław Niemen
Dziś prawdziwych Cyganów już nie ma - Maryla Rodowicz
Debiut - Edyta Geppert
Długość dźwięku samotności - Myslovitz
Dni, których nie znamy - Marek Grechuta
Eksperyment - Hey
Eli Lama Sabahtani - Wilki
Felek Zdankiewicz - Szwagierkolaska
Gdy nie ma dzieci - Kult
Goniąc kormorany - Piotr Szczepaniak
Graj Cyganie graj
Hej, bystro woda [biesiada]
Help - The Beatles
Historia jednej znajomości - Czerwone Gitary
Horror - Kobranocka
IV Liceum - T.Love
I love you do bólu - Robert Chojnacki
I want to hold your hand - The Beatles
Iść w stronę słońca - Dwa Plus Jeden
Ja wysiadam - Anna Maria Jopek
Jadą wozy kolorowe [biesiada]
Jak się masz kochanie - Happy End
Jambolaya Baju baj - Anna Jantar
Jedzie pociąg z daleka - Ryszard Rynkowski
Jest taki dzień
Jestem z miasta - Elektryczne Gitary
Jesteś lekiem na całe zło - Krystyna Prońko
Jeśli tylko chcesz - Borysewicz & Kukiz
Jolka, Jolka - Budka Suflera
Kalifornia
Kap Kap
Kasztany - Krystyna Wodnicka
Kawiarenki - Irena Jarocka
Kiedy byłem małym chłopcem

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Kiedy powiem sobie dość - O.N.A
Kesera
Kiler - Elektryczne Gitary
Klub wesołego szampana
Kochać inaczej - De Mono
Kochać
Kocham cię jak Irlandię - Kobranocka
Kocham Cię kochanie moje - Maanam
Kolory - De Mono
Kolorowe jarmarki - Maryla Rodowicz
Kolorowe sny
Kombinuj dziewczyno - Leszcze
Konik na biegunach - Urszula
Kormorany
Królowa śniegu
Kryzysowa narzeczona - Lady Pank
Ktoś mnie pokochał - Skaldowie
Kwiaty we włosach
Lato'2000 - Sami
Lepszy model - Kasia Klich
Lornetka - Golec Orkiestra
Ludzkie gadanie - Agnieszka Osiecka
Makumba ska - Big Cyc
Malciki - Kazik & Yugoton
Malinowy król
Małe szczęścia
Małe tęsknoty - Krystyna Prońko
Małgośka - Maryla Rodowicz
Mam cudownych rodziców
Mama Maria
Marchewkowe pole - Lady Pank
Matura - Czerwone Gitary
Mexicana
Miłość jak wino - Eleni
Mniej niż zero - Lady Pank
Monika
Mundialeiro - Pudelsi
My cyganie - Casablanca [biesiada]
Na jednej z dzikich plaż - Rotary
Naj Story - Papa Dance
Narcyz - Łzy
Nie nie nie - T.Love
Nie było ciebie
Nie liczę godzin
Nie płacz Ewka
Nie płacz kiedy odjadę
Nie samym chlebem człowiek żyje - Piersi
Nie spoczniemy
Nie stało się nic - Robert Gawliński
Nie zadzieraj nosa - Czerwone Gitary
Niech całują Cię moje oczy - Stanisław Soyka
Niech żyje bal - Maryla Rodowicz
Niebo dla ciebie
Niecierpliwi
Niewiele ci mogę dać
Nigdy więcej - Pudelsi
Nikt na świecie nie wie
Nogi
Noś dobre ciuchy - Pudelsi
O Hela
O mnie się nie martw
Objazdowe nieme kino
Och Ziuta
Oczy szeroko zamknięte - Łzy
Oh, Ela
Oprócz błękitnego nieba
Orkiestry dęte [biesiada]
Ostatni raz zatańczysz
Piąty bieg - Budka Suflera
Pamiętam Ciebie z tamtych lat - Krzysztof Krawczyk
Papierowy księżyc - Halina Frąckowiak
Paradis
Parostatek - Krzysztof Krawczyk
Party - Lady Pank
Piechotą do lata
Pocałuj noc
Pocieszanka - Andrzej Rybiński
Pod Papugami - Czesław Niemen
Pogoda dla bogaczy
Powiedz - Ich troje
Powiedz stary - Czerwone Gitary
Pożegnanie Liverpoolu
Prawie do nieba
Prawy do lewego - Kayah & Bregovic
Prywatki
Prześliczna wiolonczelistka
Przetańczyć z tobą chcę całą noc- Anna Jantar
Przeżyj to sam - Lombard
Puste koperty - Szczepanik
Pytasz - Stachursky
Pytasz mnie
Rogazzo da Napoli
Rudy rydz - Helena Majdaniec
Rycz mała rycz - Vox
Rysunek na szkle - Krzysztof Krawczyk
Są takie dni w tygodniu
Samba Mamba - Pudelsi
Sen o Warszawie - Czesław Niemen
Serduszko Puka
Siłacz - Marcin Rodzynek
Skóra - Aya Rl
Słodkiego Miłego Życia - Kombi
Słodycze - Golec uOrkiestra
Słońcem opętani - Lady Pank
Statki Na Niebie- De Mono
Suzana
Szalała, szalała - Krywań
Szczęśliwej drogi - Ryszard Rynkowski
Śpij kochanie śpij - Kayah & Bregovic
Ta sama chwila - Bajm
Tacy byliśmy
Tacy sami - Lady Pank

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Tak bardzo się starałem - Czerwone Gitary
Takie ładne oczy - Czerwone Gitary
Takie Tango - Budka Suflera
Tango Libido - Pudelsi
Tańcz głupia tańcz - Lady Pank
Tolerancja - Stanisław Soyka
Tyle słońca w całym mieście - Anna Jantar
Typ niepokorny - Stachursky
Uciekaj moje serce
U cioci na imieninach - Szwagierkolaska
Ukraina (Hej sokoły) [biesiada]
Umówiłem się z nią na dziewiątą - Eugeniusz Bodo
Una paloma blanca
Uważaj na niego - Pudelsi
W siną dal [biesiada]
Wakacje z blondynką - Andrzej Zaucha
Wciąż bardziej obcy - Lady Pank
Wielka Woda - Raz Dwa Trzy
Wehikuł czasu - Dżem
Whisky - Dżem
Windą do Nieba - Dwa Plus Jeden
Wolność słowa - Pudelsi
Wspomnienie
Wszystko mi mówi ,że mnie ktoś pokochał - Skaldowie
Wypijmy za Błędy - Ryszard Rynkowski
Z kopyta kulig rwie
Za tobą pójdę jak na bal - Krzysztof Krawczyk
Zakazany owoc - Krzysztof Antkowiak
Zamki na piasku - Lady Pank
Zaopiekuj się mną - Rezerwat
Zatańczysz ze mną - Krzysztof Krawczyk
Zawsze tam gdzie ty - Lady Pank
Zawsze z Toba chciałbym być - Ich Troje
Zielone wzgórza nad Soliną
Zimny drań - Bogdan Łazuka
Znamy się tylko z widzenia
Znów jesteś ze mną
Zostawcie Titanica - Lady Pank
Żółty jesienny liść

07 zgłos sie
12 Łez - S. Wiśniewski
2 bajki - Virgin
20 lat a może mniej…
40 LAT MINĘŁO”
A MUZYCZKA’’
A najbardziej mi żal
A ty całuj mnie
A wszystko to bo Ciebie
kocham
Ach Ty cyganko
Agnieszka
Ale to już było- M. Rodowicz
Ali baba
All My Loving
Ally Mcbeal
Alombre
AN ANGEL”
Anka ot tak
Anna Maria
Anna- Stan Borys
Apasjonata
Around the world- ATC
Aserehe- Las Ketchup
Autobiografia- Perfekt
AUTOSTOP”
Babilon- Boney M
Babski świat
Baby, ach te baby
BACK IN MY LIFE”
Baju baj- A. Jantar
BAL U WETERANÓW”
Bal wszystkich świetych- Budka Suflera
Ballada wagonowa
Bała armia
BARA ,BARA”
Baśka- Wilki
BĄDŻ GOTOWY DZIŚ DO DROGI”
Beata z Albatrosa
BELIVE”
Bella bella donna
BETTER OF ALONE”
BEZ CIEBIE”
Biała mewa
Białe łabędzie
Biały miś
Biały welon
BIBA”
BLACK AND WHITE”
Bliska moim myslom
BLONDYNECZKA”
Bo jesteś ty- K. Krawczyk
Bo jo cię kochom
BO LATO ROZPALA’’
Bo tutaj jest jak jest
Bohema- Wilki
BOOM,BOOM”
BORN TO MAKE YOU HAPPY”
BOYS,BOYS,BOYS”
BRĄZOWE OCZY”
By My Baby
BYĆ Z TOBĄ’’
Byle było tak- K. Krawczyk

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

CAŁA SALA ŚPIEWA Z NAMI”
Całuj mnie
Cambio dolor - N. Oreiro
CAN’T GET YOU OUT OF MY HEAD”
CELEBRATION”
Cesera - N. Hagen
Chalupy welcome to
Chcę tu zostać- Farba
Chciałbym ci powiedzieć- Łukash
CHŁOP Z MAZUR”
CHŁOPAKI NIE PŁACZĄ”
Chłopcy radarowcy
Chodź pomaluj mój swiat- 2+1
Cholerny czas- Stachursky
CHOO, CHOO TRAIN”
CHWILE”
Ciało do ciała - Toples
CIĄGLE PADA”
Co się stało z mamą
COCA COLA”
Comme si, comme sa- F. Affair
Comment ca va?
Córka rybaka
Crime story
Crocodille rock
Cruel summer - Ace of Base
CRUSH”
Cudownych rodziców mam- U. Sipińska
Cygan
Cyganeczka
Cyganeczka Janeczka
Cyganeczka Zosia
Cykady na Cykladach
Czarne oczy- Ivan i Delfin
Czarny Alibaba
CZAROWNICA”
Czerwona jarzębina- Dystans
Czerwone i bure
Czerwone jagody
Czerwone korale- Brathanki
CZERWONE WINO”
CZUJE I WIEM”
CZY WARTO BYŁO KOCZAĆ TAK”
ĆMA”
Daddy cool - Boney M
Daj mi słońce- Viper
Daj mi tę noc - Bolter
Dajcie mi siwka
Dalej wesoło
Dance Me To The End Of Love
Dancing queen - Abba
DANIEL”
Diabeł i raj
Diana
Dla ciebie- Mejk
Długość dźwięku
Dmuchawce latawce - Urszula
Do grającej szafy grosik wrzuć
DO ŁEZKI, ŁEZKA”
Do nieba - Blue Caffe
Do nieba nie chodzę
Do You Really Want To Hurt Me
Domek z kart
DONOVAN”
Dotknij mnie- Mejk
Down under
Dozwolone od lat 18
Dragostea din tei - Ozon
Drań- Etna
Dream
Dress
Drogi kolego - P. Markowska
DWA SERCA DWA SMUTKI”
Dwadzieścia lat a może mniej
Dwie bajki
Dwudziestolatki
Dzień dobry kocham Cię
Dzień najwyżej dwa
DZIEWCZYNY BARDZO GORĄCE”
Dzięki Ci lato - Kolor
Dziś prawdziwych cyganów już nie ma
Dżaga - Virgin
El Condor Passa
Enola gay
Everlasting love- Sandra
Every night- Mandaryna
EVERYBODY”
Everything I do- Ann Winnsborn
Everything I do Brian Adams
EWA ODESZŁA”
Facet to swinia
Fale Dunaju
FALE NIEBIOS”
FEELINGS”
Felicita
FIRST TIME”
FLAMES OF LOVE”
Gaz gaz gaz
Gdy nie ma dzieci
Gdy zapłaczesz - Stachursky
Gdybym miał gitarę
GDZIE JESTEŚ GDZIE”
GDZIE NIEMA RÓŻ”
Gdzie się podziały tamte prywatki? W. Gąsowski
Gdzie ten który powie mi- Brathanki
GIMME,GIMME”
Give me youreheart
Głęboka studzienka
Granica
Granica - Top One
Greg Zorba
Grzeszna miłość- Viper
GRZESZNY PLAN”
Gwiazdor – Kramer
Gwiazdy - Viper
Harley mój
Hasta manniana - Abba
Hej bystra woda
HEJ CZY TY WIESZ?”
Hej sokoły
Hello Doly
Hello- L. Richie
HERE I GO AGAIN”
Historia jednej znajomości - Czerwone Gitary
Hung up- Madonna
I CAN LOOSE MY HEART TONIGHT”
I DID IT AGAIN”
I dont know- Erica
I just call to say I love you Steve Wonder
I Like Chopin
I LOVE YOU DO BÓLU”
I WANNA BE WITH YOU”
IM FOLLE DE TOI”
IM WIĘCEJ CIEBIE TYM MNIEJ”
In tango- In Grid
In The Shadows
Iść w strone słońca - 2+1
It must have been love- Roxette
Its in your eyes
Ive Been Thinking About You
JA CHCĘ”
JA OGIEŃ TY WODA”
Jadą wozy kolorowe - M. Rodowicz
Jai pas 20- Alizee
Jak ja kocham Cię
Jak się masz kochanie - Happy End
JAK U CYGANA”
Jak zapomnieć
Jaki tu spokój

Stary 2010-03-04, 09:12   #2087
Forget_me
Zakorzenienie

JANECZKA CYGANKA”
Jarzębino czerwona - Roma
Jeden krótki dzień
Jedna na milion
JEDZĄ RYBĘ”
Jedzie pociąg z daleka R. Rynkowski
JESTEM KOBIETĄ”
Jestem, jaka jestem
Jestes szalona
JESTEŚ BLISKO MNIE”
JESTEŚ MYM MARZENIEM”
JESTEŚ WIELKIM SPEŁNIENIEM”
Jeszcze dzień wyjdę stąd
JESZCZE DZIEŃ”
JESZCZE JEDNA NOC”
Jeśli tylko chcesz
JOE LE TAXI’’
Johny B.Good
JOLKA , JOLKA”
Jolka Jolanta - Meffis
Julia
Kaczuszki
KALIFORNIA”
kankan
Kapitańskie tango
Kasztany
Kawałek podłogi
KAWARENKI’’
Kawy łyk
Każde pokolenie- Kombi
Kesera
Kiedy swięci maszeruja
KIEDYŚ CIĘ ZNAJDĘ’’
Kłamstwo - M. Femme
KOCHAĆ”
Kochaj mnie – Viper
Kochaj mnie IRA
Kocham Cię
KOCHAM CIĘ DZIEWCZYNO’’
Kocham Cię kochanie moje- Maanam
Kocham lato- Casablanka
Kochana uwierz mi - Boys
KOCHAŚ”
KOLOROWE JAK MOTYLE”
KOLOROWE JARMARKI”
Kołysanka
Kołysanka dla nieznajomej
Kombinuj dziewczyno
Koniec
Konik na biegunach - Urszula
KORMORANY”
Kraina miłości BAJM
Krakowianka
KROPLĄ DESZCZU”
Kulig
KWIAT JEDNEJ NOCY’’
Kwiaty we włosach - Czerwone Gitary
La Bamba
La camisa Negra
La isla bonita- Madonna
La la la on my mind- Ann Winsborn
LA LA LOVE ON MY MIND”
Lacumparsite - Tango
Lady in red - Chris de Burg
Lambada - Kaoma
Laszate mi kantare
Lato w Kołobrzegu
LEKCJA MIŁOŚCI”
Lest twisti gen - Twist
Let it be
LET’S GET LOUD”
LETNI CZAS”
LETNI WIATR”
Libertine - K. Ryan
Lornetka - Golec uorkiestra
LORNETKA”
LOVE AT A FIRST SIGHT’’
LOVE AT FIRST TIME ’’
Love me tender E. Presley
Love song - Blue Caffe
Łatwopalni - M. Rodowicz
ŁOBUZ”
ŁZY”
Malagenia
Malinowy król - Urszula
Mała Lady Pank
MAŁGOŚKA’’
Mały książę
Mam tylko Ciebie- Virgin
MAMMA MIA”
Man i feel like a woman
MARCHEWKOWE POLE”
MARIA”
MARIANNA”
MARINA”
Mariola walczy w kisielu
MASZ JESZCZE CZAS”
Maybe- Brainstorm
Mazureczek
Mexicana
Miałeś być - Brodka
MIASTO KOBIET”
Miłość
Miłość jak wino- Eleni
Miłość od pierwszego spojrzenia
Miłość w Portofino
MŁODOŚĆ”
Mniej niż zero
Moi Lolita- Alizee
MOJA DZIEWCZYNA”
Moja muzyka - Bayer Full
Moje jedyne marzenie
Molo
Monika dziewczyna ratownika
Moonflower
Moonlight shadows
Morskie opowiesci
Może się wydawać
Mój przyjacielu
Mówiły mu
Mówisz, kocham, kocham Cię
Musisz być pierwszy
My cyganie
My hart beats like- ATC
Mydełko Fa
MYŚLI I SŁOWA’’
Na dancingu tańczą goście
NA SEN”
NA ZAMKU”
Nadzieja
Nah neh neh- Vaya con Dios
Najpiękniejsza(biały welon)
Najtrudniejszy pierwszy krok Anna Jantar
Narcotic
Narcyz- Łzy
Nasz najpiękniejszy dzień Eleni
Nasze randez-vous Kombi
Niby jestem
Nic nie może przecież wiecznie trwać - A. Jantar
NIE BĽDŻ TAKI SZYBKI BILL;
NIE CHCĘ WIĘCEJ”
Nie jesteś sama, nie jesteś sama Czerwone gitary
NIE KOCHASZ TO NIE KOCHAJ”
Nie liczę godzin i lat Andrzej Rybiński
Nie mogę Ci wiele dać Perfect
Nie pij Piotrek
Nie płacz Ewka - Perfekt
Nie spoczniemy, nim dojdziemy
Nie warto kochać - Dystans
Nie wiem Katarzyna Skrzynecka
Nie wiem, kto, nie wiem, co
NIE ZABIERAJ MI STRUN”
Nie zadzieraj nosa
Nie zmogła go kula
Nie znamy się
NIE ZOSTAŁO
function FocusMe() { windows.focus(); } window.focus();

Cykady na Cykladach
Prawy do lewego
Małgośka
Windą do nieba chociaż to akurat niekoniecznie
Takie tango
Jak się masz kochanie
Zawsze tam gdzie ty
Kawiarenki
Cudownych rodziców mam
Ściernisko
Po to jesteś na świecie
Moje jedyne marzenie
Konik
Miłość od pierwszego spojrzenia
My cyganie
Statki na niebie
Mój przyjacielu
Nie liczę godzin i lat
Nogi
Jedzie pociąg
W siną dal
Szalała, szalała
Przepijemy naszej babci
Gdzie się podziały tamte prywatki
Do grającej szafy grosik wrzuć
Mexicana
Baby, ach te baby
Mówiły mu
Cyganeczka Zosia
Daj mi tę noc
Cygan
Rudy się żeni
Samba Pa Ti
Vabank
Ballada wagonowa
Pozwolił nam los
Domek z kart
Let it be
Z kopyta kulig rwie
Rycz mała rycz
Takie ładne oczy
Ali baba
Na dancingu tańczą goście

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Sokoły
Nasze rendez - vous
Tyle śłońca w całym mieście
Nie płacz Ewka
Hej bystra woda
A ty całuj mnie
Gdybym miał gitarę
Kołysanka
Pobili się dwaj górale
Szła dzieweczka do laseczka
Czerwone i bure
Tango milonga
Zatanczysz ze mna jeszcze raz
Bal wszystkich świętych
Musisz być pierwszy
Kołysanka dla nieznajomej
Dozwolone od lat osiemnastu
Beata z Albatrosa
Ale tojuż było
Kolorowe jarmarki
Dziś prawdziwych cyganów już nie ma
To był twój bląd
Siadła pszczółka
Serce w plecaku
Tak bardzo się starałem
Powiedz stary gdzies ty byl
Historia jednej znajomości
Anna Maria
Miłość w Portofino
Rysunek na szkle
Chałupy welcone to
Kasztany
Niech żyje wolność
I just called to say i love yuo
Bella bella donna
Słodkiego miłego życia
Miłość
Baska
Malagenia
Parostatek
kaczuszki
kankan
Nadzieja
A wszystko to bo Ciebie kocham
Dwie bajki
Dżaga
Urke
Jesteś szalona
Szparka sekretarka
Babski świat
Zapomnieć
Zawsze z Tobą chciałbym być
Kocham Cię
Biały miś
Granica
Panno Walerciu
Jarzębina czerwona
Skrzypeczki
Preludium weselne

Małgośka - Rodowicz + inne Maryli
Jedzie pociąg z daleka - Rynkowski
Hej, sokoły
Grek Zorba
Cancan
Gdzie się podziały tamte prywatki - Gąsowski
Ale to już było - Rodowicz
Kawiarenki
Tyle było dni - Grechuta
Comment ca va?
Kaczuchy
Wsiąść do pociągu - Rodowicz
Przetańczyć z tobą chce całą noc - Jantar + inne
Parostatek - Krawczyk
kawałki Piotra Szczepanika
Pod papugami
jak się masz, kochanie jak się masz? - Happy End
Troszeczkę ziemi, troszeczkę nieba - Eleni
Love me tender - Elvis + inne Elvisa
I've got you under my skin - Frank Sinatra & Bono

Ufff To by było na tyle Po wydrukowaniu wyszło mi tego 23 strony, ale wiadomo, że niektóre piosenki się powielają Ogólnie wydaje mi się, ze są tutaj wszystkie te, przy których można się fajnie bawić
Stary 2010-03-04, 10:03   #2088
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:

no to super! ale promocję trafiliście-cenowo zajefajnie. ja nie mam tu carefoura :/
pewnie,że będzie pieknie!

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Patrzcie, takie albumy bierzemy pod uwagę
Sama już nie wiem, który podoba mi się najbardziej
wszystkie prześliczne, choć mi najbardziej podoba się dwójeczka

Edytowane przez Tygrysek_aa
Czas edycji: 2010-03-04 o 10:04
Stary 2010-03-04, 10:05   #2089
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
A to prawdziwa Cola, czy ta Polo Cola, czy jakaś tam Hop Cola? Bo my chcemy koniecznie Colę lub Pepsi, nawet bardziej Pepsi bo nam jakoś bardziej smakuje
Cenę naprawdę super dostaliście!!!
Prawdziwa cola i prawdziwa fanta.... Wszystko prawdziwe żadnych podrób z terminem do września.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-04, 10:08   #2090
Tygrysek_aa
Zadomowienie

A to utworki na poprawiny Dzisiaj będę szukać na kompie, co już mamy, a co musimy ściągnąć (...)

Ufff To by było na tyle Po wydrukowaniu wyszło mi tego 23 strony, ale wiadomo, że niektóre piosenki się powielają Ogólnie wydaje mi się, ze są tutaj wszystkie te, przy których można się fajnie bawić [/QUOTE]

żesz normalnie-długaśna ta lista
ja zaczęłam robić swoją-te utwory co lubimy i co chcielibyśmy żeby leciało (+te, których na 100% nie chcemy),a z resztą zdamy się na dj
Stary 2010-03-04, 10:16   #2091
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:

wszystkie prześliczne, choć mi najbardziej podoba się dwójeczka
Mi też chyba najbardziej podoba się dwójka, trójka i chyba ostatni album Dzisiaj z tych co Wam wrzuciłam cosik wybierzemy Nie ma sensu szukać dalej albo czekać za czymś "lepszym" bo na końcu nie zdążymy porobić tych albumów

Cytat:
Prawdziwa cola i prawdziwa fanta.... Wszystko prawdziwe żadnych podrób z terminem do września.
To już w ogóle super!!! W Tv widziałam jakąś promocję, chyba Carrefoura, ale na Hop Colę czy jakąś inną podróbkę. Muszę namówić Piotrka żebyśmy pojechali może do Poznania zobaczyć, jakie u nas są promocje

Cytat:

żesz normalnie-długaśna ta lista
ja zaczęłam robić swoją-te utwory co lubimy i co chcielibyśmy żeby leciało (+te, których na 100% nie chcemy),a z resztą zdamy się na dj
Lista rzeczywiście wyszła super długa, ale jak się wywali powielane utworki, czy też te, które są nie za bardzo fajne, to nie wyjdzie chyba tak dużo
Jeśli chodzi o muzykę na ślub to też się nie martwimy, bo tym zajmuje się zespół My tylko nie chcemy żeby było Ich Troje grane Na poprawiny będziemy sami organizować muzyczkę, bo zespołu już nie bierzemy. Muzyka będzie puszczana z płytki, dlatego potrzebowaliśmy listy piosenek, jakie można zapuścić
Stary 2010-03-04, 10:37   #2092
Esti10
Zakorzenienie

witam

wlasnie mialam wam pisac o tej promocji bo widzialam w tv, ale fistaszkowi sie udalo bo tak jak pisala nie wazne ile kupisz to tylko jedna za 1gr wiec spoko ze tak jej poszla na reke kobitka wczesniej byla hop cola 2l a teraz sa orginalne i to 1l czyli takie jak wam pasuja co nie
Stary 2010-03-04, 10:42   #2093
Tygrysek_aa
Zadomowienie

Cytat:

Lista rzeczywiście wyszła super długa, ale jak się wywali powielane utworki, czy też te, które są nie za bardzo fajne, to nie wyjdzie chyba tak dużo
Jeśli chodzi o muzykę na ślub to też się nie martwimy, bo tym zajmuje się zespół My tylko nie chcemy żeby było Ich Troje grane Na poprawiny będziemy sami organizować muzyczkę, bo zespołu już nie bierzemy. Muzyka będzie puszczana z płytki, dlatego potrzebowaliśmy listy piosenek, jakie można zapuścić
my też na drugi dzień nie mamy muzyka,więc coś się zapoda z płytki

własnie wrzucam sobie w youtuba czego nie znam i ... jak posłuchałałam
Rednex - Cotton Eyed Joe
to mało z krzesła nie spadłam-rewelacja,ale tak skoczna,że na weselu bym po niej padła
Stary 2010-03-04, 10:47   #2094
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Łatwo się mówi Kiedy mi sie najnormalniej w świecie nie chce Czas jednak zapieprza nieubłaganie wiec w weekend przysiądę i ukleję kolejną partię aniołków, bo już chciałabym je mieć popakowane, z podoczepianymi karteczkami (bo zapakujemy je jakoś i dodamy taką karteczkę z podziękowaniami ), by móc odkreślić kolejną rzecz
Jak na razie wyszukałam kilka interesujących albumów na All i z tych dzisiaj cosik wybierzemy Zaraz Wam foteczki powrzucam i same ocenicie Dzisiaj jeszcze jedziemy ze zaproszeniami

Esti, super, ze wyniki wyszły oki!!! Może też Ci jakiś krąg wyskoczył i dlatego tak Cię boli Może naprawdę udaj się do jakiegoś masażysty, napewno nie zaszkodzi, a kto wie, może pomoże
O piosenkach powiem szczerze, że mi gdzieś chyba umknęło Zaraz Wam wrzucę tutaj tą listę piosenek poprawinowych Oczywiście moga się powtarzać, bo znalazłam kilka list, ale zdecydowałam się na dwie Przypuszczam, ze niektóre piosenki będą się powielać, ale to nic, ważne, ze jest lista
Pamiętam, jakie winietki chcesz zrobić Kiedy się zabierzesz za robienie tej próbnej? Rzeczywiście ten papier bedzie super pasował do Ferrero
Ja chcę pokupować Raffaello i porobić takie paczuszki jakby, znaczy owinąć je kremowym lub złotym tiulem, to związać wstążką i doczepić taką karteczkę z tekstem podziękowań. Takie Raffaello umieścimy w jakimś koszyku i pod kościołem każdy gość, ktory złoży nam życzenia, a nie będzie proszony na wesele, dostanie taki podarunek
no ja tez sie ciesze, ze wyniki sa pozytywne
co do winietek to juz wczoraj probowalam no i fajnie to wyszlo oczywiscie czekoladke juz zjadlam takze z czasem zakupie wiecej tych karteczek i trzeba bedzie zrobic
ale lista, fajnie duzy wybor dzieki

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Nerki zbadaj gwarantuje .
a czemu nerki?
Stary 2010-03-04, 10:56   #2095
himera86
Raczkowanie

Forget_me dzieki za liste piosenek, niejedna z nas na pewno z niej skorzysta, a co do promocji w carrefourze to ja tez sie zalapalam, to byla taka zorganizowana akcja, razem z TŻ i moja mama kupilismy w sumie 74 butelki, trwalo to z godzine ale ta promocja jest tego warta, takze polecam, promocja jest do 6 marca

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

a i jeszcze jedno dzisiaj bedziemy miec sobieska 0,5 za 16,50 z czego jestem mega szczesliwa
Stary 2010-03-04, 11:03   #2096
fistaszek24
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tez sie ciesze, ze wyniki sa pozytywne
co do winietek to juz wczoraj probowalam no i fajnie to wyszlo oczywiscie czekoladke juz zjadlam takze z czasem zakupie wiecej tych karteczek i trzeba bedzie zrobic
ale lista, fajnie duzy wybor dzieki

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

a czemu nerki?
Jeśli masz kamień na nerkach to możliwe są: wymioty, biegunka i silny ból w okolicy pleców oraz bóle parte w podbrzuszu, częste siusianie.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

Cytat:
Napisane przez himera86 Pokaż wiadomość
Forget_me dzieki za liste piosenek, niejedna z nas na pewno z niej skorzysta, a co do promocji w carrefourze to ja tez sie zalapalam, to byla taka zorganizowana akcja, razem z TŻ i moja mama kupilismy w sumie 74 butelki, trwalo to z godzine ale ta promocja jest tego warta, takze polecam, promocja jest do 6 marca

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

a i jeszcze jedno dzisiaj bedziemy miec sobieska 0,5 za 16,50 z czego jestem mega szczesliwa
U mnie była to akcja podjeżdżam dwoma samochodami pakują napoje ja płace a jak oni się rozliczą to nie moja sprawa . U Nas taka akcja jak Twoja trwałabym4 godziny bo braliśmy 420 butelek.
Stary 2010-03-04, 11:06   #2097
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
witam

wlasnie mialam wam pisac o tej promocji bo widzialam w tv, ale fistaszkowi sie udalo bo tak jak pisala nie wazne ile kupisz to tylko jedna za 1gr wiec spoko ze tak jej poszla na reke kobitka wczesniej byla hop cola 2l a teraz sa orginalne i to 1l czyli takie jak wam pasuja co nie
Ja tylko widziałam tą reklamę Hop Coli Musimy się wybrać w takim razie do Carrefoura i kupić już gazowane napoje, bo ze sokami to będzie chyba najmniejszy problem
A ile kupujecie tych napio? Bo sama nie wiem, ile liczyć na osobę

Cytat:
my też na drugi dzień nie mamy muzyka,więc coś się zapoda z płytki

własnie wrzucam sobie w youtuba czego nie znam i ... jak posłuchałałam
Rednex - Cotton Eyed Joe
to mało z krzesła nie spadłam-rewelacja,ale tak skoczna,że na weselu bym po niej padła
Ja mam ten utworek Rednex'a na kompie, bo kiedyś przypadkowo ściągnełam to z osiołka Powiem, ze bardzo lubię ten utwór właśnie dlatego, że jest taki skoczny Napewno będzie to na poprawinach
Jakby któraś z Was chciała go na maila, to pisać, podeślę

Cytat:
Napisane przez himera86 Pokaż wiadomość

Nie ma za co Lista napewno przyda się nie tylko mnie
Dzięki za informację, do kiedy jest promocja w Carrefourze Myślałam, że troszkę więcej czasu zostało, ale niestety, do soboty jest kilka dni, więc trtzeba się streszczać. Byśmy dzisiaj pojechali, ale już się zapowiedzieliśmy ze zaproszeniami

Ale taniutko udało się Wam kupić wodkę!!! My mamy Wyborową i kupiliśmy jak na razie 30 butelek 0,5 za 18,20 zł, wiec też fajna cena Czekamy teraz za jakąś fajną ofertą na 0,7
Stary 2010-03-04, 11:10   #2098
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli masz kamień na nerkach to możliwe są: wymioty, biegunka i silny ból w okolicy pleców oraz bóle parte w podbrzuszu, częste siusianie.

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

U mnie była to akcja podjeżdżam dwoma samochodami pakują napoje ja płace a jak oni się rozliczą to nie moja sprawa . U Nas taka akcja jak Twoja trwałabym4 godziny bo braliśmy 420 butelek.
no wlasnie ta Pani powiedziala, ze mam jakies ilosci krysztalkow w moczu i zebym nie wstrzymywala siku bo to zle wplywa na nerki( oczywiscie sie nie przyznalam, ze mi sie czesto zdarza tak wstrzymywac, ale teraz juz bede wiedziec ze tak nie wolno) ale kamieni nie mam, ja mialam jedynie biegunke i dreszcze bez wymiotow a bol plecow to mam od tego ucisku w odcinku ledzwiowym juz od lat ale teraz zaczelo bardziej bolec wiec ide na badanie
Stary 2010-03-04, 11:15   #2099
fistaszek24
Zakorzenienie

To koniecznie idź .
A co do coli to można się dogadać jak już pisałam gazowanych kupiliśmy 420 litrów. Wczoraj kelnerka podała Nam 3 l na głowę wszystkiego na dwa dni, w tym soki, woda gazowana, woda niegazowana najlepiej schodzi woda niegazowana oraz gazowana czysta z soków mamy kupić jakie chcemy tylko greypfrut nie schodzi i czarmna pożeczka plami. Chyba 40 litrów samej wody czystej niegazowanej kazała. A jeszcze mówiła, że jak jest klimatyzacja tak jak u Nas to świeczki te zwykłe wysokie sa beznadziejne bo klima je zdmuchuje i pomysł ze świeczką w wazonie jest dobry.
Stary 2010-03-04, 11:31   #2100
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
To koniecznie idź .
A co do coli to można się dogadać jak już pisałam gazowanych kupiliśmy 420 litrów. Wczoraj kelnerka podała Nam 3 l na głowę wszystkiego na dwa dni, w tym soki, woda gazowana, woda niegazowana najlepiej schodzi woda niegazowana oraz gazowana czysta z soków mamy kupić jakie chcemy tylko greypfrut nie schodzi i czarmna pożeczka plami. Chyba 40 litrów samej wody czystej niegazowanej kazała. A jeszcze mówiła, że jak jest klimatyzacja tak jak u Nas to świeczki te zwykłe wysokie sa beznadziejne bo klima je zdmuchuje i pomysł ze świeczką w wazonie jest dobry.
Czarna porzeczka jest najsmaczniejsza Grapefriut rzeczywiście jest taki sobie, jak dla mnie za kwaśny Stawiam na jabłko i pomarańcze
To Wy już kupiliście też soki? Czy tylko Colę? Ja zupełnie nie mam pojęcia jak to wyliczyć wszystko. Wesele mamy na 86 osób, poprawiny tak na 40-50, wiec ile tego ma być wszystkiego? Chyba też tak z trzy litry na osobę trzeba by liczyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości